Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 27
laris07
Newbie 9 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 15 iun 2011 07:47 de laris07
Am o problema.... fac sala si cresc in masa dar problema e ca bicepsul nu creste.... ce pot sa fac?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 15 iun 2011 11:58 de nicu_ivan
Am o problema.... fac sala si cresc in masa dar problema e ca bicepsul nu creste.... ce pot sa fac?
Daca ne-ai da mai multe detalii(ex: ce antrenament faci pe biceps) ne-ar fi mai usor sa te ajutam.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 15 iun 2011 13:00 de Valy_305
Incearca principiul prioritatatii(il antrenezi inainte de alte/a grupe care le faci la acel antrenament).
Keep it up.
|
sus |
|
laris07
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 15 iun 2011 18:13 de laris07
Daca ne-ai da mai multe detalii(ex: ce antrenament faci pe biceps) ne-ar fi mai usor sa te ajutam.
la biceps fac 4 serii de 8 cu gantera
3 serii de 8 cu bara dreapta
3 serii de 8 la banca scott cu gantera
3 serii de 8 la scripete
|
sus |
|
Razvanbria
Newbie 2 mesaje
|
handbal
scris pe 22 iun 2011 16:07 de Razvanbria
Ce exercitii sa fac pentru imbunatatirea fortei la handbal ,fac de 3 ani si vreu am mai multa putere , ce grupe sa lucrez mai mult ?
|
sus |
|
Razvanbria
Newbie 2 mesaje
|
handbal
scris pe 22 iun 2011 16:07 de Razvanbria
Ce exercitii sa fac pentru imbunatatirea fortei la handbal ,fac de 3 ani si vreu am mai multa putere , ce grupe sa lucrez mai mult ?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: handbal
scris pe 22 iun 2011 16:31 de ricardo
...nu conteaza atat exercitiile cat grupele musculare care intra mai mult in miscarea de aruncare a mingii, eu zic sa lucrezi toate grupele musculare cu un accent pe : umeri, spate si abdomen...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 20:32 de Macho
exercitii de baza :tractiuni la bara fixa(pt spate,pt biceps),impins din culcat cu bara,genoflexiuni,flotari la paralele etc pe astea sa insisti
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 20:32 de Macho
exercitii de baza :tractiuni la bara fixa(pt spate,pt biceps),impins din culcat cu bara,genoflexiuni,flotari la paralele etc pe astea sa insisti
|
sus |
|
yonel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 22:50 de yonel
incearca sa faci cu greutati mai mari
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 23:27 de dudu_
Antrenamentul meu de biceps:
-Flexii cu gantera 3 serii
-Flexii cu bara z 3 serii ( fac cu bara z deoarece daca fac cu bara dreapta ma doare osu antebratului )
-Flexii cu gantera la banca scott 3 serii
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 iun 2011 15:40 de nicu_ivan
Antrenamentul meu de biceps:
-Flexii cu gantera 3 serii
-Flexii cu bara z 3 serii ( fac cu bara z deoarece daca fac cu bara dreapta ma doare osu antebratului )
-Flexii cu gantera la banca scott 3 serii
Poate ma insel dar.... tu nu iti lucrezi capul "exterior" al bicepsului ?
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 23 iun 2011 17:56 de dudu_
Poate ma insel dar.... tu nu iti lucrezi capul "exterior" al bicepsului ?
brahial ? Din cate am citit pe forumuri/reviste brahialu ii destul stimulat la antrenarea spatelui si bicepsului si nu trebuie neaparat antrenat direct.
Inainte faceam si cioacane , dar mi se pareau prea multe serii.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 iun 2011 18:12 de nicu_ivan
brahial ? Din cate am citit pe forumuri/reviste brahialu ii destul stimulat la antrenarea spatelui si bicepsului si nu trebuie neaparat antrenat direct.
Inainte faceam si cioacane , dar mi se pareau prea multe serii.
Bicepsul este un muschi cu doua capete: Capul Lung si Capul Scurt. Brahialul este un muschi separat care nu face parte din biceps.
In poza atasata 1 este capul lung si 2 capul scurt
BicepsInside.gif (8.78 KB)
Editat de nicu_ivan pe 23 iun 2011 18:20
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 iun 2011 18:21 de nicu_ivan
[Off-topic] Am postat de 2 ori... pentru ca nu ma lasa sa bag decat o poza pe post.
Dupa cateva vezi... brahialul este intradevar de o parte si de alta a bicepsului.... dar nu este nici capul lung nici cel scurt... este un muschi separat.
BrachialisInside.gif (8.04 KB)
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 23 iun 2011 19:09 de dudu_
Bicepsul este un muschi cu doua capete: Capul Lung si Capul Scurt. Brahialul este un muschi separat care nu face parte din biceps.
In poza atasata 1 este capul lung si 2 capul scurt
Edit: Defapt e bine , un site mo indus in eroare.
Si cam care ar fi un exercitiu pt acel cap exterior?
ps:la flexii cu bara z fac cu priza la latimea umerilor. Daca faci cu o priza mai larga at lucreaza acep cap ext?sau?
Editat de dudu_ pe 23 iun 2011 20:11
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 23 iun 2011 23:27 de nicu_ivan
Edit: Defapt e bine , un site mo indus in eroare.
Si cam care ar fi un exercitiu pt acel cap exterior?
ps:la flexii cu bara z fac cu priza la latimea umerilor. Daca faci cu o priza mai larga at lucreaza acep cap ext?sau?
Poti incerca sa faci flexii cu gantere pe plan inclinat... asta lucreaza capul exterior.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 iun 2011 18:46 de basu
Poti incerca sa faci flexii cu gantere pe plan inclinat... asta lucreaza capul exterior.
cu ambele o data. foarte bun exercitiul. cind termini simti ca ai cam dat de dracu cu bicepsul. la mine nu mai vrea nimic dupa aia....
Editat de basu pe 24 iun 2011 18:46
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 25 iun 2011 14:43 de nicu_ivan
cu ambele o data. foarte bun exercitiul. cind termini simti ca ai cam dat de dracu cu bicepsul. la mine nu mai vrea nimic dupa aia....
Si eu il pun ultimul din acelasi motiv... ma termina.
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 25 iun 2011 21:08 de dudu_
Si care exercitiu din cele care le faceam sa-l schimb cu asta pe plan inclinat ?
Sau sa fac 2 serii la 3 exercitii , si 3 serii la 1 ex?
Editat de dudu_ pe 25 iun 2011 22:45
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 iun 2011 21:39 de basu
Si care exercitiu din cele care le faceam sa-l schimb cu asta pe plan inclinat ?
Sau sa fac 2 serii la fiecare la 3 exercitii , si 3 serii la 1 ex?
io zic sa-l pui in loc de flexii cu ganterele. acum daca i-l pui la final sau la inceput tu hotarasti ... eu de ex spre deosebire de nicu i-l pun la inceput pt ca consider ca este cel mai productiv. cu bara fac al doilea ex la banca scott si in cazul in care ma mai tine mai gasesc unul. probabil ceva flexii concentrate. poate fi si altul . de ob fac doua exercitii. ca sa inchei consider ca este foarte importanta si maniera in care faci aceste exercitii. am vazut multe forme de executie.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 1 iul 2011 01:00 de sZoTaK
flexii din picioare cu bara EZ 4 serii-10 repetari
banca Scott cu bara EZ-4 serii-10 repetari
alternez al treilea exerciutiu,o saptamana flexii cu gantera din picioare,o saptamana ciocan- 10 repetari
ultimul exercitiu sunt flexiile concentrate,sau mai nou,fac la helcometru,cu fixarea cotului pe coapsa..tot 10 repetari
dar s-ar putea sa fie cam mult,mi-e frica sa nu fac supraanternament,deci m-am gandit ca incep cu flexii din picioare,apoi flexii cu gantere(sau ciocane) si al 3lea exercitiu concentrate,banca Scott sau la helcometru,la asta nu m-am decis.
Voi ce ziceti?
Si inca ceva...exercitiile de izolare pompeaza mai bine muschiul nu?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iul 2011 08:15 de basu
flexii din picioare cu bara EZ 4 serii-10 repetari
banca Scott cu bara EZ-4 serii-10 repetari
alternez al treilea exerciutiu,o saptamana flexii cu gantera din picioare,o saptamana ciocan- 10 repetari
ultimul exercitiu sunt flexiile concentrate,sau mai nou,fac la helcometru,cu fixarea cotului pe coapsa..tot 10 repetari
dar s-ar putea sa fie cam mult,mi-e frica sa nu fac supraanternament,deci m-am gandit ca incep cu flexii din picioare,apoi flexii cu gantere(sau ciocane) si al 3lea exercitiu concentrate,banca Scott sau la helcometru,la asta nu m-am decis.
Voi ce ziceti?
Si inca ceva...exercitiile de izolare pompeaza mai bine muschiul nu?
mult.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 iul 2011 10:02 de sZoTaK
mult.
flexii din picioare,apoi flexii cu gantere(sau ciocane) si al 3lea exercitiu concentrate,banca Scott sau la helcometru...
si asta? :|
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 1 iul 2011 10:08 de sZoTaK
32 de serii la biceps?plus un 21 si flexii la helcometru?ti-ai mai lasat id-u de mess la un post de alimentatie pt cine vrea sa fie ajutat si consultat in probleme legate de culturism,de catre tine...banuiesc ca bicepsul il faci dupa o grupa mare gen piept sau spate la care mai faci vreo 50 de serii ca e grupa mare...la asta nici nu mai poti sa ii zici supraantrenament,e maraton culturistic al bicepsului
)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iul 2011 11:10 de basu
)
limiteaza-te la trei exercitii. daca doresti tu asa de mult poti baga si unul de izolare. adica ala sa fie ex. nr trei.si eu bag banca Scott dar numai intrucit consider ca este si un exercitiu productiv. adica imi aduce masa musculara. alt ex de izolare nu ma intereseaza. cel putin pina nu fac 50 cm la brat nu bag asa ceva. nu cred ca are rost sa zicem sa izolezi un biceps de 35 cm. nu stiu cit ai tu . poate ai 48 cm. daca ai este foarte bine. daca nu ai prioritatea ta este sa faci masa musculara si nu sa izolezi ceva ca ... nu ai.
parerea mea.
principalul exercitiu care-mi aduce mie masa musculara este flexia antebratelor la banca inclinata. cu ambele brate o data. tu poti alege si altul. acu am 47 cm la brat. in poza aia pe care o vezi la sectiunea fotografii am in jur de 43-44 pt ca este mai veche putin. poze mai noi nu am si nici nu fac.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 2 iul 2011 00:49 de sZoTaK
limiteaza-te la trei exercitii. daca doresti tu asa de mult poti baga si unul de izolare. adica ala sa fie ex. nr trei.si eu bag banca Scott dar numai intrucit consider ca este si un exercitiu productiv. adica imi aduce masa musculara. alt ex de izolare nu ma intereseaza. cel putin pina nu fac 50 cm la brat nu bag asa ceva. nu cred ca are rost sa zicem sa izolezi un biceps de 35 cm. nu stiu cit ai tu . poate ai 48 cm. daca ai este foarte bine. daca nu ai prioritatea ta este sa faci masa musculara si nu sa izolezi ceva ca ... nu ai.
parerea mea.
principalul exercitiu care-mi aduce mie masa musculara este flexia antebratelor la banca inclinata. cu ambele brate o data. tu poti alege si altul. acu am 47 cm la brat. in poza aia pe care o vezi la sectiunea fotografii am in jur de 43-44 pt ca este mai veche putin. poze mai noi nu am si nici nu fac.
sincer..eu azi am facut biceps triceps superseriii..imediat triceps dupa biceps..si avusem 37...soc ) last time i checked acum o luna 34..drept numai biceps dar ma rog..eu am facut si izolare dar are efect...daca te uit la avatar am o poza...eu zic ca forma e una buna
|
sus |
|
Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 27
| |
|