Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 27
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: ANTREN
scris pe 4 oct 2010 19:22 de Gilu
in ultimul timp nu mai pot antrena bicepsul cum faceam inainte ... adica nu mai pot sa fac cu aceeasi greutate(abea fac cu jumate din cat faceam inainte)
si din 3 feluri de exercitii(flexi cu bara din picioare , flexi cu gantere alternativ , flexi cu bara la banca scott) fac 1-2 fiindca imi oboseste foarte repede si il simt mereu moale ..supraantrenament nu cred ca ar fi... fac 1 data pe saptamana biceps ...poate o fi din cauza ca la inceput il antrenam mult mai des ... dar am facut si pauze de 1 luna cam asa si dupa iar am inceput sa ma duc... stiti vreun exerciutiu care m-ar scoate din faza proasta (poate sa fac negative ? ) sau un anumit produs Nu mai fa biceps 2-3 saptamani sau fa cu greutate f mica.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 22 oct 2010 16:46 de favytkd
o alta problema...cand fac flexii cu bara...din picioare..ma doare forarte tare antebratul drept....partea cu osul in mare parte......si cand dau drumul la priza..simt ca explodeaza...... ce e de facut? ca nu mai suport asa....
never back down
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 22 oct 2010 16:52 de georgik
o alta problema...cand fac flexii cu bara...din picioare..ma doare forarte tare antebratul drept....partea cu osul in mare parte......si cand dau drumul la priza..simt ca explodeaza...... ce e de facut? ca nu mai suport asa....
cu ce fel de bara faci?
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
aiurEah
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 22 oct 2010 19:05 de aiurEah
Asa pateam si eu cand faceam flexii cu bara dreapta din picioare ma durea oasele coatelor si asta fiind din cauza ca nu erau obisnuite oasele cu asemenea greutatii si exercitii, iar cand lasam bara jos o durerea de aia de strangeam din dinti.
In timp zic eu daca mentii exercitiile nu vei mai avea probleme.
Ca sa scapi de durerea aceea cand dai drumu la bara cat de cat: cand veri sa o pui jos deschide foarte incet mainile.
Si daca faci skanderberg, nu mai fa.. nu are nici 1 rost... eu numa cu dureri m'am ales
Vreau sa invat sa cresc mare.
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 23 oct 2010 09:19 de favytkd
skandenberg nu fac..... dar ma dor oasele alea de mor.....nu pot face cu bara...decat cu greutati mici....
sa schimb bara cu una Z? crezi ca ar fi mai indicat? ...
cu ganterele nu am probleme...doar cu bara
never back down
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
scris pe 23 oct 2010 10:11 de Tarzanel
ia pauza de la sala pana iti trece durerea in totalitate. si apoi incepe cu greutati mici si cu bara Z
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 23 oct 2010 21:12 de favytkd
pff..cum sa iau pauza? )....nici nu m-am inceput bine..si sa iau? wow....
never back down
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 23 oct 2010 21:17 de georgik
inseamna ca exagerezi putin cu durerea...elimina bara ptr biceps din antrenament atunci pentru vreo 2 saptamani.Si apoi fa cu cea in Z si nu exagera cu greutatile.Probabil faci cu o bara groasa ,iei priza larga(nu este gresit) si exagerezi si cu greutatile,si de acolo durerea.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 23 oct 2010 21:19 de favytkd
bara nu-i prea groasa.....si nu tin priza larga..stiu ce zici..si nui asta....
Editat de favytkd pe 23 oct 2010 21:28
never back down
|
sus |
|
Tarzanel
|
scris pe 25 oct 2010 14:28 de Tarzanel
cred ca ai facut tendinita. cum vrei sa iti treaca daca te antrenezi in continuare? ce legatura are ca de abia te ai apucat?
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 25 oct 2010 18:37 de georgik
incheietura te doare doar atunci cand folosesti bara dreapta la biceps? sau simti aceeasi durerea si la alte exercitii care solicita incheieturile?
banuiesc ca daca ar fi facut tendinita l-ar fi durut si la celalalte exercitii in plus ca simptomele unei tendinite,in mare parte durerea, se manifesta foarte mult si in starea de repaus.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 25 oct 2010 22:00 de favytkd
ma doare doar cand folosesc bara dreapta... si la alte exercitii nu...
never back down
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 25 oct 2010 22:13 de georgik
ma doare doar cand folosesc bara dreapta... si la alte exercitii nu...
incearca sa faci bara Z ,sau foloseste exercitii folosindu-te de greutatea corpului,spre exemplu tractiuni,dupa care gantere,uitand cel putin pentru o perioada de bara dreapta.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
favytkd
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 25 oct 2010 22:16 de favytkd
ok..o sa incerc asa.. multumesc mult
never back down
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 25 oct 2010 22:24 de georgik
ok..o sa incerc asa.. multumesc mult
daca durerea persista ,pauza
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
mikeohearn
Newbie 1 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 30 oct 2010 15:09 de mikeohearn
eu imi antrenez bicepsul astfel :
impins orizontal cu bara 3seriix8-10 rep
impins inclinat la aparat 3x8-10
fluturari cu ganterele 2x10-12
a..tinanad cont ca sunt inetapa de masa
mikeohearn
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 31 oct 2010 12:03 de robert1239
a..tinanad cont ca sunt inetapa de masa Hmm interesant.Cred ca o sa iti urmez exemplul.Esti te rog amabil sa imi zici si mie cum iti antrenezi pieptul?)
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
Tarzanel
|
scris pe 31 oct 2010 13:45 de Tarzanel
la piept cred ca face tractiuni la piept si flexii cu hantera si gantere glumesc evident, pt incepatorii care nu prea stiu denumirile la exercitii si numele miscarilor diferitelor segmente ale corpului.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 1 nov 2010 06:40 de georgik
a..tinanad cont ca sunt inetapa de masa
ai enumerat 3 exercitii dintre care nici unul nu poate fi considerat pentru "antrenament biceps"
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
MRmuscle
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 6 nov 2010 21:19 de MRmuscle
eu fac antrenamentul lui Gilu
Flexii cu bara dreapta din picioare 3 x 8-10rep
Flexii cu gantere pe plan inclinat 3 x 8-10rep
Flexii cu bara la banca scott 3 x 8-10rep
sper sa dea roade voi ce credeti?
wu
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 6 nov 2010 21:23 de georgik
sper sa dea roade voi ce credeti?
e ca si cum ne-ai intreba daca Gilu stie ce zice ....
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 nov 2010 22:31 de Gilu
sper sa dea roade voi ce credeti? In rutina asta sunt incluse exercitii care solicita muschiul din toate cele 3 pozitii necesare pt un stimul corect si deci, teoretic, este optim ca rutina.Bineinteles ca exercitiile nu sunt batute in cuie si pot fi inlocuite, dar cu exercitii asemanatoare ca pozitie.
Cu toate astea, nu inseamna ca oricine urmeaza rutina asta va avea automat si rezultate.Trebuie sa stii si cum sa tragi, sa simti, sa te concentrezi pe muschi nu pe ridicarea greutatii.
Sunt foarte multi factori implicati,
Totul este sa gasesti formula potrivita.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
traficantu
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 18 dec 2010 15:33 de traficantu
din ianuarie vreau sa incep altfel de antrenament pentru biceps si mam gandit sa fac asa:
flexii cu haltera din picioare-4x10
flexii cu gantere din picioare-3x10
flexii cu bara dreapta la banca scott-3x10
acum nustiu daca e bine ordinea exercitiilor si numarul de serii si repetari ca sa pun masa pe brate.astept pareri ms
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 20 dec 2010 08:03 de georgik
din ianuarie vreau sa incep altfel de antrenament pentru biceps si mam gandit sa fac asa:
flexii cu haltera din picioare-4x10
flexii cu gantere din picioare-3x10
flexii cu bara dreapta la banca scott-3x10
acum nustiu daca e bine ordinea exercitiilor si numarul de serii si repetari ca sa pun masa pe brate.astept pareri ms
cum te antrenai pana acum?
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
traficantu
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 23 dec 2010 19:14 de traficantu
cum te antrenai pana acum?
cam asa:
flexii cu gantere din picioare 3x8
flexii cu bara z la banca scott 3x8
flexii concentrate pe genunchi3x8
precizez ca am lucrat asa timp de 8 luni si de 2 ori pe saptamana.in primele 3 luni am crescut 3 cm in brat dar dupa nu am mai crescut delok.proteine am luat in acel timp pro mass cand am vazut ca nu mai avansez in masa mam bagat pe gfx dar tot degeaba.ms astept sfatul tau si a celor care au experienta si rezultate bune.ms mult
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 24 dec 2010 15:31 de georgik
cam asa:
flexii cu gantere din picioare 3x8
flexii cu bara z la banca scott 3x8
flexii concentrate pe genunchi3x8
precizez ca am lucrat asa timp de 8 luni si de 2 ori pe saptamana.in primele 3 luni am crescut 3 cm in brat dar dupa nu am mai crescut delok.proteine am luat in acel timp pro mass cand am vazut ca nu mai avansez in masa mam bagat pe gfx dar tot degeaba.ms astept sfatul tau si a celor care au experienta si rezultate bune.ms mult
la biceps merg pe principiul de a te concentra pe miscare si sa "inund" muschiul cu sange.Greutatea mare nu a fost niciodata o tinta pentru antrenamentul meu de biceps.Am antrenamente facute si din 6-7 serii. Si nu am facut niciodata acelasi lucru la 2 antrenamente consecutive. Incearca sa schimbi mai des exercitiile .Tractiuni+bara+gantere,aici se invarte antrenamentul meu facut in toate combinatiile posibile chiar si neobisnuite pentru unii.
Antrenamentul poate fi ok doar ca eu as alege sa fac doar unul dintre scott si flexii pe genunchi si m-as juca mai mult cu nr-ul repetarilor pe acolo.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
Loky93
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 26 dec 2010 18:27 de Loky93
eu lucrez bicepsul astfel:
flexii cu ganterele din picioare: 4x10
flexii cu bara Z din picioare: 4X10
flexii la banca Scott cu bara Z: 3x10
Uneori mai fac si tractiuni la bara fixa si flexii cu bara dreapta.
In 3 luni de cand fac sala nu am observat nicio crestere a bratului,am ramas tot la 30cm,doar ca si-a luat putina forma.Eu ma asteptam sa cresc cel putin 2-3 cm,dar n-a fost asa,sincer sunt putin complexat...O fi din cauza antrenamentului ? Alimentatia a fost una corespunazatoare.Poate ma ajuta careva cu un antrenament pt masa.Mulumesc !
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 27 dec 2010 09:10 de KakaJr
eu lucrez bicepsul astfel:
flexii cu ganterele din picioare: 4x10
flexii cu bara Z din picioare: 4X10
flexii la banca Scott cu bara Z: 3x10
Uneori mai fac si tractiuni la bara fixa si flexii cu bara dreapta.
In 3 luni de cand fac sala nu am observat nicio crestere a bratului,am ramas tot la 30cm,doar ca si-a luat putina forma.Eu ma asteptam sa cresc cel putin 2-3 cm,dar n-a fost asa,sincer sunt putin complexat...O fi din cauza antrenamentului ? Alimentatia a fost una corespunazatoare.Poate ma ajuta careva cu un antrenament pt masa.Mulumesc !
baga mereu cu bara dreapta!
creste greutatea si efectueaza 6-7 repeteari!
si totusi daca vrei brate mari ai grija cu antrenamentul tricepsului.... e un muchi mai mare ca bicepsul!
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 27
| |
|