Pagina 4 5 6 7 8 9 10 din 27
Tarzanel
Veteran member 452 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 27 dec 2010 12:51 de Tarzanel
baga mereu cu bara dreapta!
de ce sa bage mereu cu bara dreapta? va creste mai repede? poate ca are o prob. citeste despre pozitia valg a antebratului.
|
sus |
|
Loky93
Junior member 14 mesaje
|
scris pe 27 dec 2010 14:22 de Loky93
de ce sa bage mereu cu bara dreapta? va creste mai repede? poate ca are o prob. citeste despre pozitia valg a antebratului.
ce pozitie ? explica si mie
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 27 dec 2010 15:33 de KakaJr
pai... de mic copil am invatat ca flexiile cu haletara este cel mai bun exercitiu pentru cresterea bicepsului....! daca are probleme cu antebratul e altceva...!
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 27 dec 2010 15:52 de georgik
pai... de mic copil am invatat ca flexiile cu haletara este cel mai bun exercitiu pentru cresterea bicepsului....! daca are probleme cu antebratul e altceva...!
intrebarea era de ce doar cu bara dreapta nu de ce flexiile cu haltera
In opinia mea nu exista un exercitiu cel mai bun.
Editat de georgik pe 27 dec 2010 15:53
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
KakaJr
Veteran member 271 mesaje
|
scris pe 27 dec 2010 15:57 de KakaJr
intrebarea era de ce doar cu bara dreapta nu de ce flexiile cu haltera
In opinia mea nu exista un exercitiu cel mai bun.
mda! cred k nu m-am exprimat bine! sau nu m-ati inteles...!
cand am zis "doar bara dreapta" m-am refertit sa renunte la cea serpuita! sa faca cu bara dreapta si din cand in cand cu z! exact invers de cum face el acum! pe urma celelalte exerctii... flexii cu gantera, ciocane si ce mai face el....!
Educa'ti mintea si salbaticeste'ti corpul !
|
sus |
|
Tarzanel
|
scris pe 27 dec 2010 16:25 de Tarzanel
ce pozitie ? explica si mie
departarea antebratului de corp din pozitia 0 anatomic.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 28 dec 2010 01:08 de nicu_ivan
Din nefericire din cauza unei accidentari mai veche la antebrat eu nu mai pot lucra flexiile cu bara dreapta :| De obicei opiniile se impart asupra daca e mai bine sa lucrezi cu baza dreapta sau bara eZ... majoritatea considera totusi ca e de preferat bara dreapta(aici ma numar si eu). Din cate tin minte... am vazut mai demult pe yt un clip legat de chestia asta(bara dreapta vs bara eZ)... puteti sa cautati daca sunteti interesati.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
atty21
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 8 feb 2011 20:21 de atty21
Cum e mai bine sa fie cursa pentru flexile la biceps,scurta sau lunga?
|
sus |
|
rodoc
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 11 feb 2011 10:49 de rodoc
cat sa stea bicepsul in tensiune pe toata durata
|
sus |
|
bogdan93
Junior member 41 mesaje
|
scris pe 11 feb 2011 12:35 de bogdan93
eu fac pt biceps asa:
1 serie incalzire cu bara dreapta 10-12 repetari
1 serie 8-10 repetari
1 serie pana la epuizare
1 serie la banca scott 8-10 repetari
1 serie banca scott pana la epuizare
1 serie flexii la banca inclinata pana la epuizare
1 serie flexii concentrate pana la epuizare
seriile duse pana la epuizare sunt de max 8 repetari
Shut the fuck up and train!
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 12 feb 2011 01:06 de georgik
Depinde ce urmaresti.Eu as zice sa le alternezi.Cand ti bara cu priza egala cu latimea umerilor(pozitia anatomica) bratele sunt intinse si nu rasucite in urma flexiei.
Daca ti priza mai larga vei rasuci bratele executand un fel de rotatie in exterior.Cu cat este mai larga priza cu atat creste aceasta rotatie.
Spre exemplu, intr-un procentaj majoritar, marirea rotatiei externe favorizeaza antrenarea capului scurt al bicepsului
ps:cand priza este mai ingusta decat latimea umerilor-bratele rasucite spre interior.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
ionnu
Junior member 10 mesaje
|
scris pe 13 feb 2011 15:04 de ionnu
Kids....dont try this at home....Ma refer la postul de mai sus.
Cum sa faci atatea exerciti la biceps?
inseamna ca tu stai cel putin 3 ore in sala....CE`L PUTIN!
|
sus |
|
bogdan93
Junior member 41 mesaje
|
scris pe 14 feb 2011 18:09 de bogdan93
Cum sa faci atatea exerciti la biceps?
inseamna ca tu stai cel putin 3 ore in sala....CE`L PUTIN!
sunt doar 7 serii la biceps,nu-i asa mult si antrenamentu biceps+triceps imi ia 45 min maxim
Shut the fuck up and train!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 2 mar 2011 21:32 de stefanp
flexii cu bara-4x10,flexii ciocan3x10,flexii concentrate(pe genunchi)3x12
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
traficantu
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 12 mar 2011 16:39 de traficantu
Cum va antrenati bicepsul?
Momentan m-am oprit la combinatia asta:
Flexii cu bara dreapta din picioare 3 x 8-10rep
Flexii cu gantere pe plan inclinat 3 x 8-10rep
Flexii cu bara la banca scott 3 x 8-10rep
Uneori mai schimb exercitiile, dar unghiul din care e lucrat muschiul pt fiecare din exercitii ramane neschibat.
Adica mai schimb bara dreapta cu cea Z, la scott fac si cu gantera in loc de bara.....
flexii cu haltera din picioare-4x10
flexii cu gantere din picioare-3x10
flexii cu bara dreapta la banca scott-3x10
acum nustiu daca e bine ordinea exercitiilor si numarul de serii si repetari ca sa pun masa pe brate.astept pareri ms
|
sus |
|
Tarzanel
|
scris pe 12 mar 2011 20:07 de Tarzanel
acum nustiu daca e bine ordinea exercitiilor si numarul de serii si repetari ca sa pun masa pe brate.astept pareri ms
ce rost mai are sa faca cu bara si la banca scott daca a facut din picioare cu ea?
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 12 mar 2011 20:51 de stefanp
acum nustiu daca e bine ordinea exercitiilor si numarul de serii si repetari ca sa pun masa pe brate.astept pareri ms mda,nu prea are rost sa faci flexii cu bara si din picioare si la banca scott,timp pierdut.incearca flexii cu bara din picioare ,flexii ciocan,flexii concencentrate(pe genunchi),3x10repetari.e o idee de antrenament.
Editat de stefanp pe 12 mar 2011 20:53
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
traficantu
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 17 mar 2011 20:16 de traficantu
mda,nu prea are rost sa faci flexii cu bara si din picioare si la banca scott,timp pierdut.incearca flexii cu bara din picioare ,flexii ciocan,flexii concencentrate(pe genunchi),3x10repetari.e o idee de antrenament.
a si am uitat sa spun ca nu fac febra delok de ce nustiu.insa la piept fac febra.ms astept pareri
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 17 mar 2011 20:26 de stefanp
mda,nu prea are rost sa faci flexii cu bara si din picioare si la banca scott,timp pierdut.incearca flexii cu bara din picioare ,flexii ciocan,flexii concencentrate(pe genunchi),3x10repetari.e o idee de antrenament.
a si am uitat sa spun ca nu fac febra delok de ce nustiu.insa la piept fac febra.ms astept pareri TINE BICEPSUL INCORDAT SI PE PARTEA POZITIVA SI PE PARTEA NEGATIVA.SA NU SMUCESTI GREUTATEA.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
fu210fk
Junior member 29 mesaje
|
ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 17 mar 2011 21:34 de fu210fk
antrenamentul meu de biceps e compus din 2 exercitii
1 flexi din picioare cu bara z sau cu bara dreapta ( schimb latimea prizei de la o saptamana la alta) 1 serie de incalzire 15-20 rep, 3 serii grele 8-12
2 flexi ciocan cu ganterele 1 serie de incalzire 15-20 rep, 3 serii grele 8-12
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 18 mar 2011 09:59 de stefanp
1 flexi din picioare cu bara z sau cu bara dreapta ( schimb latimea prizei de la o saptamana la alta) 1 serie de incalzire 15-20 rep, 3 serii grele 8-12
2 flexi ciocan cu ganterele 1 serie de incalzire 15-20 rep, 3 serii grele 8-12 prea multa incalzire=timp si energie pierdute.faci inainte de flexii cu bara,si atitparerea mea.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 12:56 de nicu_ivan
Baga si concentrate 3 serii.
|
sus |
|
georgik
Expert member 624 mesaje
|
scris pe 28 apr 2011 23:21 de georgik
Nu vad rostul seriei de incalzire de la al 2-lea exercitiu.Bineinteles nici per total o serie de incalzire nu este sufiecienta pentru primul exercitiu sa te incalzesti mai ales daca este primul exercitiu din atrenament. Dar oricum ar fi o serie de incalzire la al 2-lea exercitiu la aceasi grupa musculara o vad buna doar orientativ pentru a stabili zona de greutati cu care urmeaza sa lucrezi.
Poti incerca si concentrat cum ti s-a sugerat dar depinde de tine.Eu de obicei in 7 serii (bara plus gantere) ating "varful".
ps:introduce si flexii cu ganterele,mi se pare unul dintre cele mai eficiente exercitii.
TRAIN!
EAT !
SLEEP!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 1 mai 2011 02:42 de nicu_ivan
Nu vad rostul seriei de incalzire de la al 2-lea exercitiu.Bineinteles nici per total o serie de incalzire nu este sufiecienta pentru primul exercitiu sa te incalzesti mai ales daca este primul exercitiu din atrenament. Dar oricum ar fi o serie de incalzire la al 2-lea exercitiu la aceasi grupa musculara o vad buna doar orientativ pentru a stabili zona de greutati cu care urmeaza sa lucrezi.
Poti incerca si concentrat cum ti s-a sugerat dar depinde de tine.Eu de obicei in 7 serii (bara plus gantere) ating "varful".
ps:introduce si flexii cu ganterele,mi se pare unul dintre cele mai eficiente exercitii.
Sunt invidios pe cei care reusesc sa isi atinga varful bicepsului fara concentrate. Eu din nefericire nu reusesc decat asa. Ceea ce insemna inca 3 serii de lucru.
Editat de nicu_ivan pe 1 mai 2011 02:43
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 1 mai 2011 11:09 de Valy_305
32 de serii la biceps?plus un 21 si flexii la helcometru?ti-ai mai lasat id-u de mess la un post de alimentatie pt cine vrea sa fie ajutat si consultat in probleme legate de culturism,de catre tine...banuiesc ca bicepsul il faci dupa o grupa mare gen piept sau spate la care mai faci vreo 50 de serii ca e grupa mare...la asta nici nu mai poti sa ii zici supraantrenament,e maraton culturistic al bicepsului
Ce ai cu baiatu daca vrea sa se faca mare? Asta sta mai mult in sala ca mine doar la o gupa )
Keep it up.
|
sus |
|
Sebastianule
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 4 iun 2011 13:55 de Sebastianule
Eu fac asa...
Flexii din picioare cu bara
La banca Scott
Flexii cu gantera
Ciocane
am 6 luni si 2 sapt de sala....cand ma`m apucat am avut 27 in brat....acum am 34...si 58 Kg acum am 64..eu zik ca e binisor sau poate chair bine!
|
sus |
|
ombun21
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 8 iun 2011 21:11 de ombun21
Eu fac 4x12 Flexi bara Z , 4x12 cu bara dreapta , 4x12 gantere si 4x12 ciocane . Dar dupa 2-3 antrenamente cu exercitiile astea mai schimb cu 77 inloc de bara dreapta , si in loc de ciocane fac concentrate , tot acelas numar de seri si repetari.
|
sus |
|
Pagina 4 5 6 7 8 9 10 din 27
| |
|