Pagina 8 9 10 11 12 13 14 din 27
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 7 sep 2011 10:19 de sZoTaK
flexii alternative si clasice.adik alea simple.
adica, Petre, tu folosesti o priza departata..
adica prinzi din curba aia din stanga nu stiu cum sa zic..sper ca se intelege
Editat de sZoTaK pe 7 sep 2011 10:24
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 7 sep 2011 13:05 de petre
adica, Petre, tu folosesti o priza departata..
adica prinzi din curba aia din stanga nu stiu cum sa zic..sper ca se intelege la nivelul umerilor nu este indepartata dar niki apropiata.
respect alynnn
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 30 dec 2011 20:04 de cernescu16
am o nedumerire la biceps. sper sa nu fie off topic
cum sa fac sa se vada varful de la biceps cand incord ? am bicepsul foarte dezvoltat dar cand il incord nu se face varful frumos . trebe sa il lucrez izolat sau? daca da ce anume de exercitiu sa fac?
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 30 dec 2011 20:08 de yo_shmen94
cum sa fac sa se vada varful de la biceps cand incord ? am bicepsul foarte dezvoltat dar cand il incord nu se face varful frumos . trebe sa il lucrez izolat sau? daca da ce anume de exercitiu sa fac?
concentrate si banca scout
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 30 dec 2011 20:20 de yo_shmen94
Mama ta este de vina. Sergio Oliva a avut niste bicepsi groaznic de masivi. Dar cred ca ar fi dat multe ca sa ii aiba la varf ca Arnold. Daca se putea face ceva iti garantez eu tie ca ar fi facut.
nu mam gandit la genetic....dar din moment ce nu cred ca are mai mult de un an de sala poate fi antrenamentul de vina..
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 30 dec 2011 20:32 de cernescu16
Mama ta este de vina. Sergio Oliva a avut niste bicepsi groaznic de masivi. Dar cred ca ar fi dat multe ca sa ii aiba la varf ca Arnold. Daca se putea face ceva iti garantez eu tie ca ar fi facut. deci o sa o trag pe mama la raspundere dc nu mi-a dat genetic). glumeam. PS am 2 ani de sala dar nu m-am axat pe flexii concentrate ,rar le fac cam odata la 1-2 luni
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 dec 2011 20:34 de basu
deci o sa o trag pe mama la raspundere dc nu mi-a dat genetic). glumeam. PS am 2 ani de sala dar nu m-am axat pe flexii concentrate ,rar le fac cam odata la 1-2 luni
Poti incerca. Dar nu stiu .....
Trage-o la raspundere si solicita in schimb de urgenta niste orez la cuptor cu curcan pt treaba asta...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 31 dec 2011 13:15 de sZoTaK
cum sa fac sa se vada varful de la biceps cand incord ? am bicepsul foarte dezvoltat dar cand il incord nu se face varful frumos . trebe sa il lucrez izolat sau? daca da ce anume de exercitiu sa fac? lasa toate exercitiile, si fa doar flexii la Scott vreo 3 luni, sa vezi cum iti merge. @ Florin nu e genetic totul, am vazut cu ochii mei. prietenul cu care merg la sala inainte facea flexii din picioare etc i-a crescut bratul, insa fara pic de forma. de cand l-am convins sa faca doar la scott, au aparut schimbari majore
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 dec 2011 13:36 de basu
lasa toate exercitiile, si fa doar flexii la Scott vreo 3 luni, sa vezi cum iti merge. @ Florin nu e genetic totul, am vazut cu ochii mei. prietenul cu care merg la sala inainte facea flexii din picioare etc i-a crescut bratul, insa fara pic de forma. de cand l-am convins sa faca doar la scott, au aparut schimbari majore
Totul este genetic. Absolut totul!
In cazul prietenului tau este vorba despre faptul ca nu a reusit sa invete ca bicepsul chiar si asa mic cum este el ca grupa are multe fibre care il compun. Daca nu incerci sa le dezvolti pe toate nu vei sti niciodata cum poate bicepsul tau sa arate. Mai mult, daca te limitezi la a executa un singur exercitiu fiindca asa a zis unul sau altul risti sa executi chiar un exercitiu care nu are eficienta.
Marea majoritate a celor pe care ii cunosc nu au avut rezultate notabile bazandu-se pe flexiile cu bara, iar el trece ca fiind cel mai bun exercitiu pt biceps. Eu personal il execut rar si doar la finalul antrenamentului cu greutate mica. Flexiile la banca Scott sunt un exercitiu care merita facut dar nu cred ca se poate baza doar pe el fiindca asa a zis prietenul de pe youtube.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 31 dec 2011 14:39 de sZoTaK
Totul este genetic. Absolut totul!
In cazul prietenului tau este vorba despre faptul ca nu a reusit sa invete ca bicepsul chiar si asa mic cum este el ca grupa are multe fibre care il compun. Daca nu incerci sa le dezvolti pe toate nu vei sti niciodata cum poate bicepsul tau sa arate. Mai mult, daca te limitezi la a executa un singur exercitiu fiindca asa a zis unul sau altul risti sa executi chiar un exercitiu care nu are eficienta.
Marea majoritate a celor pe care ii cunosc nu au avut rezultate notabile bazandu-se pe flexiile cu bara, iar el trece ca fiind cel mai bun exercitiu pt biceps. Eu personal il execut rar si doar la finalul antrenamentului cu greutate mica. Flexiile la banca Scott sunt un exercitiu care merita facut dar nu cred ca se poate baza doar pe el fiindca asa a zis prietenul de pe youtube. mie imi merge ft bine asa. eu i-am sugerat lui cernescu sa incerce si asa, sa vada cum merge
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 dec 2011 15:32 de basu
mie imi merge ft bine asa. eu i-am sugerat lui cernescu sa incerce si asa, sa vada cum merge
Sunt o gramada de pareri aici. El va alege cu siguranta ce are nevoie. Si eu am avut perioade cand am adoptat antrenamente ''simpliste''. Nu pot in nici un caz sa spun ca au fost perioade in care nu am facut treaba.
Motivul pt care ma-m apucat sa comentez pe aici este PERCEPTIA. Adica felul in care el intelege o miscare pt bicepsi. De ce ar putea fi buna aia sau ailalta. Atata tot.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 31 dec 2011 18:29 de ricardo
...cine face tractiuni pentru biceps?...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 31 dec 2011 18:39 de basu
...cine face tractiuni pentru biceps?...
Tractiuni la bara pt biceps ? Eu. Nu tot timpul dar uneori fac si din astea.
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 1 ian 2012 13:43 de yo_shmen94
si eu mai fac,dar rar....mai bune sunt tractiunile cu priza in pronatie
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 ian 2012 21:58 de basu
TREABA ASTA SE NUMESTE,,GENETIC,,O SA INTELEGI MAI TIRZIU.FORMA MUSCHIULUI NU SE SCHIMBA,DOAR DIMENSIUNEA SE SCHIMBA
Se poate repeta asta la nesfarsit .
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 3 ian 2012 22:05 de stefanp
Se poate repeta asta la nesfarsit . STIU,DAR AJUT SI EU CUM POT,CU TOATE CA MA M CAM PLICTISIT DE,,CHESTIA ASTA,,IN LOC SA VADA SI EI CA SA DISCUTAT DE 1000 DE ORI SUBIECTUL ASTA,INTREABA LA NESFIRSIT ACEEASI,,TREABA,,ASTA E,NU AI CE SA LE FACI
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
MariussX
Senior member 64 mesaje
|
scris pe 12 ian 2012 14:30 de MariussX
Mid-range: -flexii din picioare cu bara
Stretch: -flexii cu gantere pe plan inclinat
Contracted: -flexii cu gantera pe genunchi
Tractiunile in ce categorie intra ?
|
sus |
|
vovk_a
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 16:37 de vovk_a
Cum vi se pare un astfel de antrenament pentru biceps:
1.flexii cu haltera la banca scott 3 serii
2.flexii cu haltera hummer 3 serii
3. metoda 21 2 serii
http://www.youtube.com/watch?v=KJmjn8uWvm0&feature=player_embedded
(la fiecare exercitiu 1 serie incalzire)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 mai 2012 21:31 de basu
Cum vi se pare un astfel de antrenament pentru biceps:
1.flexii cu haltera la banca scott 3 serii
2.flexii cu haltera hummer 3 serii
3. metoda 21 2 serii
http://www.youtube.com/watch?v=KJmjn8uWvm0&feature=player_embedded
(la fiecare exercitiu 1 serie incalzire)
Eu nu cred ca un astfel de antrenament este potrivit pt tine.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 11 mai 2012 05:29 de adi123
pentru biceps fac 3 serii cu bara ez din picioare, 3 serii flexii hammer din sezut si la urma 3 serii izolare la banca scott. sper sa fie bine
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 19 mai 2012 19:48 de Mytzza97
Eu fac cam asa :
3 serii Flexii cu bara Z
2 serii Flexii alternative cu gantere
2 serii Flexii hummer
iar la sfarsit 1 serie metoda 21
1-2 minute pauza intre serii
Ce parere aveti?
|
sus |
|
zgabeartamb
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 15:15 de zgabeartamb
genetic!? tu i-ti dai seama,la ce esti mai "bun genetic"de exemplu eu ,am observat ca sunt mai puternic(bun)la flexii cand tin mainile mai apropiat.intradevar am bicepsul f rotund.dar nu si lung. multi ma invidiaza ,dar si eu pe ei(ptc au bicepsul lung)eu tot fac "ciocane ca sa se lungeasca!"
orgoliul exagerat.Este cea mai mare greseala.atat la sala cat si in afaceri.!!!
|
sus |
|
nuk
Veteran member 246 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 15:23 de nuk
genetic!? tu i-ti dai seama,la ce esti mai "bun genetic"de exemplu eu ,am observat ca sunt mai puternic(bun)la flexii cand tin mainile mai apropiat.intradevar am bicepsul f rotund.dar nu si lung. multi ma invidiaza ,dar si eu pe ei(ptc au bicepsul lung)eu tot fac "ciocane ca sa se lungeasca!" si sa lungit vreun pic de cind faci ciocane??
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 15:24 de MrOlympia
genetic!? tu i-ti dai seama,la ce esti mai "bun genetic"de exemplu eu ,am observat ca sunt mai puternic(bun)la flexii cand tin mainile mai apropiat.intradevar am bicepsul f rotund.dar nu si lung. multi ma invidiaza ,dar si eu pe ei(ptc au bicepsul lung)eu tot fac "ciocane ca sa se lungeasca!"
epic fail .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 23:40 de stefanp
genetic!? tu i-ti dai seama,la ce esti mai "bun genetic"de exemplu eu ,am observat ca sunt mai puternic(bun)la flexii cand tin mainile mai apropiat.intradevar am bicepsul f rotund.dar nu si lung. multi ma invidiaza ,dar si eu pe ei(ptc au bicepsul lung)eu tot fac "ciocane ca sa se lungeasca!" ,,muschii ,,nu se lungesc,ei cresc in,,volum,,sa repetat de 1000 de ori treaba asta.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 mai 2012 22:24 de basu
Sa nu te miri daca nu reusesti sa-i lungesti suficient.
|
sus |
|
SwedenR
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 29 mai 2012 00:38 de SwedenR
Daca u la 1.83 ai 61 de kg...inseamna ca nu ai alimentatie deloc buna...uite la poza mea am 1.72 cv de genu...si 66 de kg...si nu prea sunt multumit...ma consider slab ...incearca sa te odihnesti bine si sa mananci mai bine...Good luck!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 29 mai 2012 07:40 de basu
Daca u la 1.83 ai 61 de kg...inseamna ca nu ai alimentatie deloc buna...uite la poza mea am 1.72 cv de genu...si 66 de kg...si nu prea sunt multumit...ma consider slab ...incearca sa te odihnesti bine si sa mananci mai bine...Good luck!
Eu iti inteleg logica dar ce legatura are cu topicul asta ?
|
sus |
|
Pagina 8 9 10 11 12 13 14 din 27
| |
|