Pagina 1 2 3 4 5 6 din 11
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: ANTRENAMENT PICIOARE
scris pe 8 aug 2010 13:26 de Gilu
Problema ii ca s-au format coapsele cam prea mari, am incercat sa fac geno cu greutati mai mici dar tot nu se micsoreaza. Nu aveti niste sfaturi? Ce antrenamente sa fac ca sa imi subtiez coapsele? Cresterea sau scaderea in greutate/masa musculara tine in principal de alimentatie.Asta inseamna ca trebuie sa ai un dificit caloric ca sa slabesti.Problema e ca nu poti sa determini tu locul de unde vei slabi.
Nu ai prea multe variante, ori slabesti peste tot, inclusiv la picioare, ori stagnezi, ori cresti.
Mai este varianta supraantrenamentului.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
bdfjuri
Newbie 1 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT PICIOARE
scris pe 11 aug 2010 22:56 de bdfjuri
Cum va antrenati picioarele?
Eu fac asa:
Geno 2 serii incalzire 10-15rep
3-4 serii grele 6-7 rep
Sissy squat 2-3 serii cu greutatea peoprie 6-8 rep
Extensii la aparat 2 serii 8-10 rep
Flexi pt femural la aparat 2 serii incalzire 12-15 rep
3-4 serii grele 6-7 rep
Gambele nu le antrenez direct.
Antrenamentul meu pentru coapse:
-Geno cu haltera 6 serii, 12 repetari, primele serii cu greutati moderate si le cresc treptat, asta eu il consider un exercitiu de baza in dezvoltarea coapselor pe care pun foarte mare accent
-Presa 45 de grade 12 repetari, 6 serii
-Extensii la aparat 12 repetari, 6 serii
Gym workout programs can vary dramatically from bodybuilder to bodybuilder
|
sus |
|
dummyalex
Newbie 3 mesaje
|
Re: Re: ANTRENAMENT PICIOARE
scris pe 21 aug 2010 20:07 de dummyalex
Antrenamentul meu pentru coapse:
-Geno cu haltera 6 serii, 12 repetari, primele serii cu greutati moderate si le cresc treptat, asta eu il consider un exercitiu de baza in dezvoltarea coapselor pe care pun foarte mare accent
-Presa 45 de grade 12 repetari, 6 serii
-Extensii la aparat 12 repetari, 6 serii
Eu fac la aparat,stau pe spate si imping in sus 80kg.
- 10 serii , 10 repetari.
- tinand haltera in mana si ridicandu-te pe varfuri.
Sunt un bodybuilder micut . Membru ENA GYM
|
sus |
|
Paul91
Newbie 4 mesaje
|
Re: AN
scris pe 26 ian 2011 00:03 de Paul91
Salut! Is nou in comunitatea asta. Am si eu probleme in antrenamentul de picioare si nu am inteles concret care is ex. de baza si cate serii pe antrenament. Momentan fac geno 4:12-10-8-8 presa flexii si extensii plus gambe exact la fel nr de serii. Ma gandesc sa fac de 2 pe sap picioare. Daca are cineva vreo sugestie...sunt fericit sa o ascult.
Apropo sala de cartier te antreneaza la aia de fitze mergi pt gagici
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 26 ian 2011 10:40 de georgik
Salut! Is nou in comunitatea asta. Am si eu probleme in antrenamentul de picioare si nu am inteles concret care is ex. de baza si cate serii pe antrenament. Momentan fac geno 4:12-10-8-8 presa flexii si extensii plus gambe exact la fel nr de serii. Ma gandesc sa fac de 2 pe sap picioare. Daca are cineva vreo sugestie...sunt fericit sa o ascult.
Apropo sala de cartier te antreneaza la aia de fitze mergi pt gagici
eventual ai putea imparti picioarele cvadriceps si biceps femural in 2 antrenamente intr-o saptamana.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Paul91
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 26 ian 2011 11:01 de Paul91
DA sa raman tot la 20 de serii per antrenament?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 26 ian 2011 23:58 de georgik
DA sa raman tot la 20 de serii per antrenament?
Motivele pentru care ai imparti antrenamentul picioarele in 2 mari sectiuni: optimizarea timpului de antrenament si a pauzelor dintre serii care te vor ajuta la cresterea intensitatii lor.Deci nu nu vei face 20 de serii doar pentru cvadriceps sau 20 de serii pentru biceps femural ,gambe,glutei.
Spre ex daca inainte lucrai picioarele in 90 de minute acum vei lucra cvadricepsii spre in maxim 30-40 de minute.Cu pauze decente intre seriile pe care le poti face intense.Prin urmare timpul in care nivelul de testo este mare iti va acoperi durata antrenamentului. Si sigur vei intreba cate serii,poti face 10-12 serii per antrenament.
Editat de georgik pe 27 ian 2011 00:02
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Paul91
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 27 ian 2011 07:47 de Paul91
aham, ms de sfat! Alergatul ajuta l dez picioarelor si cand sa alerg inainte sau dupa antrenament?
|
sus |
|
Paul91
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 27 ian 2011 07:58 de Paul91
As aprecia daca ai putea sa-mi spui ce exercitii izoleaza mai bine cvadricepsii si care bicepsii femurali.Ms anticipat!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 1 mar 2011 14:14 de stefanp
genuflexiuni4x12,flexii la aparat4x12,extensii la aparat4x12,gambe la aparat(din picioare)3x15
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
fu210fk
Junior member 29 mesaje
|
picioare
scris pe 20 mar 2011 21:21 de fu210fk
genuflexiuni cu bara sau la cadrul smith 3 serii x10-15 rep
prese pentru picioare 3 serii x10-20 rep
flexi pentru femurali 3 serii x10-15 rep
indreptari romanesti cu bara sau cu gantere 3 serii x10-15 rep
ridicari pe varfuri din sezand 3 serii x10-15 rep
ridicari pe varfuri la presa pentru picioare 3 serii x10-15 rep
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: picioare
scris pe 9 apr 2011 00:55 de ricardo
de fapt nu este o singura grupa ca picioarele sunt formate din gambe, cvadricepsi, bicepsi femurali si glutei
de fapt sunt cam 6-7 serii pentru fiecare grupa.
...ai dreptate, sunt curios cei care fac putine serii la picioare daca fac la fel si la brate, oare la triceps+biceps+antebrat ajung la 18 serii? ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
florin_andyou
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 31 mai 2011 18:55 de florin_andyou
Cum va antrenati picioarele?
Eu fac asa:
Geno 2 serii incalzire 10-15rep
3-4 serii grele 6-7 rep
Sissy squat 2-3 serii cu greutatea peoprie 6-8 rep
Extensii la aparat 2 serii 8-10 rep
Flexi pt femural la aparat 2 serii incalzire 12-15 rep
3-4 serii grele 6-7 rep
Gambele nu le antrenez direct.
Foarte bine
Aparate de culturism
|
sus |
|
Sebastianule
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 4 iun 2011 13:47 de Sebastianule
Salut eu imi antrenez asa picioarele...
1-Genoflexiuni 8-10 repetari cu greutate mare
2-Extensi la aparat din sezut si pe burta 8-10 repetari cu greutate medie
3-Fandari cu ganterele 8-10 repetari cu greutate medie...
Totusi...nu sunt asa multumit de picioarele mele....as vrea sa le am mai mari...
Dar poate spun prostii...si nu mi se pare mie deoarece majoritatea "culturistilor" se obisnuiesc cu corpul lor si nu li se pare ca mai cresc...
corectati`ma va rog daca gresesc cu ceva...
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 2 iul 2011 17:41 de Ady20
Geno 4 serii, incalzire fara greutate.
Fandari 4 serii.
4 serii cu bara pt. gambe
pt femurali 4 serii indreptari si inca 2 serii extensii la aparat cu greutate mai mica sa arda.
Inca 2 serii la aparat pentru cvadricepsi greutate mica sa arda.
Ce ziceti de acest antrenament?
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 22 iul 2011 16:59 de sZoTaK
Aoleo, picioare..nici nu-mi amintesc cand am facut ultima data..nu ma injurati, din motive care nu tineau de mine n-am putut face ( daca pierdeam o zi, trebuia sa elimin ceva si sacrificam piciorul)
incepeam cu presa..4 x 10
extensia picioarelor ( http://www.getfit.ro/antrenament/exercitii-culturism/extensia-gambei.html ) 4x 10
ridicari pe varfuri din sezut 4 x 10
ridicari pe varfuri din stand la aparat 4x10
(stiu, 2 antrenamente pentru gambe era mult,dar am facut picioare doar in primele saptamani,atunci habar n-aveam cum sa fac,cum imi zicea cineva asa faceam :| )
o sa modific antrenamentul, cam asa ceva as vrea
geno 4x10
presa 4x 10
flexia gambei din culcat 4 x 10
ridicari pe varfuri din sezut 4x 10
ma gandesc ca daca fac si presa si geno, n-are sens sa mai fac si extensii din sezut la aparat
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 30 iul 2011 11:43 de sZoTaK
vad ca picioarele nu sunt un subiect preferat de userii acestui forum :|
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 30 iul 2011 11:56 de georgik
vad ca picioarele nu sunt un subiect preferat de userii acestui forum :|
Eu lucrez decat fesieri si gambe,Cvadricepsul si bicepsul femural il am destul de bine dezvoltat fiind mai mult endomorf la baza.In trecut am avut 93 de kg, in obezitate.
La inceput trageam la picioare mai rau ca la piept si ajunsesem sa nu mai pot purta pantalonii care ar veni bine la talia mea.Bineinteles vorbesc de pantaloni mai slim fit.Si mi-am zis ca nu sunt culturist prin urmare am inceput sa remediez problema.
Dar ca program de picioare imi placea f mult:
Geno +presa+ fandari.Sau 6-7 serii de geno si fandari.
Editat de georgik pe 30 iul 2011 12:10
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 30 iul 2011 13:09 de sZoTaK
Eu lucrez decat fesieri si gambe,Cvadricepsul si bicepsul femural il am destul de bine dezvoltat fiind mai mult endomorf la baza.In trecut am avut 93 de kg, in obezitate.
La inceput trageam la picioare mai rau ca la piept si ajunsesem sa nu mai pot purta pantalonii care ar veni bine la talia mea.Bineinteles vorbesc de pantaloni mai slim fit.Si mi-am zis ca nu sunt culturist prin urmare am inceput sa remediez problema.
Dar ca program de picioare imi placea f mult:
Geno +presa+ fandari.Sau 6-7 serii de geno si fandari.
mersi
|
sus |
|
winamp
Junior member 26 mesaje
|
scris pe 1 aug 2011 22:09 de winamp
Picioare
-geno cu bara pe ceafa 15, 12, 10, 8, 6, 6
-indreptari romanesti 15, 12, 8, 6, 6
-fandari 3s x 10r
Ce parere aveti ?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 aug 2011 00:51 de sZoTaK
Picioare
-geno cu bara pe ceafa 15, 12, 10, 8, 6, 6
-indreptari romanesti 15, 12, 8, 6, 6
-fandari 3s x 10r
Ce parere aveti ?
fandarile nu au sens daca faci geno..zic eu..ambele antreneaza coapsele..correct me if i'm wrong gambe nu servesti?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 09:34 de basu
fandarile nu au sens daca faci geno..zic eu..ambele antreneaza coapsele..correct me if i'm wrong gambe nu servesti?
nu este acelasi lucru. da actioneaza asupra coapselor dar nu la fel. de asemena daca faci fandari jos este una iar daca faci pe o banca mai inalta sa cum facea Labrada se obtine altceva. toate aceste chestii fac diferenta intre coapse bune sau proaste.
dar baza antrenamentului pt coapse sunt exercitii de baza gen squat facute clasic cu bara in circa sau pe masini de squat de orice fal. de asemenea o buna sinuozitate a coapselor poate fi obtinuta si pe prese. cind discutam despre coapse trebuie sa avem in vedere caracteristicile constructive prevazute de producator. aia inseamna lungimea femurului, punctul de pridere al tendonului, latimea soldurilor si altele. trebuie sa experimentam ce anume merge mai bine la coapse daca vrem sa obtinem o dezvoltare buna si nu sa stagnam.
dar in marea lor majoritate subiectii au obtinut cele mai bune rezultate pe exercitii de baza si in special pe squat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 aug 2011 10:17 de sZoTaK
nu este acelasi lucru. da actioneaza asupra coapselor dar nu la fel. de asemena daca faci fandari jos este una iar daca faci pe o banca mai inalta sa cum facea Labrada se obtine altceva. toate aceste chestii fac diferenta intre coapse bune sau proaste.
dar baza antrenamentului pt coapse sunt exercitii de baza gen squat facute clasic cu bara in circa sau pe masini de squat de orice fal. de asemenea o buna sinuozitate a coapselor poate fi obtinuta si pe prese. cind discutam despre coapse trebuie sa avem in vedere caracteristicile constructive prevazute de producator. aia inseamna lungimea femurului, punctul de pridere al tendonului, latimea soldurilor si altele. trebuie sa experimentam ce anume merge mai bine la coapse daca vrem sa obtinem o dezvoltare buna si nu sa stagnam.
dar in marea lor majoritate subiectii au obtinut cele mai bune rezultate pe exercitii de baza si in special pe squat. asa...multumesc pentru completare extensiile la aparat isi mai au rostul? caci si alea lucreaza coapsele...
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2011 10:20 de basu
asa...multumesc pentru completare extensiile la aparat isi mai au rostul? caci si alea lucreaza coapsele...
pot avea. eu am zis care este baza. pot fi utile inclusiv daca aplici principiul preobosirii. dar in perioada in care vrei masa musculara astea cred eu ca trebuie facute mai putin sau mai rar eventual.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 10:22 de nuk
pot avea. eu am zis care este baza. pot fi utile inclusiv daca aplici principiul preobosirii. dar in perioada in care vrei masa musculara astea cred eu ca trebuie facute mai putin sau mai rar eventual. de ce te obosesti? nu vezi ca vb la misto
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 aug 2011 10:42 de sZoTaK
pot avea. eu am zis care este baza. pot fi utile inclusiv daca aplici principiul preobosirii. dar in perioada in care vrei masa musculara astea cred eu ca trebuie facute mai putin sau mai rar eventual.
eu, cum mi-am imaginat antrenamentul pentru picioare, ar fi presa, ca incalzire inainte de geno, apoi geno, flexii pentru bicepsul femural si un exercitiu pentru gambe
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 10:47 de nuk
eu, cum mi-am imaginat antrenamentul pentru picioare, ar fi presa, ca incalzire inainte de geno, apoi geno, flexii pentru bicepsul femural si un exercitiu pentru gambe asa lucrezi si bratele? un exercitiu pe grupa??
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 aug 2011 11:12 de basu
de ce te obosesti? nu vezi ca vb la misto
sper ca nu. nu am sesizat.
sZoTaK-ule faci cumva misto?
Editat de basu pe 2 aug 2011 11:23