Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 30 31 32 33 34 35 36 din 51
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 4 iun 2012 15:52 de MrOlympia
ok multumesc de parere, pare ok programul dar piept+umeri intr`o zi? pieptul deja imi ia cam o ora sa`l antrenez daca mai fac si umerii ajung la 2 ore in ziua respectiva e cam mult si ca timp si ca antrenament...oboseala.
mai astept si alte programe de 4 zile cu zi separata de brate.
2 ore piept + umeri ? Daca lucrezi cum trebuie in cel mult 1 ora termini tot . Dar nu inteleg de ce tot vrei sa faci bratele alea separat la program de 4 zile .. Inteleg ca vrei sa pui mai mult accent pe ele dar o sa creasca si daca le combini . Piept + umeri e destul de epuizant pentru ca ambele au la baza miscari de impins . Daca faci calumea la piept nu stiu cat mai poti duce la umeri .. de asta ar fi indicat sa lucrezi cu o grupa mai mica cum ar fi bicepsul . Daca vrei sa lasi si pieptul separat si bratele separat pe program de 4 zile ori vei afecta antrenamentul spatelui sau al picioarelor .
Iti dau un exemplu de antrenament pe 4 zile care il am si eu de ceva timp si imi merge bine cu el .
Luni : spate + abdomen
Marti : piept + bicepsi
Miercuri : pauza
Joi : umeri + tricepsi
Vineri : picioare
Sambata : pauza
Duminica : pauza
sau
Luni : spate + abdomen
Marti : piept + bicepsi
Miercuri : pauza
Joi : umeri + tricepsi
Vineri : pauza
Sambata : picioare
Duminica : pauza
Editat de MrOlympia pe 4 iun 2012 15:53
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 5 iun 2012 23:24 de stefanp
ok.Multumesc panisher si stefanp pt ajutor ! sau--luni,piept,marti,pauza,miercuri,spate+umeri,jo i,picioare,vineri,bratee o idee de antrenament.piept +umeri,e cam nasol,dar fiecare face cum vrea.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
vovk_a
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 6 iun 2012 18:25 de vovk_a
un prieten de la sala face un astefel de program:
luni Piept biceps
marti pauza
mercuri spate umeri
joi pauza
vineri picioare triceps
eu i-am spus ce nu e bine sa antreneze picoarele cu triceps voi ce parere aveti?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 6 iun 2012 18:35 de MrOlympia
un prieten de la sala face un astefel de program:
luni Piept biceps
marti pauza
mercuri spate umeri
joi pauza
vineri picioare triceps
eu i-am spus ce nu e bine sa antreneze picoarele cu triceps voi ce parere aveti?
Aceeasi parere ca si a ta .
Still growing
|
sus |
|
vovk_a
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 6 iun 2012 18:43 de vovk_a
Aceeasi parere ca si a ta .
eu din cite stiu pricioarele le poti antrena cu abdomanul dar nici de cum cu triceps
|
sus |
|
vovk_a
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 6 iun 2012 18:58 de vovk_a
dar picioare umeri
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 6 iun 2012 19:41 de MrOlympia
dar picioare umeri
Eu nu le mai pot antrena cu nimic .. dupa cateva serii serioase de genuflexiuni si presa deja sunt spre epuizare , respiratia devine tot mai grea si inima pompeaza la cote ridicate . Nici o sansa sa mai fac ceva in ziua picioarelor , nici nu e bine si nici nu as putea daca vrei sa faci un antrenament serios al picioarelor . De unde sa mai faci si umeri ... Abdomene daca poti sa faci .. dar de obicei orice faci in plus dupa picioare e mult prea mult .
Still growing
|
sus |
|
vovk_a
Senior member 144 mesaje
|
scris pe 6 iun 2012 19:50 de vovk_a
Eu nu le mai pot antrena cu nimic .. dupa cateva serii serioase de genuflexiuni si presa deja sunt spre epuizare , respiratia devine tot mai grea si inima pompeaza la cote ridicate . Nici o sansa sa mai fac ceva in ziua picioarelor , nici nu e bine si nici nu as putea daca vrei sa faci un antrenament serios al picioarelor . De unde sa mai faci si umeri ... Abdomene daca poti sa faci .. dar de obicei orice faci in plus dupa picioare e mult prea mult .
pai dar atunci e mai bine un program de 4 zile pentru a potea antrena picioarele singure
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 6 iun 2012 20:11 de MrOlympia
dar picioare umeri
Still growing
|
sus |
|
Smiler
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 7 iun 2012 00:12 de Smiler
Poi... clar in opinia mea sa repeti antrenamentul de 2 ori pe saptamana este contraproductiv. Fiecare grupa daca o lucrezi serios o data pe saptamana este suficient. Muschii aia nu nevoie de timp de odihna si recuperare.
Doi la mana ideal e sa nu petreci foarte mult timp in sala. Eu de obicei incerc sa reduc cat mai mult timpul petrecut in sala. Antrenamentele lungi nu sunt bune. am citit undeva pe forum ca la un incepator nu trebuie sa treaca 4 zile fara sa nu repete grupa musculara respectiva...atunci de ce un antrenament ce se repeta de 2 ori pe saptamana e contraproductiv????am practicat acest tip de antrenament,am spuso si o mai spun...mia mers destul de bine ....vreau sal schimb cu unul mai bun care sa puna accentul pe mai multa recuperare si nu pe tras de fiare pana crapi...ar fi mai bine???? si inca ceva am 10 luni de sala deci sunt incepator.
veni.vidi vici.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 7 iun 2012 14:49 de basu
am citit undeva pe forum ca la un incepator nu trebuie sa treaca 4 zile fara sa nu repete grupa musculara respectiva...atunci de ce un antrenament ce se repeta de 2 ori pe saptamana e contraproductiv????am practicat acest tip de antrenament,am spuso si o mai spun...mia mers destul de bine ....vreau sal schimb cu unul mai bun care sa puna accentul pe mai multa recuperare si nu pe tras de fiare pana crapi...ar fi mai bine???? si inca ceva am 10 luni de sala deci sunt incepator.
Rog pe toata lumea sa ramana on topic.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 11 iun 2012 23:36 de adagioanonim
Eu am un antrenament mai ciudat din cauza programului de la munca.Muncesc 2 zile tura de zi,2 zile tura noapte si 2 zile libere,cate 12 ore.Programul meu e:
Prima tura zi:Pauza
A 2a tura zi:Piept+triceps
Prima tura noapte:Picioare+abdomen
A 2a tura noapte:Pauza
Prima zi libera:Spate+biceps
A 2a zi libera:Umeri+trapez
Y!M adagio_anonim
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 12 iun 2012 17:07 de nicu_ivan
Piept + umeri e destul de epuizant pentru ca ambele au la baza miscari de impins .
In general se recomanda sa lucrezi muschii care "trag impreuna" in aceeasi zi. Cu alte cuvinte daca pui ceva in aceeasi zi cu pieptul este ideal sa pui ori tricepsul, ori umerii.
In general este recomandat sa pui muschii care lucreaza impreuna in aceeasi zi sau la 3 zile distanta. Cum in cazul asta ai 3 grupe care "imping": piept, triceps si umeri... nu ai cum sa le pui la 3 zile distanta pe toate 3 deoarece saptamana are doar 7 zile. Deci in mod logic corect este sa grupezi doua din ele in aceeasi zi. Gen: triceps+umeri sau piept+triceps sau piept+umeri.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2012 22:31 de basu
In general se recomanda sa lucrezi muschii care "trag impreuna" in aceeasi zi. Cu alte cuvinte daca pui ceva in aceeasi zi cu pieptul este ideal sa pui ori tricepsul, ori umerii.
In general este recomandat sa pui muschii care lucreaza impreuna in aceeasi zi sau la 3 zile distanta. Cum in cazul asta ai 3 grupe care "imping": piept, triceps si umeri... nu ai cum sa le pui la 3 zile distanta pe toate 3 deoarece saptamana are doar 7 zile. Deci in mod logic corect este sa grupezi doua din ele in aceeasi zi. Gen: triceps+umeri sau piept+triceps sau piept+umeri.
Umeri si triceps . Este extrem de greu sa faci extensii pt triceps pe banca si mai ales impins francez cu greutati serioase daca ai un pectoral obosit.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 12 iun 2012 22:39 de nicu_ivan
Umeri si triceps . Este extrem de greu sa faci extensii pt triceps pe banca si mai ales impins francez cu greutati serioase daca ai un pectoral obosit.
Dap, chiar si celebrul program Blood and guts a lui dorian yates merge pe ideea umeri+triceps.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2012 22:43 de basu
Dap, chiar si celebrul program Blood and guts a lui dorian yates merge pe ideea umeri+triceps.
Inclusiv eu. Nu stiu daca conteaza dar eu merg numai pe conceptele de training elaborate de el. Numai dotarile de trei lei pe care le au salile din iubita noastra tara m-au facut sa adaptez.
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 12 iun 2012 23:04 de radu1
Eu unul cand fac piept imi intra si umarul anterior destul de mult. De cand ma stiu dupa un antrenament de piept fac febra la piept si umar anterior si nu folosesc greutati mari. De aia am si exclus umarul anterior din program.
In ultima perioada fac asa :
1'Piept + deltoid lateral
2'Spate + deltoid posterior
3'pauza
4'Picioare
5'Brate
6,7 - pauza
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 iun 2012 23:06 de basu
Eu unul cand fac piept imi intra si umarul anterior destul de mult. De cand ma stiu dupa un antrenament de piept fac febra la piept si umar anterior si nu folosesc greutati mari. De aia am si exclus umarul anterior din program.
In ultima perioada fac asa :
1'Piept + deltoid lateral
2'Spate + deltoid posterior
3'pauza
4'Picioare
5'Brate
6,7 - pauza
Ia incearca sa faci o luna doar piept pe gantere si la aparate. Sa vezi dupa aia cum este.
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 12 iun 2012 23:29 de radu1
Ia incearca sa faci o luna doar piept pe gantere si la aparate. Sa vezi dupa aia cum este.
Inclusiv aparat de impins ? Am un aparat la sala pt pieptul superior ,dar parca aici simt ca imi intra umarul cel mai mult. In rest nu fac decat 1 ex cu bara pe plan inclinat 3s. In rest ma bazez pe gantere.
-3serii fluturari gantereplan orizontal
-3serii fluturari gantere plan inclinat
-3s impins bara inclinat
-3s impins gantere orizontal
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
basu
|
scris pe 13 iun 2012 09:33 de basu
Inclusiv aparat de impins ? Am un aparat la sala pt pieptul superior ,dar parca aici simt ca imi intra umarul cel mai mult. In rest nu fac decat 1 ex cu bara pe plan inclinat 3s. In rest ma bazez pe gantere.
-3serii fluturari gantereplan orizontal
-3serii fluturari gantere plan inclinat
-3s impins bara inclinat
-3s impins gantere orizontal
As zice asa ;
1. Impins cu haltera pe plan inclinat
2. Impins cu ganterele pe plan orizontal
3. Fluturari pe plan inclinat
4. Impins la un aparat (unul bun)
Nr de serii este bun cu conditia sa nu incluzi si incalzirea. Eu inainte de prima serie fac mai multe serii de incalzire care vizeaza pectoralii , umerii si tricepsul cat si articulatiile dintre dansele.
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 13 iun 2012 17:59 de Umbrax
Dati-mi exemplu de un program de antrenament astfel incat sa-mi dezvolt mai bine bratele
programul meu actual:
luni: piept+biceps
marti: picioare
miercuri: pauza
joi: triceps+umeri
vineri: spate+trapez
sambata, duminica: pauza
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 13 iun 2012 19:05 de sZoTaK
Dati-mi exemplu de un program de antrenament astfel incat sa-mi dezvolt mai bine bratele
programul meu actual:
luni: piept+biceps
marti: picioare
miercuri: pauza
joi: triceps+umeri
vineri: spate+trapez
sambata, duminica: pauza
luni-piept+umeri
marti-spate
miercuri-pauza
joi-picioare
vineri-biceps+triceps
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 13 iun 2012 20:08 de Umbrax
luni-piept+umeri
marti-spate
miercuri-pauza
joi-picioare
vineri-biceps+triceps
nu ti se pare prea mult piept+umeri?
eu sunt deficitar la brate si nu stiu daca e o idee buna sa fac brate vineri cand sunt deja obosit
vreau sa-mi spuneti mai multe programe de antrenament
Editat de Umbrax pe 13 iun 2012 20:53
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 13 iun 2012 22:43 de raduroberti
eu sunt deficitar la brate si nu stiu daca e o idee buna sa fac brate vineri cand sunt deja obosit
luni picioare
marti piept+triceps
miercuri pauza
joi spate+biceps
vineri umeri+gambe+abomene
sambata sprit
duminca gratar
sau cum vrei tu ))
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 13 iun 2012 22:52 de nicu_ivan
Mie nu mi se pare prea mult... muschii aia se odihnesc o saptamana dupa.
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 14 iun 2012 00:23 de sZoTaK
vreau sa-mi spuneti mai multe programe de antrenament am uitat sa scriu...tu poti sa schimbi zilele cum vrei. bine, nu chiar cum vrei...poti face luni-brate, marti-picioare, pauza miercuri, joi spate, vineri piept+umeri
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 14 iun 2012 12:22 de Umbrax
am uitat sa scriu...tu poti sa schimbi zilele cum vrei. bine, nu chiar cum vrei...poti face luni-brate, marti-picioare, pauza miercuri, joi spate, vineri piept+umeri
dintre programul asta care mi l-ai dat tu si programul urmator care ti se pare mai ok?
luni umeri+biceps
marti picioare
joi piept+triceps
vineri spate
sau
luni piept +triceps
marti picioare
joi umeri+biceps
vineri spate
dintre programele astea 2 si cel dat de szotak care vi se pare mai ok?
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 14 iun 2012 12:35 de raduroberti
dintre programul asta care mi l-ai dat tu si programul urmator care ti se pare mai ok?
luni umeri+biceps
marti picioare
joi piept+triceps
vineri spate
sau
luni piept +triceps
marti picioare
joi umeri+biceps
vineri spate
dintre programele astea 2 si cel dat de szotak care vi se pare mai ok?
http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-12-week-daily-trainer.html
e un program foarte bun eu l am urmat si a am avut rezultate
nu mai pune atatea intebari si apucate de treaba serios
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 14 iun 2012 13:27 de Umbrax
http://www.bodybuilding.com/fun/kris-gethin-12-week-daily-trainer.html
e un program foarte bun eu l am urmat si a am avut rezultate
nu mai pune atatea intebari si apucate de treaba serios
programul de care zici tu este in felul urmator:
luni piept triceps
marti spate biceps
joi picioare
vineri umeri
mi se pare prea incarcat la inceputul saptamani si prea lejer la sfarsit, adica mi se pare cam mult spate cu biceps si prea putin umeri, deci cred ca mai bine ar merge spatele singur si umeri cu biceps...oricum eu nu doresc sa obtin rezultatele celui din video, in sensul ca nu vreau sa slabesc, iar cel din video asta face, cred ca voi incerca programul lui szotak , daca nu mai sunt si alte pareri
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 14 iun 2012 20:09 de raduroberti
programul de care zici tu este in felul urmator:
luni piept triceps
marti spate biceps
joi picioare
vineri umeri
mi se pare prea incarcat la inceputul saptamani si prea lejer la sfarsit, adica mi se pare cam mult spate cu biceps si prea putin umeri, deci cred ca mai bine ar merge spatele singur si umeri cu biceps...oricum eu nu doresc sa obtin rezultatele celui din video, in sensul ca nu vreau sa slabesc, iar cel din video asta face, cred ca voi incerca programul lui szotak , daca nu mai sunt si alte pareri
daca o sa te uiti mai bine pe program o sa vezi ca e diferit luna de luna dar tu trebuie sa faci cum iti intra cel mai bine degaba iti zic eu sau altu in sala o sa iti dai tu seama singur ai sa vezi,asta daca sti sa iti ti contu la seri,repetari,greutati,masuratori
|
sus |
|
Pagina 30 31 32 33 34 35 36 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|