Pagina 11 12 13 14 15 16 17 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 8 aug 2013 21:11 de adi123
Da sau nu.
Depinde de nr de calorii pe care-l mananci.
Low carb nu inseamna automat si high fat.
Si daca nu mananci high fat pe low carb n-ai cum sa ai un aport caloric sanatos.
am sa incerc sa cresc treptat nr de grasimi sanatoase (in functie de cum suporta organismul). sa mananc in jur de 3-4 oua pe zi, sa iau niste ulei de peste ... vreau sa folosesc grasimea corporala pe post de energie iar carbo sa ii reduc. trebuie sa fac o schimbare alftel nu mai pot progresa deloc. am schimbat antrenamente dar degeaba, problema trebuie sa fie de la alimentatie, sunt sigur.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 21:18 de Gilu
vreau sa folosesc grasimea corporala pe post de energie iar carbo sa ii reduc. Ai grija la deficitul caloric.Se poate face dar cu grija.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 22:52 de Razzzvanel
Adi, fara suparare, dar tu trebuie sa-ti schimbi atitudinea inainte de toate. In 98% din post-uri tot ce faci e sa te plangi. Asta e, nu toti am fost binecuvantati cu genetic grozav, dar asta trebuie sa ne motiveze sa tragem de doua ori mai tare.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 aug 2013 22:58 de adi123
Adi, fara suparare, dar tu trebuie sa-ti schimbi atitudinea inainte de toate. In 98% din post-uri tot ce faci e sa te plangi. Asta e, nu toti am fost binecuvantati cu genetic grozav, dar asta trebuie sa ne motiveze sa tragem de doua ori mai tare.
crede-ma trag la sala pana nu mai pot, eu incerc sa vad ce nu merge. am pus ceva pe mine la inceput dar de 1 an pur si simplu nu mai vad absolut nici un progres, nici in forta nici in masa. am sa imi fac si un control medical lunile viitoare, sa nu am vreo problema ceva. ambitie am, dar la un moment dat dispare si aceasta .... parca m-as lupta cu morile de vant
Editat de adi123 pe 8 aug 2013 23:04
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 23:38 de CosminPerjo
crede-ma trag la sala pana nu mai pot, eu incerc sa vad ce nu merge. am pus ceva pe mine la inceput dar de 1 an pur si simplu nu mai vad absolut nici un progres, nici in forta nici in masa. am sa imi fac si un control medical lunile viitoare, sa nu am vreo problema ceva. ambitie am, dar la un moment dat dispare si aceasta .... parca m-as lupta cu morile de vant
Actualizeaza-ti alimentatia si antrenamentul daca nu ai probleme cu odihna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 aug 2013 23:51 de adi123
Actualizeaza-ti alimentatia si antrenamentul daca nu ai probleme cu odihna.
am si probleme cu odihna, in ultimul timp am insomnii, ma apuca ora 3-4 dimineata si tot nu adorm, dar e tot din cauza lipsei oricarui progres. sper ca noul regim alimentar sa remedieze aceasta problema.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 9 aug 2013 00:03 de CosminPerjo
am si probleme cu odihna, in ultimul timp am insomnii, ma apuca ora 3-4 dimineata si tot nu adorm, dar e tot din cauza lipsei oricarui progres. sper ca noul regim alimentar sa remedieze aceasta problema.
Seteaza-ti un obiectiv si ramai motivat,pe plan scurt si lung.
Editat de CosminPerjo pe 9 aug 2013 00:05
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 1 sep 2013 00:05 de adi123
urmeaza sa fac pauza de sala timp de 1 luna. sper sa nu slabesc prea mult in aceasta perioada si de asemenea sa nu creasca procentajul de grasime ( 93cm burta momentan )...
01.09.2012
greutate 76 kg
umeri: 112cm
piept: 102cm
coapse: 51cm
gambe 36cm
brate 33 cm
antebrat: 28 cm
incheietura 17 cm
gat 38 cm
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 1 sep 2013 00:42 de vladdaniel94
Important este sa ai grija ce mananci in perioada de pauza.Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi ca vei slabi din moment ce ai burta asa ca mai bine ai grija sa nu te ingrasi.
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 1 sep 2013 00:47 de adi123
Important este sa ai grija ce mananci in perioada de pauza.Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi ca vei slabi din moment ce ai burta asa ca mai bine ai grija sa nu te ingrasi.
eu sunt ectomorf, sunt predispus sa slabesc. burta o am din cauza alimentatiei total gresite de dinainte de sala. cartofi prajiti si cola in fiecare zi,o multime de carbs, prea putine proteine, de aici si contrastul mare, slab cu burta am o poza cu progresul la sfarsitul paginii 13.
am slabi 3cm de la 96 doar din alimentatie vara asta
Editat de adi123 pe 1 sep 2013 00:49
|
sus |
|
vladdaniel94
Veteran member 321 mesaje
|
scris pe 1 sep 2013 00:57 de vladdaniel94
Aha,inteleg.Ai facut un progres destul de vizibil din cate vad,bravo si continua tot asa
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-vlad-dan-pagina1.html
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 1 sep 2013 17:04 de HuangZ
Te-ai gandit sa incerci sa slabesti pana ajungi la un bf decent apoi sa pui masa usor usor, vad ca ai incercat multe, incearca si asa, mananci proteine destule, antrenament la fel doar ca esti pe deficit caloric, chiar daca o sa arati mai mic, eu zic ca o sa pui mai usor si mai calitativ asa, sunt multe articole care spun ca cei cu bf mic pun mai multa masa musculara.Sincer, n-ai nimic de pierdut, poti incerca cand te reapuci de sala, iti iei niste vitamine si restul mancare, poate si un whey daca nu iti poti asigura necesarul de proteine.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 2 sep 2013 23:00 de adi123
Te-ai gandit sa incerci sa slabesti pana ajungi la un bf decent apoi sa pui masa usor usor, vad ca ai incercat multe, incearca si asa, mananci proteine destule, antrenament la fel doar ca esti pe deficit caloric, chiar daca o sa arati mai mic, eu zic ca o sa pui mai usor si mai calitativ asa, sunt multe articole care spun ca cei cu bf mic pun mai multa masa musculara.Sincer, n-ai nimic de pierdut, poti incerca cand te reapuci de sala, iti iei niste vitamine si restul mancare, poate si un whey daca nu iti poti asigura necesarul de proteine.
voi incerca acest lucru vara viitoare indiferent daca mai pun sau nu ceva pe mine pana atunci.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 sep 2013 19:46 de adi123
zilele astea fiind plecat intr-o vacanta m-am antrenat si eu intr-un garaj, in loc de bancuta pentru piept am pus 2 caramizi pe care stateam cu spatele. am bagat 3 serii flotari, 4 serii fluturari cu gantere, 4 serii impins cu gantere din culcat si 3 serii pullover cu gantera. pot spune ca a mers foarte bine antrenamentul in aer liber. motivatie sa fie si se rezolva toate, daca nu gaseam ganterele alea cred ca imi improvizam din bidoane cu apa si tot a antrenam )
maine intentionez sa fac spate dar cred ca voi avea ceva probleme ( tratiuni nu pot face). ceva idei pentru atr doar cu gantere la spate? stiu doar ramat si am sa incerc si indreptari daca merge
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 4 sep 2013 20:31 de Ursu1
am vazut pe forum acum cateva luni,cineva isi impartea antrenamentul o sapt ex de raman o sapt tractiuni poti face daca vrei ramat pana iti rezolvi problema sau tractiuni la helcometru cu greutate mai mica
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
Ursu1
Veteran member 259 mesaje
|
scris pe 4 sep 2013 20:31 de Ursu1
am vazut pe forum acum cateva luni,cineva isi impartea antrenamentul o sapt ex de raman o sapt tractiuni poti face daca vrei ramat pana iti rezolvi problema sau tractiuni la helcometru cu greutate mai mica
http://www.culturism.ro/forum/jurnal-personal/jurnal-ursu1.html#last Orice parerea este bine venita fie ea rea sau buna
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 4 sep 2013 20:39 de Tooxie
zilele astea fiind plecat intr-o vacanta m-am antrenat si eu intr-un garaj, in loc de bancuta pentru piept am pus 2 caramizi pe care stateam cu spatele. am bagat 3 serii flotari, 4 serii fluturari cu gantere, 4 serii impins cu gantere din culcat si 3 serii pullover cu gantera. pot spune ca a mers foarte bine antrenamentul in aer liber. motivatie sa fie si se rezolva toate, daca nu gaseam ganterele alea cred ca imi improvizam din bidoane cu apa si tot a antrenam )
maine intentionez sa fac spate dar cred ca voi avea ceva probleme ( tratiuni nu pot face). ceva idei pentru atr doar cu gantere la spate? stiu doar ramat si am sa incerc si indreptari daca merge
http://www.youtube.com/watch?v=-H9YpZ73gQI
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 17 sep 2013 13:04 de adi123
tot mai serios imi vine in mine sa incerc sa slabesc pana scap de toata grasimea "mostenita" si sa am un nou inceput dupa aceea. deja au inceput sa se vada rezultatele. in cele 2 saptamani in care am fost plecat am ajuns la 74,5kg si 91cm burta. avand in vedere ca la un moment dat masuram 96cm si nu am facut deloc cardio mi se pare destul de promitator. scopul meu ar fi sa ajung undeva la 80cm. ce ocazie mai buna poate fi decat perioada asta cand voi avea un deficit caloric in alimentatie din cauza bugetului limitat
imi asum acest risc, daca voi slabi sa fiu din nou piele si os macar de data asta sa nu mai am nici grasime. daca am ajuns odata la 80kg cred ca as putea sa o fac din nou, dar de data asta sa fie cat mai curat, cu cat mai putina grasime...
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 17 sep 2013 13:50 de Tooxie
tot mai serios imi vine in mine sa incerc sa slabesc pana scap de toata grasimea "mostenita" si sa am un nou inceput dupa aceea. deja au inceput sa se vada rezultatele. in cele 2 saptamani in care am fost plecat am ajuns la 74,5kg si 91cm burta. avand in vedere ca la un moment dat masuram 96cm si nu am facut deloc cardio mi se pare destul de promitator. scopul meu ar fi sa ajung undeva la 80cm. ce ocazie mai buna poate fi decat perioada asta cand voi avea un deficit caloric in alimentatie din cauza bugetului limitat
imi asum acest risc, daca voi slabi sa fiu din nou piele si os macar de data asta sa nu mai am nici grasime. daca am ajuns odata la 80kg cred ca as putea sa o fac din nou, dar de data asta sa fie cat mai curat, cu cat mai putina grasime...
Stai linistit nu vei ramane piele si os, ceva muschi tot se va pastra. Eu cred ca vei fi multumit de rezultatul final.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 17 sep 2013 13:56 de adi123
Stai linistit nu vei ramane piele si os, ceva muschi tot se va pastra. Eu cred ca vei fi multumit de rezultatul final.
asa cred si eu, acum am musculatura formata fata de cum eram inainte.
a devenit pur si simplu deranjanta aceasta burta, trebuie sa o dau jos. orice tricou as imbraca iese in evidenta.... din octombrie ma apuc din nou de sala sper sa nu pierd prea multa masa musculara pana atunci. deocamdata stau destul de ok. in cele 17 zile pana acum am pierdut doar 1-2 mm in brat. am sa caut sa fac acasa niste cardio de pe youtube pana atunci iar seara sa alerg pe afara.
Editat de adi123 pe 17 sep 2013 13:57
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 17 sep 2013 19:35 de marius0
asa cred si eu, acum am musculatura formata fata de cum eram inainte.
a devenit pur si simplu deranjanta aceasta burta, trebuie sa o dau jos. orice tricou as imbraca iese in evidenta.... din octombrie ma apuc din nou de sala sper sa nu pierd prea multa masa musculara pana atunci. deocamdata stau destul de ok. in cele 17 zile pana acum am pierdut doar 1-2 mm in brat. am sa caut sa fac acasa niste cardio de pe youtube pana atunci iar seara sa alerg pe afara.
Nu cred ca ai cum sa pierzi asa de repede...
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 18 sep 2013 18:12 de Razzzvanel
Nu cred ca ai cum sa pierzi asa de repede...
Evident ca ai cum. Si chiar daca suna cliseic, trebuie doar multa munca si dedicatie. Vezi la mine in jurnal progres de 6 saptamani.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 sep 2013 14:12 de adi123
ce sistem de rahat in romania.... incep facultatea pe 1 octombrie dar trebuie sa astept listele pentru camin care se afiseaza pe 29 septembrie deci, in caz ca nu intru am 2 zile la dispozitie pentru a-mi gasi alta locuinta. in timpul asta unde mortii ma-si dorm? in gara?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 2 oct 2013 11:40 de adi123
va urma o perioada foarte foarte grea pentru mine, in sfarsit am gasit cazare dar trebuie sa sacrific foarte mult din mancare. voi avea un buget de maxim 300lei/luna. nu ma astept sa mai pun ceva pe mine pana nu se rezolva treaba insa astept un singur lucru: sa dau jos excesul de grasime, sa fiu undeva la 10% bf, sa fiu fit. bafta
|
sus |
|
Crissti
Senior member 130 mesaje
|
scris pe 2 oct 2013 15:53 de Crissti
va urma o perioada foarte foarte grea pentru mine, in sfarsit am gasit cazare dar trebuie sa sacrific foarte mult din mancare. voi avea un buget de maxim 300lei/luna. nu ma astept sa mai pun ceva pe mine pana nu se rezolva treaba insa astept un singur lucru: sa dau jos excesul de grasime, sa fiu undeva la 10% bf, sa fiu fit. bafta
Daca in weekend-uri te intorci acasa si mai iei si cate ceva cu tine eu zic ca reusesti cu 300lei/luna cu conditia sa fi foarte disciplinat si sa iti faci calculele. Ar veni 75lei pe saptamana pentru 5 zile.... proteina 16lei/kg piept pui din care ramane 700grame dupa ce e facut . Deci 32lei te costa pe saptamana cu 280g/zi de pui in cele 5 zile. De restul surse ieftine de carbohidrati( fructe de sezon , paine , cartofi) si surse ieftine de grasimi (alune, ulei ) si lapte cu 3.5% grasime - cred ca gasesti la 3lei litrul
Pe hartie daca te ambitionezi iti iese un 2500kcal pe zi cu o cantitate de minim 120g de proteina daca ar fi pe 5 zile... in realitate nu cred ca sta la fel treaba. O sa mai fi tentat sa iesi in oras sa iti mai iei un dulce etc.
Editat de Crissti pe 2 oct 2013 15:55
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 2 oct 2013 18:01 de basu
Antrenament de 3 zile pe sapatamana cu pauza intre ele si doar exercitii de baza. Axare pe impins, geno si squat.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 2 oct 2013 18:07 de adi123
Antrenament de 3 zile pe sapatamana cu pauza intre ele si doar exercitii de baza. Axare pe impins, geno si squat.
da, o sa reduc volumul de antrenament. momentan nici bani de sala nu am. astept sa primesc carnetul de student sa prind reducerile de pret
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 3 oct 2013 10:16 de Liviu89
Fiind natural intotdeauna apare problema refacerii de dupa antrenamente.
Dupa un mic incident vara asta am stat la pat 14 zile, in total am facut pauza de sala vreo 5 sapt. M-am intors la antrenamente si dupa 2 sapt de antrenamente usoare am hotarat sa incerc o rutina foarte veche a culturistilor de pe atunci (anii '50) cind se spune ca erau naturali.
Deci 3 antrenamente pe sapt:
--- Impins cu haltera deasupra capului 3x10
--- Impins din culcat 3x10
--- Tractiuni la bara 4 x max
--- Genoflexiuni 1 x 20 (folosesti greutatea maxima pentru 10 repetari)
--- Indreptari romanesti 3x12
---Ridicari pe varfuri 2xmax
Citeodata mai schimbam unghiurile. Asa in timp de 6 sapt consecutive am adaugat 4kg de masa musculara si am crescut in forta enorm de mult. Poti sa incerci asa ca o alternativa.
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 3 oct 2013 15:17 de Cristi7
Fiind natural intotdeauna apare problema refacerii de dupa antrenamente.
Dupa un mic incident vara asta am stat la pat 14 zile, in total am facut pauza de sala vreo 5 sapt. M-am intors la antrenamente si dupa 2 sapt de antrenamente usoare am hotarat sa incerc o rutina foarte veche a culturistilor de pe atunci (anii '50) cind se spune ca erau naturali.
Deci 3 antrenamente pe sapt:
--- Impins cu haltera deasupra capului 3x10
--- Impins din culcat 3x10
--- Tractiuni la bara 4 x max
--- Genoflexiuni 1 x 20 (folosesti greutatea maxima pentru 10 repetari)
--- Indreptari romanesti 3x12
---Ridicari pe varfuri 2xmax
Citeodata mai schimbam unghiurile. Asa in timp de 6 sapt consecutive am adaugat 4kg de masa musculara si am crescut in forta enorm de mult. Poti sa incerci asa ca o alternativa.
Pai si astea toate facute la un singur antrenament sau cum??
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 4 oct 2013 07:41 de basu
Pai si astea toate facute la un singur antrenament sau cum??
Nu, la doua antrenamente. Nu s--a discutat ca e vorba despre o rutina de doua antrenamente saptamanale?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Pagina 11 12 13 14 15 16 17 din 24
| |
|