Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 din 11
dany26365
Newbie 3 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT PICIOARE
scris pe 1 feb 2012 23:25 de dany26365
Eu fac 2 serii de incalzire aprox 50-60 kg
apoi mai fac vre o 2-3 serii in care tot pun greutati
cand am ajuns sa fie bara atat de incarcata incat si o singura repetare imi este greu sa fac mai fac 3-4 serii cu aceea greutate .
Niciodata nu fac mai putin de 15 repetari la picioare indiferent de ce exercitiu e vorba.
Dupa asta mai fac 2 exercitii la aparat , 1 flexia picioarelor din sezut 2 flexia picioarelor din culcat cate 4 serii.
Incerc sa ma incadrez intr o ora , pentru mine genoflexiunile sunt cele mai importante , dupa ce termin cu ele sunt mort , si sa respir imi este greu , nimeni nu am vazut la sala sa faca atat de dur cum fac eu . Pentru mine asa mi a dat rezultate si de fiecare data cand ma duc sa fac picioare ma simt de parca m asi duce intr o sala de tortura.
sa ma uimesti ia zi u ce greutate ai de incepi incalzirea cu 50 60 la geno , si pe urma iti zic eu daca esti o fiara la sala
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 mar 2012 20:32 de basu
Eu fac 2 serii de incalzire aprox 50-60 kg
apoi mai fac vre o 2-3 serii in care tot pun greutati
cand am ajuns sa fie bara atat de incarcata incat si o singura repetare imi este greu sa fac mai fac 3-4 serii cu aceea greutate .
Niciodata nu fac mai putin de 15 repetari la picioare indiferent de ce exercitiu e vorba.
Dupa asta mai fac 2 exercitii la aparat , 1 flexia picioarelor din sezut 2 flexia picioarelor din culcat cate 4 serii.
Incerc sa ma incadrez intr o ora , pentru mine genoflexiunile sunt cele mai importante , dupa ce termin cu ele sunt mort , si sa respir imi este greu , nimeni nu am vazut la sala sa faca atat de dur cum fac eu . Pentru mine asa mi a dat rezultate si de fiecare data cand ma duc sa fac picioare ma simt de parca m asi duce intr o sala de tortura.
sa ma uimesti ia zi u ce greutate ai de incepi incalzirea cu 50 60 la geno , si pe urma iti zic eu daca esti o fiara la sala
Prietene , inainte sa ne intereseze parerea ta despre astfel de tampenii incearca sa te exprimi corect. Adica incearca sa pui intrebarea astfel incat sa stim pe cine intrebi. Daca este cumva vorba despre mine nu iti spun cu ce greutate fac picioare pt ca nu ma intereseaza parerea ta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 7 mar 2012 20:19 de sZoTaK
Am citit undeva ca genoflexiunile libere pot aduce cresterei de masa cu 40 % mai mult, decat genoflexiunile la cadrul smith. eu personal fac la smith, si nu demult am inceput un program de forta, sa zic asa ( stronglifts 5x5). autorul zicea ca nu poti face progrese la smith + ca riscul de accidentare e mai mare. ce credeti?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
jhoncena
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 10 mar 2012 10:00 de jhoncena
A incercat cineva tipu asta de exercitiu care il face Kai Greene?? Eu fac de 2 saptamani si merge impecabil. App stie cineva cum se numeste exercitiul??
min: 0:15
http://www.youtube.com/watch?v=kEGegv-5kjY&feature=related
"Everybody wanna be a bodybuilder, but don't nobody wanna lift no heavy ass weights"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 mar 2012 16:22 de basu
A incercat cineva tipu asta de exercitiu care il face Kai Greene?? Eu fac de 2 saptamani si merge impecabil. App stie cineva cum se numeste exercitiul??
min: 0:15
http://www.youtube.com/watch?v=kEGegv-5kjY&feature=related
Nu conteaza cum se numeste. Dupa cate vad eu este un exercitiu capabil sa adauge stres intr-un mod foarte concentrat pe fiecare picior in parte. Este un exercitiu care nu se face cu greutate mare , seamana cu fandarile dar si cu geno pe un picior. Imbunatateste coordonarea si cred ca poate da rezultate. Nici Kay nu il face de prost. Are niste picioare formidabile.
|
sus |
|
cristyan25
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 20 mar 2012 21:31 de cristyan25
eu maine fac piceoare de obicei fac geno cate 4serii 10 repetari apoi extensi la aparat sau fandari la fel 4 serii 10 repetari inchei cu flexi la aparat 3 serii 10 repetari si gambe desigur ridicari pe varfuri la aparat
Dar vreau un sfat nu pot sa depasesc 80kg la inpins cu bara pt piept iar cateodata mi se pare ca cantareste o tona
|
sus |
|
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
scris pe 21 mar 2012 22:24 de methadon_92
daca doresti un sfat ,trebuie sa il cauti la rubrica :antrenement piept
|
sus |
|
Mephisto
Senior member 56 mesaje
|
Re: antrenament
scris pe 23 mar 2012 23:48 de Mephisto
Poate nu m-am uitat eu bine dar n-am vazut pe nimeni sa faca exercitiile alea (nici nu stiu cum se numesc), pentru partile laterale respectiv cele interioare ale coapselor, la aparatul (sau aparatele) de cracanat .
Care-i treaba? Nu sunt eficiente? Sau partile alea sunt oricum lucrate prin genoflexiunile pe care le fac mai toti? (eu genoflexiuni nu fac niciodata, am niste probleme cu coloana)
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 31 iul 2012 23:19 de moanam1
20 de minute de mers pe banda inclinata pas alergator,
geno 1 incalzire , 3x10,8
presa 3x10
extensii pt cvadricepsi 3x10
indreptari cu bara cu genunchi blocati pt femurali 3x10/flexi la aparat
Fandari 3x10
Gambe 2 exercitii a 3 serii si 10 reps
I do because I can
I can because i want to
I want to because you said i couldn't
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 1 aug 2012 02:03 de ricardo
presa 3x10
Fandari 3x10
...faci prea multe exercitii si asta denota ca intensitatea este scazuta...alege 2 ex de baza prin rotatie (geno, presa, fandari) si cate 1 ex pt femurali si 1 pentru cvadricepsi +2ex gambe...este mai mult decat suficient...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 aug 2012 07:54 de basu
presa 3x10
Fandari 3x10
Multe exercitii.
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 1 aug 2012 08:04 de AlexandruAG
presa 3x10
Fandari 3x10
http://www.youtube.com/watch?v=ctYNk-UF1B4
Ti-l recomand. Fa-l ca la carte si a dou-a zi o sa mergi ca bunicu'. Eu asa patesc pe fiecare saptamana. Mai bun decat asta pana acum nu am gasit. O sa imi para rau cand o sa mai trebuiasca sa il mai schimb.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 1 aug 2012 20:29 de moanam1
...faci prea multe exercitii si asta denota ca intensitatea este scazuta...alege 2 ex de baza prin rotatie (geno, presa, fandari) si cate 1 ex pt femurali si 1 pentru cvadricepsi +2ex gambe...este mai mult decat suficient... bun ...ai zis aici sa fac 6 ex...eu tot 6 fac...
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 1 aug 2012 20:31 de moanam1
http://www.youtube.com/watch?v=ctYNk-UF1B4
Ti-l recomand. Fa-l ca la carte si a dou-a zi o sa mergi ca bunicu'. Eu asa patesc pe fiecare saptamana. Mai bun decat asta pana acum nu am gasit. O sa imi para rau cand o sa mai trebuiasca sa il mai schimb.
arata foarte bn exercitiu ..chiar am sa-l includ in antrenament...si o intrebare..in loc de hack squat nu are nimic daca fac geno nu ? ...deoarece nu am aparatul necesar in sala in care ma antrenez pt al face , multumesc pentru linkul la exercitiu
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 1 aug 2012 21:24 de MrOlympia
arata foarte bn exercitiu ..chiar am sa-l includ in antrenament...si o intrebare..in loc de hack squat nu are nimic daca fac geno nu ? ...deoarece nu am aparatul necesar in sala in care ma antrenez pt al face , multumesc pentru linkul la exercitiu
Da dar se schimba situatia dupa parerea mea nu stiu cum mai faci tu workout setul de final in conditiile astea , eu as zice sa faci intai genuflexiunile cand ai mai multa energie pentru a reduce si riscul de accidentare , dupa presa , extensiile ..
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 1 aug 2012 21:34 de moanam1
Da dar se schimba situatia dupa parerea mea nu stiu cum mai faci tu workout setul de final in conditiile astea , eu as zice sa faci intai genuflexiunile cand ai mai multa energie pentru a reduce si riscul de accidentare , dupa presa , extensiile ..
asa le fac acum ..in ordinea asta, dupa femurali si gambele... 1 ex femurali si 1 gambe.. sa incerc asa...sa vad cum il simt
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 1 aug 2012 21:34 de AlexandruAG
Extensiile primele. Asa iti incalzesti muschiul si il pregatesti pentru ce va veni.
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 1 aug 2012 21:36 de moanam1
Extensiile primele. Asa iti incalzesti muschiul si il pregatesti pentru ce va veni.
Da , in rest incalzirea o faceam 20 min banda ...si niste exercitii pt articulatii ..pt genunchi ..niste stretching ...sa imi incalzesc bn toate articulatiile ..si genunghii.., abea apuc sa fac picioare..sunt nerabdator
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 1 aug 2012 23:17 de AlexandruAG
Da , in rest incalzirea o faceam 20 min banda ...si niste exercitii pt articulatii ..pt genunchi ..niste stretching ...sa imi incalzesc bn toate articulatiile ..si genunghii.., abea apuc sa fac picioare..sunt nerabdator
10 minute pe banda sunt destule. Dar fiecare cum prefera.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 aug 2012 01:56 de ricardo
bun ...ai zis aici sa fac 6 ex...eu tot 6 fac... ...eu ti-am zis sa faci 4 exercitii pt coapse+ 2 pt gambe in schimb tu faci 6 pentru coapse+ 2 pt gambe...nu stiu cum numeri tu de iti da la fel...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 2 aug 2012 10:50 de moanam1
...eu ti-am zis sa faci 4 exercitii pt coapse+ 2 pt gambe in schimb tu faci 6 pentru coapse+ 2 pt gambe...nu stiu cum numeri tu de iti da la fel...
fac pt coapse 3 1 femurali 2 gambe ....indreptarile cu genunchi blocati sunt pt femurali :P , in fine...oricum mai reduc unul de la coapse
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 aug 2012 11:51 de sZoTaK
fac pt coapse 3 1 femurali 2 gambe ....indreptarile cu genunchi blocati sunt pt femurali :P , in fine...oricum mai reduc unul de la coapse eu am facut in mai si iunie doar genoflexiuni, fandari, indreptari cu genunchii blocati, si cv pt gambe, deoarece am schimbat sala si aparatele de extensii, si flexii pentru femurali sunt..ciudate, sa zic asa...nu-mi plac deloc. presa iarasi, imi provoaca dureri la genunchi, deci nu le fac. am facut doar exercitiile de mai sus, si am avut rezultate bune. deci exercitiile de baza vin mai intai...legat de linkul unui tovaras..de-as avea un aparat de hack squat, cu siguranta le-as include, caci aparatele acelea gen' Hammer Strength sunt comparabile, poate din unele puncte de vedere, superioare greutatilor libere... dar...ne rezumam la ce avem.
Editat de sZoTaK pe 2 aug 2012 12:17
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 2 aug 2012 15:46 de ricardo
geno 1 incalzire , 3x10,8 exercitiul nr 1
presa 3x10 exercitiul nr 2
extensii pt cvadricepsi 3x10 exercitiul numarul 3
indreptari cu bara cu genunchi blocati pt femurali exercitiul numarul 4 3x10/flexi la aparat exercitiul numarul 5
Fandari 3x10 exercitiul numarul 6
...ti-am numarat exercitiile si le-am etichetat : ai 6 pt coapse (dupa cum vad incurci coapsele cu cvadriceps dar coapse = cvadriceps+femural) si 2 ex pt gambe asa ca nu-mi explica tu, daca nu stii numara ia socotitoarea...in plus geno, presa si fandari sunt exercitii compuse unde lucreaza toti muschii picioarelor si nu doar cvadricepsii asa cum crezi tu...
Editat de ricardo pe 2 aug 2012 15:47
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 aug 2012 16:04 de sZoTaK
...ti-am numarat exercitiile si le-am etichetat : ai 6 pt coapse (dupa cum vad incurci coapsele cu cvadriceps dar coapse = cvadriceps+femural) si 2 ex pt gambe asa ca nu-mi explica tu, daca nu stii numara ia socotitoarea...in plus geno, presa si fandari sunt exercitii compuse unde lucreaza toti muschii picioarelor si nu doar cvadricepsii asa cum crezi tu... un exercitiu "compus" pentru ambele "parti" ( geno + romanian deads), si unul de izolare pt ambele parti ( extensii, si flexii la aparat de exemplu) sunt ok. cum eu, dupa cum am spus, nu am cele mai bune aparate dp asta de vedere, ma rezum la fandari.
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 2 aug 2012 22:34 de moanam1
...ti-am numarat exercitiile si le-am etichetat : ai 6 pt coapse (dupa cum vad incurci coapsele cu cvadriceps dar coapse = cvadriceps+femural) si 2 ex pt gambe asa ca nu-mi explica tu, daca nu stii numara ia socotitoarea...in plus geno, presa si fandari sunt exercitii compuse unde lucreaza toti muschii picioarelor si nu doar cvadricepsii asa cum crezi tu... ahaaam , ok .
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2012 22:58 de basu
ahaaam , ok .
Poate ca data viitoare vorbesti corect romaneste si poate inveti cumva sa spui si ''multumesc''. Pana la urma omul a facut un gest frumos ca sa iti dea un raspuns.
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 3 aug 2012 00:36 de moanam1
Poate ca data viitoare vorbesti corect romaneste si poate inveti cumva sa spui si ''multumesc''. Pana la urma omul a facut un gest frumos ca sa iti dea un raspuns.
Imi cer scuze...multumesc lui, sunt om ..oamenii mai uita ...nu vreau sa jignesc pe nimeni ..
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 29 oct 2012 14:08 de vlcosmin
1. extensii la aparat cu un singur picior : 3 serii
2. genuflexiuni cu bara : 3 serii
3. impins la presa : 3 serii
4. flexii din stand : 3 serii
5. flexii din culcat : 3 serii
6. impins din varfuri la presa : 4 serii
7. ridicari pe varfuri la aparatul pentru gambe : 4 serii
|
sus |
|
edm_addicted
Senior member 55 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 14:28 de edm_addicted
O intrebare pe care si eu o consider putin idioata. . Am picioarele destul de slabe, sistemul osos fiind nu foarte masiv. Am ridicat intr-o zi la presa 150kg si am reusit sa fac 12 repetari complete. Intrebarea mea este, care-i cel mai rau accident pe care-l pot pati cand fortez la presa cu greutati mari? Sunt incalzit, nu simt dureri, dar uneori am o teama si simt ca-mi va ceda genunchiul cand ridic in sus. Subestimez corpul omenesc?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 14:51 de MrOlympia
O intrebare pe care si eu o consider putin idioata. . Am picioarele destul de slabe, sistemul osos fiind nu foarte masiv. Am ridicat intr-o zi la presa 150kg si am reusit sa fac 12 repetari complete. Intrebarea mea este, care-i cel mai rau accident pe care-l pot pati cand fortez la presa cu greutati mari? Sunt incalzit, nu simt dureri, dar uneori am o teama si simt ca-mi va ceda genunchiul cand ridic in sus. Subestimez corpul omenesc?
Pai genunchii ..in special daca nu esti bine incalzit sau greutatea e mult prea mare pentru tine si fortezi prea mult si/sau prea des. Nu trebuie sa fie nici usor .. evident dar nici sa pui 1 tona si sa nu poti impinge si sa faci sferturi din repetari . Asa cum e articulatia umarului in special .. si coatele la miscarile de impins .. cam asa e si cu genunchii . Dar ca idee o accidentare poate fi o intindere de ligamente sau mai grav ruptura .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 din 11
| |
|