Pagina 8 9 10 11 12 13 14 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 11 feb 2013 20:21 de adi123
stiu unde e problema mea cu stagnarea. din pacate in ultima vreme mananc mai putin decat mancam inainte. s-au scumpit alimentele anul acesta
exemplu de alimentatie astazi:
9:30 shake proteina+dextroza
11:00 120g ton+50g paine
15:00 200g piept pui+100gcartofi+50g paine
19:30 bors cu carne
22:00 seminte de floarea soarelui
01:00 250ml lapte
total: 162g proteine, 214g carbo, 50g grasimi, 2000kcal
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 11 feb 2013 20:22 de CosminPerjo
exemplu de alimentatie astazi:
9:30 shake proteina+dextroza
11:00 120g ton+50g paine
15:00 200g piept pui+100gcartofi+50g paine
19:30 bors cu carne
22:00 seminte de floarea soarelui
01:00 250ml lapte
total: 162g proteine, 214g carbo, 50g grasimi, 2000kcal
Esti pe definire?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 feb 2013 20:25 de adi123
Esti pe definire?
nu, doar atat imi permite bugetul momentan. s-a scumpit mancarea cu 20% anul acesta
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 feb 2013 12:11 de adi123
75kg. nustiu ce sa mai fac ma duc in jos rau de tot.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 12 feb 2013 13:04 de basu
75kg. nustiu ce sa mai fac ma duc in jos rau de tot.
Daca nu poti sa iti asiguri ce trebuie treci la un antrenament de trei zile / sapt cu pauze intre toate zilele de antrenament. Fa doar impins , geno si indreptari cu greutati nu foarte mari. In rest nu faci nimic altceva pana situatia se schimba. De duci in jos pt ca esti in foame. Chiar nu iti dai seama ca daca continui un antrenament normal cu toate grupele lucrate vei pieprde foarte mult si posibil sa te si imbolnavesti ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 feb 2013 14:12 de adi123
Daca nu poti sa iti asiguri ce trebuie treci la un antrenament de trei zile / sapt cu pauze intre toate zilele de antrenament. Fa doar impins , geno si indreptari cu greutati nu foarte mari. In rest nu faci nimic altceva pana situatia se schimba. De duci in jos pt ca esti in foame. Chiar nu iti dai seama ca daca continui un antrenament normal cu toate grupele lucrate vei pieprde foarte mult si posibil sa te si imbolnavesti ?
la alimentatia de mai sus imi mai trebuiau in jur de 100-150g carbo pentru a-mi asigura necesarul zilnic de calorii. problema se rezolva cu shakeul de dupa antrenament. eu am nevoie de aproximativ 2300 kcal/zi de antrenament. cand stau acasa incerc sa mananc mai putin deci in jur de 2000kcal. chiar nu reusesc sa inteleg unde este problema.
e posibil sa fie proteinele de la redis de slaba calitate. sau sa nu fie etichetele alimentelor bune.
daca mananc 2500+ calorii pe zi se depune imediat sub forma de grasime.
totusi nu ma descurajez, inca mai am speranta sa revin la forma din toamna trecuta.
totul a inceput cu pauza de 2 saptamani inainte de craciun. de atunci am inceput sa scad in fiecare zi
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 12 feb 2013 16:58 de MrOlympia
la alimentatia de mai sus imi mai trebuiau in jur de 100-150g carbo pentru a-mi asigura necesarul zilnic de calorii. problema se rezolva cu shakeul de dupa antrenament. eu am nevoie de aproximativ 2300 kcal/zi de antrenament. cand stau acasa incerc sa mananc mai putin deci in jur de 2000kcal. chiar nu reusesc sa inteleg unde este problema.
e posibil sa fie proteinele de la redis de slaba calitate. sau sa nu fie etichetele alimentelor bune.
totusi nu ma descurajez, inca mai am speranta sa revin la forma din toamna trecuta.
totul a inceput cu pauza de 2 saptamani inainte de craciun. de atunci am inceput sa scad in fiecare zi
Obiectivul tau e sa acumulezi masa musculara ? Daca da sa stii ca nu e cazul sa calculezi totul pana la ultima calorie .. parerea mea daca stai sa te gandesti asa mereu , mai rau iti faci .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 12 feb 2013 17:12 de shift
Analize ceva ai mai facut? Poate esti bolnav or something. Poate iti schimbi prea des antrenamentul, poate prea rar si nesemnificativ. Sigur o fi numai de la alimentatie?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 feb 2013 17:16 de adi123
Analize ceva ai mai facut? Poate esti bolnav or something. Poate iti schimbi prea des antrenamentul, poate prea rar si nesemnificativ. Sigur o fi numai de la alimentatie?
ma gandesc sa fac niste analize. de simtit ma simt bine nu am nici o problema dar cine stie. am 3-4 ani de cand nu ammai trecut pe la doctor
Editat de adi123 pe 12 feb 2013 17:16
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 feb 2013 17:19 de basu
O data a spus ca este aproape sigur ca alimentatia este de vina pt ca s-au scumpit alimentele. Apoi a revenit si a spus ca de fapt este suficient cat mananca. Eu cred ca face un calcul pe hartie cu pixul si nu tine cont de cerintele organismului. Poate este nevoie de mai mult. Poate face prea mult antrenament. Mie asa ceva mi s-a intamplat in perioadele cand am fost foarte obosit si dormeam putin , iar de cand am copil mic si dorm ca naiba mi se intampla mereu. Apoi vorba ta ... ar trebui si ceva analize ..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 feb 2013 18:28 de adi123
Obiectivul tau e sa acumulezi masa musculara ? Daca da sa stii ca nu e cazul sa calculezi totul pana la ultima calorie .. parerea mea daca stai sa te gandesti asa mereu , mai rau iti faci .
de obicei nu stau sa calculez, in general mananc acelasi lucru de vreo 6-7 luni. mai schimb din cand in cand felurile de mancare de exemplu in loc de piept la gratar manac peste la gratar, in loc de paine orez... lucruri de genul asta. in general e cam acelasi nr de calorii proteine, carbo, grasimi/ zi.
am vazut ca ceva nu merge asa cum ma asteptam si am luat pixul si am trecut pe foaie compozitia alimentelor. rezultatul a iesit cel de sus.
nici eu nu stiu exact in acest moment care e motivul blocajului.
Editat de adi123 pe 12 feb 2013 18:29
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 14 feb 2013 12:39 de londoncalling
de obicei nu stau sa calculez, in general mananc acelasi lucru de vreo 6-7 luni. mai schimb din cand in cand felurile de mancare de exemplu in loc de piept la gratar manac peste la gratar, in loc de paine orez... lucruri de genul asta. in general e cam acelasi nr de calorii proteine, carbo, grasimi/ zi.
am vazut ca ceva nu merge asa cum ma asteptam si am luat pixul si am trecut pe foaie compozitia alimentelor. rezultatul a iesit cel de sus.
nici eu nu stiu exact in acest moment care e motivul blocajului.
blocajul poate fi si de la tine , psihic ... nu te mai gandi asa mult la fiecare calorie care o mananci... mergi la sala din placere , mananca sanatos .. rezultatele vor veni... Ps; nu o lua in nume de rau dar mai ia-ti un job... ca sa poti manca mai mult
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 14 feb 2013 12:45 de adi123
blocajul poate fi si de la tine , psihic ... nu te mai gandi asa mult la fiecare calorie care o mananci... mergi la sala din placere , mananca sanatos .. rezultatele vor veni... Ps; nu o lua in nume de rau dar mai ia-ti un job... ca sa poti manca mai mult
mi-as lua dar nu gasesc
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 16 feb 2013 09:08 de FANI
Adauga in alimentatia ta niste albusuri de ou la 2-3 zile vreo 5-6 buvati la o masa si du-te in 200gr proteine.Zic sa iti iei un job si i-ati o proteina de calitate superioara.Se va vedea cu siguranta diferenta.Spor la treaba si traieste-ti anii din plin,sunt vremuri care nu se mai intorc vreo data,in schimb sala poti face si peste 20 ani.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 feb 2013 12:31 de adi123
mi-a venit in minte zilele astea o intrebare: e posibil ca corpul meu sa nu asimilieze in totalitate acel numar de nutrienti si ar trebui sa mananc mai mult? sau sa nu imi fac griji asupra acestui lucru?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 feb 2013 13:29 de basu
mi-a venit in minte zilele astea o intrebare: e posibil ca corpul meu sa nu asimilieze in totalitate acel numar de nutrienti si ar trebui sa mananc mai mult? sau sa nu imi fac griji asupra acestui lucru?
Este foarte posibil sa fie exact asa. Dar oare nu am mai spus asta ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 mar 2013 12:25 de adi123
antrenamentul de saptamana asta la spate "m-a cam dat pe spate" ) de 3 zile am febra musculara la spate. sper ca am gasit tipul de antrenament bun pentru mine. la baza e antrenamentul blood and guts dar am adus o simpla modificare: prima serie cu o greutate sa imi permita in jur de 10 repetari, a doua serie cu o greutate maxima care sa imi permita 6 repetari fortate, dupa care imediat(fara pauza) scad greutatea si mai fac cateva repetari pana nu mai pot (in jur de 5). sa fie oare bine?
pullover la cablu 2+1 serii
tractiuni la helcometru priza larga 2+1 serii
ramat cu bara 2+1 serii
ramat la scripete priza ingusta 2+1 serii
indreptari 2 serii
Editat de adi123 pe 7 mar 2013 12:27
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 mar 2013 22:39 de adi123
o problema cu care ma confrunt de cateva luni si care tinde sa se transforme in frustare: nu pot creste in forta la exercitiile de impins in mod special. am incercat orice dar nu a dat rezultate.
pur si simplu cand vreau sa iau o greutate mai mareimi tremura oasele din toate invheieturile si de fiecare data esuez. nu de putine ori am ramas cu bara pe piept
e posibil sa fie din cauza oaselor mele subtiri? nu stiu ce sa mai fac
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 00:21 de Tooxie
am o problema cu care ma confrunt de cateva luni si care tinde sa se transforme in frustare: nu pot creste in forta la exercitiile de impins in mod special. am incercat orice dar nu a dat rezultate.
pur si simplu cand vreau sa iau o greutate mai mare imi tremura oasele din toate invheieturile si de fiecare data esuez. nu de putine ori am ramas cu bara pe piept
e posibil sa fie din cauza oaselor mele subtiri? nu stiu ce sa mai fac
Nu ar trebui sa dai atentie la acest aspect, greutatile mari pun si mai multa presiune pe ligamente. Cam ce ai incercat pana acum? Eu zic sa cresti greutatile cu pasi mici, si intotdeauna cu un partener de antrenament. O metoda care a functionat la mine e sa trisez executia, bati bara de piept apoi o arunci imediat cu explozie. M-am folosit de chestia asta doar de cateva ori pana m-am obisnuit cu greutatea apoi am revenit la executia corecta. Cel mai bine am crescut in forta la impinsul declinat, fac cu 20 kg in plus fata de orizontal.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 mar 2013 00:28 de adi123
Nu ar trebui sa dai atentie la acest aspect, greutatile mari pun si mai multa presiune pe ligamente. Cam ce ai incercat pana acum? Eu zic sa cresti greutatile cu pasi mici, si intotdeauna cu un partener de antrenament. O metoda care a functionat la mine e sa trisez executia, bati bara de piept apoi o arunci imediat cu explozie. M-am folosit de chestia asta doar de cateva ori pana m-am obisnuit cu greutatea apoi am revenit la executia corecta. Cel mai bine am crescut in forta la impinsul declinat, fac cu 20 kg in plus fata de orizontal.
incerc sa evit orice forma de trisare. ma gandeam daca execut corect miscarile in cateva luni forta va creste de la sine, nici nu aveam un obiectiv din asta. dar pur si simplu e cam dubios sa nu fi capatat nimic in plus in ultimile 5-6 luni. iar acum nu mai e vorba de supraantrenament. am redus nr de serii si zile pe saptamana, febra musculara am dar degeaba
nivelul de testosteron e de asemenea foarte mare. poate nu e folosit cum trebuie cred
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 mar 2013 00:36 de adi123
Grasimi consumi? Ajuta destul de mult la marirea fortei.
din pacate nu prea. singurele grasimi pe care le mananc sunt cele din smantana, oua sau seminte. cam 50g/zi
am citit si eu ca grasimile ajuta la asa ceva dar chiar nu e posibil fara ele?
Editat de adi123 pe 11 mar 2013 00:37
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 21 mar 2013 11:35 de adi123
...depinde in ce scop si la ce intensitate...20-30 de minute de alergare zilnica la intensitate medie sunt excelente pentru sistemul cardio-respirator...atentie la cum imbini asta cu sala...atentie la alimentatie si odihna ca sa nu te suprasoliciti...
sunt departe de alea 20-30 min alergare zilnica la intensitate medie. momentan rezist doar 5min ) dar sunt la inceput. asta e scopul meu: sa imbunatatesc putin ritmulcardio vascular. sa nu mai am probleme asa mari la orice tip de efort intens.
pana acum m-am bazat doar pe exercitii de stimulare crestere musculatura. acum am trecut la nivelul urmator. treptat treptat sper sa avansez bine.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 21 mar 2013 18:42 de CosminPerjo
sunt departe de alea 20-30 min alergare zilnica la intensitate medie. momentan rezist doar 5min ) dar sunt la inceput. asta e scopul meu: sa imbunatatesc putin ritmulcardio vascular. sa nu mai am probleme asa mari la orice tip de efort intens.
pana acum m-am bazat doar pe exercitii de stimulare crestere musculatura. acum am trecut la nivelul urmator. treptat treptat sper sa avansez bine.
Succes in ceea ce iti propui!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 21 mar 2013 19:34 de adi123
Succes in ceea ce iti propui!
mersi. momentan imi propun doar sa alerg in fiecare zi mai mult decat in ziua precedenta. apoi voi mari ritmul si cine stie voi da jos si ceva din grasime. bineinteles antrenamentul de forta are prioritate
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 mar 2013 23:33 de adi123
astazi s-a stins din viata Joe Weider "parintele" culturismului pe care il stim noi astazi. principiile lui m-au initiat in acest sport si m-au ajutat cat de cat in a-mi depasi conditia. odihneasca-se in pace
|
sus |
|
Pagina 8 9 10 11 12 13 14 din 24
| |
|