Pagina 7 8 9 10 11 12 13 din 24
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 18 ian 2013 18:57 de sZoTaK
edit: si totusi singurii in care am incredere ar fi hodge twins,nu sunt sponsorizati de nici o companie de suplimente si dau niste sfaturi foarte bune. eu ma uit la ei doar sa rad. daca vrei continut bun, cauta flexforall2, choosefiftness, kevin lisak ( nu-mi aduc aminte cum e canalul) , scondore, matty fusaro, campbell fitness tv, the tigerfitness, team 3dmj
Editat de sZoTaK pe 18 ian 2013 19:07
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 19 ian 2013 00:07 de nicu_ivan
mie mi se intampla la fel, la exercitii cu greutati mari bratele cedeaza primele. in incheietura nu se prea poate creste, dar in antebrat si brat musculatura se poate dezvolta, e o chestiune doar de timp.
O alta idee ar fi sa faci preobosire.
Un exemplu simplu ar fi impinsul la piept, unde de multe ori tricepsul cedeaza inaintea pieptului. In situatia asta e indicat sa faci preobosire, lucrand fluturarile inainte.
Sau acelasi lucru la spate, inainte sa te apuci de tractiuni sau ramat sa faci pullover inainte.
Astfel muschiul mare fiind deja obosit, cedeaza odata cu cel mic(care incepe exercitiul odihnit).
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 22 ian 2013 12:56 de Tooxie
Tooxie, ai ceva de impartit cu Adi123?Mut-o pe privat.Pana una alta ai un avertisment.
Nu avem nimic de impartit e tovarasu' meu
Mersi de avertisment
Legat de antrenamentul pentru gat eu cred ca oricine ar trebui sa il faca in ziua de umeri.
Te pui intins pe o banca, cu capul si gatul in afara bancii, pui un disc de 5 sau 10 kg pe frunte si faci flexia gatului.
Pentru a lucra ceafa trebuie facut cu fata in jos, lasand barbia in piept apoi ridici capul pe spate.
Editat de Tooxie pe 22 ian 2013 13:06
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 18:28 de Gilu
Nu avem nimic de impartit e tovarasu' meu
Mersi de avertisment Eu am vazut altceva.Data viitoare ii trimiti PM.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 ian 2013 10:08 de basu
din fericire a fost doar febra musculara. nu sunt racit deloc. nu am mai intalnit asa senzatie la gat pana acum eram cam confuz.
Din pacate ne-ai indus in eroare. Nu vad cum ar putea cineva sa confunde febra musculara la gat cu o durere tipica starilor gripale. Probabil ca nu ai avut niciodata gripa. Febra nu se face la mucoase.
Editat de basu pe 30 ian 2013 17:38
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 30 ian 2013 16:22 de adi123
deja au trecut 3 saptamani de cand am reluat antrenamentul si nu vad nici un progres. nici in greutate nici in dimensiuni. de mancat mananc la fel ca inainte in perioada buna, de antrenat ma antrenez cam la fel.
sa fie oare asa slabe suplimentele redis? asta e singura diferenta. inainte luam gfx acum iau ideal protein+dextroza de la redis.
greutate 76,5kg si circumferinta bratului 32,8cm
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 ian 2013 17:40 de basu
deja au trecut 3 saptamani de cand am reluat antrenamentul si nu vad nici un progres. nici in greutate nici in dimensiuni. de mancat mananc la fel ca inainte in perioada buna, de antrenat ma antrenez cam la fel.
sa fie oare asa slabe suplimentele redis? asta e singura diferenta. inainte luam gfx acum iau ideal protein+dextroza de la redis.
greutate 76,5kg si circumferinta bratului 32,8cm
Dedica salii o ora si ceva de patru ori pe saptamana. Restul timpului dedicati-l numai tie. Fara excese, fara tampenii. Relaxare, dieta, optimism si tot ce trebuie. O sa vezi atunci progrese.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2013 12:08 de adi123
astazi am sa incep si eu antrenamentul blood&guts din acest articol:
http://www.culturism.ro/antrenament/blood--guts-antrenamentul-de-6-saptamani-al-lui-dorian-yates.html
voi face:
luni spate
marti umeri+triceps
miercuri pauza
joi picioare
vineri piept+biceps
sper sa fie bun.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 feb 2013 12:20 de basu
http://www.culturism.ro/antrenament/blood--guts-antrenamentul-de-6-saptamani-al-lui-dorian-yates.html
voi face:
luni spate
marti umeri+triceps
miercuri pauza
joi picioare
vineri piept+biceps
sper sa fie bun.
Aici se pune accentul pe intensitate si recuperare. Iti doresc sa atingi rezultatele pe care ti le doresti.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2013 12:23 de adi123
Aici se pune accentul pe intensitate si recuperare. Iti doresc sa atingi rezultatele pe care ti le doresti.
multumesc. nu am pus zilele de antrenament in ordinea din articol pentru ca am vrut sa fie pieptul vineri. am o mare problema cu febra musculara la piept si il las sa se recupereze in weekend fara sa fac nici un tip de efort. de exemplu astazi e luni si inca am febra musculara tare. nustiu e buna sau e rea aceasta febra?
cu intensitatea nu cred ca e problema, de obicei in pauza dintre seturi numar pala la 60 in gand si incep urmatorul set, nu am obiceiul sa adorm in sala
Editat de adi123 pe 4 feb 2013 12:24
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 feb 2013 12:27 de basu
multumesc. nu am pus zilele de antrenament in ordinea din articol pentru ca am vrut sa fie pieptul vineri. am o mare problema cu febra musculara la piept si il las sa se recupereze in weekend fara sa fac nici un tip de efort. de exemplu astazi e luni si inca am febra musculara tare. nustiu e buna sau e rea aceasta febra?
Febra aia arata ca trebuie sa faci la piept antrenament mai rar si deocamdata mai slab ca intensitate. Asa vei avea foloase maxime. Exact in aceasta situatie sunt si eu , febra la piept sau triceps ma tine mai mult ca la celelalte grupe. Asa ca am am ajuns la doua seturi pe exercitiu si totul a mers foarte bine. Dar a durat ceva pana am priceput ca antrenament nu inseamna neparat 4 serii / ex. Pe mine nu m-a invatat nimeni . Pe vremea mea toata lumea facea antrenament in stil Arnold. Pt mine nu a mers asa ceva.
Editat de basu pe 4 feb 2013 12:33
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2013 14:52 de adi123
am facut astazi spate, nu ma asteptam ca asa de putine serii sa ma epuizeze asa tare. la ultimile 2 serii abia mai puteam sa imi controlez respiratie. e intens antrenamentul sa vedem daca vor fi si ceva progrese cu el. am urmat exact aceleasi exercitii precum in video.
antrenamentul a duat doar 30min
Editat de adi123 pe 4 feb 2013 14:52
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 4 feb 2013 21:04 de Tooxie
am facut astazi spate, nu ma asteptam ca asa de putine serii sa ma epuizeze asa tare. la ultimile 2 serii abia mai puteam sa imi controlez respiratie. e intens antrenamentul sa vedem daca vor fi si ceva progrese cu el. am urmat exact aceleasi exercitii precum in video.
antrenamentul a durat doar 30min
Mi-a mers foarte bine cu acest antrenament, ma gandesc sa il fac din nou. Eu iti recomand sa il faci cateva luni nu doar 6 saptamani ca sa profiti de el la maxim.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 5 feb 2013 00:13 de ssergiu
voi face:
luni spate
marti umeri+triceps
miercuri pauza
joi picioare
vineri piept+biceps
Si eu fac antrenamentul asta. Sunt in a 5-a saptamana. Am impartit grupele exact ca tine. Nu mi se parea ok sa fac biceps luni si spate marti asa ca l-am reorganizat putin. Mi-a mers bine, o sa il respect pana la capat, adica 6 saptamani. Exercitiile le respect cam 90-95%. Unele aparate lipsesc de la noi de la sala. Ah... si la biceps mai fac vreo 2 serii in plus pt ca mi se par prea putine.
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 feb 2013 16:18 de adi123
Si eu fac antrenamentul asta. Sunt in a 5-a saptamana. Am impartit grupele exact ca tine. Nu mi se parea ok sa fac biceps luni si spate marti asa ca l-am reorganizat putin. Mi-a mers bine, o sa il respect pana la capat, adica 6 saptamani. Exercitiile le respect cam 90-95%. Unele aparate lipsesc de la noi de la sala. Ah... si la biceps mai fac vreo 2 serii in plus pt ca mi se par prea putine.
si ai observat ceva rezultate de orice fel pana acum?
ziua 2 umeri+triceps
la antrenamentul de umeri am avut ceva probleme la fluturari laterale si la impins cu gatere( din cauza greutatilor -nu le-am ales bine si la seria de lucru am cedat pe la a 4a repetare ) )
la triceps antrenamentul a decurs perfect. cu doar 6 serii am avut senzatia pe care mi-o doream la sfarsitul antrneamentelor. acea senzatie de a exploda tricepsul.
astazi am fost sa cumpar niste creatina. am luat Creatine 1000 de la pronutrition. imi va ajunge 1 luna la 5g pe zi. 3 pilule inainte de antrenament si 2 dupa e ok?
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 5 feb 2013 17:48 de Undisputed
si ai observat ceva rezultate de orice fel pana acum?
ziua 2 umeri+triceps
la antrenamentul de umeri am avut ceva probleme la fluturari laterale si la impins cu gatere( din cauza greutatilor -nu le-am ales bine si la seria de lucru am cedat pe la a 4a repetare ) )
la triceps antrenamentul a decurs perfect. cu doar 6 serii am avut senzatia pe care mi-o doream la sfarsitul antrneamentelor. acea senzatie de a exploda tricepsul.
astazi am fost sa cumpar niste creatina. am luat Creatine 1000 de la pronutrition. imi va ajunge 1 luna la 5g pe zi. 3 pilule inainte de antrenament si 2 dupa e ok? De ce sa iei inainte de antrenament si nu dimineata si dupa antrenament?
Editat de Undisputed pe 5 feb 2013 17:48
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 5 feb 2013 17:48 de ssergiu
Eu iau creatina monohidrata de la Pro Nutrition. Cam 4-5gr inainte de antrenament cu 15-20gr de dextroza. Se simte diferenta!
E foarte important sa ai pe cineva in sala care sa te ajute la seriile grele.
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 5 feb 2013 17:50 de Undisputed
Eu iau creatina monohidrata de la Pro Nutrition. Cam 4-5gr inainte de antrenament cu 15-20gr de dextroza. Se simte diferenta!
E foarte important sa ai pe cineva in sala care sa te ajute la seriile grele. De ce iei inainte de antrenament? Ia mai bine dupa antrenament, alaturi de shake, se absoarbe mai bine!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 feb 2013 18:08 de adi123
De ce sa iei inainte de antrenament si nu dimineata si dupa antrenament?
asa scrie pe eticheta. ianainte de antrenament pentru energie iar dupa antrenament pentru refacere. as putea sa iau 2 inainte si 3 dupa, dar nu iau mai mult de 5 pe zi adica 5g in total.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 6 feb 2013 09:07 de Undisputed
asa scrie pe eticheta. ianainte de antrenament pentru energie iar dupa antrenament pentru refacere. as putea sa iau 2 inainte si 3 dupa, dar nu iau mai mult de 5 pe zi adica 5g in total. lasa eticheta, ca daca o sa iei inainte de antrenament nu inseamna ca o sa ai neaparat energie, creatina lucreaza in alt fel, faza e sa fie muschii saturati cu creatina, nu conteaza ca o iei inainte sau... Cum am mai zis, cel mai bine e sa iei dimineata si dupa antrenament, pentru o absorbtie mai buna.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 6 feb 2013 14:16 de ricardo
lasa eticheta, ca daca o sa iei inainte de antrenament nu inseamna ca o sa ai neaparat energie, creatina lucreaza in alt fel, faza e sa fie muschii saturati cu creatina, nu conteaza ca o iei inainte sau... Cum am mai zis, cel mai bine e sa iei dimineata si dupa antrenament, pentru o absorbtie mai buna.
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 feb 2013 10:46 de adi123
stiu unde e problema mea cu stagnarea. din pacate in ultima vreme mananc mai putin decat mancam inainte. s-au scumpit alimentele anul acesta
|
sus |
|
Pagina 7 8 9 10 11 12 13 din 24
| |
|