Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 29 30 31 32 33 34 35 din 51
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 14 mai 2012 13:29 de greuu
sal si imi pare bine ca v-am gasit am si eu un program si nu stiu daca este bun vreau sa mai pun ceva masa musculara pe mine si cineva mi-a dat acest program parerea mea este ca e cam greu dar pot sa il dovedesc
Luni :
umeri
bicepsi
tricepsi
Cvadrice
femurali
marti:
pectorali
spate
abdomen
gambe
joi:
umeri
bicepsi
tricepsi
Cvadricepsi
femurali
Vineri sau Smbata:
pectorali
spate
abdomen
gambe
cam acesta ar fi programul meu as dori sa stiu daca e bun si daca nu e care e problema am ales grupul mare de muschi pectorali cu spate in aceasi zi pt ca solicita toti muschii si nu imi obosesc prea tare tricepsi sau bicepsi in aceasi zi multumesc
Sami scuze adimi expresia dar e harababura naibi aici. Ce cauta bratele cu picioarele si asa mai departe .
Cred ca pe aizi pe forum sunt zeci de posturi pentru un program de 4 zile ....
umeri + trapez+ antebrat
picioare (aici find si gambele)
pipet + biceps
spate triceps(aici find si lombaru)
Si automat bagi si tu abdomenu de 2 ori in zilele care crezi tu asta ramane la alegerea ta cel mai bine zic eu e pe ceva de genu Luni marti joi sambata .
Sau poti inlocui tricepsu cu antebratul.
Editat de greuu pe 14 mai 2012 13:38
|
sus |
|
Savanu
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 14 mai 2012 13:43 de Savanu
pai si atunci intro zi raman numai picioarele singure de facut asta e un progrm plictisitor eu nu vreau sa ma plictisesc si sa fac intro zi numai picioare e naspa scuze dar asa e
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 14 mai 2012 13:57 de basu
pai si atunci intro zi raman numai picioarele singure de facut asta e un progrm plictisitor eu nu vreau sa ma plictisesc si sa fac intro zi numai picioare e naspa scuze dar asa e
Stii ce spui acum ? Spui prostii.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Savanu
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 14 mai 2012 14:05 de Savanu
poate spun prostii pt ca nu sunt expert de aceia am scris aici pe forum dar acel program care l-ati scris e plictisitor sincer asta e parerea mea dupa ce fac cardio 1 ora mai fac 1 ora numai picioare pai nu e cam aiurea
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 14 mai 2012 14:49 de MrOlympia
poate spun prostii pt ca nu sunt expert de aceia am scris aici pe forum dar acel program care l-ati scris e plictisitor sincer asta e parerea mea dupa ce fac cardio 1 ora mai fac 1 ora numai picioare pai nu e cam aiurea
E plictisitor sa faci doar picioare la un antrenament ? Ai dreptate nu prea stii ce spui .. daca faci un antrenament serios nu mai poti nici sa respiri.. ce plictiseala .. cred ca nimeni de pe aici nu merge la sala de distractie .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
|
scris pe 14 mai 2012 20:37 de basu
E plictisitor sa faci doar picioare la un antrenament ? Ai dreptate nu prea stii ce spui .. daca faci un antrenament serios nu mai poti nici sa respiri.. ce plictiseala .. cred ca nimeni de pe aici nu merge la sala de distractie .
Si cu asta ne intoarcem la topic ok ?
|
sus |
|
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
scris pe 15 mai 2012 01:54 de greuu
Si cu asta ne intoarcem la topic ok ?
Programul de antrenament e foarte bun daca dai tare si dai 101% din tine vei creste calumea , eu personal nu pot baga grupa mica cu mare gen triceps cu umeri , deja sunt franjuri dupa umeri trapez , dupa spate sa bag triceps e ca si cum nu as lucra tricepsu pentru ca nu mai pot dupa spate , sunt epuizat.
Dasta am zis sa incerci sa vezi cum iti vine mai bine triceps si biceps . Personal fac ceva de genu in 5 zile forta si 2 mai usor , intrun cuvant 5 zile sala forta , metoda 4 zile numi intra sunt prea obosit.
Luni umeri trapez, marti biceps triceps , mircuri picioare gambe , joi piept , vineri spate , sambata abdomen si antebrat , duminica inot un minim de 1 ora inot nu balaceala.
Iar abdomen a doua ora or marti or miercuri depinde cum ma simnt.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 19 mai 2012 19:02 de adi123
e bun de ceva programul asta eu fiind ectomorf:
luni piept+triceps
marti umeri+biceps
miercuri spate
joi picioare+cardio
vineri piept
sambata triceps+biceps
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 mai 2012 19:07 de basu
luni piept+triceps
marti umeri+biceps
miercuri spate
joi picioare+cardio
vineri piept
sambata triceps+biceps
Eu cred ca tu ar trebui sa asiguri mai mult timp pt odihna si recuperare. Doar duminica nu este de ajuns. Chiar daca asa ti se pare tie.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 19 mai 2012 19:26 de adi123
cam asa mi se pare si mie. ma antrenez cu cativa mai avansati si incerc sa tin pasul cu ei. am citit in mai multe locuri ca ectomorfii au nevoie de un timp mai mare de odihna dar fac de vreo luna programul asta si am ajuns la nivelul in care sa nu mai am febra musculara prea intensa. de antrenat ma antrenez pana nu mai raspunde muschiul respectiv dar nu mai simt febra musculara prea tare asta e problema. doar vreo 2 saptamani la inceput am urmat un program de 3 zile pe saptamana. acum sala e ca un drog pentru mine a creat dependenta. eu as merge si duminica bine (sau rau) ca e inchis la sala.
Editat de adi123 pe 19 mai 2012 19:28
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 19 mai 2012 19:35 de stefanp
luni piept+triceps
marti umeri+biceps
miercuri spate
joi picioare+cardio
vineri piept
sambata triceps+biceps prea mult antrenament(6zile)pt un ectoumeri dupa piept nu prea e recomandat , si nici sa lucrezi grupele de 2 ori pe saptamina,nu prea e bine.programul e...cam slabut.un program de 4zile pe saptamina ar fi mai bun pt tine.odihna si recuperarea,conteaza ff mult in acest sport
Editat de stefanp pe 19 mai 2012 19:37
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 17:41 de NgP
am si eu 2 variante de antrenament,care este mai eficienta?primul e antrenamentul meu si al2lea este al unui prieten:
spate/triceps
picioare
pauza
piept/biceps
umeri/trapez
sau
piept/biceps
picioare
spate/triceps
pauza
umeri/trapez
Week-end`ul liber la ambele.
Editat de NgP pe 23 mai 2012 17:42
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 mai 2012 18:02 de sZoTaK
am si eu 2 variante de antrenament,care este mai eficienta?primul e antrenamentul meu si al2lea este al unui prieten:
spate/triceps
picioare
pauza
piept/biceps
umeri/trapez
sau
piept/biceps
picioare
spate/triceps
pauza
umeri/trapez
Week-end`ul liber la ambele. al doilea. exact programul asta il fac si eu
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Smiler
Junior member 13 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 1 iun 2012 21:12 de Smiler
ma antrenez de 5-6 ori pe saptamana.depinde cum ma simt .antrenamentul meu este structurat astfel:ziua 1 bibeps-spate ziua 2 piept-triceps ziua 3 umeri-trapez-antebrate picioare fac in fiecare zi,mai alerg vreo 7 km de 3x|saptamana abdomenul il lucrez acasa......a si inca ceva antrenamentul se repeta de 2 ori pe saptamana....ce parere aveti???
veni.vidi vici.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 1 iun 2012 22:36 de MrOlympia
ma antrenez de 5-6 ori pe saptamana.depinde cum ma simt .antrenamentul meu este structurat astfel:ziua 1 bibeps-spate ziua 2 piept-triceps ziua 3 umeri-trapez-antebrate picioare fac in fiecare zi,mai alerg vreo 7 km de 3x|saptamana abdomenul il lucrez acasa......a si inca ceva antrenamentul se repeta de 2 ori pe saptamana....ce parere aveti???
O parere proasta .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
|
scris pe 1 iun 2012 22:44 de basu
Daca tot faci toate astea , oare mai ai timp de altceva?
|
sus |
|
Smiler
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 2 iun 2012 01:06 de Smiler
Editat de Smiler pe 2 iun 2012 01:15
veni.vidi vici.
|
sus |
|
Smiler
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 2 iun 2012 01:11 de Smiler
Daca tot faci toate astea , oare mai ai timp de altceva? am practicat antrenamentul asta timp de 10 luni...sunt constient ca nu am scos maximul din mine cu el .ce sa schimb?oare e supra antrenament...imi cam place sa petrec mult timp in sala ..1ora jumate... inainte de a ma apuca de sala jucam fotbal...accept orce sfat ..
Editat de Smiler pe 2 iun 2012 01:19
veni.vidi vici.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 2 iun 2012 15:45 de nicu_ivan
am practicat antrenamentul asta timp de 10 luni...sunt constient ca nu am scos maximul din mine cu el .ce sa schimb?oare e supra antrenament...imi cam place sa petrec mult timp in sala ..1ora jumate... inainte de a ma apuca de sala jucam fotbal...accept orce sfat ..
Poi... clar in opinia mea sa repeti antrenamentul de 2 ori pe saptamana este contraproductiv. Fiecare grupa daca o lucrezi serios o data pe saptamana este suficient. Muschii aia nu nevoie de timp de odihna si recuperare.
Doi la mana ideal e sa nu petreci foarte mult timp in sala. Eu de obicei incerc sa reduc cat mai mult timpul petrecut in sala. Antrenamentele lungi nu sunt bune.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 12:43 de stefanp
am practicat antrenamentul asta timp de 10 luni...sunt constient ca nu am scos maximul din mine cu el .ce sa schimb?oare e supra antrenament...imi cam place sa petrec mult timp in sala ..1ora jumate... inainte de a ma apuca de sala jucam fotbal...accept orce sfat ..
antrenamentele scurte(40-50minute)dar intense,sint mult mai bune decit cele de 90-120minute4antrenamente pe saptamina ar fi mai bine pt tine,dar faci cum crezi.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Smiler
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 13:50 de Smiler
biceps-spate| picioare-abdomen | piept-triceps| abdomen-antebrat |
umeri-trapez..
.....noul meu program. NU ESTE DEFINITIV MAI POT INTRVENI SCHIMBARI ...depinde se ce sfaturi mai primesc...
Editat de Smiler pe 3 iun 2012 13:53
veni.vidi vici.
|
sus |
|
Liviu89
Veteran member 209 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 14:36 de Liviu89
biceps-spate| picioare-abdomen | piept-triceps| abdomen-antebrat |
umeri-trapez..
.....noul meu program. NU ESTE DEFINITIV MAI POT INTRVENI SCHIMBARI ...depinde se ce sfaturi mai primesc...
Faci abdomen si antebrat in zi aparte?
Mai bine ramai pe 4 zile pe saptamana de antrenament, cum fac majoritatea
Success comes after hard work.
|
sus |
|
Valimzq
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 19:56 de Valimzq
E bun de ceva programul acesta (am 17 ani,1,79 m,75 kg)
Luni:
Piept+Triceps+3 (20 repetarii) serii abdomene
Marti:
Spate+Biceps+ 2 (20 repetarii) serii abdomene
Miercuri:
PAUZA
Joi:
Umeri+trapez
Vineri:
Picioare+gambe+steper
Sambata:
Brate(Biceps,Triceps,antebrat)
Duminica:
PAUZA
|
sus |
|
panisher
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 20:35 de panisher
Forte gresit. Presupun ca esti incepator, cu programul asta nu o sa ajungi decat la supraantrenament (deci 0 rezultate). Tu faci luni piept, triceps si am vazut ca repeti si sambata tricepsu. Crezi ca intr-o zi isi revind. Org muschi au nevoie de 72, 96 ore sasi revina. Incearca un program pe 4 zile, luni piept cu biceps, marti picioare, joi umeri cu trapez, vineri spate cu triceps sau poti schimba vineri cu joi. Iar abdomen de 2/saptamana.
|
sus |
|
Valimzq
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 21:14 de Valimzq
Forte gresit. Presupun ca esti incepator, cu programul asta nu o sa ajungi decat la supraantrenament (deci 0 rezultate). Tu faci luni piept, triceps si am vazut ca repeti si sambata tricepsu. Crezi ca intr-o zi isi revind. Org muschi au nevoie de 72, 96 ore sasi revina. Incearca un program pe 4 zile, luni piept cu biceps, marti picioare, joi umeri cu trapez, vineri spate cu triceps sau poti schimba vineri cu joi. Iar abdomen de 2/saptamana.
Da sunt incepator
(programu pe care mi-l ai recomandat)
Luni:
Piept+biceps
Marti:
Picioare
Miercuri:
Pauza
Joi:
spate+triceps
Vineri:
umeri+trapez
1.Sambata si duminica liber ?
2.Pot face dupa antrenament 4 serii de abdomene a cate 20 de repetarii ?
Editat de Valimzq pe 3 iun 2012 21:18
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 3 iun 2012 21:32 de stefanp
Da sunt incepator
(programu pe care mi-l ai recomandat)
Luni:
Piept+biceps
Marti:
Picioare
Miercuri:
Pauza
Joi:
spate+triceps
Vineri:
umeri+trapez
1.Sambata si duminica liber ?
2.Pot face dupa antrenament 4 serii de abdomene a cate 20 de repetarii ?
simbata si duminica---liber.poti sa faci abdomene de 2-3ori pe saptamina
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 3 iun 2012 21:59 de NgP
o recomandare de program pe 4 zile va rog dar as vrea o zi separata pt brate .
astept chiar mai multe programe daca stiti,dar cu zi separata de brate pentru ca am crescut vizibil in piept,spate si picioare ...dar bratele parca nu chiar asa de mult la cum ma asteptam si as vrea sa le antrenez separat sa scot totul din ele.
Editat de NgP pe 3 iun 2012 22:01
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 4 iun 2012 01:46 de nicu_ivan
o recomandare de program pe 4 zile va rog dar as vrea o zi separata pt brate .
astept chiar mai multe programe daca stiti,dar cu zi separata de brate pentru ca am crescut vizibil in piept,spate si picioare ...dar bratele parca nu chiar asa de mult la cum ma asteptam si as vrea sa le antrenez separat sa scot totul din ele.
Daca vrei musai zi separata pentru brate, poti aseza asa antrenamentele:
ziua 1: Piept + Umeri(si cateva serii de trapez)
Ziua 2: Spate(lombari + dorsali)
Ziua 3: Pauza
Ziua 4: Picioare
Ziua 5: Biceps + Triceps
Ziua 6: Pauza
Ziua 7: Pauza
Abdomenul il poti pune la care antrenament vrei inafara de Piept+Umeri(ca deja ar fi prea lung si cu abdomen).
Editat de nicu_ivan pe 4 iun 2012 01:48
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Valimzq
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 4 iun 2012 10:18 de Valimzq
ok.Multumesc panisher si stefanp pt ajutor !
Editat de Valimzq pe 4 iun 2012 10:18
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 4 iun 2012 14:09 de NgP
Daca vrei musai zi separata pentru brate, poti aseza asa antrenamentele:
ziua 1: Piept + Umeri(si cateva serii de trapez)
Ziua 2: Spate(lombari + dorsali)
Ziua 3: Pauza
Ziua 4: Picioare
Ziua 5: Biceps + Triceps
Ziua 6: Pauza
Ziua 7: Pauza
Abdomenul il poti pune la care antrenament vrei inafara de Piept+Umeri(ca deja ar fi prea lung si cu abdomen).
ok multumesc de parere, pare ok programul dar piept+umeri intr`o zi? pieptul deja imi ia cam o ora sa`l antrenez daca mai fac si umerii ajung la 2 ore in ziua respectiva e cam mult si ca timp si ca antrenament...oboseala.
mai astept si alte programe de 4 zile cu zi separata de brate.
|
sus |
|
Pagina 29 30 31 32 33 34 35 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|