Pagina 9 10 11 12 13 14 15 din 24
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 24 mar 2013 00:05 de ricardo
astazi s-a stins din viata Joe Weider "parintele" culturismului pe care il stim noi astazi. principiile lui m-au initiat in acest sport si m-au ajutat cat de cat in a-mi depasi conditia. odihneasca-se in pace
...RIP...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
symba
Veteran member 213 mesaje
|
scris pe 27 mar 2013 16:51 de symba
ce ziceti?
abia sunt la inceput, nu ma opresc aici.
bine Adi! tine-o tot asa!
Some call it an obsession, I call it a lifestyle!
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 28 mar 2013 01:35 de ricardo
ce ziceti?
abia sunt la inceput, nu ma opresc aici.
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 5 apr 2013 00:30 de adi123
are cineva idee la cati metri unul de altul sunt amplasati stalpii de iluminat strada? as vrea sa stiu cam ce distanta alerg, alt fel nu cred ca am cum sa masor
un alt mod ar fi la ce distanta sunt statiile de autubuz una de alta. momentan reusesc sa alerg doar o statie in 5 minute )
Editat de adi123 pe 5 apr 2013 00:30
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 apr 2013 15:07 de adi123
antrenament brate azi: triceps+biceps superset fara pauza intre seturi
3serii impins cu bara din culcat+flexii cu bara
3 serii extensii cu gantera cu amble maini+flexii la banca scot
3 serii extensii la helcometru+flexii cu gantere plan inclinat
mi se pare cel mai bun mod de a antrena bratele. rezultatul e mai mult decat multumitor la sfarsitul antrenamentului si nu a durat decat 30min. tricoul ud pe mine ) sa vedem cum voi progresa
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 20 apr 2013 14:28 de ssergiu
Rezultatul bun al antrenamentelor de brate se vede in perioada de 7 zile dintre antrenamente nu in cele 1-2 ore de dupa antrenament in care bratele sunt pompate
Sa nu intelegi ca te critic sau ceva, dar asta e filozofia mea despre antrenament: bratele trebuie sa fie mari 7 zile din 7, nu doar 2 ore pe saptamana. Poti face flexii cu 5kg pe bara, cate 30-40 de repetari, bratele explodeaza, se vad venele de stau sa puste, simti ca le-ai lucrat, faci febra musculara ce te tine 2-3 zile, dar NU CRESC! Asta e valabil la toate grupele, nu doar la brate. Cum simti muschiul pe moment nu e chiar asa de important cum cred unii. Pentru mine, pomparea din timpul si de dupa antrenament e doar o imagine din "viitor", cum va arata corpul meu peste nu stiu cate luni (sper cat mai putine) daca trag in continuare tare. Deci in afara de ajutorul pentru motivatie, popmparea nu o vad ca un indicator bun pentru antrenamente reusite.
Editat de ssergiu pe 20 apr 2013 14:29
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 20 apr 2013 14:46 de adi123
Rezultatul bun al antrenamentelor de brate se vede in perioada de 7 zile dintre antrenamente nu in cele 1-2 ore de dupa antrenament in care bratele sunt pompate
Sa nu intelegi ca te critic sau ceva, dar asta e filozofia mea despre antrenament: bratele trebuie sa fie mari 7 zile din 7, nu doar 2 ore pe saptamana. Poti face flexii cu 5kg pe bara, cate 30-40 de repetari, bratele explodeaza, se vad venele de stau sa puste, simti ca le-ai lucrat, faci febra musculara ce te tine 2-3 zile, dar NU CRESC! Asta e valabil la toate grupele, nu doar la brate. Cum simti muschiul pe moment nu e chiar asa de important cum cred unii. Pentru mine, pomparea din timpul si de dupa antrenament e doar o imagine din "viitor", cum va arata corpul meu peste nu stiu cate luni (sper cat mai putine) daca trag in continuare tare. Deci in afara de ajutorul pentru motivatie, popmparea nu o vad ca un indicator bun pentru antrenamente reusite.
stiu, dar in urma acestui antrenament obtin o pompare mult mai buna decat la altele, desi fac un nr mai mic de serii/repetari iar durata antrenamentului e redusa la jumatate. vazusem pe youtube un video in care un culturist explica exact ce se intampla, nu imi amintesc exact. bicepsul si tricepsul sunt 2 grupe foarte apropiate, iar sangele practic ramane in acea zona a bratelor(ceva de genul asta)
normal rezultatele vor fi influentate si de alti factori(odihna, alimentatie, genetic, mod de viata).
sa dau un exemplu: cand antrenam bicepsul separat la un momentat dat dupa efectuarea celor 3 exercitii, parca simteam nevoia sa mai fac cateva serii in plus, sa obtin acea epuizare. insa la antrenamentul superset la sfarsit practic nu imi mai pot misca bratele. ieri eram uluit de dimensiunile luate. ce n-as da sa poata ramane asa, sa nu se desumfle
Editat de adi123 pe 20 apr 2013 14:50
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 20 apr 2013 16:40 de ssergiu
Gadeste-te ca asa vor fi tot timpul peste cateva luni daca tragi tare 2-3 cm nu sunt greu de obtinut daca ai 33 acum.
Si eu sunt in cautarea antrenamentului ideal la brate si inca nu l-am gasit. In perioada asta incerc drop set-urile sa vedem daca e vreo diferenta. Daca nu merge in 2-3 luni, urmatoarea incercare vor fi superseturile sa vedem ce iese
Editat de ssergiu pe 20 apr 2013 16:42
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 apr 2013 15:31 de adi123
am cumparat astazi o cutie de carnimax 2000 de la PN. cam scump, 32 lei pentru 10 zile, dar daca ma ajuta cat de cat am sa imi mai iau. sper sa fie adevarat ce am citit zilele astea despre carnitina (sporirea energie, transformarea grasimii corporale in energie...).
am o mare problema: sunt ectomorf extrem, nu am energie si forta deloc, dezvolt masa musculara foarte greu si pe langa aceste defecte mai am unul: daca incerc sa mananc mai mult pentru a creste, orice in plus mi se depune imediat sub forma de grasime nici nu stiu ce sa mai fac
sper ca l-carnitina sa rezolve putin aceste probleme.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 16:18 de shift
am cumparat astazi o cutie de carnimax 2000 de la PN. cam scump, 32 lei pentru 10 zile, dar daca ma ajuta cat de cat am sa imi mai iau. sper sa fie adevarat ce am citit zilele astea despre carnitina (sporirea energie, transformarea grasimii corporale in energie...).
am o mare problema: sunt ectomorf extrem, nu am energie si forta deloc, dezvolt masa musculara foarte greu si pe langa aceste defecte mai am unul: daca incerc sa mananc mai mult pentru a creste, orice in plus mi se depune imediat sub forma de grasime nici nu stiu ce sa mai fac
sper ca l-carnitina sa rezolve putin aceste probleme.
Sigur nu gresesti ceva pe la alimentatie, ca vad ca eforturi chiar depui? Pana la urma ai decis sa te definesti, daca tot iei carnitina?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 apr 2013 16:20 de adi123
Sigur nu gresesti ceva pe la alimentatie, ca vad ca eforturi chiar depui? Pana la urma ai decis sa te definesti, daca tot iei carnitina?
nu neaparat sa ma definesc, am decis sa iau carnitina cu scopul de a folosi grasimea corporala pe post de energie. tre sa incerc si asa. sunt la faza de incercari acum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 apr 2013 18:36 de adi123
azi a fost zi de umeri si am urmat antrenamentul de umeri de aici
http://www.culturism.ro/antrenament/antrenament-pentru-spate-si-umeri-cu-valentin-vasile.html
sincer, nu am mai simtit niciodata o arsura asa de mare, desi am lucrat cu greutati foarte mici ))
la primul exercitiu abia daca reuseam sa departez bine bratele, iar la ultimul, abia daca am reusit sa fac 3-4 repetari pe serie, de aceea am mai facut in plus impins la aparat, eram cam "terminat" si am folosit greutatea cu care de obicei ma incalzesc ))
in legatura cu carnitinta, am o parere destul de buna, parca nu mai eram epuizat fizic la antrenament, nu ma mai sufocam. insa nu sunt sigur daca e de la carnitina sau de la noul antrenamnet.\
maine e zi de picioare, iar vineri e zi de brate (superset), acolo e momentul adevarului. sa vedem cum ma descurc
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 19:57 de basu
azi a fost zi de umeri si am urmat antrenamentul de umeri de aici
http://www.culturism.ro/antrenament/antrenament-pentru-spate-si-umeri-cu-valentin-vasile.html
sincer, nu am mai simtit niciodata o arsura asa de mare, desi am lucrat cu greutati foarte mici ))
la primul exercitiu abia daca reuseam sa departez bine bratele, iar la ultimul, abia daca am reusit sa fac 3-4 repetari pe serie, de aceea am mai facut in plus impins la aparat, eram cam "terminat" si am folosit greutatea cu care de obicei ma incalzesc ))
in legatura cu carnitinta, am o parere destul de buna, parca nu mai eram epuizat fizic la antrenament, nu ma mai sufocam. insa nu sunt sigur daca e de la carnitina sau de la noul antrenamnet.\
maine e zi de picioare, iar vineri e zi de brate (superset), acolo e momentul adevarului. sa vedem cum ma descurc
Atunci cand schimbi felul de a te antrena si in general atunci cand faci modificari in rutina simti clar direct in muschi aceste lucruri. Asta se numeste ca muschiul devine confuz pt ca nu mai primeste ce era obisnuit sa primeasca. In timp se va adapta si la asta de aceea este bine ca toti sa cautam confuzia musculara.
Eu din cate am inteles tu esti un tip putin cam slabut de fel datorita anumitor probleme din perioada de crestere. Crezi ca , aceasta carnitina este ceea ce-ti trebuie ? Eu de exemplu nu am luat niciodata carnitina in 20 de ani de antrenamente dar daca ma straduiesc sa mentin aportul caloric acolo unde trebuie si din ce trebuie fac fata la antrenamente si nu ma ingras.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 apr 2013 21:02 de adi123
Atunci cand schimbi felul de a te antrena si in general atunci cand faci modificari in rutina simti clar direct in muschi aceste lucruri. Asta se numeste ca muschiul devine confuz pt ca nu mai primeste ce era obisnuit sa primeasca. In timp se va adapta si la asta de aceea este bine ca toti sa cautam confuzia musculara.
deci e bine sa fac 4 saptamani acest tip de antrenament iar dupa sa revin la ce faceam inainte? nu prea sunt adeptul schimbarilor prea des.
e bine sa am in general 2 tipuri de antrenament pe care sa le rotesc la 4-5 saptamani?
Editat de adi123 pe 24 apr 2013 21:03
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 21:44 de KLaR
deci e bine sa fac 4 saptamani acest tip de antrenament iar dupa sa revin la ce faceam inainte? nu prea sunt adeptul schimbarilor prea des.
e bine sa am in general 2 tipuri de antrenament pe care sa le rotesc la 4-5 saptamani?
da,e bine,poti sa-l schimbi si de la antrenament la antrenament
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 apr 2013 21:46 de adi123
da,e bine,poti sa-l schimbi si de la antrenament la antrenament
de la antrenament la antrenament nu, pentru ca vreau sa imi monitorizez antrenamentele cat de cat.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 21:53 de sZoTaK
e bine sa am in general 2 tipuri de antrenament pe care sa le rotesc la 4-5 saptamani? e o vorba: daca vrei sa cresti in masa musculara, cele mai bune 2 lucruri pe care poti sa le faci e fie sa incetinesti, fie sa accelerezi felul in care executi exercitiile
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 24 apr 2013 21:55 de KLaR
de la antrenament la antrenament nu, pentru ca vreau sa imi monitorizez antrenamentele cat de cat.
cum a zis si basu mai sus ,important este sa eviti rutina
muschiul sa fie in 'stres' la antrenament
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 11:46 de Cristi7
Nu prea mi se pare Ok faptul ca tu mananci inainte de antrenament orez cu lapte,incearca ceva mai de dimineata gen oua+branza+carne(mezel) sau niste legume fierte e posibil sa te apuce si caca**a de la orez cu lapte dupa gfx) oricum bravo si tine-te de treaba
Editat de Cristi7 pe 25 apr 2013 11:48
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 13:49 de KLaR
Nu prea mi se pare Ok faptul ca tu mananci inainte de antrenament orez cu lapte,incearca ceva mai de dimineata gen oua+branza+carne(mezel) sau niste legume fierte e posibil sa te apuce si caca**a de la orez cu lapte dupa gfx) oricum bravo si tine-te de treaba
renunta la alimentele procesate(mezeluri,sucuri,prajituri preambalate etc.)
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 25 apr 2013 16:20 de sZoTaK
nu mai mananc de mult orez cu lapte inainte de antrenament, dar nu am avut probleme de care zici tu )
acum mananc de obicei ton cu orez daca merg dimineata la sala, sau piept de pui cu cartofi daca merg dupa amiaza. singurul lucru pe care nu il pot manca inainte de antrenament sunt oua fierte. de la astea mi se face rau. le mananc seara sau in zilele de pauza. o masa pe care mancam inainte de antrenament erau fulgi de ovaz cu oua, si un pic de sos de rosii, sau ketchup...
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 mai 2013 15:18 de adi123
dupa o pauza de 11 zile, am reusit sa ma mentin la aceleasi dimensiuni pe care le aveam si inainte, chiar daca nu am mai luat suplimente, nu am mai avut o alimentatie prea buna... ceea ce e un lucru bun fata de experienta neplacuta din iarna. sper sa inceapa deabia acum sa se vada rezultatele bune cand imi reiau antrenamentul. pana la iarna nu mai fac nici o pauza si nici un compromis in alimentatie.
Editat de adi123 pe 12 mai 2013 15:19
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 12 mai 2013 15:21 de londoncalling
dupa o pauza de 11 zile, am reusit sa ma mentin la aceleasi dimensiuni pe care le aveam si inainte, chiar daca nu am mai luat suplimente, nu am mai avut o alimentatie prea buna... ceea ce e un lucru bun fata de experienta neplacuta din iarna. sper sa inceapa deabia acum sa se vada rezultatele bune cand imi reiau antrenamentul. pana la iarna nu mai fac nici o pauza si nici un compromis in alimentatie.
no risk , no fun!
|
sus |
|
Pagina 9 10 11 12 13 14 15 din 24
| |
|