Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
Stallone
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Jurnal Stallone
scris pe 10 dec 2012 17:39 de Stallone
eu pur si simplu m-am saturat de pauzele astea.De doua saptamani nu am putut merge la sala deoarece astazi am avut orasul la cat. CE si trebuia sa sa fac 50 de ore.Tinand cont ca fac naveta nici sptamanile astea doua nu o sa pot merge deoarece trebuie sa pimesc note...medi..etc.si plus vacanta 3 saptamani care urmeaza.Acum simt ca nu mai rezist fara sala ,plus ca am si scazut putin in masa si KG deoarece pur si simplu nu mai incape in mine cat incape cand fac sala.Nu stiu ce sa mai fac ca sa nu mai pird asa mult.
|
sus |
|
cosminc
Senior member 57 mesaje
|
scris pe 10 dec 2012 18:52 de cosminc
Incearca sa faci si tu antrenamentul intr-o zi sau doua asa nu vei mai scadea repede.In ceea ce ma priveste eu la vara voi da de permis si de antrenamente m-am apucat serios si vreau sa o tin asa pana prin aprilie sa vad daca voi creste, daca da voi continua si mai entuziast.
cr7
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 17 dec 2012 22:36 de CosminPerjo
dupa 3 saptamani de pauza. Ce parere aveti?
Nu se vede cine stie ce din poza,daca ti-ai respectat dieta in alea 3 saptamani nu te duci la vale in timpu asta stai linistit.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 17 dec 2012 22:47 de Stallone
Nu se vede cine stie ce din poza,daca ti-ai respectat dieta in alea 3 saptamani nu te duci la vale in timpu asta stai linistit.
poza iitiala avea rezolutie buna dar si 2 si cv MB asa ca am modificat-o putin sa o pot incarca
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 3 ian 2013 20:38 de Stallone
Citeste despre memoria musculara. Dupa ce o sa revii iar in sala dupa 2 ani de pauza o sa ai in mod normal de o crestere destul de mare si o sa poti sa revii cum erai inainte intr-un timp mai scurt decat ar fi normal.
Dar vezi ca o sa-ti pierzi un an , doi din viata aiurea , nu inteleg de ce ai vrea sa stai atata in Rusia si intr-un sat izolat..
ms pt. explicatii baieti. Nu vreau eu sa ma duc, unt nevoit.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 8 ian 2013 01:53 de Stallone
inca nu m-am hotarat pana acum ce supliment sa iau dupa antrenament ,iar de luni as dori sa iau ceva asa ca daca imi puteti recomanda un concentrat proteic pe care sa il iau dupa antrenament. bugetul meu se situeaza undeva pe la 150-180 de lei lunar.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 7 feb 2013 20:14 de Stallone
Nu pot sa cred ca nimeni nu imi zice daca e bun s-au nu.
hai baieti spuneti-mi si mie ,e bun ? Nu e bun? Sa stiu.
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 7 feb 2013 20:21 de mary1998
Nu pot sa cred ca nimeni nu imi zice daca e bun s-au nu.
hai baieti spuneti-mi si mie ,e bun ? Nu e bun? Sa stiu.
in mare parte e bun ,executa cate 4 serii la grupele mai mari pe exercitiu
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 10 feb 2013 22:03 de Stallone
de maine m-am hotarat ca sa incep sa ma definesc.Am ajuns deja la 87 de kg si consider ca undeva pe la 80 ar fi de ajuns. O sa urmez programul de mai sus + de 3-4 ori pe saptamana 30-45 de min cardio. O sa-mi restructurez si programul alimentar pe care il voi posta maine.
In legatura cu timpul in care voi face cardio inca nu m-am hotarat in ce perioda a zilei ar fi mai potrivit.Dupa antrenament sau in alta perioda a zilei.
Daca aveti ceva informatii in legatura cu programul de definire va rog sa postati !
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 22:08 de adi123
de maine m-am hotarat ca sa incep sa ma definesc.Am ajuns deja la 87 de kg si consider ca undeva pe la 80 ar fi de ajuns. O sa urmez programul de mai sus + de 3-4 ori pe saptamana 30-45 de min cardio. O sa-mi restructurez si programul alimentar pe care il voi posta maine.
In legatura cu timpul in care voi face cardio inca nu m-am hotarat in ce perioda a zilei ar fi mai potrivit.Dupa antrenament sau in alta perioda a zilei.
Daca aveti ceva informatii in legatura cu programul de definire va rog sa postati !
bafta. sa faci si niste poze "before"
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 10 feb 2013 22:09 de MrOlympia
Uita de asta o perioada , parerea mea .Nu cred ca are rost sa intrii la regim acum ..
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 10 feb 2013 22:16 de Stallone
Uita de asta o perioada , parerea mea .Nu cred ca are rost sa intrii la regim acum ..
M-i se par prea multe kg. Si ma ales in zona abdominala se vede grasimea care am pus-o pe vremea cand bagam costite si orez inainte de culcare.Pana acum am tot amanat deoarece vroiam sa cresc mai mult. In fine nu cred ca ar strica sa dau grasimea aia joc.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 11 feb 2013 09:55 de basu
Treci la serii de 15-17 repetari la squat. Este cel mai greu exercitiu si cel mai mare consumator de energie. Vei slabii. Fara sa faci altceva. Pt faptul ca ste posibil sa nu iti mai mearga antrenamentul in rest nu trebuie sa dai vina pe nimeni.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 11 feb 2013 23:50 de Stallone
Treci la serii de 15-17 repetari la squat. Este cel mai greu exercitiu si cel mai mare consumator de energie. Vei slabii. Fara sa faci altceva. Pt faptul ca ste posibil sa nu iti mai mearga antrenamentul in rest nu trebuie sa dai vina pe nimeni.
multumesc pentru raspuns. m-am hotarat sa nu recurg inca de pe acum la definire ci mai degraba sa mai umblu pe la antrenament adica sa il fac mai intens si putin pe la alimentatie . Programul merge pot sa zic destul de bine ultima oara cand m-am masurat aveam undeva pe la 38.5 in brat, sunt chiar satisfacut de rezultate.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 12 feb 2013 13:16 de basu
multumesc pentru raspuns. m-am hotarat sa nu recurg inca de pe acum la definire ci mai degraba sa mai umblu pe la antrenament adica sa il fac mai intens si putin pe la alimentatie . Programul merge pot sa zic destul de bine ultima oara cand m-am masurat aveam undeva pe la 38.5 in brat, sunt chiar satisfacut de rezultate.
Nu trebuie sa mergi pe definire dar trebuie sa controlezi dieta. Adica la cei 18 ani ai tai sunt convins ca ai multe de dovedit la multi ) E normal sa fie asa , deci trebuie sa ai un fizic impresionant si nu unul tip semiporc. Deci atentie la dieta ca sa ai ce arata. Muschi frumosi si reliefati.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 19 nov 2013 21:38 de Stallone
Salut baieti! De ceva timp sunt cam frustrat. Am facut sala asa 3-4 luni dupa am luat pauza 1-2 luni si tot asa.Dupa am luat o pauza in perioada bacului si in timpul vacantei, iar de 2 luni am revenit la sala. Alimentatia pot sa spun ca este cat de cat acceptabila , somn min 8 ore ,antrenamente intense , iar cu suplmentele , mai iau cate un whey cand imi permite buzunarul. Am 38,5 in brat si cresc destul de greu acum si 86 de kg. La sala sunt cativa tipi de aia cu 48-50 in brat care tot vorbesc despre cicluri de stero si de alea,si i-am intrebat cam cat pot creste cam in 7-10 ani asa natural numai cu suplimente si alimentatia pusa la punct, si mi-au raspuns ca fara anabolizante mai mult de 41-42 de cm in brat nu cresc ( cam dupa cm in brat se orienteaza majoritatea). Mi-a scazut si ambitia si motivatia si tot. Este adevarat ca fara steroizi si tot felul de substante de alea , numai cu alimentatia , odihna si suplimentele nu poti creste in 7-10 ani la un 44-45 in brat cat de cat definit?
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 20 nov 2013 16:41 de Stallone
chiar nimeni nu ma poate lamuri? nu am gasit un raspuns exact despre aceasta, iar care le-am gasit titlul majoritatea erau sterse deja.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 20 nov 2013 16:43 de marius0
Poti sa cresti atat cat iti permite geneticul.
|
sus |
|
r_rrobi
Veteran member 215 mesaje
|
scris pe 20 nov 2013 19:17 de r_rrobi
Salut baieti! De ceva timp sunt cam frustrat. Am facut sala asa 3-4 luni dupa am luat pauza 1-2 luni si tot asa.Dupa am luat o pauza in perioada bacului si in timpul vacantei, iar de 2 luni am revenit la sala. Alimentatia pot sa spun ca este cat de cat acceptabila , somn min 8 ore ,antrenamente intense , iar cu suplmentele , mai iau cate un whey cand imi permite buzunarul. Am 38,5 in brat si cresc destul de greu acum si 86 de kg. La sala sunt cativa tipi de aia cu 48-50 in brat care tot vorbesc despre cicluri de stero si de alea,si i-am intrebat cam cat pot creste cam in 7-10 ani asa natural numai cu suplimente si alimentatia pusa la punct, si mi-au raspuns ca fara anabolizante mai mult de 41-42 de cm in brat nu cresc ( cam dupa cm in brat se orienteaza majoritatea). Mi-a scazut si ambitia si motivatia si tot. Este adevarat ca fara steroizi si tot felul de substante de alea , numai cu alimentatia , odihna si suplimentele nu poti creste in 7-10 ani la un 44-45 in brat cat de cat definit?
Minciuni...eu am peste 45 cm in brat si nu am folosit niciodata storoizi,nici macar tribulus.
Alimentatiea e baza si anumite suplimente luate cu cap.
E o vorba,te antrenezi 40/45min si pe urma te duci acasa sa cresti
Vrei muschi mananca muschi ,nu pastile sau injecti
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 nov 2013 19:30 de Gilu
Alimentatia pot sa spun ca este cat de cat acceptabila, mai iau cate un whey cand imi permite buzunarul. Asa nu faci nimic.
Pana nu-ti pui la punct totul ca la carte vei ramane la acelasi nivel.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 20 nov 2013 21:17 de Stallone
Asa nu faci nimic.
Pana nu-ti pui la punct totul ca la carte vei ramane la acelasi nivel.
Asa este, doar ca baietii aia mi-au dat batai de cap. Probabil ca aveau de vanzare sau stiau pe cineva care vindea si au zis asa numai ca sa cumpere si altii.
Stiu ca nu este suficent insa pana nu o sa am salariul propriu va fi cam greu deoarece poate nu imi permit sa mananc 500 de g de pipt de pui si suplimente de 400-500 de ron
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 20 nov 2013 21:31 de Gilu
Asa este, doar ca baietii aia mi-au dat batai de cap. Probabil ca aveau de vanzare sau stiau pe cineva care vindea si au zis asa numai ca sa cumpere si altii.
Stiu ca nu este suficent insa pana nu o sa am salariul propriu va fi cam greu deoarece poate nu imi permit sa mananc 500 de g de pipt de pui si suplimente de 400-500 de ron Lasa-i pe cei cu steroizi.
Aia sunt alta categorie de sportivi.
Alta gandire alte principii.
Tu vrei sa fii sanatos.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 20 nov 2013 22:00 de Stallone
Minciuni...eu am peste 45 cm in brat si nu am folosit niciodata storoizi,nici macar tribulus.
Alimentatiea e baza si anumite suplimente luate cu cap.
E o vorba,te antrenezi 40/45min si pe urma te duci acasa sa cresti
Vrei muschi mananca muschi ,nu pastile sau injecti
cam ciudat ca la 172 m si 72 de kg sa ai peste 45 in brat asa natural.Conteaza si calitatea nu numa cantitatea, dar fie cum zici tu.
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 20 nov 2013 22:57 de AdrianSmile
cam ciudat ca la 172 m si 72 de kg sa ai peste 45 in brat asa natural.Conteaza si calitatea nu numa cantitatea, dar fie cum zici tu.
Masuratorile de la profil sunt bune? la inaltimea si greutatea ta 36 cm brat mi se pare putin.....esti deficitar la brate?
Never back down !
|
sus |
|
Stallone
|
scris pe 21 nov 2013 01:44 de Stallone
Masuratorile de la profil sunt bune? la inaltimea si greutatea ta 36 cm brat mi se pare putin.....esti deficitar la brate?
Nu sunt bune acum . Alea erau valabile inainte sa ma apuc de sala. Acum am aproape 39 iar la alte grupe nu m-am masurat! Acum am undeva pe la 85-86 kg , si nu sunt deficitar la brate.
Editat de Stallone pe 21 nov 2013 01:47
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
| |
|