Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 din 11
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
Re: antrenament
scris pe 6 nov 2011 19:46 de yo_shmen94
cred ca ti-e necaz ca sunt mai mare ca tine la brat.
buna asta )
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 6 nov 2011 21:49 de stefanp
fiecare cu parerea lui,dar daca contolezi miscarea,nu e nici un pericolnu a zis nimeni ca greutatea trebuie smulsa,pur si simplu se poate lucra cu greutati mai mari la semigenu decit la genu.asta era ideea.repet,daca se executa corect,nu e nici o problema.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 21 nov 2011 00:08 de nicu_ivan
Ultimele 4 luni am facut rutina asta si sincer... sunt extraordinar de multumit de rezultate.
Coapse (15 serii)
Hack-squat: 5 serii
Extensii la aparat: 3 serii
Flexii la aparat: 3 serii
Straight leg-deadlift: 2 serii
Fandari frontale: 2 serii
Gambe (7 serii)
Ridicari pe vf din stand: 4 serii
Ridicari pe vf din sez: 3 serii
Editat de nicu_ivan pe 21 nov 2011 00:09
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
scris pe 21 nov 2011 07:44 de methadon_92
genoflexiuni 2 seturi a cate 20 de repetati incalzire ,dupa aceea 4 ,5 seturi cu 6 ,8 repetari cu o greutate maxima .fandari 3 seturi a 10 ,15 repetari .indreptari cu picioarele fixe 3 seturi 12 ,20 de repetari.cu acest antrenament eu in 4 luni am reusit sa fac genoflexiune cu 100 kg
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 21 nov 2011 10:27 de basu
genoflexiuni 2 seturi a cate 20 de repetati incalzire ,dupa aceea 4 ,5 seturi cu 6 ,8 repetari cu o greutate maxima .fandari 3 seturi a 10 ,15 repetari .indreptari cu picioarele fixe 3 seturi 12 ,20 de repetari.cu acest antrenament eu in 4 luni am reusit sa fac genoflexiune cu 100 kg
construieste cum trebuie partea de deasupra. si pe ea. asta ca sa poti suporta asa cum trebuie bara aia la squat. nu este importanta doar greutatea. conteaza si felul in care reusesti sa arati.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 21 nov 2011 17:27 de greuu
eu am ajuns momentan sa fac asa , intra foarte bine.
Presa 2 seri incalzire + 4 de forta
Extensii la aparat: 4 serii
Flexii la aparat: 4 serii + 4 seri la alt aparat tot flexii.
Hack-squat: 4 serii
Fandari: 4 serii (aici incerc sa ma aplec si din mijloc , am observat ca asa imi trag foarte mult fesele)
Gambele 2 seri incalzire la aparat din picioare .
dupa 4 seri la acelasi aparat cu greutate maxima facand pe serie intre 8-12.
2 seri tot din picioare la aparat dar intrun singur picior (unde folosesc greutatea corporala si 25 kg.
si dupa inca 6 seri la aparat din sezut 8-12 repetari ( dar intercalez o serie amandoua picioarele 1 serie cate un picior .
Editat de greuu pe 21 nov 2011 17:29
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 5 dec 2011 10:21 de yo_shmen94
salut,am o intrebare...ce te ajuta sa dezvolti muschiul tibial anterior?am auzit prin sala niste "povesti" ca ridicarile pe varfuri din aplecat..
voi ce parere aveti?
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 5 dec 2011 15:08 de greuu
salut,am o intrebare...ce te ajuta sa dezvolti muschiul tibial anterior?am auzit prin sala niste "povesti" ca ridicarile pe varfuri din aplecat..
voi ce parere aveti?
mie unu mi-sa dezvoltat prin exercitiile normale , si am vazut ca il simnt atunci cand cobor forte mult sub nivelul degetelor .
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 7 dec 2011 11:50 de stefanp
voi ce parere aveti? tibial anterior?orice miscare in care misti ,,laba piciorului,,(ridici)spre tibie
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 7 dec 2011 14:27 de yo_shmen94
tibial anterior?orice miscare in care misti ,,laba piciorului,,(ridici)spre tibie
daca stiam unde se afla muschiul fi sigur ca stiam si ce face )
ideea era alta,nu cred ca face nimeni exercitii gen ridicarea labei piciorului pt asi dezvolta acest muschi,ci il atreneaza indirect,dar prin ce exercitii il antrenezi indirect?
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 8 dec 2011 18:08 de greuu
daca stiam unde se afla muschiul fi sigur ca stiam si ce face )
ideea era alta,nu cred ca face nimeni exercitii gen ridicarea labei piciorului pt asi dezvolta acest muschi,ci il atreneaza indirect,dar prin ce exercitii il antrenezi indirect?
Daca dadeai pe faimosu google vedeai unde e.
Uite o poza
http://www.clinicadam.com/graphics/images/es/9887.jpg
Iar indirect se lucreaza in exercitiile pentru gamba , odata ce tu stai pe varfuri automat la coborare lucreaza si el . Dar lucreaza indirect poate si la alte exerciti de picioare asa cum lucreaza si gamba cand faci exerciti pentru picioare.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 8 dec 2011 20:52 de yo_shmen94
Daca dadeai pe faimosu google vedeai unde e.
Uite o poza
http://www.clinicadam.com/graphics/images/es/9887.jpg
Iar indirect se lucreaza in exercitiile pentru gamba , odata ce tu stai pe varfuri automat la coborare lucreaza si el . Dar lucreaza indirect poate si la alte exerciti de picioare asa cum lucreaza si gamba cand faci exerciti pentru picioare.
mam exprimat gresit mai sus,din moment ce stiu cum se numeste,stiu unde e si stiu ce face dc imi dai explicatii?
stiu ca se lucreaza la exercitiile pt gamba,logic,dar la care lucreaza cel mai mult?asta era intrebarea principala
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 9 dec 2011 04:24 de greuu
mam exprimat gresit mai sus,din moment ce stiu cum se numeste,stiu unde e si stiu ce face dc imi dai explicatii?
stiu ca se lucreaza la exercitiile pt gamba,logic,dar la care lucreaza cel mai mult?asta era intrebarea principala
Pentru ca asa teai cam exprimat tu, ok poate nici eu nam inteles foarte clar.
Atunci sati raspund din punctu de meu de vedere.
Chear am probat si am observat ca se simnte foarte bine cand lucrez la aparatulde gambe si cobor sub nivelul barei unde sunt pusa varfurile. Cel putin asa simnt eu.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 9 dec 2011 22:19 de Gilu
Limba romana....va bateti joc de ea.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 10 dec 2011 20:44 de Gilu
yo_shmen94 ai avertisment.
De acum inainte o sa scrii corect romaneste daca mai vrei sa stai pe aici.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 10 dec 2011 21:02 de yo_shmen94
yo_shmen94 ai avertisment.
De acum inainte o sa scrii corect romaneste daca mai vrei sa stai pe aici.
bine,dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare...
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 10 dec 2011 22:31 de Gilu
bine,dar tot nu mi-ai raspuns la intrebare... Nu m-ai intrebat nimic.
Intrati aici=>
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 10 dec 2011 23:01 de yo_shmen94
Nu m-ai intrebat nimic.
rectific...poti raspunde la intrebarea pusa de mine in postul de mai sus?
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 5 ian 2012 01:56 de radu1
Antrenamentul meu de picioare :
fandari cu gantere - 2serii
presa - 3 serii
aparat femurali - 2 serii
aparat cvadriceps - 2 serii
gambe din sezut - 2 serii
gambe impins presa - 2 serii
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 5 ian 2012 10:05 de yo_shmen94
presa - 3 serii
pacat ca ai uitat ce e mai important....
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 ian 2012 12:08 de basu
presa - 3 serii
Astea sunt cred niste extensii la banca. Doar cu fandari si niste presa nu cred ca o sa te dezvolti asa cum doresti.
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 5 ian 2012 13:35 de radu1
Astea sunt cred niste extensii la banca. Doar cu fandari si niste presa nu cred ca o sa te dezvolti asa cum doresti.
Da , sunt extensii.
Pai is multumit cum le am dezvoltate , nu sunt culturist sa le am mari.
@yo_shmen94 geno cu bara nu imi place sa fac. Nici cu corpul singur nu-mi plac dar apoi si cu greutate . Prefer presa , fandarile in locul ei...
Editat de radu1 pe 5 ian 2012 13:38
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
greuu
|
scris pe 6 ian 2012 03:47 de greuu
Da , sunt extensii.
Pai is multumit cum le am dezvoltate , nu sunt culturist sa le am mari.
@yo_shmen94 geno cu bara nu imi place sa fac. Nici cu corpul singur nu-mi plac dar apoi si cu greutate . Prefer presa , fandarile in locul ei...
Dar sti ca e o diferenta intre presa si geno cu bara .... la presa pui ca tataru 400-500-600 kg la bara pui 100-120-150 si mori si asa daca pui 150 esti bun parerea mea . Iar in crestere se vede perfect .
Eu unu am facut cateva luni doar presa si flexi doar la aparate.
De cateva luni am schimbat fac si flexi la aparate si presa dar dupa ce fac aceste 3 exerciti bag geno cu bara si fandari ,asa a doua zi simnt picioarele , daca nu doar presa si flexi zici ca nam facut nimic .
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2012 19:51 de basu
Dar sti ca e o diferenta intre presa si geno cu bara .... la presa pui ca tataru 400-500-600 kg la bara pui 100-120-150 si mori si asa daca pui 150 esti bun parerea mea . Iar in crestere se vede perfect .
De cateva luni am schimbat fac si flexi la aparate si presa dar dupa ce fac aceste 3 exerciti bag geno cu bara si fandari ,asa a doua zi simnt picioarele , daca nu doar presa si flexi zici ca nam facut nimic .
Pai daca nu este omul culturist ce mai conteaza?
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 6 ian 2012 20:06 de yo_shmen94
e o chestie de fizica....ai vazut concursurile "world's stronghest man"? aia ridicau masini puse pe un cadru,si faceau indreptari cu ele,masinea avea 2 tone,dar el nu resimtea mai mult de 450kg
la geno bara e pe umeri....deci greutatea e resimtitta total
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 6 ian 2012 20:55 de radu1
Pai daca nu este omul culturist ce mai conteaza?
Incerci sa fii ironic? Cu ce ai scris in alt topic asa mi se pare sau gresesc?
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 ian 2012 21:20 de basu
Incerci sa fii ironic? Cu ce ai scris in alt topic asa mi se pare sau gresesc?
Pai ... nu. Dar ma intreb daca nu esti culturist , de ce faci antrenament de culturist? Daca faci alt sport oricare ar fi el cred ca este necesar un alt tip de antrenament.
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 7 ian 2012 00:06 de radu1
Pai ... nu. Dar ma intreb daca nu esti culturist , de ce faci antrenament de culturist? Daca faci alt sport oricare ar fi el cred ca este necesar un alt tip de antrenament.
Una e sa faci culturist de performanta si alta e sa mergi la sala de placere pentru un corp lucrat bine si placut tie in primu rand. Daca am zis ca is multumit de picioarele mele la inaltimea mea de 171cm trebuia sa o lasi asa cum e , nu sa fii ironic cum cred eu ca ai fost. Daca nu continuai cu postul tau in alt topic(sti tu care) nu ziceam nimic , dar in fine hai sa o lasam balta..
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 ian 2012 08:57 de basu
Una e sa faci culturist de performanta si alta e sa mergi la sala de placere pentru un corp lucrat bine si placut tie in primu rand. Daca am zis ca is multumit de picioarele mele la inaltimea mea de 171cm trebuia sa o lasi asa cum e , nu sa fii ironic cum cred eu ca ai fost. Daca nu continuai cu postul tau in alt topic(sti tu care) nu ziceam nimic , dar in fine hai sa o lasam balta..
Hai mai bine sa o lasam...
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 din 11
| |
|