Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 24
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 21 aug 2012 23:44 de sZoTaK
am facut genoflexiuni cu bara in spate si am scapat de durere. controlez mult mai bine miscarea fata de cadrul smith
programul de astazi la picioare:
4 serii genoflexiuni cu bara in spate
4 serii la presa
3 serii Extensii pentru coapse
3 serii Flexii pentru coapse din culcat
3 serii gambe adauga si ceva indreptari pentru femurali.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 22 aug 2012 00:19 de adi123
adauga si ceva indreptari pentru femurali.
Flexii pentru coapse din culcat este pentru asta. lucreaza bicepsul femural
Editat de adi123 pe 22 aug 2012 00:21
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 22 aug 2012 08:20 de basu
Flexii pentru coapse din culcat este pentru asta. lucreaza bicepsul femural
Faza este ca poate ar trebui sa le faci pe ambele. Nu cred ca este bine sa faci 3 exercitii pt partea frontala si doar 1 pe cea posterioara.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 aug 2012 11:32 de adi123
Faza este ca poate ar trebui sa le faci pe ambele. Nu cred ca este bine sa faci 3 exercitii pt partea frontala si doar 1 pe cea posterioara.
ar trebui sa scot un exercitiu pentru qvadricepsul femural si sa adaug indreptarile?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 22 aug 2012 12:29 de ricardo
ar trebui sa scot un exercitiu pentru qvadricepsul femural si sa adaug indreptarile?
...nu ai ce scoate, geno si presa sunt exercitii compuse care lucreaza picioarele in totalitate, totusi in functie de modul de executie poti pune accent mai mult pe femurali sau mai mult pe cvadricepsi...extensiile sunt pentru qvadriceps si flexiile petru femurali , deci ce poti face este sa inlocuiesti din cand in cand flexiile cu indreptari cu picioarele blocate, sau daca vrei chiar sa le adaugi pe langa flexii...ti-as recomanda si la exercitiile compuse sa le inlocuiesti prin rotatie cu fandari...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vovk_a
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 22 aug 2012 12:32 de vovk_a
...nu ai ce scoate, geno si presa sunt exercitii compuse care lucreaza picioarele in totalitate, totusi in functie de modul de executie poti pune accent mai mult pe femurali sau mai mult pe cvadricepsi...extensiile sunt pentru qvadriceps si flexiile petru femurali , deci ce poti face este sa inlocuiesti din cand in cand flexiile cu indreptari cu picioarele blocate, sau daca vrei chiar sa le adaugi pe langa flexii...ti-as recomanda si la exercitiile compuse sa le inlocuiesti prin rotatie cu fandari...
cu ce exercitiu as putea inlocui presa
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 aug 2012 13:17 de basu
cu ce exercitiu as putea inlocui presa
Cu fandari tinere . Introdu cele doua exercitii concomitent pt femurali pt ca muschiul avand punct fix in alta parte lucreaza diferit. Ajustezi aceste lucruri si din nr de repetari si/sau nr de serii. Exercitiile complexe de care ti-a spus Rikardo executa-le de asemenea concomitent dar mai schimba cate unul din ele cu squat frontal sau fandari. Asa ca sa nu te plictisesti.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 aug 2012 21:30 de sZoTaK
Faza este ca poate ar trebui sa le faci pe ambele. Nu cred ca este bine sa faci 3 exercitii pt partea frontala si doar 1 pe cea posterioara. acolo vroiam sa bat si eu.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 aug 2012 21:32 de sZoTaK
Cu fandari tinere . Introdu cele doua exercitii concomitent pt femurali pt ca muschiul avand punct fix in alta parte lucreaza diferit. Ajustezi aceste lucruri si din nr de repetari si/sau nr de serii. Exercitiile complexe de care ti-a spus Rikardo executa-le de asemenea concomitent dar mai schimba cate unul din ele cu squat frontal sau fandari. Asa ca sa nu te plictisesti. fandarile alea fac omul sa planga... cum ca la mine in sala unde mergeam aparatele erau putin aiurea facute, faceam doar geno, fandari, indreptari romanesti si ridicari pe varfuri. a mers destul de ok.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 aug 2012 22:35 de adi123
in sfarsit am ajuns la 80 kg. am inceput cu 64-65 kg si 28-29 in brat. bilantul dupa 6 luni de sala: 16kg in plus si 5cm in brat. am pus si ceva grasime ce-i drept dar am crescut si in masa musculara. sunt destul de multumit de cum am progresat la umeri si dorsali pana acum.
voi continua programul de masa pna prin aprilie anul viitor iar apoi in functie de rezultate voi decide cum mavoi antrena si ce voi manca.
Editat de adi123 pe 26 aug 2012 00:57
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 26 aug 2012 00:57 de AlexandruAG
in sfarsit am ajuns la 80 kg. am inceput cu 6465 kg si 28-29 in brat. bilantul dupa 6 luni de sala: 16kg in plus si 5cm in brat. am pus si ceva grasime ce-i drept dar am crescut si in masa musculara. sunt destul de multumit de cum am progresat la umeri si dorsali pana acum.
voi continua programul de masa pna prin aprilie anul viitor iar apoi in functie de rezultate voi decide cum mavoi antrena si ce voi manca.
Cam gras...ce sa zic...
Felicitari si spor la treaba in continuare!
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 sep 2012 14:08 de adi123
cautand pe internet am dat de Dymatize Elite Mass 4.5 Kg pret 312lei.
pe ambalaj scrie urmatoarele: 1 portie este formata din 4 cupe si contine 60g proteine, 81g carbohidrati din care doar 5g zaharuri, 600 calorii. 30 portii pe container. daca as lua 2 cupe dimineata si 2 cupe imediat dupa antrenament e ok? sau trebuie sa iau cum scrie 4 cupe odata? e bun suplimentul a luat cineva? presupun ca e mult mai bun in comparatie cu gfx.
de asemenea am gasit Volumass 35 6kg la 370lei. 1 oportie (100g) contine 35g proteine si 43g carbo. se ia de 2 ori pe zi si ma ajunge tot cam o luna.
care este mai bun dintre cele doua?
Editat de adi123 pe 4 sep 2012 14:22
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 5 sep 2012 00:02 de ricardo
cautand pe internet am dat de Dymatize Elite Mass 4.5 Kg pret 312lei.
pe ambalaj scrie urmatoarele: 1 portie este formata din 4 cupe si contine 60g proteine, 81g carbohidrati din care doar 5g zaharuri, 600 calorii. 30 portii pe container. daca as lua 2 cupe dimineata si 2 cupe imediat dupa antrenament e ok? sau trebuie sa iau cum scrie 4 cupe odata? e bun suplimentul a luat cineva? presupun ca e mult mai bun in comparatie cu gfx.
de asemenea am gasit Volumass 35 6kg la 370lei. 1 oportie (100g) contine 35g proteine si 43g carbo. se ia de 2 ori pe zi si ma ajunge tot cam o luna.
care este mai bun dintre cele doua?
...un shake de 30g proteina si 40-50 grame de carbo este suficient, asa ca indiferent ce gainer iti cumperi poti linistit sa-ti calculezi shake-urile de modul asta...la elite mass, daca iei 2 cupe =30g prot si 40g carbo, e ok, dimineata si dupa antrenament...referitor la cealalta intrebare, amandoua sunt bune, poate un mic plus pentru volumass, dar eu zic ca poti opta pentru oricare din ele, o sa-si faca treaba...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 sep 2012 14:12 de adi123
avand in vedere dificultatile pe care le am in a face genoflexiuni cu greutate mare in spate (dureri ale spatelui) ma gandeam la un lucru: sa fac mai intai extensii ale picioarelor (un fel de preobosire) iar apoi sa fac genoflexiuni cu o greutate relativ mai mica. este buna ideea? asta pana am sa gasesc cea mai corecta metoda de a efectua exercitiul
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 5 sep 2012 14:30 de Tooxie
avand in vedere dificultatile pe care le am in a face genoflexiuni cu greutate mare in spate (dureri ale spatelui) ma gandeam la un lucru: sa fac mai intai extensii ale picioarelor (un fel de preobosire) iar apoi sa fac genoflexiuni cu o greutate relativ mai mica. este buna ideea? asta pana am sa gasesc cea mai corecta metoda de a efectua exercitiul Durerea e de la bara? La sala unde merg eu, e o bara speciala pentru geno, in mijloc e invelita cu un burete gros, foarte comfortabil ..tu poti incerca cu vreo 2 prosoape, sau poate are cineva alta idee.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 sep 2012 14:44 de adi123
Durerea e de la bara? La sala unde merg eu, e o bara speciala pentru geno, in mijloc e invelita cu un burete gros, foarte comfortabil ..tu poti incerca cu vreo 2 prosoape, sau poate are cineva alta idee.
nu e de la bara. e durerea la zona lombara. probabil nu efectuez bine exercitiu ori e cam slaba acea zona.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 sep 2012 15:20 de adi123
ai grija.. nu e de joaca cu spatele.
tocmai din acest motiv vreau sa imi iau niste masuri de siguranta. cand fac genoflexiuni picioarele inca mai pot duce, dar nu ma lasa acea zona sa mai fac.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 5 sep 2012 16:14 de ricardo
avand in vedere dificultatile pe care le am in a face genoflexiuni cu greutate mare in spate (dureri ale spatelui) ma gandeam la un lucru: sa fac mai intai extensii ale picioarelor (un fel de preobosire) iar apoi sa fac genoflexiuni cu o greutate relativ mai mica. este buna ideea? asta pana am sa gasesc cea mai corecta metoda de a efectua exercitiul
...da, poti face 1-2 exercitii inainte pentru a nu fi nevoit sa lucrezi cu greutati mari la geno...si apropo, daca te doare muschiul(lombar) atunci poate ca este un semnal ca trebuie lucrat mai intens cu indreptari si hiperextensii, daca insa te doare coloana, renunta la exercitiile incomode pana iti trece sau eventual fa-ti un control la nenea doctor ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 sep 2012 16:37 de adi123
...da, poti face 1-2 exercitii inainte pentru a nu fi nevoit sa lucrezi cu greutati mari la geno...si apropo, daca te doare muschiul(lombar) atunci poate ca este un semnal ca trebuie lucrat mai intens cu indreptari si hiperextensii, daca insa te doare coloana, renunta la exercitiile incomode pana iti trece sau eventual fa-ti un control la nenea doctor ...
mersi. nu am probleme cu coloana. doar muschii lombari ma dor. am sa incerc sa fac hiperextensii sper sa gasesc o modalitate la sala.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 sep 2012 00:27 de adi123
am sa imi cumpar o proteina de calitate si niste dextroza pentru shake-ul de dupa antrenament si dimineata. e cel mai bine cred.
sunt constient ca sa progresez mai bine trebuie sa pun la punct alimentatia. am sa fac cand imi gasesc ceva de munca
Editat de adi123 pe 6 sep 2012 00:31
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 9 sep 2012 20:46 de adi123
azi mi-am luxat piciorul la fotbal. iar tre sa sar peste antrenament picioare
stie cineva din experienta cum se trateaza mai repede? e prima data cand mi se intampla
poza:
http://postimage.org/image/kcftlt9t7/
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 sep 2012 13:42 de basu
azi mi-am luxat piciorul la fotbal. iar tre sa sar peste antrenament picioare
stie cineva din experienta cum se trateaza mai repede? e prima data cand mi se intampla
poza:
http://postimage.org/image/kcftlt9t7/
In primul rand se trateaza prin renuntarea la fotbal.
In poza ta nu se vede mai nimic. Dar eu pot sa iti spun un lucru. Mie personal nu mi-ar place sa imi expun picioarele la asa ceva. Ai nevoie de un diagnostic clar pus de un medic de specialitate. Posibil sa trebuiasca si o imobilizare. Dar asa cum am constatat acum ceva timp toti va intoarceti la fotbal si vi le suciti iar.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 11 sep 2012 01:27 de ricardo
In primul rand se trateaza prin renuntarea la fotbal.
In poza ta nu se vede mai nimic. Dar eu pot sa iti spun un lucru. Mie personal nu mi-ar place sa imi expun picioarele la asa ceva. Ai nevoie de un diagnostic clar pus de un medic de specialitate. Posibil sa trebuiasca si o imobilizare. Dar asa cum am constatat acum ceva timp toti va intoarceti la fotbal si vi le suciti iar.
...am facut fotbal, am jucat si in campionate la sate si pe betoane si pe sintetice si inca mai joc de 2 ori/saptamana si nu m-am accidentat niciodata...am picioare rezistente ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 sep 2012 10:45 de adi123
...am facut fotbal, am jucat si in campionate la sate si pe betoane si pe sintetice si inca mai joc de 2 ori/saptamana si nu m-am accidentat niciodata...am picioare rezistente ...
nici eu nu am mai avut probleme pana acum dar o data si-odata s-a intamplat. deja e a 3a zi si inca nu pot sa calc pe picior. ma dor tendoanele. cred ca am sa renunt la fotbal sau daca am sa mai joc nu ma mai agit asa tare.
poate o sa imi prinda bine aceasta pauza. de cateva luni bune nu am avut pauza mai mare de 2 zile la sala - sambata si duminica
Editat de adi123 pe 11 sep 2012 11:06
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 11 sep 2012 15:11 de nicu_ivan
nici eu nu am mai avut probleme pana acum dar o data si-odata s-a intamplat. deja e a 3a zi si inca nu pot sa calc pe picior. ma dor tendoanele. cred ca am sa renunt la fotbal sau daca am sa mai joc nu ma mai agit asa tare.
poate o sa imi prinda bine aceasta pauza. de cateva luni bune nu am avut pauza mai mare de 2 zile la sala - sambata si duminica
Cand m-am apucat prima data de sala... la vreo 6 luni dupa... mi-am "rupt" incheietura de la mana dreapta, facand skanderberg cu un coleg la liceu(eram clasa a 12-a). A trebuit sa stau 2 luni pe bara... pentru ca nu puteam sa ridic nimica cu mana aia. Dupa doua luni m-a lasat doctorul sa ma reapuc de sala si a zis ca mana este recuperata si ca o sa isi revina total in timp. Aproape 4 ani mai tarziu, inca am probleme cu incheitura aia. La sala, daca nu o bandajez cedeaza dupa 10-15 minute(cand lucrez umeri, la restul grupelor nu prea mai am probleme), daca o bandajez nu sunt probleme nici la umeri.
Dar ideea e sa aveti grija ce faceti pentru ca treburile astea pot sa va urmareasca ani buni.
Editat de nicu_ivan pe 11 sep 2012 15:14
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 sep 2012 19:32 de adi123
am reusit astazi sa ajung la sala dupa o pauza de 5 zile. de asemenea pauza de 5 zile de gfx. nu prea m-am simtit in forma deloc, dar am incercat sa fac triceps+biceps. ce greu e sa cari ganterele cand schiopatezi
triceps:
1)2 serii incazire flotari la paralele
2)4 serii Extensia ambelor brate cu gantera, din sezand
3)4 serii extensii la helcometru
4)4 serii extensii a cate un brat la helcometru dar cu priza inversa fata de ex3
biceps:
1)4 serii flexii cu ganterele din sezut
2)4 serii flexii cu bara z din picioare
3)4 serii flexii cu ganterele la banca scott
maine fac piept sper sa ma descurc mai bine.
Editat de adi123 pe 12 sep 2012 19:33
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 15 sep 2012 15:38 de adi123
in cele 5 zile cat nu am luat suplimente am slabit 2 kg. daca inainte ma mentineam la 80kg, acum am coborat la 78. nu am mai alimentat corpul cu destui nutrienti. acum incerc sa pun la loc.
multa lume spune ca daca nu mai iei suplimente slabesti sau "te dezumfli". eu cred ca e ceva normal. daca nu as mai lua, ar trebui sa imi dublez ratia de mancare/ zi ceea ce mi se pare aproape imposibil in acest moment. ar trebui sa mananc incontinuu toata ziua.
Editat de adi123 pe 15 sep 2012 15:42
|
sus |
|
Stallone
Veteran member 174 mesaje
|
scris pe 15 sep 2012 16:55 de Stallone
in cele 5 zile cat nu am luat suplimente am slabit 2 kg. daca inainte ma mentineam la 80kg, acum am coborat la 78. nu am mai alimentat corpul cu destui nutrienti. acum incerc sa pun la loc.
multa lume spune ca daca nu mai iei suplimente slabesti sau "te dezumfli". eu cred ca e ceva normal. daca nu as mai lua, ar trebui sa imi dublez ratia de mancare/ zi ceea ce mi se pare aproape imposibil in acest moment. ar trebui sa mananc incontinuu toata ziua.
nu trebuie sa iti faci griji ce dai jos intr-o saptamana oricum nu este muschi curat'
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 sep 2012 13:01 de adi123
usor usor incep sa se vada rezultatele. sunt mai "masiv" decat eram inainte dar inca nu e destul. de asemenea am reusit sa capat acea forma de V cand ma incordez. as vrea sa am acea forma si cand stau relaxat
foto 16.09.2012
Untitled02.png (204.71 KB)
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 24
| |
|