Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 34 35 36 37 38 39 40 din 51
Chegue
Newbie 5 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 6 nov 2012 14:07 de Chegue
Salut
este bine daca o saptamana fac forta iar apoi 3 saptamani masa musculara ?
Sau pot face si forta si masa in aceiasi saptamana?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 14:15 de Gilu
Salut
este bine daca o saptamana fac forta iar apoi 3 saptamani masa musculara ?
Sau pot face si forta si masa in aceiasi saptamana? Este bine sa dai muschilor un soc din cand in cand.Eu as zice cel mult o data pe luna.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Chegue
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 14:24 de Chegue
eu am asa
luni pectorali biceps
marti antebrat abdomen
miercuri spate triceps
joi umeri trapez
vineri gampe coapse
si m-am gandit ca o saptamana sa fac forta adica pe fiecare zi sa fac forta la 2 grupe si dupaia 3 saptamani din luna respectiva sa fac masa
Sau pot sa fac de ex luni pectorali forta biceps forta si apoi masa dar ma gandesc ca este mai greu sa fac masa dupa ce fac forta adica nu o sa mai am energie
|
sus |
|
adagioanonim
Senior member 52 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 16:24 de adagioanonim
programul pare bun. ca sa oti face brate intr-o zi iti mai trebuie o zi de antrenament pe saptamana Asa ma gandeam si eu,dar m-am gandit si la alt program.Cineva mi-a zis de ce nu reduc antrenamentul la 3 zile,sau pot sa fac si 4 zile dar intr-o zi sa fac abdomen si cardio (ca i-am zis ca vreau sa mai lucrez putin abdomenul).Si mi-a dat acest program:
ziua 1iept,brate
ziua 2:spate,umeri,trapez
ziua 3icioare,abdomen
Mie mi se pare incarcat rau,si asa ca abia fac si astea 2 grupe pe zi,daca fac asa sa nu fac supraantrenament.Eu m-am gandit la alt program,care e de 4 zile:
ziua 1iept,umeri
ziua 2:spate,trapez
ziua 3icioare,abdomen
ziua 4:brate
E bun asa?Mie mi se pare ca spatele cu trapez-ul nu s-ar pupa bine,ma gandeam sa pun trapezul in alta zi dar nu stiu cand.
Y!M adagio_anonim
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 6 nov 2012 17:34 de MrOlympia
Asa ma gandeam si eu,dar m-am gandit si la alt program.Cineva mi-a zis de ce nu reduc antrenamentul la 3 zile,sau pot sa fac si 4 zile dar intr-o zi sa fac abdomen si cardio (ca i-am zis ca vreau sa mai lucrez putin abdomenul).Si mi-a dat acest program:
ziua 1iept,brate
ziua 2:spate,umeri,trapez
ziua 3icioare,abdomen
Mie mi se pare incarcat rau,si asa ca abia fac si astea 2 grupe pe zi,daca fac asa sa nu fac supraantrenament.Eu m-am gandit la alt program,care e de 4 zile:
ziua 1iept,umeri
ziua 2:spate,trapez
ziua 3icioare,abdomen
ziua 4:brate
E bun asa?Mie mi se pare ca spatele cu trapez-ul nu s-ar pupa bine,ma gandeam sa pun trapezul in alta zi dar nu stiu cand.
Trapezul ori cu umerii ori cu spatele .
Dupa primul program cred ca e mai buna ordinea asta :
luni : ziua 1
Marti: pauza
miercuri: ziua 3
joi: pauza
vineri: ziua 2
sambata auza
duminica : pauza .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
Schimbare program
scris pe 6 nov 2012 19:21 de DrAgOn98
Va salut!
mi-am schimbat programul si as vrea sa imi spuneti voi daca se poate, daca este bun sau mai trebuie ceva schimbat la el.
programul vechi:
Luni: brate
Marti: picioare
Miercuri: cardio
Joi: piept, abdomen
Vineri: spate
Sambata: umeri, trapez
DuminicaL cardio
Programul nou:
Luni:umeri, trapez
Marti: piept, abdomen
Joi: picioare
Vineri: cardio
Sambata:brate
Duminica:spate
Editat de DrAgOn98 pe 6 nov 2012 19:21
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
Re: Schimbare program
scris pe 6 nov 2012 19:27 de Valy_305
Va salut!
mi-am schimbat programul si as vrea sa imi spuneti voi daca se poate, daca este bun sau mai trebuie ceva schimbat la el.
programul vechi:
Luni: brate
Marti: picioare
Joi: piept, abdomen
Vineri: spate
Sambata: umeri, trapez
DuminicaL cardio
Programul nou:
Luni:umeri, trapez
Marti: piept, abdomen
Joi: picioare
Vineri: cardio
Sambata:brate
Duminica:spate
Inlocuieste marti cu miercuri si vineri cu sambata, asa nu o sa mai ai probleme cu febra de a 2-a zi.
Keep it up.
|
sus |
|
Chegue
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 7 nov 2012 19:18 de Chegue
eu am asa
luni pectorali biceps
marti antebrat abdomen
miercuri spate triceps
joi umeri trapez
vineri gampe coapse
si m-am gandit ca o saptamana sa fac forta adica pe fiecare zi sa fac forta la 2 grupe si dupaia 3 saptamani din luna respectiva sa fac masa
Sau pot sa fac de ex luni pectorali forta biceps forta si apoi masa dar ma gandesc ca este mai greu sa fac masa dupa ce fac forta adica nu o sa mai am energie
Imi spune si mie careva?
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 7 nov 2012 19:23 de Valy_305
Imi spune si mie careva?
E ok cum te-ai gandit sa faci separat si antrenamente de forta. Eu am ceva de gen 6 sapt in care am 4 antr/masa 1 de forta si 1 de rezistenta.
Cat despre program, eu as baga antebrat la biceps.
Keep it up.
|
sus |
|
Chegue
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 7 nov 2012 19:29 de Chegue
Merci pentru raspuns
La antrenamentul de forta fac toate grupele sau?
zic asta deoarece am auzit prin sala ca la antrenamentul de forta nu trebuie toate grupele de ex cica fac degeaba antrenament de forta la spate sau biceps....
|
sus |
|
dark3xib200
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 27 nov 2012 10:23 de dark3xib200
iata programul meu:
luni: spate umeri trapez etc
marti: biceps antebrat abdomen
miercuri: piept triceps
joi: picioare
de ce urmez acest program:
deoarece pieptul lucreaza in mare parte cu tricepsul sau bicepsul cu antebratele ori umeri spate trapez la fel,parerea mea este ca astfel poti evita febra musculara iar exercitiile de baza pentru piept de exemplu pot fi utile in acelasi timp si pentru triceps deci de ce sa soliciti de doua ori antrenamente diferite pentru doua grupe de muschi care lucreaza in concordanta... este doar parerea mea si cel putin la mn care sunt ectomorf se vad rezultate ...
Picioare: nu se discuta se antreneaza separat deoarece solicita efort ridicat.
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 27 nov 2012 10:42 de radu1
iata programul meu:
de ce urmez acest program:
deoarece pieptul lucreaza in mare parte cu tricepsul sau bicepsul cu antebratele ori umeri spate trapez la fel,parerea mea este ca astfel poti evita febra musculara iar exercitiile de baza pentru piept de exemplu pot fi utile in acelasi timp si pentru triceps deci de ce sa soliciti de doua ori antrenamente diferite pentru doua grupe de muschi care lucreaza in concordanta... este doar parerea mea si cel putin la mn care sunt ectomorf se vad rezultate ...
Picioare: nu se discuta se antreneaza separat deoarece solicita efort ridicat.
Si la spate intra bicepsul deci e pus aiurea marti biceps dupa antrenamentul de luni de spate. Si e cam prostie sa lucrezi martia decat biceps+abdomene+antebrat si in alta zi sa ai spate+umeri..
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
londoncalling
Veteran member 233 mesaje
|
scris pe 27 nov 2012 13:27 de londoncalling
iata programul meu:
pff , spate cu umeri...nu iesi pe burta din sala ?
lasa macar o zi de pauza intra spate si biceps..., luni miercuri joi vineri ... restu pauza
no risk , no fun!
|
sus |
|
dark3xib200
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 27 nov 2012 19:02 de dark3xib200
Si e cam prostie sa lucrezi martia decat biceps+abdomene+antebrat si in alta zi sa ai spate+umeri..
Nu stiu daca e prostie dar poate ai dreptate!
Cel mai bun program de antrenament este cel individual!
Nu e lege scrisa ca sa nu lucrezi umeri cu spate sau daca este bine sa lucrezi marti biceps...poate cine stie daca il voi lucra vineri o sa creasca mai repede bicepsu ma refer
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 27 nov 2012 19:22 de adi123
eu unul ma gandesc sa fac pieptul vineri pentru a scapa de problema febrei musculare. are cineva idei pentru aceasta varianta? abia reusesc sa mai fac incalzirea urmatoarele 2-3 zile dupa piept. ar fi perfect inainte de weekend
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 27 nov 2012 20:46 de Tooxie
eu unul ma gandesc sa fac pieptul vineri pentru a scapa de problema febrei musculare. are cineva idei pentru aceasta varianta? abia reusesc sa mai fac incalzirea urmatoarele 2-3 zile dupa piept. ar fi perfect inainte de weekend
Pai ai putea sa incerci asa:
Luni: Brate
Marti: Picioare
Miercuri: Pauza
Joi: Spate
Vineri: Piept
Iar umerii ii pui cu Spatele sau cu Pieptul, cum iti vine tie mai bine. Mai asteapta si alte pareri.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 nov 2012 20:47 de adi123
Pai ai putea sa incerci asa:
Luni: Brate
Marti: Picioare
Miercuri: Pauza
Joi: Spate
Vineri: Piept
Iar umerii ii pui cu Spatele sau cu Pieptul, cum iti vine tie mai bine. Mai asteapta si alte pareri.
da e bine, mersi. cred ca pun umeri miercurea sa am 5 zile pe sapt
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 27 nov 2012 21:09 de radu1
Nu stiu daca e prostie dar poate ai dreptate!
Cel mai bun program de antrenament este cel individual!
Nu e lege scrisa ca sa nu lucrezi umeri cu spate sau daca este bine sa lucrezi marti biceps...poate cine stie daca il voi lucra vineri o sa creasca mai repede bicepsu ma refer
Asa e , dar tu ai explicat de ce faci programul acela si ai zis ca faci piept+triceps ca la piept intra si tricepsul si sa aiba timp de odihna ceea ce e foarte adevarat. Dar daca mergi pe logica asta si bicepsul ar trebui sa fie lucrat in ziua cu spatele ,sau daca nu macar sa aibe cel putin 2 zile de pauza fata de antrenamentul spatelui , nu sa fie lucrat in zile consecutive.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
dark3xib200
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 28 nov 2012 18:58 de dark3xib200
Dar daca mergi pe logica asta si bicepsul ar trebui sa fie lucrat in ziua cu spatele ,sau daca nu macar sa aibe cel putin 2 zile de pauza fata de antrenamentul spatelui , nu sa fie lucrat in zile consecutive.
pai eu unul deduc ca bicepsul lucreaza foarte mult in concordanta cu antebratele mai ales la bara eZ cu anumite prize nu vad legatura bicepsului cu spatele cel putin la mine dar hei eu lucrez doar cu greutati libere nu merg la sala...sa nu ma intelegi gresit poate ai si u dreptate insa programul ales de mine este personal,nu sunt pro nu fac culturism de performanta si nici nu ma antrenez pana la epuizare...inca odata nu ma intelege gresit nu ma contrazic doar imi spun parerea si astept raspuns din partea ta legat de biceps si spate mersi!!!
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 28 nov 2012 19:06 de radu1
pai eu unul deduc ca bicepsul lucreaza foarte mult in concordanta cu antebratele mai ales la bara eZ cu anumite prize nu vad legatura bicepsului cu spatele cel putin la mine dar hei eu lucrez doar cu greutati libere nu merg la sala...sa nu ma intelegi gresit poate ai si u dreptate insa programul ales de mine este personal,nu sunt pro nu fac culturism de performanta si nici nu ma antrenez pana la epuizare...inca odata nu ma intelege gresit nu ma contrazic doar imi spun parerea si astept raspuns din partea ta legat de biceps si spate mersi!!!
Pai spate-biceps are aceasi legatura ca si cu piept-triceps. Daca la ex de impins pentru piept intra si tricepsul , la antrenamentul spatelui si la tractiuni si la ramat intra bicepsul. De aia nu e ok sa le faci in zile consecutive pentru ca nu are timp de refacere.
Ca sa vezi pe propia piele dupa un antrenament de spate sa incorzi bicepsul sa vezi ca il simti lucrat si pompat.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
dark3xib200
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 29 nov 2012 19:31 de dark3xib200
Ca sa vezi pe propia piele dupa un antrenament de spate sa incorzi bicepsul sa vezi ca il simti lucrat si pompat.
probabil la aparate...eu cand lucrez spatele o fac cu haltera si atunci intra un pic categoria triceps nicidecum biceps... ieri seara am lucrat spate si umeri...azi am febra spate si simt un pic si tricepsul..am luat pauza maine lucrez bicepsul si abdomene...
Corpul uman este ca un ceas biologic si intr-o continua schimbare niciodata nu fixezi acelasi antrenament si aceleasi zile de recuperare...plus ca totul trebuie sa vina de la sine individual..nu te lua dupa ce scriu revistele faci cum simti ca e mai bine pentru tine in cazul meu asa procedez ms de pareri oricum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 nov 2012 19:51 de adi123
probabil la aparate...eu cand lucrez spatele o fac cu haltera si atunci intra un pic categoria triceps nicidecum biceps... ieri seara am lucrat spate si umeri...azi am febra spate si simt un pic si tricepsul..am luat pauza maine lucrez bicepsul si abdomene...
Corpul uman este ca un ceas biologic si intr-o continua schimbare niciodata nu fixezi acelasi antrenament si aceleasi zile de recuperare...plus ca totul trebuie sa vina de la sine individual..nu te lua dupa ce scriu revistele faci cum simti ca e mai bine pentru tine in cazul meu asa procedez ms de pareri oricum.
in general urmezi sfaturile din reviste sau de pe net, dar le adaptezi pentru tine. cel putin eu asa fac.
cand fac spate la mine se simte lucrat antebratul bine. sapt trecuta am mai facut un exercitiu antebrat dupa sptate si mi s-a parut foarte ok. abia mai reuseam sa strang pumnii, asa de bine era lucrat antebratul
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 29 nov 2012 23:47 de nicu_ivan
Asta e imposibil mecanic. Tricepsul nu are cum sa lucreze DELOC, la exercitii de spate. Nu conteaza cum le lucrezi: aparate, la liber, haltere etc. Cu spatele nu poate lucra tricepsul.
Tricepsul e un muschi de impins, pe cand spatele e un muschi e tras. Prin urmare exercitiile de spate sunt exercitii de "pull", cele de triceps de "push". Asta nu tine de ce scrie in reviste, tine de anatomie elementara.
Asta fiind zis tricepsul lucreaza cu Umerii si cu Pieptul. Cum tu faci Umeri+Spate, e normal ca a doua zi sa simti si o usoara febra pe triceps(din cauza umerilor, nu a spatelui).
Sfatul meu e sa te documentezi mai bine.
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 01:17 de Gilu
ieri seara am lucrat spate si umeri...azi am febra spate si simt un pic si tricepsul..am luat pauza maine lucrez bicepsul si abdomene... Febra la triceps o ai de la impinsul pt umeri, desi nu e normal.Singurul exercitiu pt spate care implica si tricepsul este pullover.
Editat de Gilu pe 30 nov 2012 01:18
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 nov 2012 02:06 de adi123
Febra la triceps o ai de la impinsul pt umeri, desi nu e normal.Singurul exercitiu pt spate care implica si tricepsul este pullover.
da, la pulloverul la cablu simt si eu tricepsul pentru ca trebuie tinute mainile drepte. pana acum faceam exercitiul la final, dar am citit ca este bun la inceput ca un fel de preobosire a spatelui. cred ca am sa incerc si asa
|
sus |
|
dark3xib200
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 13:30 de dark3xib200
abia mai reuseam sa strang pumnii, asa de bine era lucrat antebratul
asa se intampla la mine cand lucrez cu haltera cu priza ingusta pentru bicepsi
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 nov 2012 13:53 de adi123
asa se intampla la mine cand lucrez cu haltera cu priza ingusta pentru bicepsi
da, cu cat e priza mai ingusta cu atat lucreaza mai mult antebratul
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 30 nov 2012 16:28 de MrOlympia
da, la pulloverul la cablu simt si eu tricepsul pentru ca trebuie tinute mainile drepte. pana acum faceam exercitiul la final, dar am citit ca este bun la inceput ca un fel de preobosire a spatelui. cred ca am sa incerc si asa
Poti sa tii coatele usor flexate sa elimini tensiunile din triceps nu bratul complet intins ca asa da te ajuta si tricepsul .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Pagina 34 35 36 37 38 39 40 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|