Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 11
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT PICIOARE
scris pe 30 mar 2013 12:05 de CosminPerjo
Salut!Nu stiu daca are legatura cu intrebarea pe care o pun.Ce exercitii pentru picoare iti da fortza la alergat?.Ca fac atletism si am nevoie de cat mai multa fortza.
iti dau*
|
sus |
|
grygx11
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 30 mar 2013 19:21 de grygx11
Ce-mi dai?
Colegu te-a corectat...ce exercitii iti dau,nu iti da...:P
|
sus |
|
klawd18
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 2 apr 2013 11:13 de klawd18
Colegu te-a corectat...ce exercitii iti dau,nu iti da...:P
da ma corectati dar numai sa imi ziceti si mie nu vreti...
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 2 apr 2013 11:46 de adi123
da ma corectati dar numai sa imi ziceti si mie nu vreti...
ti-am zis mai sus. singuru exercitiu e sa alergi mai mult.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 apr 2013 12:07 de basu
ti-am zis mai sus. singuru exercitiu e sa alergi mai mult.
Daca tot are impresia ca se ocupa cu atletismul ar trebui sa fie invatat de catre un antrenor. Ar trebui sa stie ce este aia explozie. Forta in regim de viteza. Asta este o chestie nativa dar se si imbunatateste. Dar nu facand exercitii de culturism.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
klawd18
Junior member 48 mesaje
|
scris pe 5 apr 2013 23:23 de klawd18
Daca tot are impresia ca se ocupa cu atletismul ar trebui sa fie invatat de catre un antrenor. Ar trebui sa stie ce este aia explozie. Forta in regim de viteza. Asta este o chestie nativa dar se si imbunatateste. Dar nu facand exercitii de culturism. Uni antrenori nu fac mare lucru ca si la sala..o sala care ma duceam eu venea antrenoru doar sa stranga gantarele si discurile si pleca) majoritatea nu prea se ocupa..cel putin pe acolo am nimerit eu.
|
sus |
|
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
scris pe 5 apr 2013 23:33 de methadon_92
ce parere aveti ?
extesie 4 x20 -8 rep
geno 4x10
presa sau genoflexiuni la carucior 3x10
mers fandat 2x16
flexi pt femural 4x10
indreptari 3x10
febra ma tine cam 5 zile .
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 23:15 de Tooxie
Am vazut in sala baieti ce fac geno cu calcaiele pe discuri mici de 1 sau 2 kg. Ajuta cu ceva la o pozitie/executie mai corecta sau nu este indicat?
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 9 apr 2013 23:41 de Gilu
Am vazut in sala baieti ce fac geno cu calcaiele pe discuri mici de 1 sau 2 kg. Ajuta cu ceva la o pozitie/executie mai corecta sau nu este indicat? Scoti din miscare gluteii si lombarii.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 apr 2013 09:10 de basu
Am vazut in sala baieti ce fac geno cu calcaiele pe discuri mici de 1 sau 2 kg. Ajuta cu ceva la o pozitie/executie mai corecta sau nu este indicat?
In afara de ce a spus Gilu, aceste discuri asigura un echilibru mai bun incepatorilor, mai ales acelora care au o mobilitate mai slaba. De obicei aceste lucruri se imbunatatesc cu timpul si marea majoritate a practicantilor prefera mai tarziu sa le faca fara acele discuri sub calcaie. Dar unii totusi continua sa le faca asa. Mie personal nu mi-a placut sa pun ceva acolo inca de la inceput.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 10 apr 2013 12:31 de Gilu
In afara de ce a spus Gilu, aceste discuri asigura un echilibru mai bun incepatorilor, mai ales acelora care au o mobilitate mai slaba. De obicei aceste lucruri se imbunatatesc cu timpul si marea majoritate a practicantilor prefera mai tarziu sa le faca fara acele discuri sub calcaie. Dar unii totusi continua sa le faca asa. Mie personal nu mi-a placut sa pun ceva acolo inca de la inceput. Recunosc ca mi-e mult mai comod sa le fac cu ceva sub calcaie.Dar e mai eficient sa le faci clasic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
Re: AN
scris pe 17 apr 2013 14:23 de marius0
Care este diferenta intre geno normale si cele la aparatul Smith unde pozitionezi picioare mai in fata decat in mod normal?...Am observat o presiune mai mica in zona lombara.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 17 apr 2013 14:57 de adi123
Care este diferenta intre geno normale si cele la aparatul Smith unde pozitionezi picioare mai in fata decat in mod normal?...Am observat o presiune mai mica in zona lombara.
chiar tu ti-ai raspuns la intrebare. in functie de cum iti asezi picioarele, pot fi mai sigure geno la cadrul smith.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 20:02 de sZoTaK
Care este diferenta intre geno normale si cele la aparatul Smith unde pozitionezi picioare mai in fata decat in mod normal?...Am observat o presiune mai mica in zona lombara. obisnuiam sa fac genoflexiunile la cadrul smith, cand nu stiam altceva... dar de atunci m-am iluminat, si acum fac la liber. eu zic ca aduc a aparat hack-squat... cea mai mare diferenta e ca acolo nu-ti lucreaza muschii stabilizatori, aparatul iti fixeaza cursa miscarii
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 17 apr 2013 21:26 de Cristi7
Eu fac asa:
1)Genuflexiuni cu bara in spate cu greutati pe ea,incep cu ele ca am inteles ca sunt poate cele mai importante exercitii din acest sport sau cu Gantere
4 serii x 15-20 repetari
2) Presa 69 kg ultima data 4 serii X 15 repetari
3) Extensie la aparat de sus si de jos 4 serii X 12-18
4) Ridicari pe varfuri la aparatul ala care apasa pe umeri 4 serii X 15-20 repetari.
Editat de Cristi7 pe 17 apr 2013 21:27
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 18 apr 2013 12:42 de Liviu89
Cred ca totusi cel mai mare plus al aparatului Smith este ca poti pozitiona picioarele foarte aproape unul de altul lucrand in asa mod muschii cvadriceps exteriori si de mijloc.
Eu oricum am ales metoda de a face genuflexiunile cu picioarele putin mai aproape decat latimea umerilor, indreptate inainte (si nu in exterior cum faceam inainte).
Editat de Liviu89 pe 18 apr 2013 12:44
Success comes after hard work.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 4 mai 2013 16:00 de s1d0x
Antrenamentul de picioare al meu arata cam asa :
Hack Squat 4 serii
Presa pentru picioare 4 serii
Extensii la aparat 4 serii
Flexii la aparat 4 serii
Gambe (grupa mea deficitara):
Ridicari de varfuri la Hack Squat 4 serii
Ridicari de varfuri din asezat la aparat 4 serii
! Mai demult faceam ridicari de varfuri la aparat din picioare insa zilele urmatoare aveam dureri puternice de spate si l-am inlocuit cu ridicarile de varfuri la hack squat.
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 09:17 de roberto_v
Salut!
Credeti ca este prea mult pentru picioare ?
1- 3-4 serii flexii din sezand alternativ cu flexii pentru femurali (un fel de incalzire)
2- 2 serii incalzire + 3-4 serii de genu
3- 3 serii fandari (mers) cu gantere in maini
4- 4 serii presa
Pentru gambe:
1- ridicari pe varfuri la presa unde se pot face si genu ( sa nu ma certati ca nu stiu exact denumirea)
2- ridicari pe varfuri din sezand
3- presa
Mentionez ca fac un numar de repetari intre 12-15 / 20-25 (gambe) pentru incalzire si apoi 6-10 / 12-15 (gambe) cu greutati relativ mari . Merg 4 zile la sala si fac doar o data pe saptamana fiecare grupa , picioarele intr-o singura zi . Mai nou as vrea sa fac gambe de 2 ori dar sa vad cum le strecor .
Multumesc .
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 12:29 de Ursu1
12-15 repetari pe serie la gambe mi-se par putine,gambele sunt solicitate toata ziua ca si antebratul ca sa raspunda la antrenamentul cu greutati ar trebuie peste 20 de repetari
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 iul 2013 12:33 de Gilu
Salut!
Credeti ca este prea mult pentru picioare ?
1- 3-4 serii flexii din sezand alternativ cu flexii pentru femurali (un fel de incalzire)
2- 2 serii incalzire + 3-4 serii de genu
3- 3 serii fandari (mers) cu gantere in maini
4- 4 serii presa
Pentru gambe:
1- ridicari pe varfuri la presa unde se pot face si genu ( sa nu ma certati ca nu stiu exact denumirea)
2- ridicari pe varfuri din sezand
3- presa
Mentionez ca fac un numar de repetari intre 12-15 / 20-25 (gambe) pentru incalzire si apoi 6-10 / 12-15 (gambe) cu greutati relativ mari . Merg 4 zile la sala si fac doar o data pe saptamana fiecare grupa , picioarele intr-o singura zi . Mai nou as vrea sa fac gambe de 2 ori dar sa vad cum le strecor .
Multumesc . Mi se pare ok, dar cu conditia ca ultimele 2 rep abia sa le poti face la geno.
Intrati aici=>
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 13:34 de roberto_v
12-15 repetari pe serie la gambe mi-se par putine,gambele sunt solicitate toata ziua ca si antebratul ca sa raspunda la antrenamentul cu greutati ar trebuie peste 20 de repetari
12-15 pentru ca greutatea este mare si nu pot mai multe , sa reduc si sa fac 20 rep iar ultimele doua repetari sa fie foarte greu de executat?
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 13:38 de roberto_v
Mi se pare ok, dar cu conditia ca ultimele 2 rep abia sa le poti face la geno.
Cam asa ultimele rep merg greu
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 13:43 de Ursu1
12-15 pentru ca greutatea este mare si nu pot mai multe , sa reduc si sa fac 20 rep iar ultimele doua repetari sa fie foarte greu de executat?
eu la gambe pun o greutate care sa-mi permita sa fac cel putin 20 de repetari doar asa simt muschiul am incercat sa pun greutati mai mari sa fac 10-12 repetari dar nu prea am simtit..
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 iul 2013 13:58 de adi123
eu la gambe pun o greutate care sa-mi permita sa fac cel putin 20 de repetari doar asa simt muschiul am incercat sa pun greutati mai mari sa fac 10-12 repetari dar nu prea am simtit..
eu fac 15 repetari la gambe dar dupa ce trec de 10 durerea e insuportabila, simt acea arsura foarte tare dar ma chinui sa le termin pe toate 15. la nici o alta grupa de muschi nu simt o arsura asa intensa imi dau si lacrimile )))
|
sus |
|
roberto_v
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 18:13 de roberto_v
Lamuriti-ma un lucru : stiu ca trebuie sa faci un numar mare de repetari dar care ar fi pragul de jos ...minim cate? ....12 , 15 , 20 . Compar cu alte grupe si de exemplu daca faci 15 repetari nu prea ai succes la a creste in masa ci mai mult la tonifiere si definire , banuiesc ca la gambe nu se aplica acelasi principiu nu?
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 16 iul 2013 19:06 de ssergiu
La gambe, antrebrat, abdomen e putin diferit. Trebuie sa incerci o gama mai larga de repetari ca sa iti dai seama cum functioneaza la tine. Pot fi 10, pot fi 20, sau chiar 25-30 repetari.
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 iul 2013 19:19 de adi123
La gambe, antrebrat, abdomen e putin diferit. Trebuie sa incerci o gama mai larga de repetari ca sa iti dai seama cum functioneaza la tine. Pot fi 10, pot fi 20, sau chiar 25-30 repetari.
eu cu 15 repetari pe serie am febra 3 zile la gambe conteaza mult si modul de executie. trebuie tinut 1-2 secunde in punctul de contractie
Editat de adi123 pe 16 iul 2013 19:20
|
sus |
|
Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 11
| |
|