Pagina 4 5 6 7 8 9 10 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 8 nov 2012 18:29 de adi123
Depui efort prea mare. Muschii picioarelor sunt cei mai mari din corp deci au nevoie si de cel mai mult sange si oxigen cand ii lucrezi. Incearca sa scazi greutatea sau poate numarul de seturi (total) pe care il faci.
e posibil sa fie asta explicatia, mersi.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
alexg1
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 8 nov 2012 22:47 de alexg1
parca mi se taie respiratia, senzatie de ameteala, voma ...
eu ma antrenez de obicei pana la failure, doar prima serie ajung sa fac 10 repetari. urmatoarele abia ajung pe la 6-7-8. sau chiar mai putin. nu fac deloc cu greutati incat sa imi permita 10+repetari fara probleme.
cred ca trebuie sa las mai usor cateva sedinte pana ma reobisnuiesc cu antrenamentul de picioare.
am facut 4 serii presa pentru coapse, 3 serii extensii coapse, 2 serii flexii pentru coapse dupa care m-am "taiat".
Pentru picioare trebuie sa mergi pe cel putin 15 repetitii, deci alege o greutate care sa-ti permita sa faci intre 15-20. Simptome de taiat respiratia le-am experimentat si eu cand faceam picioare, pana m-am obisnuit cu greutatile. Ah si inca ceva intre seturi pauze putin mai mari decat la celelalte grupe musculare (2-3 min). Bafta !
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 9 nov 2012 10:53 de adi123
Pentru picioare trebuie sa mergi pe cel putin 15 repetitii, deci alege o greutate care sa-ti permita sa faci intre 15-20. Simptome de taiat respiratia le-am experimentat si eu cand faceam picioare, pana m-am obisnuit cu greutatile. Ah si inca ceva intre seturi pauze putin mai mari decat la celelalte grupe musculare (2-3 min). Bafta !
mersi, daca e cum spui inseamna ca antrenamentul meu la picioare a fost gresit complet. nu e de mirare ca progresez greu la aceasta grupa
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 nov 2012 20:08 de adi123
azi am facut piept si am stabilit un nou record de viteza. mi-a luat doar 30min antrenamentul abia mai reuseam sa intind mainile. abia astept febra musculara de maine
4 serii impins bara orizontal
4 serii impins gantere inclinat
3 serii impins din declinat la smith machine
3 serii la peck deck
ma gandesc ca trebuia sa bag si abdomen azi avand in vedere durata scurta pentru piept
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 12 nov 2012 20:26 de Valy_305
30 min => 14 serii e ok, nu e scurt deloc.
Keep it up.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 nov 2012 20:34 de adi123
30 min => 14 serii e ok, nu e scurt deloc.
am eliminat timpii morti si am lucrat mai intens
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 nov 2012 15:17 de adi123
cam de oi saptamana mi s-au terminat vitaminele si pot spune ca simt o diferenta destul de mare. acum febra musculara e mult mai intensa. daca inainte simteam doar cand faceam miscari de incalzire, acum o simt si cand stau pe loc.
nici forta la sala nu mai am. ramatul cu bara este exercitiul meu preferat, ieri cand am pus aceasi greutate cu care faceam inainte parca ma sufocam
e adevarat in sportul asta trebuie o nutritie impecabila pentru a-ti atinge obiectivele.
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 28 nov 2012 16:41 de CosminPerjo
cam de oi saptamana mi s-au terminat vitaminele si pot spune ca simt o diferenta destul de mare. acum febra musculara e mult mai intensa. daca inainte simteam doar cand faceam miscari de incalzire, acum o simt si cand stau pe loc.
nici forta la sala nu mai am. ramatul cu bara este exercitiul meu preferat, ieri cand am pus aceasi greutate cu care faceam inainte parca ma sufocam
e adevarat in sportul asta trebuie o nutritie impecabila pentru a-ti atinge obiectivele.
Cred ca problema cu ramatul este doar psihica,dar intradevar fara o nutritie adecvata nu faci nimic.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 28 nov 2012 18:00 de Tooxie
Am vazut ca vorbeai despre o problema a bratelor si as vrea sa-ti recomand ceva ce am citit recent.
Micsoreaza din serii treptat la biceps si triceps pana ajungi la 3-4 serii pe grupa musculara. Incearca sa te concentrezi mai mult pe muschi, pe executie si sa lucrezi la intensitate maxima.
Dupa ce ai facut asta, incepi sa adaugi serii in plus pana simti tu ca ai gasit numarul de serii care ti se potriveste tie!
Circumferinta bratului tine in mare parte de triceps nu doar de biceps, lucreaza-l intens cu exercitii de baza:
- Extensii cu gantera deasupra capului
- Extensii cu bara EZ din culcat
Iar la biceps:
- Flexii concentrate
- Flexii din stand cu bara dreapta
- Flexii ciocan pentru brahial (acest muschi da un aspect mai plin bicepsului).
Cam asta e, sper sa te ajute.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 nov 2012 18:30 de adi123
cand am sa ajung la 40 o sa fiu foarte multumit, nu imi trebuie mai mult. momentan am 33.5.
mersi. am dat edit si am sters din greseala tot ce am scris.
am sa incerc sa scriu din nou:
cam asa ma antrenez si eu, pun foarte mare accent pe executie, pe partea negativa in special, nu smuncesc greutatile. bratele par mai slabe decat restul corpului probabil pentru ca sunt foarte lungi sau nu am pic de grasime pe ele.
de obicei ma antrene in felul urmator: prima serie e de incalzire iar apoi urmeaza 3 serii pana la epuizare. de obicei la ultima serie abia mai reusesc sa fac 4-5 repetari.
antrenamentul de sapt. trecuta biceps+tricepsL
bicep:
4serii flexii cu bara dreapta din pciooare
3 serii flexii cu gantere din stand
3 serii flexxii la cablu deasupra capului
1 serie flexii concentrate arnold
triceps: 4x extensii cu gantera deasupra capului cu ambele main
3x impins bara din culcat cu priza ingusta
3x extensii cu ganterele deasupra capului din culcat
1x extensii la helcometru
Pic-20121128-002.jpg (130.81 KB)
Editat de adi123 pe 28 nov 2012 18:45
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 28 nov 2012 20:24 de Tooxie
Vad ca faci poza cu bratul intins, tu asa te si masori? Te intreb pentru ca bicepsul se pozeaza si masoara flexat nu intins.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 nov 2012 20:35 de adi123
Vad ca faci poza cu bratul intins, tu asa te si masori? Te intreb pentru ca bicepsul se pozeaza si masoara flexat nu intins.
bratul il masor flexat bineinteles. poza am facut-o asa pentru a vedea bratul intins. cand merg pe strada nu le pot tine flexate
daca inainte ramanea mult spatiu liber la maneca tricoului, acum e aproape plina. e destul de bine dar simt ca nu e de ajuns.
cand e flexat, e mai mult lung, nu are acea forma de bila. din acest motiv este de doar 33cm
Pic-20121128-009.jpg (174.07 KB)
Editat de adi123 pe 28 nov 2012 20:47
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 nov 2012 20:57 de adi123
poza din postul de mai sus e facuta astazi.
wow. abia acum imi dau seama de progres. iata o poza de cand aveam 3 luni de sala
Pic-20120519-006.jpg (169.27 KB)
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 28 nov 2012 21:18 de Tooxie
Mie imi pare ceva mai mult de 33.5 bratul, iar progresul e foarte bun. Cat despre bila, ea se formeaza la banca scott dar tine si de genetic.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 nov 2012 15:32 de adi123
avand in vedere ca vineri fac biceps+triceps ma gandesc sa incerc sa fac super-seturi. sa fac 1 set triceps urmat de un set biceps si tot asa. e o idee pe care am vazut-o pe facebook in acel articol)
intrebarea pe care o am: cam ce pauza sa fac intre superseturi? sau sa fac exercitiile unul dupa altul fara pauza?
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 29 nov 2012 16:07 de londoncalling
avand in vedere ca vineri fac biceps+triceps ma gandesc sa incerc sa fac super-seturi. sa fac 1 set triceps urmat de un set biceps si tot asa. e o idee pe care am vazut-o pe facebook in acel articol)
intrebarea pe care o am: cam ce pauza sa fac intre superseturi? sau sa fac exercitiile unul dupa altul fara pauza?
fara pauza , sari dintr-un ex in altul
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 nov 2012 16:08 de adi123
fara pauza , sari dintr-un ex in altul
ok, deci fac triceps-biceps, apoi fara pauza incep supersetul al doilea triceps-biceps? e interesant chiar sunt curios cum ma voi simti la final.
Editat de adi123 pe 29 nov 2012 16:09
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 nov 2012 18:02 de adi123
dupa cum am spus, am incercat astazi antrenament de tip superset triceps-biceps. am urmat acest program:
http://www.youtube.com/watch?v=Phx_0SCq8_s
rezultatul: nu am mai transpirat asa mult de asta vara cand erau caldurile alea. am lucrat in 30min mai bine decat o faceam inainte intr-o ora. se simte o senzatie noua in brate.
am sa mai fac cateva sa vad poate iese ceva. poate asta este declicul de care aveam nevoie.
il recomand.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 2 dec 2012 16:34 de adi123
de cateva saptamani mi s-a accentuat o problema: nu pot sa dorm. daca inainte nu era cine stie ce, de la o vreme pur si implu oricat de obosit as fi, nu pot adormi. cum inchid ochii, cum incep sa ma gandesc la diverse lucruri (printre care si acest sport) si ma prinde ora 3-4 noapte si tot treaz sunt.
mai are cineva aceasta problema? cum as putea sa o rezolv. se stie ca odihna este foarte importanta.
|
sus |
|
SpaNu88
Junior member 43 mesaje
|
scris pe 2 dec 2012 17:02 de SpaNu88
de cateva saptamani mi s-a accentuat o problema: nu pot sa dorm. daca inainte nu era cine stie ce, de la o vreme pur si implu oricat de obosit as fi, nu pot adormi. cum inchid ochii, cum incep sa ma gandesc la diverse lucruri (printre care si acest sport) si ma prinde ora 3-4 noapte si tot treaz sunt.
mai are cineva aceasta problema? cum as putea sa o rezolv. se stie ca odihna este foarte importanta.
Poate te'ai supraantrenat.. mare grija!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 2 dec 2012 17:05 de adi123
Poate te'ai supraantrenat.. mare grija!
da, am sa iau o pauza de sarbatori. de mult timp nu am mai avut liber, tot ce am facut pana acum a fost sa ma gandesc doar la sala, sa ma culc si sa ma trezesc cu sala in cap.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 dec 2012 16:47 de adi123
am obeservat ca umerii mi-au ramas in urma sau chiar mi-au scazut am sa ma intorc la un timp de antrenament la umeri pe care il faceam asta vara. se pare ca ala dadea rezultate bune pentru mine. ma uit in oglinda si nu mai sunt asa de evidentiati umerii. sau e probabil din cauza ca am mai pus ceva pe mine?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 5 dec 2012 17:10 de MrOlympia
Nu dispera dupa rezultate , poate te gandesti prea mult la asta , fa lucrurile asa cum trebuie si lasa sa vina totul de la sine . Poate fi si din alta cauza ..antrenamentul la ce ora il faci ? si cand te culci ?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 dec 2012 18:59 de adi123
Nu dispera dupa rezultate , poate te gandesti prea mult la asta , fa lucrurile asa cum trebuie si lasa sa vina totul de la sine . Poate fi si din alta cauza ..antrenamentul la ce ora il faci ? si cand te culci ?
da, dupa cum am spus mai sus am probleme foarte mari cu somunul in ultima vreme. abia reusesc sa adorm. poate ma gandesc prea mult la acest lucru. ar trebui sa fiu mai relaxat.
ma antrenez la ora 17:00 iar de culcat ma prinde ora 2-3 de multe ori oricum alea 7-8 ore le dorm sigur. de la 2-3 pana la 10-11 a doua zi.
la inceput faceam antrenament dimineata si aveam program de somn intre 23:00-08:00. dar nu prea aveam energie asa multa dimineata deoarece nu aveam o masa consistenta la activ. masa de pranz e cea ma consistenta la mine.
am venit acum de la sala, antrenamentul de azi umeri+trapez fiind cel de prin iulie:
4 serii impins cu ganterele
4 serii ridicari ale discului in fata
3 serii fluturari laterale la cablu
3 serii fluturari din aplecat.
4 serii ridicari din umeri cu gantere
Editat de adi123 pe 5 dec 2012 19:03
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 dec 2012 19:02 de adi123
astazi a fost zi de spate:
4 serii pullover la cablu
4 serii tractiuni la helcometru
4 serii ramat cu bara
4 serii ramat la cablu din sezut
doar 2 serii hiperextensii
la sfarsit eram mort abia mai reuseam sa merg. lucrat foarte bine usor usor parca incep sa fac si tractiuni, am reusit sa ridic cativa centimetrii corpul. totusi mai am mult de muca.
la vara dupa ce fac si programul de dat jos burta, cred ca am sa fiu "fit" in proportie destul de buna.
deocamdata ma situez abia undeva la 5-10% din ce mi-am propus.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 dec 2012 15:58 de adi123
am gasit ceva interesant care cred ca imi este adresat( persoane cu masa musculara destul de mica dar cu un procentaj mare de grasime)
http://www.youtube.com/watch?v=45NvK7gFbhY
sfatul nr 5 mi se pare interesant. eu de obicei ma antrenez pana la failure si simt acea stare de oboseala. acea persoana de pe youtube spune ca e un lucru gresit. e posibil sa aiba dreptate?
chiar stie ce vorbeste omul asta. iata o tehnica pentru facut tractiuni. se pare ca eu am incercat gresit, poate de asta nici nu am reusit pana acum sa fac.
http://www.youtube.com/watch?v=QjbZb2U-1b0&list=PLABC1E72C2CDE45D1&index=9
Editat de adi123 pe 7 dec 2012 16:04
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 7 dec 2012 19:40 de sZoTaK
am gasit ceva interesant care cred ca imi este adresat( persoane cu masa musculara destul de mica dar cu un procentaj mare de grasime)
http://www.youtube.com/watch?v=45NvK7gFbhY
sfatul nr 5 mi se pare interesant. eu de obicei ma antrenez pana la failure si simt acea stare de oboseala. acea persoana de pe youtube spune ca e un lucru gresit. e posibil sa aiba dreptate?
chiar stie ce vorbeste omul asta. iata o tehnica pentru facut tractiuni. se pare ca eu am incercat gresit, poate de asta nici nu am reusit pana acum sa fac.
http://www.youtube.com/watch?v=QjbZb2U-1b0&list=PLABC1E72C2CDE45D1&index=9 e unul dintre cei mai buni oameni de pe youtube.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 dec 2012 20:30 de adi123
e unul dintre cei mai buni oameni de pe youtube.
eu abia azi l-am vazut si m-a convins ca stie ce spune. probabil a fost si el tipul de slab si a pus masa musculara. am vazut ca sunt multe videouri destinate acestei categorii.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 dec 2012 20:44 de adi123
in sfarsit febra musculara la spate dupa antrenamentul de ieri. se pare ca a fost o idee buna mutarea pulloverelor la inceput fata de cum faceam inainte la final. mi-au obosit muschii spatelui inainte de brate ceeea ce este ok.
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 10 dec 2012 12:11 de londoncalling
am obeservat ca umerii mi-au ramas in urma sau chiar mi-au scazut am sa ma intorc la un timp de antrenament la umeri pe care il faceam asta vara. se pare ca ala dadea rezultate bune pentru mine. ma uit in oglinda si nu mai sunt asa de evidentiati umerii. sau e probabil din cauza ca am mai pus ceva pe mine?
fara suparare , dar observ ca la tine culturismu e primul loc in viata , cand esti asa "obsedat" dupa rezultate... acestea din contra nu o sa vina mai repede ci mai greu , fa in asa fel ca sala sa fie locul unde uiti de toate problemele etc.... nu sa te trezesti dimineata si prima data sa te gandesti vai ce trebuie sa fac azi la sala...
no risk , no fun!
|
sus |
|
Pagina 4 5 6 7 8 9 10 din 24
| |
|