Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 din 24
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 17 sep 2012 10:52 de londoncalling
usor usor incep sa se vada rezultatele. sunt mai "masiv" decat eram inainte dar inca nu e destul. de asemenea am reusit sa capat acea forma de V cand ma incordez. as vrea sa am acea forma si cand stau relaxat
foto 16.09.2012
hehe , o sa vina si V si W si tot ce vrei tu.. doar tine-te de treaba... cat despre cantarit , pozat , masurat etc.. parerea mea e ca e bine o data pe luna , gen in fiecare luna pe 1..... , spor la treaba
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 17 sep 2012 14:24 de adi123
hehe , o sa vina si V si W si tot ce vrei tu.. doar tine-te de treaba... cat despre cantarit , pozat , masurat etc.. parerea mea e ca e bine o data pe luna , gen in fiecare luna pe 1..... , spor la treaba
mersi. sigur am sa ma tin de treaba. am asteptari mari de la sezonul asta toamna, iarna primavara. sper sa pun pe mine cat mai multa masa musculara. abia prin aprilie am sa incep definirea daca voi fi cat de cat multumit. pana atunci, mers zi de zi la sala, mancat cat mai bine si odihna multa. e o perioada de sacrificii dar n-am ce face asta este daca vreau sa arat cum doresc deocamdata am scapat de complexul de a fi prea slab. mai raman inca 4-5 obiective de realizat. vor mai trece ani buni pana atunci.
in momentul de fata bugetul mi-l calculez in functie de sala. daca mai ramane ceva si pentru alte lucruri e ok daca nu, asta este stau in casa
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 sep 2012 11:05 de adi123
momentan am 33cm in brat, obiectivul meu ar fi sa ajung la 35 pana in ianuarie iar apoi 37 prin aprilie. e posibil oare?
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 28 sep 2012 11:28 de Valy_305
momentan am 33cm in brat, obiectivul meu ar fi sa ajung la 35 pana in ianuarie iar apoi 37 prin aprilie. e posibil oare?
2 cm in 3 luni, hmmmm
Editat de Valy_305 pe 28 sep 2012 11:30
Keep it up.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 sep 2012 11:40 de adi123
2 cm in 3 luni, hmmmm
am pus cam 5 cm din martie pana acum. 7 luni
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 28 sep 2012 11:55 de nicu_ivan
am pus cam 5 cm din martie pana acum. 7 luni
Incerc sa ma feresc sa iau repede in greutate, de obicei insemna ca pui si grasime le langa masa.
In alta ordine de idei, acuma ai fost si la inceput, cand pui mult mai repede pe tine. O sa vezi ca progresele o sa vina mai greu in curand.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 sep 2012 12:00 de adi123
Incerc sa ma feresc sa iau repede in greutate, de obicei insemna ca pui si grasime le langa masa.
In alta ordine de idei, acuma ai fost si la inceput, cand pui mult mai repede pe tine. O sa vezi ca progresele o sa vina mai greu in curand.
asa e. de exemplu in utlima vrema in brat am pus 5mm in aproape 2 luni. scopul meu sa sa pun cat mai mult pe mine pana prin aprilie 2013 iar apoi sa incerc sa fac ceva definire vreo 3 luni. sper sa ajung la mare pentru prima data in viata si sa fiu in forma pana acum nu am fost pentru ca eram complexat de aspectul fizic.
pieptul creste destul de greu din pacate. dupa fiecare antrenament am febra cate 2-3 zile dar in oglinda nu vad mari diferente
Editat de adi123 pe 28 sep 2012 12:01
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 sep 2012 20:13 de adi123
ma termina antrenamentul de umeri
1) impins cu ganterele 4 serii
2_fluturari laterale cu ganterele 4 serii
3) ramat vertical cu bara 4 serii
5)fluturari din aplecat la cablu 4 serii
trapez: ridicari din umeri la scripete 4 serii
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 28 sep 2012 23:19 de nicu_ivan
asa e. de exemplu in utlima vrema in brat am pus 5mm in aproape 2 luni. scopul meu sa sa pun cat mai mult pe mine pana prin aprilie 2013 iar apoi sa incerc sa fac ceva definire vreo 3 luni. sper sa ajung la mare pentru prima data in viata si sa fiu in forma pana acum nu am fost pentru ca eram complexat de aspectul fizic.
pieptul creste destul de greu din pacate. dupa fiecare antrenament am febra cate 2-3 zile dar in oglinda nu vad mari diferente
Incearca sa schimbi ceva in antrenamentul de piept. Daca ce faci acuma nu merge, atunci clar trebuie sa schimbi ceva.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 sep 2012 23:34 de adi123
Incearca sa schimbi ceva in antrenamentul de piept. Daca ce faci acuma nu merge, atunci clar trebuie sa schimbi ceva.
simt pieptul foarte bine lucrat dupa antrenament, am si febra musculara cam 3 zile dupa. probabil asa e el creste mai greu.
pentru piept fac 2 exercitii de impins cu bara si cu ganterele si 2 exercitii de tip fluturari gantere si aparat+ cel de final controversatul pull-over.
problema cea mai mare e alimentatia. in general cam stiu ce trebuie sa mananc dar nu prea imi permit sa cumpar in fiecare zi ce trebuie.
de exemplu azi am mancat:
dimineata trezit la ora 10:30 un shake gfx
13:00 o conserva de ton in suc propriu+1 capsula optimen+50g paine de casa
15:30 omleta cu sunca+optimen + 100g paine de casa
18:30 dupa antrenament un shake gfx
20:30 o ciorba care continea ceva ciuperci si niste piept de pui(nu prea a fost consistenta)+50g paine de casa+optimen
probabil am sa mai rontai niste seminte la un film inainte de culcare
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 28 sep 2012 23:37 de Valy_305
5 mm in 2 luni, la 33 in brat nu e tocmai ok. Ai incercat sa lucrezi biceps + triceps aceasi sedinta?
Keep it up.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 sep 2012 23:41 de adi123
5 mm in 2 luni, la 33 in brat nu e tocmai ok. Ai incercat sa lucrezi biceps + triceps aceasi sedinta?
de 2 luni ma antrenez asa si in timpul asta am reusit sa mai pun acesti 5mm. pana atunci am avut o perioada de stagnare iunie-iulie, probabil si din cauza caldurii.
am asteptari mari acum ca se mai racoreste sa incep din nou sa progresez.
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 01:06 de londoncalling
de 2 luni ma antrenez asa si in timpul asta am reusit sa mai pun acesti 5mm. pana atunci am avut o perioada de stagnare iunie-iulie, probabil si din cauza caldurii.
am asteptari mari acum ca se mai racoreste sa incep din nou sa progresez.
incearca si asta la umeri http://www.bodybuilding.com/fun/dtp-week-1-day-7.html
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 sep 2012 02:00 de adi123
incearca si asta la umeri http://www.bodybuilding.com/fun/dtp-week-1-day-7.html
interesant am sa incerc. exercitiul ala cu ganterele nu l-am mai facut pana acum. nu stiu daca e pentru mine acest tip de antrenament cu 40-30 repetari si superset. am sa fac doar exercitiile dar cu maxim 10 rep
Editat de adi123 pe 29 sep 2012 02:07
|
sus |
|
FANI
Senior member 106 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 12:35 de FANI
Ai nevoie de multa carne in alimentatie.Conserva aia e plina de E-uri si o poti inlocuii cu niste macrou afumat sau chiar prajit in f putin ulei.Masa de calitate se face cu mancare de calitate si dupa cum evolueaza preturile la noi in tara ,cred ca va fi un sport doar pentru cei ce si-l vor permite.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 13:14 de Tooxie
Cum te intelegi cu gfx-ul? Eu am ceva probleme cu el.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 13:50 de basu
Ai nevoie de multa carne in alimentatie.Conserva aia e plina de E-uri si o poti inlocuii cu niste macrou afumat sau chiar prajit in f putin ulei.Masa de calitate se face cu mancare de calitate si dupa cum evolueaza preturile la noi in tara ,cred ca va fi un sport doar pentru cei ce si-l vor permite.
Daca recomanzi peste afumat sau prajit in locul conservei de ton este clar ca te pricepi la nutritie.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 sep 2012 14:21 de adi123
conserva aia nu are nici un E. e doar ton in sos propriu, nimic altceva. 24g proteine, 0g carbohidrati, 0g grasime.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 sep 2012 14:22 de adi123
Cum te intelegi cu gfx-ul? Eu am ceva probleme cu el.
gfx mi se pare destul de bun. iau de cateva luni si nu am avut absolut nici o problema. eu iau cu aroma de ciocolata.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 16:01 de nicu_ivan
gfx mi se pare destul de bun. iau de cateva luni si nu am avut absolut nici o problema. eu iau cu aroma de ciocolata.
Si eu sunt destul de multumit de gfx. Printre putinele gainere care imi plac(de fel ma feresc de gainere, prefer sa le fac eu din whey si dextroza), dar luna asta am zis sa incerc gfx si sunt destul de multumit. Adica imi simt nivelele energetice foarte bine.
Editat de nicu_ivan pe 29 sep 2012 16:01
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 29 sep 2012 18:55 de Tooxie
gfx mi se pare destul de bun. iau de cateva luni si nu am avut absolut nici o problema. eu iau cu aroma de ciocolata. Al meu e tot cu aroma de ciocolata dar am o problema cu el. Pudra se dizolva in apa cam 80-90 % oricat l-as agita, cand il beau simt pudra aspra cum ma zgarie pe gat. Nu vi s-a intamplat nimic de genul? E produs luna trecuta si expira in 2014 deci nici vechi sau expirat.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 sep 2012 20:29 de adi123
Al meu e tot cu aroma de ciocolata dar am o problema cu el. Pudra se dizolva in apa cam 80-90 % oricat l-as agita, cand il beau simt pudra aspra cum ma zgarie pe gat. Nu vi s-a intamplat nimic de genul? E produs luna trecuta si expira in 2014 deci nici vechi sau expirat.
e normal nici la mine nu se dizolva in totalitate. din ce am auzit aceea care nu se dizolva e creatina. punctele alea albe mici. dar pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 23:08 de nicu_ivan
e normal nici la mine nu se dizolva in totalitate. din ce am auzit aceea care nu se dizolva e creatina. punctele alea albe mici. dar pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc.
creatina nu se dizolva in apa, doar se imprastie printre apa. Nu stiu cum sa ma exprim mai clar de atat.
nu e nimica rau in faptul ca nu se dizolva 100% un shake. Nici la mine nu se dizolva complet.
alt gainer care se dizolva mai bine este gigant pro mass, pentru ca are mai putina creatina.
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 29 sep 2012 23:54 de Tooxie
creatina nu se dizolva in apa, doar se imprastie printre apa. Nu stiu cum sa ma exprim mai clar de atat.
nu e nimica rau in faptul ca nu se dizolva 100% un shake. Nici la mine nu se dizolva complet.
alt gainer care se dizolva mai bine este gigant pro mass, pentru ca are mai putina creatina.
Mie nu mi s-a mai intamplat pana acum, desi am mai incercat gainere cu creatina. Nu stiu cum de nu va deranjeaza, eu parca am nisip in gura si imi scartie printre dinti =)) abia astept sa-l termin mai repede.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 sep 2012 23:58 de nicu_ivan
Mie nu mi s-a mai intamplat pana acum, desi am mai incercat gainere cu creatina. Nu stiu cum de nu va deranjeaza, eu parca am nisip in gura si imi scartie printre dinti =)) abia astept sa-l termin mai repede.
Nu stiu ce sa zic. El il si mananc dimineata cu fulgi de ovaz il si beau dupa antrenament cu 50 de gr extra de dextroza.
In ambele variante imi place la gust.
Editat de nicu_ivan pe 29 sep 2012 23:59
|
sus |
|
Tooxie
|
scris pe 30 sep 2012 14:01 de Tooxie
Nu stiu ce sa zic. El il si mananc dimineata cu fulgi de ovaz il si beau dupa antrenament cu 50 de gr extra de dextroza.
In ambele variante imi place la gust. Am incercat si eu azi dimineata cu cereale si a fost super si ca gust si ca consistenta, ma gandesc ca si dupa antrenament sa-l iau tot cu cereale. Ingreuneaza absortia proteinei?
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 2 oct 2012 01:52 de adi123
incepand de astazi, m-am gandit sa schimb ordinea zilelor de antrenament in:
luni-piept,
marti-spate,
miercuri-umeri,
joi-picioare,
vineri-brate
sa vedem ce iese. am pus piept si spate la inceputul sapt iar triceps si biceps la sfarsit.
e cam aglomerat din pacate luni la piept
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 2 oct 2012 12:52 de nicu_ivan
Am incercat si eu azi dimineata cu cereale si a fost super si ca gust si ca consistenta, ma gandesc ca si dupa antrenament sa-l iau tot cu cereale. Ingreuneaza absortia proteinei?
Da. Dupa antrenament vrei sa shakul sa fie lichid, altfel procesul de digestie va fi mai lent.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 12 oct 2012 12:18 de adi123
ma confrunt cu o situatie destul de rea in ultima vreme am observat ca imi scade forta in loc sa creasca. nu stiu din ce motiv. sa fie oare supra antrenamentul?
sa incerc sa iau o pauza? de cand am inceput am lucrat zi de zi doar in weekend aveam liber. sau sa mai astept putin sa iau pauza de sarbatori.
nu stiu ce sa fac
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 12 oct 2012 14:54 de MrOlympia
ma confrunt cu o situatie destul de rea in ultima vreme am observat ca imi scade forta in loc sa creasca. nu stiu din ce motiv. sa fie oare supra antrenamentul?
sa incerc sa iau o pauza? de cand am inceput am lucrat zi de zi doar in weekend aveam liber. sau sa mai astept putin sa iau pauza de sarbatori.
nu stiu ce sa fac
Posibil sa fie supranantrenament . Poti incerca sa faci o pauza 1 saptamana cel putin si sa iti schimbi putin programul de la gruparea zilelor de antrenament pana la numarul de exercitii si serii . Incearca si cu 1 zi pauza intre zilele de antrenament vezi cum iti merge asa , poate e mai bine .Mai redu 1 zi .. treci la 4 zile pe saptamana .. poate e iti merge mai bine asa .. vezi tu .
Daca si asa tot rau e adica nu merge prea bine antrenamentul incearca un supliment pre workout sa te ajute cat de cat la antrenamente .
Bafta
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 din 24
| |
|