Pagina 7 8 9 10 11 12 13 din 27
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 1 sep 2011 16:07 de silvyuj
eu as zice sa scoti flexiile din picioare..faci la scott 5 serii, si apoi 3-4 serii hammer pentru brachialis..e de ajuns pentru biceps..ca e un muchi mic si raspunde foarte bine
bicepsul cu toate ca este un muschi mic poate fi lucrat din mai multe unghiuri si chiar este indicat lucrul acesta.
DAMN!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 16:47 de sZoTaK
bicepsul cu toate ca este un muschi mic poate fi lucrat din mai multe unghiuri si chiar este indicat lucrul acesta.
atunci sa faca 12 serii...poate creste mai bine
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
silvyuj
Senior member 126 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 17:04 de silvyuj
atunci sa faca 12 serii...poate creste mai bine
De la ce te-ai luat cu 12 serii?
DAMN!
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 17:25 de branch
De la ce te-ai luat cu 12 serii?
este o grupa mica , fitoasa, des supraantrenata. trebuie lucrat cu grija dupa o buna experimentare. treaba cu un singur exercitiu (la banca Scott de ex) urmat de neste ciocane ,nu mi se pare ok. eu asa ceva nu fac.
Editat de branch pe 1 sep 2011 17:25
|
sus |
|
vett
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 18:09 de vett
Eu cred ca 6 serii cam ajung pentru biceps.
-flexii pe plan inclinat cu gantere 2 serii
-flexii cu bara z 2 serii
-flexii la banca scott cu gantere
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 sep 2011 20:43 de basu
Eu cred ca 6 serii cam ajung pentru biceps.
-flexii pe plan inclinat cu gantere 2 serii
-flexii cu bara z 2 serii
-flexii la banca scott cu gantere
ajung.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 sep 2011 22:23 de sZoTaK
este o grupa mica , fitoasa, des supraantrenata. trebuie lucrat cu grija dupa o buna experimentare. treaba cu un singur exercitiu (la banca Scott de ex) urmat de neste ciocane ,nu mi se pare ok. eu asa ceva nu fac.
de ce, daca pot intreba?
|
sus |
|
branch
|
scris pe 1 sep 2011 22:29 de branch
de ce, daca pot intreba?
poti intreba dar nu inteleg intrebarea . ti se pare ca este o grupa mare? sau o grupa care creste asa de mult. nu uita draga colega ca este una dintre cele mai supraantrenate grupe. din cauza asta la multi nici nu creste. si daca deschizi o usa tot implici bicepsul. sunt multi care au dreapta mai mica ca stinga. tot din cauza asta. ca sa termin bicepsul este o grupa mica usor de antrenat dar si mai usor de supraantrenat. tu esti asa de multumit de biceps? eu am 41 si ceva si tre sa spun ca nu is multumit deloc.
Editat de branch pe 1 sep 2011 22:29
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 sep 2011 22:31 de sZoTaK
poti intreba dar nu inteleg intrebarea . ti se pare ca este o grupa mare? sau o grupa care creste asa de mult. nu uita draga colega ca este una dintre cele mai supraantrenate grupe. din cauza asta la multi nici nu creste. si daca deschizi o usa tot implici bicepsul. sunt multi care au dreapta mai mica ca stinga. tot din cauza asta. ca sa termin bicepsul este o grupa mica usor de antrenat dar si mai usor de supraantrenat. tu esti asa de multumit de biceps? eu am 41 si ceva si tre sa spun ca nu is multumit deloc.
asa, si? de asta am zis ca o sa fac doar un exercitiu..5 serii..sa nu ma supraantrenez
|
sus |
|
branch
|
scris pe 1 sep 2011 22:35 de branch
asa, si? de asta am zis ca o sa fac doar un exercitiu..5 serii..sa nu ma supraantrenez
asa si vreau sa scot in evidenta faptul ca este dificil de antrenat. daca la tine e usor si ai 60 la brat sa fi sanatos. si daca vrei sa faci doar exercitiul ala este treaba ta.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 sep 2011 22:44 de sZoTaK
asa si vreau sa scot in evidenta faptul ca este dificil de antrenat. daca la tine e usor si ai 60 la brat sa fi sanatos. si daca vrei sa faci doar exercitiul ala este treaba ta.
fac doar asta pentru o vreme..sa vad ce iese..daca nu revin la antrenamentul postat de gilu la inceput..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 sep 2011 07:53 de basu
fac doar asta pentru o vreme..sa vad ce iese..daca nu revin la antrenamentul postat de gilu la inceput..
acest exercitiu (banca scott) este considerat a fi un exercitiu de izolare. experienta culturistilor arata ca acest execitiu nu este potrivit pt a creste in masa musculara. din aceasta cauza rolul lui atunci cind este integrat in antrenamentul nostru ar trebui sa fie altul si nu dezvoltarea. conceptia fiecaruia dintre noi difera de a vecinului. eu de exemplu introduc acest exercitiu in rutina mea intrucit consider ca poate aduce intr-un anumit fel si dezvoltare. dar asta este prea putin pentru mine. nu ma pot baza numai pe el. trebuie sa mai fac si altceva.
ai pus nenumarate intrebari referitoare la el si asta banuiesc pt ca incerci imereu sa te inspiri din programul prietenului tau de pe youtube. dar ca sa te dezvolti nu poti face doar exercitii de izolare. e ca si cum ai face la piept doar fluturari si pe urma sa astepti sa faci un piept ca branch warren. nu se va intimpla asta.
asta a vrut sa spuna si silviu si tovarasul branch. ai nevoie de mai multe feluri de exercitii pe care sa le rotesti intre ele in cadrul unui program. diverse unghiuri.asta daca vrei dezvoltare.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 sep 2011 14:28 de sZoTaK
acest exercitiu (banca scott) este considerat a fi un exercitiu de izolare. experienta culturistilor arata ca acest execitiu nu este potrivit pt a creste in masa musculara. din aceasta cauza rolul lui atunci cind este integrat in antrenamentul nostru ar trebui sa fie altul si nu dezvoltarea. conceptia fiecaruia dintre noi difera de a vecinului. eu de exemplu introduc acest exercitiu in rutina mea intrucit consider ca poate aduce intr-un anumit fel si dezvoltare. dar asta este prea putin pentru mine. nu ma pot baza numai pe el. trebuie sa mai fac si altceva.
ai pus nenumarate intrebari referitoare la el si asta banuiesc pt ca incerci imereu sa te inspiri din programul prietenului tau de pe youtube. dar ca sa te dezvolti nu poti face doar exercitii de izolare. e ca si cum ai face la piept doar fluturari si pe urma sa astepti sa faci un piept ca branch warren. nu se va intimpla asta.
asta a vrut sa spuna si silviu si tovarasul branch. ai nevoie de mai multe feluri de exercitii pe care sa le rotesti intre ele in cadrul unui program. diverse unghiuri.asta daca vrei dezvoltare.
sunt constient de asta...dar "prietenul meu de pe youtube" a spus ca n-a facut flexii din picioare din 1995...si uite ca are 45 in brat...la 5,75 % BF...in momentul asta
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 sep 2011 14:36 de basu
sunt constient de asta...dar "prietenul meu de pe youtube" a spus ca n-a facut flexii din picioare din 1995...si uite ca are 45 in brat...la 5,75 % BF...in momentul asta
un bun motiv sa-l copiezi. mai trebuie doar sa vrei. sunt suparat pe prietenul asta al tau .
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 sep 2011 15:33 de sZoTaK
un bun motiv sa-l copiezi. mai trebuie doar sa vrei. sunt suparat pe prietenul asta al tau . de ce?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 2 sep 2011 15:34 de basu
de ce?
pt ca este pe primul loc.
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 2 sep 2011 15:52 de nuk
sunt constient de asta...dar "prietenul meu de pe youtube" a spus ca n-a facut flexii din picioare din 1995...si uite ca are 45 in brat...la 5,75 % BF...in momentul asta daca facea si flexii din picioare de atunci probabil avea 50 in brat
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 sep 2011 16:48 de sZoTaK
daca facea si flexii din picioare de atunci probabil avea 50 in brat
fara suparare, dar cred ca el stia/ stie ce e mai bine pentru el, decat tu sau eu
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 sep 2011 16:50 de sZoTaK
daca facea si flexii din picioare de atunci probabil avea 50 in brat
uita-te la acest video:
http://www.youtube.com/watch?v=9BsjY1O897U&feature=uploademail
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 sep 2011 20:50 de sZoTaK
Voi la banca Scott cu ce priza faceti? Apropiata sau departata?
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 6 sep 2011 21:02 de nuk
fara suparare, dar cred ca el stia/ stie ce e mai bine pentru el, decat tu sau eu cum poate sa stie daca nu incearca??
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 sep 2011 21:18 de sZoTaK
cum poate sa stie daca nu incearca??
ce n-a incercat? am spus ca n-a facut DIN '95..nu ca n-a facut niciodata
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 6 sep 2011 21:44 de nuk
ce n-a incercat? am spus ca n-a facut DIN '95..nu ca n-a facut niciodata daca de 16 ani nu a facut, atunci cind a facut? si cit timp?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 sep 2011 21:46 de basu
daca de 16 ani nu a facut, atunci cind a facut? si cit timp?
are vreo 20 de ani de fiare baietelul si este idolul lui colegu. il urasc !
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 6 sep 2011 22:35 de petre
pentru biceps fac flexii din picioare si la banca scott cu priza cam la nivelul umerilor.....
respect alynnn
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 6 sep 2011 22:37 de mariusaic
pentru biceps fac flexii din picioare si la banca scott cu priza cam la nivelul umerilor.....
flexii din picioare... alternative sau hammer ?
|
sus |
|
nuk
|
scris pe 6 sep 2011 23:02 de nuk
are vreo 20 de ani de fiare baietelul si este idolul lui colegu. il urasc ! fiecare cu cu ce ai place dar eu nu mi-as alege un astfel de idol, daca dupa 20ani de fiare arata asa....e o vorba care zice ,, ai grija ce iti doresti sa nu ti se indeplineasca,,
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 6 sep 2011 23:33 de sZoTaK
fiecare cu cu ce ai place dar eu nu mi-as alege un astfel de idol, daca dupa 20ani de fiare arata asa....e o vorba care zice ,, ai grija ce iti doresti sa nu ti se indeplineasca,,
20 de ani...du-te pe profilul lui de youtube si uita-te...are un video despre transformarea sa..in 3 luni din ce in ce a ajuns 20 de ani, asta inseamna ca a inceput in 1990. crezi ca atunci erau forumuri, cum avem noi acum? si videouri? omul invata pe pielea lui, experimenta..a ajuns la fizicul asta in ultimii ani
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 sep 2011 08:00 de basu
fiecare cu cu ce ai place dar eu nu mi-as alege un astfel de idol, daca dupa 20ani de fiare arata asa....e o vorba care zice ,, ai grija ce iti doresti sa nu ti se indeplineasca,,
ei .... altii dupa 20 de ani nici macar asa nu arata....
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 7 sep 2011 09:30 de petre
flexii din picioare... alternative sau hammer ? flexii alternative si clasice.adik alea simple.
respect alynnn
|
sus |
|
Pagina 7 8 9 10 11 12 13 din 27
| |
|