Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 31 32 33 34 35 36 37 din 51
marius91
Junior member 47 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 14 iun 2012 20:10 de marius91
Eu ma bazez pe un program de 5 zile de antrenament...il am de 2 luni si imi merge bine cu el..
Luni:Piept-Abdomen
Marti:Spate
Miercuri:Pauza
Joi:Brate
Vineri:Picioare
Sambata:Umeri
Editat de marius91 pe 14 iun 2012 20:12
|
sus |
|
adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 15 iun 2012 12:55 de adagioanonim
Eu am un antrenament mai ciudat din cauza programului de la munca.Muncesc 2 zile tura de zi,2 zile tura noapte si 2 zile libere,cate 12 ore.Programul meu e:
Prima tura zi:Pauza
A 2a tura zi:Piept+triceps
Prima tura noapte:Picioare+abdomen
A 2a tura noapte:Pauza
Prima zi libera:Spate+biceps
A 2a zi libera:Umeri+trapez E bun programul meu?Sau va trebui sa il schimb?Momentan ma simt bine,dar banuiesc ca e cam greu vara sa bagi cate 2 grupe pe zi.
Y!M adagio_anonim
|
sus |
|
specii
Junior member 19 mesaje
|
Re: Re
scris pe 17 iun 2012 20:14 de specii
Luni : triceps,biceps
Marti: picioare
miercuriiept
joi:spate
vineri:umeri
sambata:cardio
Editat de specii pe 17 iun 2012 20:14
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 12:51 de Mytzza97
Luni-Piept
Marti-Spate
Miercuri-Cardio
Joi-Triceps-biceps
Vineri-Umeri-trapez
Sambata-Picioare-cardio
|
sus |
|
mosulica
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 14:22 de mosulica
Luni: Piept + Biceps
Marti: Spate + Triceps
Miercuri: Pauza
Joi: Umeri + Picioare
Vineri: Abdomen + Trapez + Antebrat
Sambata + Duminica: Pauza
Ce ziceti e bine asa ?
|
sus |
|
mosulica
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 14:24 de mosulica
Deci abdomen fac acasa in rest e ok ? si vreau sa fac pentru masa musculara 4 exerciti pentru fiecare grupa musculara in afara de picioare acolo voi face mai multe
Dar nu stiu cate serii si repetari sa fac ma ajutati
Editat de mosulica pe 23 iun 2012 14:26
|
sus |
|
mosulica
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 14:29 de mosulica
cu trepezul
.
Deci abdomen fac acasa in rest e ok ? si vreau sa fac pentru masa musculara 4 exerciti pentru fiecare grupa musculara in afara de picioare acolo voi face mai multe
Dar nu stiu cate serii si repetari sa fac ma ajutati?
|
sus |
|
methadon_92
Veteran member 202 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 14:33 de methadon_92
pt masa musculara ar fi indicat sa manaci 5 ,6 mese si odhina destula ,in leg cu antrenamentul ar fi indicat 4 ,3 seri a cate 6 ,8 rep sa adaugi la fiecare set niste kg in plus ,abdomen e bine sa faci acasa in zilele cu pauza .
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 15:03 de Gilu
pt masa musculara ar fi indicat sa manaci 5 ,6 mese si odhina destula ,in leg cu antrenamentul ar fi indicat 4 ,3 seri a cate 6 ,8 rep sa adaugi la fiecare set niste kg in plus ,abdomen e bine sa faci acasa in zilele cu pauza . De ce discutam despre mancare aici??
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
mosulica
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 23:04 de mosulica
Marti: Spate + Triceps
Joi: Picioare
Vineri: Umeri + Trapez + Antebrat
Sambata + Duminica: Pauza
Ce ziceti e bine asa ?
Vreau sa stiu si cate exercitii sa fac pentru fiecare grupa musculara si sa stiu cate serii si repetari sa fac pentru masa musculara
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 23:15 de radu1
Vreau sa stiu si cate exercitii sa fac pentru fiecare grupa musculara si sa stiu cate serii si repetari sa fac pentru masa musculara
Oricum nu e bun programul. Luni faci biceps ,iar marti spate.... e gresit. Si nici tricepsul ala de marti nu o sa-l lucrezi cum trebuie daca piept luni.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
mosulica
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 23:25 de mosulica
Oricum nu e bun programul. Luni faci biceps ,iar marti spate.... e gresit. Si nici tricepsul ala de marti nu o sa-l lucrezi cum trebuie daca piept luni.
Si de ce nu ma ajuti cu un program atunci?
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 23 iun 2012 23:45 de radu1
Marti: Picioare
Joi: Spate + Triceps
Vineri: Pauza
Sambata : Umeri+trapez
Duminica : pauza
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 iun 2012 10:02 de basu
Sunt sute de programe pe acest forum. Doresti sa le citim noi in locul tau ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mosulica
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 24 iun 2012 10:57 de mosulica
Sunt sute de programe pe acest forum. Doresti sa le citim noi in locul tau ?
Leam citit dar eram curios sa vad alti ce spun despre programul pe care lam postat
Editat de mosulica pe 24 iun 2012 10:59
|
sus |
|
ilie92
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 25 iun 2012 21:25 de ilie92
chiar nu inteleg de ce trebuie sa combine 2 grupe intr-o zi ca mai apoi miercurea sa faca pauza...eu ma antrenez 5 zile pe saptamana si imi merge super cu cate o grupa pe zi,daca chiar vrei sa cresti urmeaza programu asta(voi spune si de ce) :
luni:spate
martiiept
miercuriicioare
joi:umeri+trapez
vineri:biceps+triceps
de 3cel putin 3 ori pe saptamana abdomene
-e un program facut de mine dar mie mi-a mers de minune mi-au crescut bratle in prostie, fiindca luni bagi piept acolo intra, indirect, tricepsul ,cand faci spate antrenezi indirect bicepsul,apoi vinerea mai faci o data brate ,deci...faci de 2 ori pe saptamana avand si destul timp de recuperare...in rest celelalte grupe vor creste si ele rapit fiindca faci una pe zi si toata mancarea acolo se "duce"
-daca vrei sa faci si picioare imense miercuri si joi mananca tot ce prinzi,aproape...
Editat de ilie92 pe 25 iun 2012 21:26
iliush92
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 iun 2012 22:46 de basu
Ce inseamna pentru tine mananca tot ce prinzi ?
Piftie .
|
sus |
|
mihaita96
Junior member 11 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 28 iun 2012 01:09 de mihaita96
Luni Piept-triceps
Marti Spate-biceps
Miercuri pauza
Joi Picioare
Vineri Umeri trapez
Sambata pauza
Duminica pauza
nu stiu exact unde sa pun antebratul cred ca am sa il pun vineri :-?
|
sus |
|
avry87
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 28 iun 2012 01:14 de avry87
De cate ori va antrenati pe saptamana??
Eventual,daca doriti puteti scrie si antrenamentul pe care il faceti in cursul unei saptamani.
Eu recomand un program de 3 zile, in care se pot lucra toate grupele de muschi frumos si fara batai de cap.
Si arata cam asa:
Luni - Piept, triceps si adomen;
Miercuri - Spate (inclusiv trapez), umeri si abdomen;
Vineri - Picioare, biceps si abdomen.
Pe langa aceste 3 zile, antrenamentul de vineri si poate muta joia pentru ca nu este afectata nici o grupa de muschi din ziua 2 si 3 daca se fac exercitiile unul dupa celalalt, iar vineri sa se lucreze grupa de muschi care te intereseaza cel mai mult sa o dezvolti. Pauza in weekend, efort cat mai putin pentru a putea corpul sa se refaca, pauza martea, pentru a evita supraantrenarea muschilor.
Bafta
|
sus |
|
Fab
Newbie 1 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 7 iul 2012 09:25 de Fab
Luni - piept
Marti - spate
Miercuri - picioare
Joi - umeri
Vineri - brate
|
sus |
|
Silviugab
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 7 iul 2012 14:21 de Silviugab
Marti: Picioare
Joi: Spate + Triceps
Vineri: Pauza
Sambata : Umeri+trapez
Duminica : pauza
salut..dar daca eu picioare nu fac..pt ca le am groase deja..si trapez la fel..si crede-ma ca le am chiar mari..ce fac?plus ca eu am sala acasa..tot ce imi trebuie..si nu pot face pauza pt ca ma "mananca" sa fac..si fac de 1 luna sa zic sala..dar deja piept inclinat fac cu 50 kg..am mai facut sala acum vreo 8 luni..2 luni de sala..sunt mic de inaltime dar lat in spate si am destula forta..asa e constructia mea..un ajutor ceva ..un sfat..si alimentatia e destul de buna..lapte beau ..piept de pui..tot ce trebuie..consider ca am potential mare..dar nu prea stiu cum sa organizez exercitiile
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 7 iul 2012 14:38 de AlexandruAG
salut..dar daca eu picioare nu fac..pt ca le am groase deja..si trapez la fel..si crede-ma ca le am chiar mari..ce fac?plus ca eu am sala acasa..tot ce imi trebuie..si nu pot face pauza pt ca ma "mananca" sa fac..si fac de 1 luna sa zic sala..dar deja piept inclinat fac cu 50 kg..am mai facut sala acum vreo 8 luni..2 luni de sala..sunt mic de inaltime dar lat in spate si am destula forta..asa e constructia mea..un ajutor ceva ..un sfat..si alimentatia e destul de buna..lapte beau ..piept de pui..tot ce trebuie..consider ca am potential mare..dar nu prea stiu cum sa organizez exercitiile
In primul rand care este scopul tau? Masa musculara sau sa slabesti?
In al doilea rand daca "te mananca" o sa vezi mancarime cand o sa intri in supraantrenament si nu o sa mai poti ridica nimic. Ca sa nu mai vorbim de accidentari. Pauza face parte din antrenament. Exact ca si lucratul bicepsului, asa si pauza este necesara.
In al 3-lea rand, chiar daca ai picioare groase, este indicat sa le lucrezi si pe ele cu un program de definire.
Alimentatia trebuie sa fie echilibrata si a mananci 2g proteina/kg corp intr-o zi.
Ar trebui sa iti deschizi un jurnal personal pentru sfaturi personalizate.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 iul 2012 16:02 de basu
Toate chestiile astea se rezolva dupa ce citesti niste carti despre culturism.
|
sus |
|
Silviugab
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 8 iul 2012 15:42 de Silviugab
Toate chestiile astea se rezolva dupa ce citesti niste carti despre culturism.
am inteles...mersi oricum
|
sus |
|
Silviugab
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 8 iul 2012 15:47 de Silviugab
In primul rand care este scopul tau? Masa musculara sau sa slabesti?
In al doilea rand daca "te mananca" o sa vezi mancarime cand o sa intri in supraantrenament si nu o sa mai poti ridica nimic. Ca sa nu mai vorbim de accidentari. Pauza face parte din antrenament. Exact ca si lucratul bicepsului, asa si pauza este necesara.
In al 3-lea rand, chiar daca ai picioare groase, este indicat sa le lucrezi si pe ele cu un program de definire.
Alimentatia trebuie sa fie echilibrata si a mananci 2g proteina/kg corp intr-o zi.
Ar trebui sa iti deschizi un jurnal personal pentru sfaturi personalizate.
scopul meu este definire si slabire evident in acelasi timp..nu masa musculara..am auzit si eu de treaba ca nu o sa mai pot ridica la un moment dat..si cica atunci ar trebui sa iau creatina..si picioare groase nu sunt grase..sunt muschi pt ca am avut un job care ma solicita sa merg in fiecare vreo 12 ore ..si nu mergeam doar eu...intre timp si caram ceva ..in fine..accidentari nu am avut pana acum..ma doar putin incheietura de la mana sstanga pt ca am facut inclinat cu haltera si cu palmele adunate pt triceps ...m-am cam fortat acolo..dar nu e nimic grav...si am mai auzit si de treaba ca atunci cand se odihneste muschiul creste..sper sa fie asa
Editat de Silviugab pe 8 iul 2012 15:55
|
sus |
|
Pagina 31 32 33 34 35 36 37 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|