Pagina 10 11 12 13 14 15 16 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 23 mai 2013 15:25 de adi123
azi am incercat si eu experimentul ala, am baut o bere inainte de antrenament. rezultatul? m-a molesit complet ) cel putin in cazul meu nu da rezultate
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 15:31 de basu
azi am incercat si eu experimentul ala, am baut o bere inainte de antrenament. rezultatul? m-a molesit complet ) cel putin in cazul meu nu da rezultate
Ce experiment ? Draga Adi, tu vrei sa faci fiare cu alcool in creier ? Nu te supara , dar la ala care te-a invatat asa ceva , sa ii spui ca este un prost.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 mai 2013 15:34 de adi123
Ce experiment ? Draga Adi, tu vrei sa faci fiare cu alcool in creier ? Nu te supara , dar la ala care te-a invatat asa ceva , sa ii spui ca este un prost.
era o discutie pe forum despre un pre-workout pe baza de alcool ) am incercat acum, dar m-am lamurit. e o prostie
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 15:40 de Tooxie
era o discutie pe forum despre un pre-workout pe baza de alcool ) am incercat acum, dar m-am lamurit. e o prostie
Reclama aia se referea la jack daniels amestecat cu un pre-workout, dar era un pamflet. Zi mersi ca nu ai scapat vreo haltera pe tine.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 23 mai 2013 16:29 de stefanp
era o discutie pe forum despre un pre-workout pe baza de alcool ) am incercat acum, dar m-am lamurit. e o prostie e...o mare prostie alcool+antrenament,dar bine ca ti ai dat seama repede
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 mai 2013 22:01 de adi123
Daca nu ai frigider, pune-le intr-o camera mai rece si mananca-le pana seara. Adica daca le faci la 6 dimineata manaca-le pana la 8 seara maxim. Dar sa fie racoare acolo. Grija cu pestele.
acum ca am ceva de munca cred ca am sa urmerz urmatorul program:
la 6:00: ton cu paine de casa sau orez/ branza cu smantana/ omleta cu sunca/
pe la 9-10: un shake gfx
la 13:00 ce cumpara sefu )
la 16-17 piept de pui cu orez sau paine de casa
la 20:00 sala, iar apoi un shake gfx dupa antrenament
la ora 22:00 100-200g seminte la un film inainte de culcare.
e ok?
din ce am observat nu prea se impaca munca asta cu sala, dar decat nimic e buna si asta.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 30 mai 2013 22:36 de MrOlympia
acum ca am ceva de munca cred ca am sa urmerz urmatorul program:
la 6:00: ton cu paine de casa sau orez/ branza cu smantana/ omleta cu sunca/
pe la 9-10: un shake gfx
la 13:00 ce cumpara sefu )
la 16-17 piept de pui cu orez sau paine de casa
la 20:00 sala, iar apoi un shake gfx dupa antrenament
la ora 22:00 100-200g seminte la un film inainte de culcare.
e ok?
din ce am observat nu prea se impaca munca asta cu sala, dar decat nimic e buna si asta.
Esti constient ca nu are cum sa fie ok , dar cum ai zis si tu decat nimic , mult mai bine asa. Asta cu ce cumpara sefu iti dai seama ca nu e ok, sefu nu cred ca iti aduce piept de pui la gratar cu orez , cartofi sau mai stiu eu ce. In rest e ok .. cu toate ca seara la ora 10 totusi baga niste branza de vaci.
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Razzzvanel
Senior member 137 mesaje
|
scris pe 31 mai 2013 13:16 de Razzzvanel
Depinde unde e depozitata ... carnea preparata pusa in caserole tine si mai mult de 1 saptamana in frigider. Normal ca o sa iti zica ca esti pretentios pe santier si nu numai.
As fi curios ce frigider ai tu. Mie mi s-a intamplat in cateva randuri ca in a 4-a zi sa prinda putin miros. Prefer sa gatesc pentru 3 zile acum.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 31 mai 2013 13:29 de MrOlympia
As fi curios ce frigider ai tu. Mie mi s-a intamplat in cateva randuri ca in a 4-a zi sa prinda putin miros. Prefer sa gatesc pentru 3 zile acum.
Eu de gatit , gatesc zilnic , imi permite si timpul , atunci a fost o exceptie , deoarece eram plecat la mare iar la cat mananc eu zilnic... mi-au fost de ajutor. Si uite ca au tinut .. sa ii intreb pe cei de la hotel ce frigider au.. )
Editat de MrOlympia pe 31 mai 2013 13:30
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 31 mai 2013 20:43 de adi123
ieri facut spate+biceps+antebrat, azi facut santul 12 ore. nu stiu ce recuperare mai e asta. stau o luna, strang ceva bani si ma reprofilez.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 31 mai 2013 23:27 de Tooxie
ieri facut spate+biceps+antebrat, azi facut santul 12 ore. nu stiu ce recuperare mai e asta. stau o luna, strang ceva bani si ma reprofilez.
Nu-ti face griji, am un prieten care munceste in acelasi domeniu, dupa 10-12 ore de munca se pune imediat pe antrenament. Nu stiu de unde are atata energie ca nici suplimente nu ia, dar a crescut foarte bine si continua sa creasca. De forta nici nu mai spun, i s-a marit cu aproape 50%.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 08:23 de basu
Nu-ti face griji, am un prieten care munceste in acelasi domeniu, dupa 10-12 ore de munca se pune imediat pe antrenament. Nu stiu de unde are atata energie ca nici suplimente nu ia, dar a crescut foarte bine si continua sa creasca. De forta nici nu mai spun, i s-a marit cu aproape 50%.
Si sunt cazuri cate vrei. Eu de exemplu cand eram in facultate lucram intr-un club noaptea. E foarte bine sa nu dormi noaptea cand faci o facultate. Dar daca nu are cine sa te tina pe bani multi ... Dar ma ajuta varsta, totul era ok. Mai ales ca pe acolo toti trageau de fiare la greu deci motivatie exista cu carul.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 1 iun 2013 20:26 de Cristi7
Sunt si multi care lucreaza in schimburi,taica-miu are colegi(la penitenciar) care fac sala a doua zi dupa ce lucreaza noaptea,pana nu de mult avea si un coleg culturist de performanta(MIHAI FEROIU), care lucra noaptea si a doua zi era in sala. Asta e parerea mea poate nu-i corecta,nu stiu ce sa zic: LA sala nu e ca la fotbal sa zici ca ai nevoie de toata energia posibila,sa-ti dai viata.
Nu prea mi se pare ok ca mananci peste dimineata la ora 6,eu cred ca as vomita de m-as sparge.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 iun 2013 19:26 de adi123
nu am mai fost de marti la sala. probleme cu antebratul de la locul de munca sper sa imi treaca pana luni.
am renuntat la servici nu e pentru mine ectomorf, fara musculatura dezvoltate, sa lucrezi 12 ore pe santier iar apoi sa mai mergi si la sala nu stiu daca e prea bine. ca dovada si problemele pe care le am acum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 iun 2013 12:20 de adi123
saptamana asta am reluat antrenamentul dupa o pauza destul de mare ( 3saptamani-1 luna), inca mai am ceva probleme dar am sa folosesc bandaj pana imi trece.
m-am gandit serios si m-am hotarat sa mai lucrez putin si la capitolul alimentatie. am sa mai adaug o masa pe zi.
alimentatia va arata cam in velul urmator:
masa1: omleta
masa2: ton+orez
masa3: piept pui+cartofi
masa4: shake gfx dupa antrenamentul de seara
masa5: branza cu smantana
am cam iesit din forma dupa pauza luata, scazut in forta dar si 1cm in brat sper sa revin vara asta la normal. sa vedem ce iese.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 28 iun 2013 22:08 de ssergiu
iti vei reveni repede
trage tare si mananca mult!
bafta!
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 iul 2013 17:19 de adi123
au inceput sa capete forma bratele dar sunt inca subtiri. am mult de munca. am sa trag tare vara asta mai ales ca am acum un partener de antrenament. sa vedem ce iese vara viitoare.
nu arat a culturist dar abia sunt la inceput
triceps.png (180.58 KB)
|
sus |
|
Sectoid
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 11 iul 2013 12:42 de Sectoid
au inceput sa capete forma bratele dar sunt inca subtiri. am mult de munca. am sa trag tare vara asta mai ales ca am acum un partener de antrenament. sa vedem ce iese vara viitoare.
nu arat a culturist dar abia sunt la inceput
tu esti ca mine.. piept dominant brate subtiri.. la cei ca noi pieptul se dezvolta cum avem noi chef.. cel putin asa e la mine.. si bratelor nu le pasa.. ele nu vor sa creasca... trag de ele cat pot.. se umfla , vene mari.. dar in jumatate de ora is la fel de moi ca inainte..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 iul 2013 12:51 de adi123
tu esti ca mine.. piept dominant brate subtiri.. la cei ca noi pieptul se dezvolta cum avem noi chef.. cel putin asa e la mine.. si bratelor nu le pasa.. ele nu vor sa creasca... trag de ele cat pot.. se umfla , vene mari.. dar in jumatate de ora is la fel de moi ca inainte..
exact, dupa antrenament am niste brate imense (asa mi se par mie), iar a doua zi se dezumfla la loc )
in cazul meu cam asa e, stau destul de bine la piept(100cm momentan dar anul trecut aveam 105) fata de altii cu bratele groase. poate asta e si motivul pentru care pieptul se dezvolta mai usor la noi, fiind bratele subtiri nu fura din efort la exercitiile pentru piept
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 aug 2013 03:20 de adi123
o comparatie ( ectomorf batut de soarta )
progress.png (768.25 KB)
Editat de adi123 pe 4 aug 2013 03:21
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 01:52 de Bosh
Eu imi fac 5felii x 200g piept de pui ,le bag intr-o caserola si le arunc in congelator.
N-au nimic,doar le reincalzesc.
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 aug 2013 02:38 de adi123
Eu imi fac 5felii x 200g piept de pui ,le bag intr-o caserola si le arunc in congelator.
N-au nimic,doar le reincalzesc.
si cate zile te tin?
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 02:45 de Bosh
si cate zile te tin?
Luni-Vineri
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 aug 2013 13:35 de adi123
in urmatoarele luni voi incepe facultatea si intentionez sa urmez un regim low carb. e ocazia perfecta cred. nu voi dispune de prea multi bani pentru mancare. gama de alimente va fi foarte restransa: carne de pui, peste, porc vita, oua, branza, iaurturi, probabil am sa mananc cate o felie de paine integrala la mese. e o idee buna?
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 19:14 de londoncalling
in urmatoarele luni voi incepe facultatea si intentionez sa urmez un regim low carb. e ocazia perfecta cred. nu voi dispune de prea multi bani pentru mancare. gama de alimente va fi foarte restransa: carne de pui, peste, porc vita, oua, branza, iaurturi, probabil am sa mananc cate o felie de paine integrala la mese. e o idee buna?
pentru tine ? in niciun caz... dar bine poti incerca dar nu ti recomand...
no risk , no fun!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 8 aug 2013 20:39 de Gilu
intentionez sa urmez un regim low carb.
e o idee buna? Da sau nu.
Depinde de nr de calorii pe care-l mananci.
Low carb nu inseamna automat si high fat.
Si daca nu mananci high fat pe low carb n-ai cum sa ai un aport caloric sanatos.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 10 11 12 13 14 15 16 din 24
| |
|