Pagina 10 11 12 13 14 15 16 din 27
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 26 iun 2012 16:18 de sZoTaK
Pai daca ai avut febra buna a 2-a zi de ce nu ai continuat sa faci tot asa?
Mie mi se pare o prostie foarte mare, poate atunci cand ajungi sa nu-ti mai creasca in nici o metoda pai incerci si tu sa dai ceva cu totul diferit muschiului insa sa zici unui incepator/intermediar sa faca asa ceva e prostie - parerea mea, nu sariti.
Eu prefer mai bine sa-l ascult pe el, pare mai logic, mai eficient
http://www.youtube.com/watch?v=V8A8QdxbEsA eu mai degreaba ascult un om despre care stiu ca e natural si stiu ce rezultate a avut, decat un dopat. apropo..la faza cu incheieturile ii dau dreptate. au mai zis si altii ( vince del monte, ben pakulski) ca daca tii incheietura "in spate" lucreaza bicepsul mai intens, insa daca "il aduci in fata" esti cu 30 la suta mai puternic.
Editat de sZoTaK pe 26 iun 2012 16:28
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 16:33 de methadon_92
este interesant tipul si un antrenament excelent si are si marime tipul
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 18:33 de Liviu89
eu mai degreaba ascult un om despre care stiu ca e natural si stiu ce rezultate a avut, decat un dopat. apropo..la faza cu incheieturile ii dau dreptate. au mai zis si altii ( vince del monte, ben pakulski) ca daca tii incheietura "in spate" lucreaza bicepsul mai intens, insa daca "il aduci in fata" esti cu 30 la suta mai puternic.
Ce are dopatul cu efectuarea exercitiilor corect? ca eu nu inteleg ...
Success comes after hard work.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 19:15 de MrOlympia
eu mai degreaba ascult un om despre care stiu ca e natural si stiu ce rezultate a avut, decat un dopat. apropo..la faza cu incheieturile ii dau dreptate. au mai zis si altii ( vince del monte, ben pakulski) ca daca tii incheietura "in spate" lucreaza bicepsul mai intens, insa daca "il aduci in fata" esti cu 30 la suta mai puternic.
De unde stii tu ca nu e dopat ?
Sa stii ca multi neaga acest lucru sau evita discutiile de genu , nu avem de unde sa stim exact care a folosit si astfel de substante si care nu . Dar in general cei care participa la competitii si obtin rezultate notabile au mai ciupit si cateva ceva .
Ben Pakulski nu e dopat ? Mai mult ca sigur e. Celalalt nu stiu cine e .
Cat despre toate teoriile pentru flexiile cu bara ... important e ce simti in urma exercitiului ca poti face cum zic altii dar tu sa simti decat o presiune pe incheieturi si antrebrate atat .
Editat de MrOlympia pe 26 iun 2012 19:18
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
methadon_92
|
scris pe 26 iun 2012 19:53 de methadon_92
am facut ieri spate si am facut febra tare dar am si la biceps si vineri am brate mai fac biceps vineri ? am febra rau la biceps ce fac?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 20:01 de basu
am facut ieri spate si am facut febra tare dar am si la biceps si vineri am brate mai fac biceps vineri ? am febra rau la biceps ce fac?
Nu faci biceps !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
methadon_92
|
scris pe 26 iun 2012 20:04 de methadon_92
am facut febra la tendonul de la biceps si la el ma doare rau cand il incordez ,si vineri avem triceps si biceps ,multumesc basu bag doar triceps
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 20:56 de PROFESORUL
salut.eu fac asa:5serii tractiuni,5serii cu baraZ,5 serii cu gantera pe genunchi.pare mult dar asa imi merge mie bine.am facut sport de performanta si un antrenament de 50min mi se pare o nimica toata.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 26 iun 2012 23:19 de nicu_ivan
salut.eu fac asa:5serii tractiuni,5serii cu baraZ,5 serii cu gantera pe genunchi.pare mult dar asa imi merge mie bine.am facut sport de performanta si un antrenament de 50min mi se pare o nimica toata.
De cat timp faci sala?
P.S. Mie antrenamentul asta nu imi pare mult.... imi pare absurd de mult.
Editat de nicu_ivan pe 26 iun 2012 23:20
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 iun 2012 23:52 de sZoTaK
De unde stii tu ca nu e dopat ? Gabriel Feher? despre el ma intrebi..nu-l cunosti, se vede. daca l-ai cunoaste n-ai mai intreba. el a concurat la categoria bb clasic, daca imi amintesc bine. ben sigur ca e..vince nu stiu. nici nu ma intereseaza.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 26 iun 2012 23:53 de sZoTaK
Ce are dopatul cu efectuarea exercitiilor corect? ca eu nu inteleg ... la ei functioneaza altcumva corpul. asta era tot
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 09:30 de PROFESORUL
De cat timp faci sala?
P.S. Mie antrenamentul asta nu imi pare mult.... imi pare absurd de mult. Am mai cochetat cu sala prin studentie.Dar mai serios m-am apucat in iarna.zic ca imi merge bine ca am progresat de la 38 la 42 la brat.dar am facut 15ani sport de performanta unde erau cu totul altele principiile de antrenament si probabil am ramas de acolo cu ideea unui volum mare de munca....
Editat de PROFESORUL pe 27 iun 2012 10:05
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 14:10 de nicu_ivan
Am mai cochetat cu sala prin studentie.Dar mai serios m-am apucat in iarna.zic ca imi merge bine ca am progresat de la 38 la 42 la brat.dar am facut 15ani sport de performanta unde erau cu totul altele principiile de antrenament si probabil am ramas de acolo cu ideea unui volum mare de munca....
Pai... 1 la mana: Din iarna pana acuma au trecut 5-6 luni. Timp insuficient ca sa iti formezi o parere despre daca iti merge bine cu un program sau altul. Mai ales ca primele 6 luni dai randament cu aproape orice fel de program, pentru ca nu e corpul invatat cu noul regim de viata.
2 la mana: Ce alt sport ai facut? Asta intreb doar de curiozitate. In multe alte sporturi intradevar principiul de antrenament este mult=bine. In culturism nu e asa. Cand vine vorba de culturism 99% din oameni reactioneaza bine la un volum mediu(max. 9 serii grupe mici, max. 15 serii grupe mari). E posibil sa fii intre aia 1%, dar repet e prea devreme sa iti dai seama acuma. Incearca si volumul descris de mine mai sus. Vezi cum iti merge si cu ala. Abia dupaia poti sa iti dai seama cum iti merge mai bine.(Dupa ce ai incercat si invers).
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
PROFESORUL
Junior member 29 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 21:24 de PROFESORUL
Pai... 1 la mana: Din iarna pana acuma au trecut 5-6 luni. Timp insuficient ca sa iti formezi o parere despre daca iti merge bine cu un program sau altul. Mai ales ca primele 6 luni dai randament cu aproape orice fel de program, pentru ca nu e corpul invatat cu noul regim de viata.
2 la mana: Ce alt sport ai facut? Asta intreb doar de curiozitate. In multe alte sporturi intradevar principiul de antrenament este mult=bine. In culturism nu e asa. Cand vine vorba de culturism 99% din oameni reactioneaza bine la un volum mediu(max. 9 serii grupe mici, max. 15 serii grupe mari). E posibil sa fii intre aia 1%, dar repet e prea devreme sa iti dai seama acuma. Incearca si volumul descris de mine mai sus. Vezi cum iti merge si cu ala. Abia dupaia poti sa iti dai seama cum iti merge mai bine.(Dupa ce ai incercat si invers). am facut un sport fff greu,inot.la lot ne omorau cu 1ora sala apoi minim 8km la un antrenament.in apa... si faceam 2antrenamente pe zi...de aica si deprinderea cu un volum fff mare de munca.
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
scris pe 27 iun 2012 23:29 de murphy2
...toti culturistii profesionisti (IFBB Pro) si nu numai,folosesc steroizi, insulina , si hormoni de crestere...doar nu credeti ca ar creste in asemenea masura cu bomboane M&M...
depinde...daca sunt cu stafide...
culturism profesionist inseamna o viata dedicata, sau o parte a ei dedicata 100% cu tot aportul de timp, financiar, mental, alimenar, inclusiv steroizi...pentru ca vorbim in cazul culturismului profesionist - ala ce-l vedem pe toate posterele prin sali - de oameni care si-au dorit sa ajunga superoameni, adica sa isi depaseasca conditia genetica cu orice chip...unii chiar cu pretul sanatatii.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 iun 2012 09:47 de basu
Va atarag atentia ca acesta este un topic intitulat ANTRENAMENT BICEPS. Va rog sa tratati acest subiect si nu altul. Orice comentariu este valoros in sensul lui si a le sterge este foarte usor dar nu neaparat cel mai util. Va rog sa va conformati.
|
sus |
|
Zapa
Senior member 72 mesaje
|
scris pe 7 iul 2012 16:39 de Zapa
Intrebare , eu fac asa:
-Flexii cu haltera 4x8-10
-Flexii inclinat cu ganterele 3x8-10
-Flexii ciocane , nu stiu de ce , dar cand fac acest exercitiu imi trosneste umarul drept ... cu ce sa`l inlocuiesc?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 iul 2012 17:28 de basu
Intrebare , eu fac asa:
-Flexii ciocane , nu stiu de ce , dar cand fac acest exercitiu imi trosneste umarul drept ... cu ce sa`l inlocuiesc?
Fa ceva la banca Scott.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 iul 2012 22:53 de sZoTaK
Intrebare , eu fac asa:
-Flexii ciocane , nu stiu de ce , dar cand fac acest exercitiu imi trosneste umarul drept ... cu ce sa`l inlocuiesc? de la flexii ciocan? flexii la banca scott...
|
sus |
|
Zapa
Senior member 72 mesaje
|
scris pe 8 iul 2012 09:56 de Zapa
de la flexii ciocan? flexii la banca scott...
Pardon , nu erau flexii ciocane , erau flexii concentrate..
|
sus |
|
sZoTaK
|
antrenament biceps
scris pe 8 iul 2012 12:17 de sZoTaK
pai e diferenta
Editat de sZoTaK pe 8 iul 2012 12:17
|
sus |
|
enemy10
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 22:39 de enemy10
bine uitati antrenamentul meu pt biceps e unu foarte bun sunt multumit de el
1.flexii alternative cu gantere din stand 5x10
2.flexii hammer sau ciocane 3x10
3.flexii cu bara 5x10
4.flexii cu gantera cu cotul pe genunchi 4x10
incercati acest program si spunetimi rezulatele
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 23:34 de AlexandruAG
3.flexii cu bara 5x10
incercati acest program si spunetimi rezulatele
17 serii la o grupa? :| Vrei sa definesti/slabesti?
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 9 iul 2012 23:47 de MrOlympia
17 serii la o grupa? :| Vrei sa definesti/slabesti?
Si oricum nu au legatura cu definirea cele 17 serii ...... au legatura cu supraantrenamentul atat .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iul 2012 01:06 de sZoTaK
3.flexii cu bara 5x10
incercati acest program si spunetimi rezulatele eu in viata mea nu voi face asa un program. mie cele mai bune rezultate le-a adus un antrenament in care foloseam un singur exercitiu, flexii la banca scott cu bara EZ, facand 3-4 serii
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 10 iul 2012 01:11 de marius0
Ce mi-au adus mie rezultate la biceps foarte bune au fost flexiile din inclinat cu ganterele(in pozitia initiala muschiul este intins, iar contractia de varf este mai greu de obtinut) + flexiile concentrate(contractie de varf foarte buna).
Editat de marius0 pe 10 iul 2012 01:13
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 10 iul 2012 11:09 de sZoTaK
Ce mi-au adus mie rezultate la biceps foarte bune au fost flexiile din inclinat cu ganterele(in pozitia initiala muschiul este intins, iar contractia de varf este mai greu de obtinut) + flexiile concentrate(contractie de varf foarte buna). cand revin in septembrie voi face un plan de antrenament care va fi impartit in doua: partea superioara/inferioara, si probabil voi face doar un exercitiu la biceps. desi probabil acela va fi banca scott, sigur voi implementa si aceste flexii la inclinat. un singur lucru: http://www.youtube.com/watch?v=m8wZNGL4iA4&feature=colike
|
sus |
|
Pagina 10 11 12 13 14 15 16 din 27
| |
|