Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 27
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 23 feb 2010 12:49 de Tarzanel
....tipul somatic nu il poti schimba tu ..
asta stiam si eu...
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 14:47 de Macho
mai macho ....tipul somatic nu il poti schimba tu ..cu el te nesti tine de genetic tu poti doar sa pui masa musculara pe scheletul osos ......e ca si cum ....pui un motor de bmw pe o dacie ......dacia sa nascut dacie doar ca o poti imbunatati ..
da am zis ca il schimbi eu?il schimba timpul si stilul de viata,eu nu m-am referit la structura osoasa ca nu suntem la concurs sa avem incheieturi subtiri etc...eu m-am referit la grasime si la arderile care sunt in fiecare tip somatic.....cu ,,mai" sa te adresezi la tine in sat sau in cartier ca vad ca de-abia ti-ai desfacut bagajele printre noi si deja le stii pe toate,si dai sfaturi si corectezi pe toata lumea...
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 16:00 de KakaJr
ca tot a venit vorba de izolare! ma gandesc pentru o perioada sa fac doar exercitii de izolare pentru biceps!
ceva de genu:
flexii la banca scott 3 serii de 15 12 10
flexii pe genunghi 3 serii tot de 15 12 10
din nou flexii la banca scott 2 serii de 8 respectiv 6
si in incheiere o serie de ciocane!( asa m-am obisnuit sa inchei antrenamentul)
vreau sa-mi iasa in evidenta asa zisa "bila"!
ce parere aveti de program?
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 16:01 de florin_scorp
da am zis ca il schimbi eu?il schimba timpul si stilul de viata,eu nu m-am referit la structura osoasa ca nu suntem la concurs sa avem incheieturi subtiri etc...eu m-am referit la grasime si la arderile care sunt in fiecare tip somatic.....cu ,,mai" sa te adresezi la tine in sat sau in cartier ca vad ca de-abia ti-ai desfacut bagajele printre noi si deja le stii pe toate,si dai sfaturi si corectezi pe toata lumea... sory macho nu asta a fost intentia mea sa te ofensez pe tine cat priveste bucurestiul daca in opinia ta este un sat ....ce sa zic tu stii mai bine ...bagaj de cunostinte pot sa spun fara falsa modestie ca am .....de vreo 10 ani de zile ....tot am acumulat ceva cunostinte ...dar repet intentia mea nu a fost sa ofensez pe cineva .....si da pot sa ti spun ca tipul somatic nu il putem schimba noi ..daca punem grasime sau muschi pe noi.
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 16:04 de florin_scorp
sory macho nu asta a fost intentia mea sa te ofensez pe tine cat priveste bucurestiul daca in opinia ta este un sat ....ce sa zic tu stii mai bine ...bagaj de cunostinte pot sa spun fara falsa modestie ca am .....de vreo 10 ani de zile ....tot am acumulat ceva cunostinte ...dar repet intentia mea nu a fost sa ofensez pe cineva .....si da pot sa ti spun ca tipul somatic nu il putem schimba noi ..daca punem grasime sau muschi pe noi. si faptul ca sant nou pe acest forum nu are nici o legatura ca am sau nu experienta ....experienta o capeti in sala ..citind vorbind cu doctori vorbind cu antrenori etc....
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 16:11 de florin_scorp
da am zis ca il schimbi eu?il schimba timpul si stilul de viata,eu nu m-am referit la structura osoasa ca nu suntem la concurs sa avem incheieturi subtiri etc...eu m-am referit la grasime si la arderile care sunt in fiecare tip somatic.....cu ,,mai" sa te adresezi la tine in sat sau in cartier ca vad ca de-abia ti-ai desfacut bagajele printre noi si deja le stii pe toate,si dai sfaturi si corectezi pe toata lumea... daca florin uceanu isi face azi cont pe acest forum sub un pseudonim sau un id oarecare si spune cate ceva inseamna ca nu are cunostinte? fiindca este nou pe forum?
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 23 feb 2010 16:30 de Macho
sory macho nu asta a fost intentia mea sa te ofensez pe tine cat priveste bucurestiul daca in opinia ta este un sat ....ce sa zic tu stii mai bine ...bagaj de cunostinte pot sa spun fara falsa modestie ca am .....de vreo 10 ani de zile ....tot am acumulat ceva cunostinte ...dar repet intentia mea nu a fost sa ofensez pe cineva .....si da pot sa ti spun ca tipul somatic nu il putem schimba noi ..daca punem grasime sau muschi pe noi.
atunci arata ca ai cunostinte nu veni cu aceleasi lucruri aberante cu exercitii de fibrare si numar de repetari...despre tipul somatic ti-am spus la ce m-am referit ...nu la structura osoasa doar la faptul ca dintr-un ectomorf la 19-20 de ani cu arderi foarte rapide poti sa devii la 30-40 un endomorf un toata regula...aici iti repet ma refer la greutate si metabolism si daca tu imi spui ca dintr-un ectomorf nu poti deveni endomorf peste 20 de ani m-am lamurit
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 23 feb 2010 16:39 de Macho
daca florin uceanu isi face azi cont pe acest forum sub un pseudonim sau un id oarecare si spune cate ceva inseamna ca nu are cunostinte? fiindca este nou pe forum?
lasa-l pe uceanu ca daca s-ar inscrie el pe forum n-ar vorbi aberatii
cat despre ectomorf si endomorf daca nu te-ai lamurit iti trimit 10 poze cu oameni de ce aveau 60 de kg la 20 de ani iar la 40-50 aveau 130-140 de kg....daca tu-mi spui ca ala a ramas ectomorf,si-mi dovedesti, mananc cartea de anatomie si ii mananc si la uceanu tot idealu protein cat are pe stoc redisu
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 23 feb 2010 16:48 de Macho
lasa-l pe uceanu ca daca s-ar inscrie el pe forum n-ar vorbi aberatii
cat despre ectomorf si endomorf daca nu te-ai lamurit iti trimit 10 poze cu oameni de ce aveau 60 de kg la 20 de ani iar la 40-50 aveau 130-140 de kg....daca tu-mi spui ca ala a ramas ectomorf,si-mi dovedesti, mananc cartea de anatomie si ii mananc si la uceanu tot idealu protein cat are pe stoc redisu
subscriu...
la primul search pe google care il poate da orice copil de 6 ani scrie asa
ectomorful:Caracteristici: Grasime putina, musculatura slaba,cu greu poate lua in greutate (grasime sau muschi). Dominat de senzatia de frustrare cand vine vorba de crestere in masa sau forta. Indivizii din aceasta grupa au un metabolism rapid.
unde vezi tu vreuna din caracteristicile astea la un tip obez de 140 de kg ???tot ectomorf e??
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 17:31 de florin_scorp
subscriu...
la primul search pe google care il poate da orice copil de 6 ani scrie asa
ectomorful:Caracteristici: Grasime putina, musculatura slaba,cu greu poate lua in greutate (grasime sau muschi). Dominat de senzatia de frustrare cand vine vorba de crestere in masa sau forta. Indivizii din aceasta grupa au un metabolism rapid.
unde vezi tu vreuna din caracteristicile astea la un tip obez de 140 de kg ???tot ectomorf e?? mda e foarte interesant ce spui tu , adica eu pot spera ca spre batranete sa devin daca rrspect cu strictete si sant perseverent ,cu alimentatie odihna medicatie antrenament pot spera ca pe la 40 45 de ani sa devin un mezomorf? intreb doar nu trebuie sa te superi....subscriu ..conform teoriei dr w sheldon...sant 3 tipuri umane de corpuri ,dar pentru foarte multi oameni structura corpului este o combinatie a acestor 3 structuri,,, a. MEZOMORFUL se distinge printr-o musculatura puternica naturala fara antrenament cu grasime putina oase mari si groase,acesta este tipul potrivit pentru culturism,,,,,,B..ENDOMORFUL -este un tip rotund si moale cu grasime. el in mod normal are un potential mic ptr activitati fizice. C..ECTOMORFUL-se caracterizeaza prin oase subtiri aparent slabut putina grasime si muschi subtiri .Ectomorfii in general progreseaza greu dar nu ca un hardgainer de tip ectomorf. intrebarea mea. NU CREZI CA ACEI TIPI CARE -MI SPUI TU CA AU 140 KG AR FI PUTUT FI O COMBINATIE INTRE CELE 3 TIPURI? SAU CHIAR TU DACA ZICI CA ERAI UN ECTOMORF LA INCEPUT. NU CREZI CA DE FAPT ERA O COMBINATIE INTRE CELE 3 TIPURI?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 18:18 de Gilu
ma gandesc pentru o perioada sa fac doar exercitii de izolare pentru biceps!
Eu stiu doar un exercitiu de baza/compus pt biceps.....tractiunile cu priza apropiata.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 23 feb 2010 18:22 de Gilu
Sa lasam tipurile somatice.....s-a facut destul off-topic.Sa revenim la biceps
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 23 feb 2010 18:41 de florin_scorp
Sa lasam tipurile somatice.....s-a facut destul off-topic.Sa revenim la biceps flexiile cu bara? ce zici? nu este un exercitiu compus? intra antebrate ,putin triceps , cate putin din fiecare...cum ti se pare? nu este un exercitiu compus?
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 23 feb 2010 18:43 de Gilu
flexiile cu bara? ce zici? nu este un exercitiu compus? intra antebrate ,putin triceps , cate putin din fiecare...cum ti se pare? nu este un exercitiu compus? Reciteste postu' meu!
Intrati aici=>
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 23 feb 2010 20:05 de Macho
mda e foarte interesant ce spui tu , adica eu pot spera ca spre batranete sa devin daca rrspect cu strictete si sant perseverent ,cu alimentatie odihna medicatie antrenament pot spera ca pe la 40 45 de ani sa devin un mezomorf? intreb doar nu trebuie sa te superi....subscriu ..conform teoriei dr w sheldon...sant 3 tipuri umane de corpuri ,dar pentru foarte multi oameni structura corpului este o combinatie a acestor 3 structuri,,, a. MEZOMORFUL se distinge printr-o musculatura puternica naturala fara antrenament cu grasime putina oase mari si groase,acesta este tipul potrivit pentru culturism,,,,,,B..ENDOMORFUL -este un tip rotund si moale cu grasime. el in mod normal are un potential mic ptr activitati fizice. C..ECTOMORFUL-se caracterizeaza prin oase subtiri aparent slabut putina grasime si muschi subtiri .Ectomorfii in general progreseaza greu dar nu ca un hardgainer de tip ectomorf. intrebarea mea. NU CREZI CA ACEI TIPI CARE -MI SPUI TU CA AU 140 KG AR FI PUTUT FI O COMBINATIE INTRE CELE 3 TIPURI? SAU CHIAR TU DACA ZICI CA ERAI UN ECTOMORF LA INCEPUT. NU CREZI CA DE FAPT ERA O COMBINATIE INTRE CELE 3 TIPURI?
pai trebuie sa ai putin din fiecare,daca nu din toate trei macar din 2 categorii...este si calculator cu intrebari specifice care-ti spune cate puncte esti ectomorf,cate mezo,cate endo
iti dau un singur exemplu ce imi vine in minte si cu asta inchei off topicul gilu:
un exemplu din fotbal ca asta imi vine primu in minte,antrenorul actual a lui dinamo Talnar ii se spunea tantarul din cauza ca era foarte slab si mic de inaltime chiar si pe la varsta de 30 de ani
uite acum cum arata ,,tantarul"
http://images.gsp.ro/zoom/154198/895-174149-1.jpg
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 24 feb 2010 14:15 de florin_scorp
pai trebuie sa ai putin din fiecare,daca nu din toate trei macar din 2 categorii...este si calculator cu intrebari specifice care-ti spune cate puncte esti ectomorf,cate mezo,cate endo
iti dau un singur exemplu ce imi vine in minte si cu asta inchei off topicul gilu:
un exemplu din fotbal ca asta imi vine primu in minte,antrenorul actual a lui dinamo Talnar ii se spunea tantarul din cauza ca era foarte slab si mic de inaltime chiar si pe la varsta de 30 de ani
uite acum cum arata ,,tantarul"
http://images.gsp.ro/zoom/154198/895-174149-1.jpg da dar structura osoasa a ramas aceeasi incheieturile mainii unui ectomorf au dimensiunile intre 15-17,8 cm ....la fel si gleznele sant subtiri ....deci faptul ca a pus grasime pe el si pe burta nu inseamna ca si a schimbat tipul somatic
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 24 feb 2010 14:29 de Macho
da dar structura osoasa a ramas aceeasi incheieturile mainii unui ectomorf au dimensiunile intre 15-17,8 cm ....la fel si gleznele sant subtiri ....deci faptul ca a pus grasime pe el si pe burta nu inseamna ca si a schimbat tipul somatic
da subtiri incheituri are...tot ectomorf a ramas...esti bolnav rau
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 24 feb 2010 14:34 de florin_scorp
da subtiri incheituri are...tot ectomorf a ramas...esti bolnav rau da macho mersi ....dar da mi voie sa te contrazic subtil ultimele analize le am facut in ianuarie pe 9 si ghici rezultatul ?????incredibil de sanatos transsaminaze colesterol , uree, glicemie etc...
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 24 feb 2010 15:32 de Macho
da macho mersi ....dar da mi voie sa te contrazic subtil ultimele analize le am facut in ianuarie pe 9 si ghici rezultatul ?????incredibil de sanatos transsaminaze colesterol , uree, glicemie etc...
problema e la mansarda
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 24 feb 2010 20:26 de Gilu
Reciteste postu' meu! Ai facut ce ti-am spus?
Intrati aici=>
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 24 feb 2010 20:33 de florin_scorp
Ai facut ce ti-am spus? k gilu am inteles......aluzia
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 24 feb 2010 20:38 de Gilu
k gilu am inteles......aluzia Eu am spus pe pagina anterioara ca singurul exercitiu compus/de baza pt biceps, pe care-l stiu eu, sunt tractiunile cu priza apropiata.Tu ai inteles altceva.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 24 feb 2010 20:39 de Gilu
k gilu am inteles......aluzia Eu am spus pe pagina anterioara ca singurul exercitiu compus/de baza pt biceps, pe care-l stiu eu, sunt tractiunile cu priza apropiata.Tu ai inteles altceva.
Intrati aici=>
|
sus |
|
skinheadFCRB
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 25 feb 2010 13:00 de skinheadFCRB
Flexii cu bara dreapta din picioare 3 x 8-10rep
Flexii cu gantere pe plan inclinat 3 x 8-10rep
Flexii cu bara la banca scott 3 x 8-10rep
cred ca e bine asa,sunt foarte curios si dornic sa invat cat mai multe
hooligan at play
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 27 feb 2010 17:57 de dJoryk
as vrea sa intreb atunci cind antrenez bicepsul cu gantere sau cu bara (pt masa) e mai bine de adus coatele mai in fata la contractarea maxima sau de le dat mai in urma sau de le mentinut dea lungul corpului
atunci cind aduc coatele mai in fata la contr maxima pot ridica greutati mai mari dar nu simt bicepsii la fel de bine antrenati ca atunci cind mentin coatele dea lungul sau la spatele corpului.
Ambitia fara cunostinte e ca barca pe uscat
|
sus |
|
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
scris pe 27 feb 2010 18:15 de Tarzanel
as vrea sa intreb atunci cind antrenez bicepsul cu gantere sau cu bara (pt masa) e mai bine de adus coatele mai in fata la contractarea maxima sau de le dat mai in urma sau de le mentinut dea lungul corpului
atunci cind aduc coatele mai in fata la contr maxima pot ridica greutati mai mari dar nu simt bicepsii la fel de bine antrenati ca atunci cind mentin coatele dea lungul sau la spatele corpului.
Pai ti-ai dat rasp la intrebare ce rost mai are sa iti zica careva ce si cum se face, daca tie ti se potriveste mai bn asa. Chiar sapt trecuta am citit un articol, legat de flexiile cu bara din stand, unde practicantii trag coatele in spate si bara merge pe langa corp. Este cica mai bun pt cei care au unele prob la coloana, probabil datorita faptului ca greutatea nu mai este proiectata mult in fata si sta cat mai aproape de corp...
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 28 feb 2010 11:14 de dJoryk
Pai ti-ai dat rasp la intrebare ce rost mai are sa iti zica careva ce si cum se face, daca tie ti se potriveste mai bn asa. Chiar sapt trecuta am citit un articol, legat de flexiile cu bara din stand, unde practicantii trag coatele in spate si bara merge pe langa corp. Este cica mai bun pt cei care au unele prob la coloana, probabil datorita faptului ca greutatea nu mai este proiectata mult in fata si sta cat mai aproape de corp...
Desigur ca motivul tau este unul intemeiat. Dar atunci cind tragem coatele la spate contractarea maxima a bicepsului se produce atunci cind el este solicitat spre deosebire de a doua varianta. Si ceea ce ma framinta pe mine era in ce mod este mai bine de executat pt masa?
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 28 feb 2010 11:30 de Macho
Desigur ca motivul tau este unul intemeiat. Dar atunci cind tragem coatele la spate contractarea maxima a bicepsului se produce atunci cind el este solicitat spre deosebire de a doua varianta. Si ceea ce ma framinta pe mine era in ce mod este mai bine de executat pt masa?
cand aduci coatele in fata iti va intra mult deltoidul ... cele 2 moduri de executie nu au legatura cu masa musculara...
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
scris pe 28 feb 2010 23:32 de dJoryk
cand aduci coatele in fata iti va intra mult deltoidul ... cele 2 moduri de executie nu au legatura cu masa musculara...
Multumesc de raspuns
|
sus |
|
kimisor
Newbie 1 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 5 mar 2010 20:02 de kimisor
is nou pe acest forum . Am si eu o intrebare , am 16 ani. Si 4 luni de cand merg la sala . 1.83 si 61 de kg . Si nu sunt deloc multumit de bicepsu meu . La celelalte categorii m-am dezvoltat bine , dar la biceps nu. Alimentatia e buna . Ce anume ar trebuii sa fac sa ma dezvolt mai bine sa pun masa musculara . si ce exerciti ar trebuii sa fac ??
Fredirick
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 27
| |
|