Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 10 dec 2012 12:13 de adi123
fara suparare , dar observ ca la tine culturismu e primul loc in viata , cand esti asa "obsedat" dupa rezultate... acestea din contra nu o sa vina mai repede ci mai greu , fa in asa fel ca sala sa fie locul unde uiti de toate problemele etc.... nu sa te trezesti dimineata si prima data sa te gandesti vai ce trebuie sa fac azi la sala...
din pacate asa e, sunt cam disperat. ma culc si ma trezesc cu sportul asta in cap. nu am nici prieteni, tot ce stiu e doar sala si cu mine
in fiecare noapte visez cum voi arata peste cativa ani si asta ma face sa imi doresc din ce in ce mai mult.
cand m-am apucat de acest sport eram la un nivel in care ma consideram "semi-handicapat". acum ma lupt sa ajung la un nivel normal.
Editat de adi123 pe 10 dec 2012 12:14
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 10 dec 2012 12:24 de londoncalling
din pacate asa e, sunt cam disperat. ma culc si ma trezesc cu sportul asta in cap. nu am nici prieteni, tot ce stiu e doar sala si cu mine
in fiecare noapte visez cum voi arata peste cativa ani si asta ma face sa imi doresc din ce in ce mai mult.
cand m-am apucat de acest sport eram la un nivel in care ma consideram "semi-handicapat". acum ma lupt sa ajung la un nivel normal.
nu e bine deloc , nu participi la niciun concurs , nu traiesti din asta ca sa-ti dedici viata complet.. sincer iti zic... cunosc baieti care in viata lor nu si-au masurat bratele , nu au stat pe un forum de culturism etc , si arata senzational cand isi dau tricoul jos
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 dec 2012 12:32 de adi123
nu e bine deloc , nu participi la niciun concurs , nu traiesti din asta ca sa-ti dedici viata complet.. sincer iti zic... cunosc baieti care in viata lor nu si-au masurat bratele , nu au stat pe un forum de culturism etc , si arata senzational cand isi dau tricoul jos
din pacate am mult de recuperat. am fost prost cand eram mic, mi-era rusine sa intru in sala de forta ca eram prea slab, acum trebuie sa fac ceva pana nu e prea tarziu. nu vreau sa treaca anii peste mine fara sa fiu fericit de cum arat.
Editat de adi123 pe 10 dec 2012 12:33
|
sus |
|
londoncalling
|
scris pe 10 dec 2012 12:34 de londoncalling
din pacate am mult de recuperat. am fost prost cand eram mic, mi-era rusine sa intru in sala de forta ca eram prea slab, acum trebuie sa fac ceva pana nu e prea tarziu. nu vreau sa treaca anii peste mine fara sa fiu fericit de cum arat.
da , dar sa nu le uiti si pe celelalte chestii ... prietenii , job, familie , etc
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 dec 2012 12:37 de adi123
da , dar sa nu le uiti si pe celelalte chestii ... prietenii , job, familie , etc
da. mersi. nu am mai iesit in oras de prin luna iulie. e ceva timp. acum astept sa vina sarbatorile de iarna sa ma mai destind putin. apoi din ianuarie pana la vara iar nu o sa stiu decat de sala.
Editat de adi123 pe 10 dec 2012 12:38
|
sus |
|
londoncalling
|
scris pe 10 dec 2012 12:41 de londoncalling
da. mersi. nu am mai iesit in oras de prin luna iulie. e ceva timp. acum astept sa vina sarbatorile de iarna sa ma mai destind putin. apoi din ianuarie pana la vara iar nu o sa stiu decat de sala.
citisem pe aici intr-un post de al tau... ca nu vrei sa spargi dieta deloc de craciun ... eu o sparg o saptamana ... de pe 25 pana pe 2 ianuarie , daca nu o sparg ... o sa fiu cu gandu doar la mancarea traditionala , la distractie cu prietenii etc .. si nu-mi face bine... si oricum de pe 2 sunt sigur ca o sa fiu mult mai motivat fata de cum eram inainte
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 dec 2012 17:25 de adi123
Nu stiu ce intelegi din cipsuri,taie felii cartofi si ti prajesti tu,,,nu ca astia ar fi buni dar decat chimicalele din cipsurile alea mai bine...daca te tot tenteaza.
am renuntat si la chipsuri ca si la cola, doar o data pe luna imi mai iau. am incercat sa fac acasa dar absorb prea mult ulei.
cam greu sa imi iasa din minte acest gust avand in vedere ca timp de 20 de ani mancam cartofi prajiti in fiecare zi.
la fel si cola, pana sa incep sala beam in fiecare zi. acum doar o data pe luna.
am sa renunt total la aceste lucruri la vara in perioada de dat jos burta.
Editat de adi123 pe 10 dec 2012 17:25
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 dec 2012 20:22 de adi123
ultima masa de asta ora 20:20 cottage cheese 200g. ajunge pana maine dimineata sau ar mai trebui sa mananc ceva?
26g proteine, 3g carbo si 8,6g grasimi. 200kcal.
|
sus |
|
londoncalling
|
scris pe 10 dec 2012 22:03 de londoncalling
ultima masa de asta ora 20:20 cottage cheese 200g. ajunge pana maine dimineata sau ar mai trebui sa mananc ceva?
26g proteine, 3g carbo si 8,6g grasimi. 200kcal.[/quote
un shake de caseina + o lingura de unt arahide nu ar strica inainte de culcare.]
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 10 dec 2012 22:07 de adi123
26g proteine, 3g carbo si 8,6g grasimi. 200kcal.[/quote
un shake de caseina + o lingura de unt arahide nu ar strica inainte de culcare.]
mersi.nu am asa ceva. am sa beau 400ml lapte, deja simt iar foamea )
cand imi vin proteinele ee la redis am sa iau cu lapte inainte de culcare. gfx nu pot lua pentru ca are si carbo. ti-am urmat sfatul, nu mai iau carbo seara
Editat de adi123 pe 10 dec 2012 22:10
|
sus |
|
londoncalling
|
scris pe 10 dec 2012 22:31 de londoncalling
mersi.nu am asa ceva. am sa beau 400ml lapte, deja simt iar foamea )
cand imi vin proteinele ee la redis am sa iau cu lapte inainte de culcare. gfx nu pot lua pentru ca are si carbo. ti-am urmat sfatul, nu mai iau carbo seara
sau poti baga alta masa la ora 8 , si cottage cheese cu 10 min inainte de culcare
no risk , no fun!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 11 dec 2012 17:07 de adi123
sau poti baga alta masa la ora 8 , si cottage cheese cu 10 min inainte de culcare
iata ce afirmatie am citit intr-o revista: "complexul de vitamine B poate strica somnul. vitaminele B pot creste nivelul de energie si impunatatesc starea psihica, de aceea nu e bine sa le luati seara inainte de culcare, ci dimineata."
sa fie oare si aceasta o cauza a problemei mele cu somnul avand in vedere ca a treia pilula de vitamine o luam in jurul orei 20:30?
Editat de adi123 pe 11 dec 2012 17:07
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 14 dec 2012 11:28 de adi123
incepand de astazi am sa iau pentru o luna suplimente de la redis: Ideal protein si Energocarb-r. daca ma mentin la dimensiunile actuale e ok, daca voi progresa voi fi multumin.
14.12.2012: 77,4 kg, 33,5cm brat si 103cm pectorali. din pacate am si un jenant 95cm in jurul abdomenului(am scazut 5cm fata de asta vara). sa vedem ce va iesi.
de asemenea voi lua pauza si de creatina luna aceasta.
Editat de adi123 pe 14 dec 2012 11:51
|
sus |
|
GabyGym
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 14 dec 2012 12:10 de GabyGym
incepand de astazi am sa iau pentru o luna suplimente de la redis: Ideal protein si Energocarb-r. daca ma mentin la dimensiunile actuale e ok, daca voi progresa voi fi multumin.
14.12.2012: 77,4 kg, 33,5cm brat si 103cm pectorali. din pacate am si un jenant 95cm in jurul abdomenului(am scazut 5cm fata de asta vara). sa vedem ce va iesi.
de asemenea voi lua pauza si de creatina luna aceasta. sa ne tii la curent cu suplimentele redis.. daca sutn bune de ceva
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 14 dec 2012 19:37 de sZoTaK
de asemenea voi lua pauza si de creatina luna aceasta. de ce?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 14 dec 2012 19:39 de adi123
de ce?
creatina era in gfx. acum nemailuand acel supliment nu am sa mai iau nici creatina. iar de cumparat nici nu se pune problema. cinestie poate are un efect benefic aceasta pauza (am auzit ca mai trebuie facuta din cand in cand).
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 14 dec 2012 20:00 de sZoTaK
creatina era in gfx. acum nemailuand acel supliment nu am sa mai iau nici creatina. iar de cumparat nici nu se pune problema. cinestie poate are un efect benefic aceasta pauza (am auzit ca mai trebuie facuta din cand in cand). cat aveai in gfx? 1 gram la 100 grame de produs? in fine, treaba ta.
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 14 dec 2012 20:29 de adi123
cat aveai in gfx? 1 gram la 100 grame de produs? in fine, treaba ta.
5grame pe zi din gfx. exact cat trebuie.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 20 dec 2012 20:22 de adi123
zi de spate astazi:
4 serii pullover la cablu
4 serii tractiuni helcometru priza larga la piept
4 serii ramat cu bara din aplecat
4 serii ramat la scripete priza ingusta
3 serii indreptari
3 serii hiperextensii
am incercat azi sa fac cat mai bine indreptarile si am obtinut aceleasi rezultate, lucreaza lombarii foarte tare si destul de bine si spatele deci le executam corect si inainte.
am observat ca am mai slabit putin (sper din grasime). centura imi era destul de larga astazi. inainte abia reuseam sa o inchid
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 21 dec 2012 22:35 de adi123
de obicei nu merg sambata la sala daca am facut toate grupele in saptamana respectiva, dar am sa merg maine, e ultima zi pe anul asta.
avand in vedere ca luni am facut brate, dupa 5 zile cred ca s-au refacut si am se le antrenez maine.
astazi am facut piept. sunt foarte multumit de cum a decurs antrenamentul. daca pana acum faceam de unul singur si nu puteam ajunge la failure, astazi m-am antrenat cu cineva si ma ajutat la ultimire repetari.
4 serii impins orizontal bara\
3 serii impins inclinat bara la cadrul smith
3 serii impins declinat bara la cadrul smith
4 serii fluturari cu ganterele.
foarte bun antrenament, am simtit arsura si pieptul umflat bine. asta e cel mai mare avantaj de a avea un partener de antrenament. din pacate de prin luna august ma antrenez singur si nu prea progresez in modul in care ma asteptam
Editat de adi123 pe 21 dec 2012 22:36
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 dec 2012 23:46 de adi123
de maine incep alergat dimineata in aceasta pauza. sa beau shakeul de dimineata inainte sau dupa?
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 23:52 de Undisputed
de maine incep alergat dimineata in aceasta pauza. sa beau shakeul de dimineata inainte sau dupa? Dupa.
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 23:56 de radu1
de obicei nu merg sambata la sala daca am facut toate grupele in saptamana respectiva, dar am sa merg maine, e ultima zi pe anul asta.
avand in vedere ca luni am facut brate, dupa 5 zile cred ca s-au refacut si am se le antrenez maine.
astazi am facut piept. sunt foarte multumit de cum a decurs antrenamentul. daca pana acum faceam de unul singur si nu puteam ajunge la failure, astazi m-am antrenat cu cineva si ma ajutat la ultimire repetari.
4 serii impins orizontal bara\
3 serii impins inclinat bara la cadrul smith
3 serii impins declinat bara la cadrul smith
4 serii fluturari cu ganterele.
foarte bun antrenament, am simtit arsura si pieptul umflat bine. asta e cel mai mare avantaj de a avea un partener de antrenament. din pacate de prin luna august ma antrenez singur si nu prea progresez in modul in care ma asteptam
Nu trebuie sa dai vina ca nu progresezi pentru ca nu ai partener... La seriile grele poti oricand sa ceri ajutorul cuiva din sala ,dar nu neaparat greutatea face ca pieptul sa creasca ci executia.
Editat de radu1 pe 23 dec 2012 23:57
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 23 dec 2012 23:57 de adi123
Dupa.
si e bine sa alerg pe stomacul gol? aici am unele neclaritati.
|
sus |
|
Undisputed
Expert member 527 mesaje
|
scris pe 23 dec 2012 23:59 de Undisputed
si e bine sa alerg pe stomacul gol? aici am unele neclaritati. Da e bine, si dupa antrenament la fel
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 dec 2012 23:18 de adi123
m-am hotarat cand mi se termina actualele suplimente nutritive ma apuc de dieta keto si eu. am citit numai pareri bune despre aceasta. sper sa rezolve problema pe care o am(grasime abdomen si solduri).
de cand am luat pauza asta de iarna am slabit 3kg. am ajuns la 76kg acum si nu a trecut decat o saptamana. am incercat sa mananc mai putin dar e si stresul asta datorat lipsei de sala. in brate ma mentin destul de bine daca am scazut 1-2mm. inca o saptamana mai e sper sa nu fie "daunele" prea mari.
Editat de adi123 pe 29 dec 2012 23:18
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 30 dec 2012 16:35 de ssergiu
Voi testa si eu incepand din primavara dieta keto. Sunt curios daca o sa fiu in stare sa o respect timp de 5-6 saptamani macar.
La piept imi place sa lucrez cu partener la prese deoarece fac cu greutati cu care pot face 4-5 repetari 100% singur si pentru ultimele 1-2 am nevoie de putin ajutor. E bine ca ai la sala si banca pentru declinat. La noi nu este
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
Pagina 5 6 7 8 9 10 11 din 24
| |
|