Pagina 7 8 9 10 11 din 11
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT PICIOARE
scris pe 30 sep 2013 15:24 de Liviu89
Nu se face asa ceva...niciunde niciodata. Genoflexiuni pe varfuri? .... Invata sa faci exercitiul corect
Nu e ok ce zici, eu consider ca aproape orice exercitiu isi are locul lui in culturism, doar ca noi trebuie putin sa gandim, sa stim de ce si pentru ce il executam.
Flex Wheeler, profesionist, facea geno in fata la smith pe varfuri, multi alti culturisti fac acest exercitiu doar in hack-squat.
Cit pentru autor: lasa smith-ul, executa exercitiile cu greutate libera. Squatul se executa ducind fundul in spate si nicidecum nu incepi a executa miscarea prin indoirea genunchilor, lasa greutatea corpului pe exteriorul labei piciorului si calcai; indreapta genunchii putin inafara, picioarele putin mai departate decit latimea umerilor. Cand te asezi pe scaun nu cred ca faci asta pe varfuri, la fel si aici. Asta este metoda traditionala de a executa genoflexiunile, exista multe alte metode, insa eu cred ca ar trebui cel putin un an sa o executi pe asta pana macar sa te gandesti la altele.
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Cristy235
Junior member 17 mesaje
|
scris pe 1 oct 2013 23:15 de Cristy235
Da, am exersat fara greutati si am priceput .
Multumesc pt sfat !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 oct 2013 17:47 de basu
Nu e ok ce zici, eu consider ca aproape orice exercitiu isi are locul lui in culturism, doar ca noi trebuie putin sa gandim, sa stim de ce si pentru ce il executam.
Flex Wheeler, profesionist, facea geno in fata la smith pe varfuri, multi alti culturisti fac acest exercitiu doar in hack-squat.
Cit pentru autor: lasa smith-ul, executa exercitiile cu greutate libera. Squatul se executa ducind fundul in spate si nicidecum nu incepi a executa miscarea prin indoirea genunchilor, lasa greutatea corpului pe exteriorul labei piciorului si calcai; indreapta genunchii putin inafara, picioarele putin mai departate decit latimea umerilor. Cand te asezi pe scaun nu cred ca faci asta pe varfuri, la fel si aici. Asta este metoda traditionala de a executa genoflexiunile, exista multe alte metode, insa eu cred ca ar trebui cel putin un an sa o executi pe asta pana macar sa te gandesti la altele.
Sa nu confundam fineturile practicate de culturistii profesionisti cu asta. Nu este acelasi lucru. Eu te sfatuiesc sa nu ii mai dai exemple din astea pt ca il zapacesti.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 8 oct 2013 13:32 de Liviu89
Sa nu confundam fineturile practicate de culturistii profesionisti cu asta. Nu este acelasi lucru. Eu te sfatuiesc sa nu ii mai dai exemple din astea pt ca il zapacesti.
Probabil ai dreptate, oricum cred ca e bine de stiut pe toate chiar daca nu le practicam
. Sa nu fac off-topic, un program:
. 10 min pe bicicleta / banda - pasi super lungi
. 5-7 min intinderi din miscare (gen Yates)
- Extensii din asezat 3x12 (continuarea incalzirii) + intinderea cvadricepsului intre seturi - pentru o pompare mai puternica
- Genoflexiuni 3x15 (pozitie standard pentru o greutate mai mare)
- Impins la presa 3 x 30, 20, 15 (picioarele foarte aproape, continuitate obligatorie)
- Flexii din culcat pentru femurali 3 x 15, 12, 10 (cu tinerea contractiei)
- Indreptari romanesti 4x20, 15, 12,10 (cind nu am dureri de spate )
Nimic special, as vrea sa trec la 2 antrenamente de picioare pe saptamana. Adica sa fac femuralii cu muschii spatelui si sa includ gambele cu cvadricepsul, pareri?
Editat de Liviu89 pe 8 oct 2013 13:33
Success comes after hard work.
|
sus |
|
cristib
Senior member 85 mesaje
|
scris pe 28 oct 2013 23:31 de cristib
Nimic special, as vrea sa trec la 2 antrenamente de picioare pe saptamana. Adica sa fac femuralii cu muschii spatelui si sa includ gambele cu cvadricepsul, pareri?
foarte bine ! recomand genul acesta de antrenament pt picioare
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 29 ian 2014 21:11 de Ciule
Cum va antrenati picioarele?
Eu fac asa:
Geno 2 serii incalzire 10-15rep
3-4 serii grele 6-7 rep
Sissy squat 2-3 serii cu greutatea peoprie 6-8 rep
Extensii la aparat 2 serii 8-10 rep
Flexi pt femural la aparat 2 serii incalzire 12-15 rep
3-4 serii grele 6-7 rep
Gambele nu le antrenez direct.
Salut , am o intrebare care ma framanta de ceva vreme , vede-am la multi ,cand fac geno pun 2 discuri sub calcaie ..De ce ? Mai buna stabilitate ?
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 ian 2014 08:24 de basu
Salut , am o intrebare care ma framanta de ceva vreme , vede-am la multi ,cand fac geno pun 2 discuri sub calcaie ..De ce ? Mai buna stabilitate ?
Da, este o tehnica folosita pt mai multa stabilitate. Multi dintre noi nu renunta la acest stil niciodata, dar cei mai multi dupa o vreme prefera sa faca squat fara nimic acolo. Este si o chestie de tehnica dar si o chestie de mobilitate.
|
sus |
|
retrox
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 30 ian 2014 19:23 de retrox
nu stiu dc s-a discutat deja pe forumu asta dar as vrea sa fac o sugestie de tehnica f indicata pt cei care au probleme cu mijlocul sau nu il pot dezvolta:
la executarea squaturi-lor asezati intre picioare o banca suficient de ingusta si joasa care sa nu va incurce si executati miscarea prin asezare si ridicare de pe banca. picioarele vor prelua 60% din greutatea care in mod normal apasa pe coloana.
succes
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 30 ian 2014 22:09 de stefanp
nu stiu dc s-a discutat deja pe forumu asta dar as vrea sa fac o sugestie de tehnica f indicata pt cei care au probleme cu mijlocul sau nu il pot dezvolta:
la executarea squaturi-lor asezati intre picioare o banca suficient de ingusta si joasa care sa nu va incurce si executati miscarea prin asezare si ridicare de pe banca. picioarele vor prelua 60% din greutatea care in mod normal apasa pe coloana.
succes mai retrox...eu cred ca glumesti.pai...daca ai sa zicem o bara cu 100kg in spate(pe trapez)...TOATA GREUTATEA CADE PE COLOANA,NU?si daca stai pe o banca(in fund) sau stai in picioare...greutatea TOT PE COLOANA CADE,NU?e logic.poti sa ti asezi tu orice intre picioare,ca nu rezolvi nimic cu greutatea din spate.poate...daca stai intins in pat, greutatea e preluata de pat si nu de coloanachestia cu 60% e falsa.o zi buna.
Editat de stefanp pe 30 ian 2014 22:14
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 ian 2014 06:50 de basu
succes
Am lasat comentariul colegului. Poti sa conversezi cu el daca are chef de asa ceva. Si cu ceilalti membrii ai forumului. Nu cred ca esti un user care sa merite explicatii. Pe mine ignora-ma !
|
sus |
|
retrox
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 11:34 de retrox
Am lasat comentariul colegului. Poti sa conversezi cu el daca are chef de asa ceva. Si cu ceilalti membrii ai forumului. Nu cred ca esti un user care sa merite explicatii. Pe mine ignora-ma !
draga 'expertule' eu mi-am prezentat f frumos argumentul si am explicat ca este o tehnica de antrenament powerlifting aplicata de f multa lume in uk. in afara de asta, cel la care am vazut ca foloseste tehnica respectiva cel mai des chiar a castigat campionatul national de powerlifting (squat, deadlift si impins la piep) pe universitati in uk editia 2011.
tu dc ai un contra argument te rog prezinta-l si explica-mi de ce nu e bine.
faptul ca mi-ai sters comentariul imi da de inteles ca esti un musclehead care are access la butonul 'delete' si atat.
in afara de asta ce realizari personale si profesionale te recomanda pe tine si iti dau dreptul sa vb de sus?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 11:56 de marius0
draga 'expertule' eu mi-am prezentat f frumos argumentul si am explicat ca este o tehnica de antrenament powerlifting aplicata de f multa lume in uk. in afara de asta, cel la care am vazut ca foloseste tehnica respectiva cel mai des chiar a castigat campionatul national de powerlifting (squat, deadlift si impins la piep) pe universitati in uk editia 2011.
faptul ca mi-ai sters comentariul imi da de inteles ca esti un musclehead care are access la butonul 'delete' si atat.
in afara de asta ce realizari personale si profesionale te recomanda pe tine si iti dau dreptul sa vb de sus?
Dai exemplu persoana nepotrivita...la fel cum multi fac greseala sa se antreneze dupa programele de antrenament ale culturistilor profesionisti. Si ce legatura au realizarile personale si profesionale cu ce se vorbeste aici ?
Editat de marius0 pe 31 ian 2014 11:58
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 ian 2014 12:21 de basu
Nu o sa iti dau nici un argument. Nu stiu sa iti dau , daca as fi de exmplu medic primar chirurg si m-as gandi la coloana vertebrala ca un medic sau daca as fi facut sa zicem 20 de ani culturism si as fi incercat metode ca asta, probabil ca as fi stiut. Dar nu stiu.
Habar nu am ce ma recomanda sa iti vorbesc de sus (parerea ta) poate fiindca am 1,90 m
Dar astept cu foarte mare interes sa vad si eu ce comentarii de valoare o sa postezi tu pe aici.
|
sus |
|
retrox
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 12:44 de retrox
Nu o sa iti dau nici un argument. Nu stiu sa iti dau , daca as fi de exmplu medic primar chirurg si m-as gandi la coloana vertebrala ca un medic sau daca as fi facut sa zicem 20 de ani culturism si as fi incercat metode ca asta, probabil ca as fi stiut. Dar nu stiu.
Habar nu am ce ma recomanda sa iti vorbesc de sus (parerea ta) poate fiindca am 1,90 m
Dar astept cu foarte mare interes sa vad si eu ce comentarii de valoare o sa postezi tu pe aici.
doctore, iti apreciez sarcasmul, dar atat timp cat nu vii cu o explicatie valida esti la fel de amuzant ca un clovn.
dc in 20 de ani de culturism nu ai auzit sau vazut tehnica asta inseamna ca esti primitiv. scuze dar asta e cuvantul care te descrie. cam atitudinea asta o au primitivii fata de orice vad/aud prima data.
hai, sa ai mainile curate.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 13:09 de litllebear
doctore, iti apreciez sarcasmul, dar atat timp cat nu vii cu o explicatie valida esti la fel de amuzant ca un clovn.
dc in 20 de ani de culturism nu ai auzit sau vazut tehnica asta inseamna ca esti primitiv. scuze dar asta e cuvantul care te descrie. cam atitudinea asta o au primitivii fata de orice vad/aud prima data.
Stimate domn Retrox,chiar nu are rost sa fim nesimtiti si sa aruncam cu noroi,doar ca sa fim mai smecheri.Nu da bine la imagine.Parerea mea
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 13:27 de marius0
Vezi ca basu nu a zis ca nu a auzit de metoda asta ci ca nu a incercat-o.
|
sus |
|
retrox
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 13:29 de retrox
Stimate domn Retrox,chiar nu are rost sa fim nesimtiti si sa aruncam cu noroi,doar ca sa fim mai smecheri.Nu da bine la imagine.Parerea mea
suntem nesimtiti si aruncam cu noroi cand cerem o explicatie logica pt sustinerea unui argument?
pai si cand marele expert iti spune - citez - 'e o prostie dar nu meriti o explicatie.'
ok, hai sa fim civilizati.
fii atent cum facem, prin luna mai o sa merg la bodyexpo in birmingham si o sa ii intreb pe fiecare mr oplimpia care vine acolo (vin toti aia pe care ii vezi in reviste in fiecare an) de treaba asta si am sa postez aici explicatia de ce e bine sau nu, ca marele expert nu are chef de explicatii dar stie el ca e prostie.
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 13:31 de litllebear
suntem nesimtiti si aruncam cu noroi cand cerem o explicatie logica pt sustinerea unui argument?
pai si cand marele expert iti spune - citez - 'e o prostie dar nu meriti o explicatie.'
ok, hai sa fim civilizati.
fii atent cum facem, prin luna mai o sa merg la bodyexpo in birmingham si o sa ii intreb pe fiecare mr oplimpia care vine acolo (vin toti aia pe care ii vezi in reviste in fiecare an) de treaba asta si am sa postez aici explicatia de ce e bine sau nu, ca marele expert nu are chef de explicatii dar stie el ca e prostie.
Ai vazut ca se poate.Mare domn,sau sa fim cool ai un like.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 14:10 de stefanp
succes ok...sa explicam tehnica cu bancuta.tehnica e mai veche,si ajuta ff mult la cresterea fortei si a masei musculare a picioarelor.de ce?pentru ca avind o bancuta intre picioare,se poate pune pe bara mai multa greutate decit e normal,fara pericolul de a ne dezechilibra(1bancuta=1punct de sprijin in plus)am facut 5ani exercitiul asta(1997-2002) si m-a ajutat mult, la masa si forta picioarelor...DAR GREUTATEA TOT PE COLOANA CADE,din pacate pt cei cu probleme la coloanatu ai dreptate cu faptul ca tehnica e f buna pentru picioare...dar picioarele nu vor prelua 60% din greutateprin simpla marire a greutatilor,,picioarele,,vor lucra mult mai intens si vor creste mai rapid in volum.dar...una e sa lucreze picioarele mai intens si...alta e treaba cu greutatea pe coloana o zi buna si hai sa nu ne mai certam din cauza unei ,,tehnici,,de antrenament.nu e frumos.
Editat de stefanp pe 31 ian 2014 14:15
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 31 ian 2014 15:02 de Gilu
Eu nu am incercat niciodata aceasta tehnica si nu o voi face nici de acum inainte.
As vrea totusi ca retox, dupa toata tigania iscata pe subiectul asta, sa ne explice clar mecanismul prin care toata greutatea este preluata de catre picioare in aceasta tehnica.
Chiar sunt curios.
Si fara trimiteri la alte site-uri.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 ian 2014 15:21 de basu
Am observat cu totii ca atunci cand incercam sa ducem o sarcina importanta pe umar sau pe trapez , capacitatea noastra de a face alte miscari este extrem de mult limitata. Mai exact , daca vom incerca sa executam o miscare de squat cu o greutate mare pe trapez ne vom apleca inainte. Acest lucru nu este gresit si nici nu este nefiziologic, vom face acest lucru si daca incercam sa ne asezam pe un scaun. Aceasta aplecare spre inainte , apare atunci cand incercam sa flexam picioarele pt ca organismul simte ca poate pune baza cel mai mult pe lombari. Unii dintre noi depasesc limitele si ati observat in salile de culturism fel si fel de metode de executie. Dar , experienta sportiva si nu neaparat a mea , a aratat ca daca te opresti si incerci sa faci repetari partiale, functie si de punctul de plecare miscarea va deveni nu neaparat mai grea ci mai dificila din punctul de vedere al controlului. Nu lombarii sunt cei care au probleme aici ci vertebrele inferioare ale coloanei vertebrale. Asta in cazul repetarilor partiale. Daca ne oprim , adica ne asezam cu fundul pe o banca, situatia este mult mai rea si asta nu pt ca sunt eu un clown si pt ca plecarea va fi deosebit de grea. In acest punct apar o diversitate de miscari ale vertebrelor in diverse planuri si riscul de a te accidenta este extrem de mare. In afara de acest lucru ne aflam la limita critica a herniei de perete abdominal. Este un lucru pe care l-am vazut . Asta inseamna ca nu sunt primitiv - pt ca am incercat metoda. Forumul acesta se adreseaza in special sportivilor incepatori, unii dintre ei fiind minori si in crestere. Nu sfatuiesc pe nicicare dintre ei sa incerce sa faca asa ceva, ce facem noi aici nu are nici o legatura cu nici un Mr O. Daca am face un seminar cu cativa Mr O cu siguranta acestia nu ar recomanda nimanui sa faca ce fac ei pt a-si imunatati performantele. Cu atat mai putin , recomand incepatorilor sa foloseasca metode de antrenament specifice powerlifting-ului chiar daca aceste doua sporturi isi mai imprumuta cate ceva. Aceasta explicatie nu este explicatia unui expert catre un destept aflat in relatii cu toti Mr O, este o constatare a mea.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 ian 2014 16:08 de basu
Nu exista nici un fel de motiv pt care tu poti sa-mi spui mie doctore. Din puctul meu de vedere clown esti tu si fara indoiala si primitiv atat timp cat eu nu te-am jignit absolut deloc pe tine dar nu m-ai jignit de mai multe ori. Daca tu ai impresia ca ma inveti pe mine culturism probabil ca delirezi. Probleme despre repetarile partiale se discutau cu Florin Uceanu in paginile anumitor publicatii inca de acum 20 de ani. Nu este nevoie de vii si tu pe aici si sa ne explici tu noua ce nu stim. Ori poate tu si cu altii aveti impresia ca asta este treaba unui moderator, sa stea aici si sa fie jignit de tot felul de tristi. Mi-ai citit tu mie toate postarile ? Cine iti da tie dreptul sa ma faci pe mine expert ? Tu de fapt ce esti ? Astept sa vad.
|
sus |
|
retrox
Junior member 22 mesaje
|
scris pe 4 feb 2014 01:05 de retrox
Nu exista nici un fel de motiv pt care tu poti sa-mi spui mie doctore. Din puctul meu de vedere clown esti tu si fara indoiala si primitiv atat timp cat eu nu te-am jignit absolut deloc pe tine dar nu m-ai jignit de mai multe ori. Daca tu ai impresia ca ma inveti pe mine culturism probabil ca delirezi. Probleme despre repetarile partiale se discutau cu Florin Uceanu in paginile anumitor publicatii inca de acum 20 de ani. Nu este nevoie de vii si tu pe aici si sa ne explici tu noua ce nu stim. Ori poate tu si cu altii aveti impresia ca asta este treaba unui moderator, sa stea aici si sa fie jignit de tot felul de tristi. Mi-ai citit tu mie toate postarile ? Cine iti da tie dreptul sa ma faci pe mine expert ? Tu de fapt ce esti ? Astept sa vad.
ok, banuiesc ca ai auzit de frederic delavier. daca nu, da-i un google. cauta strength training anatomy workout volumul 2. paginile 254-255. daca dupa ce citesti explicatia cu banca sau mingea sau ce vrei tu sa fosesti ca suport, inca mai zici ca e o prostie... inseamna ca fraier sunt eu ca imi pierd timpu in contradictii cu tine.
la pregatirea si experienta ta cred ca ai cartea asta pe noptiera, sau ar trebui.
@gilu: scuze dar tiganeala a inceputo colegul tau cand a spus ca metoda prezentat de mine este o prostie si a refuzat sa aduca un argument valid pe motiv ca nu as fi genul de user care merit una.
domnu basu, chiar sa stii ca mr olimpia astia sunt niste tipi f de treaba, le place sa le pui intrebari, dau explicatii detaliate, chiar nu ii intereseaza ce fel de 'user' esti
Editat de retrox pe 4 feb 2014 01:17
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 4 feb 2014 11:58 de Gilu
ok, banuiesc ca ai auzit de frederic delavier. daca nu, da-i un google. cauta strength training anatomy workout volumul 2. paginile 254-255. daca dupa ce citesti explicatia cu banca sau mingea sau ce vrei tu sa fosesti ca suport, inca mai zici ca e o prostie... inseamna ca fraier sunt eu ca imi pierd timpu in contradictii cu tine.
la pregatirea si experienta ta cred ca ai cartea asta pe noptiera, sau ar trebui.
@gilu: scuze dar tiganeala a inceputo colegul tau cand a spus ca metoda prezentat de mine este o prostie si a refuzat sa aduca un argument valid pe motiv ca nu as fi genul de user care merit una.
domnu basu, chiar sa stii ca mr olimpia astia sunt niste tipi f de treaba, le place sa le pui intrebari, dau explicatii detaliate, chiar nu ii intereseaza ce fel de 'user' esti Retrox (gixxx), te-am rugat sa explici acel mecanism fara trimiteri la carti sau site-uri.
PS:Cand banez pe cineva banez persoana nu contul.
Te mai las cateva zile sa clarifici treaba cu tehnica asta.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 6 feb 2014 15:17 de stefanp
trebuie specificat ca ACEST FORUM SE ADRESEAZA IN GENERAL persoanelor incepatoare,nu avansatilor sau profesionistilor(daca exista asa ceva pe aici)exemple ca,,am citit eu undeva,, sau ,, stiu dintr o sursa sigura,, ca e mai bine asa...nu prea merg pt un incepator.cit despre exercitiul in sine(genuflexiuni cu o bancuta intre picioare)care nu e pentru un ,,incepator,,(a explicat florin de ce)nu poate demonstra NIMENI ca greutatea e preluata doar de picioare(greutatea e preluata de coloana)...pentru ca pur si simplu NU SE POATE.CHIAR SINT CURIOS DACA ,,CINEVA,,MAI INSISTA PE CHESTIA ASTA.pe viitor,ar fi mai BINE sa nu se mai dea ,,exemple,,din auzite sau din anumite site-uri.asa ,,evitam,,unele neintelengeri si nu i mai zapacim pe ,,incepatori,,
Editat de shift pe 6 feb 2014 15:52
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
poseidon
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 27 feb 2014 19:20 de poseidon
Am o problema cu coapsa stanga,imi ramane mult in urma,fata de coapsa dreapta.Si la separare si la masa musculara este destul de sesizabil. Va rog sa-mi dati niste sfaturi,daca doriti... Multumesc anticipat!
|
sus |
|
Cristi99
Senior member 129 mesaje
|
scris pe 22 apr 2014 19:54 de Cristi99
1. Hacksquat 4x10
2. Presa 4x10
3. Aparatul pentru femurali 4x12
4. Extensia picioarelor 4x12
|
sus |
|
akappa
Junior member 15 mesaje
|
Re: AN
scris pe 31 mai 2014 18:21 de akappa
- Genuflexiuni cu bara in spate / Presa cvadriceps ( 3 serii x 8-10 repetari)
- Extensii cvadriceps( aparat ) ( 3 serii x 8- 14 repetari)
- Flexii biceps femural ( aparat ) ( 3 serii x 8- 14 repetari)
- Fandari cu gantere in mers (4 serii x 8 repetari)
- Ridicari pe varfuri pentru gambe ( aparat ) ( 3 serii x 8-14 repetari)
- Presa 45 grade, gambe. ( 3 serii x 8-12 repetari)
Acum alternez primul exercitiu. O saptamana fac genu, o saptamana presa. Ce imi recomandati? Sa le fac pe amandoua la acelasi antrenament? Sa le alternez in continuare? Sau sa fac genu la fiecare antrenament si sa scot presa?
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: AN
scris pe 1 iun 2014 03:09 de shift
- Genuflexiuni cu bara in spate / Presa cvadriceps ( 3 serii x 8-10 repetari)
- Extensii cvadriceps( aparat ) ( 3 serii x 8- 14 repetari)
- Flexii biceps femural ( aparat ) ( 3 serii x 8- 14 repetari)
- Fandari cu gantere in mers (4 serii x 8 repetari)
- Ridicari pe varfuri pentru gambe ( aparat ) ( 3 serii x 8-14 repetari)
- Presa 45 grade, gambe. ( 3 serii x 8-12 repetari)
Acum alternez primul exercitiu. O saptamana fac genu, o saptamana presa. Ce imi recomandati? Sa le fac pe amandoua la acelasi antrenament? Sa le alternez in continuare? Sau sa fac genu la fiecare antrenament si sa scot presa?
[/quote
Alege numai unul o perioada gen o luna, fa mai multe repetari la primul set.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Pagina 7 8 9 10 11 din 11
| |
|