Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 32 33 34 35 36 37 38 din 51
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Re
scris pe 8 iul 2012 15:55 de basu
scopul meu este definire..nu masa musculara..am auzit si eu de treaba ca nu o sa mai pot ridica la un moment dat..si cica atunci ar trebui sa iau creatina..si picioare groase nu sunt grase..sunt muschi pt ca am avut un job care ma solicita sa merg in fiecare vreo 12 ore ..si nu mergeam doar eu...intre timp si caram ceva ..in fine..accidentari nu am avut pana acum..ma doar putin incheietura de la mana sstanga pt ca am facut inclinat cu haltera si cu palmele adunate pt triceps ...m-am cam fortat acolo..dar nu e nimic grav...si am mai auzit si de treaba ca atunci cand se odihneste muschiul creste..sper sa fie asa
Pana termini de sperat documenteaza-te ! Evident ca muschiul atunci cand se odihneste creste.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
scris pe 5 aug 2012 15:41 de NgP
ce parere aveti de programul meu:
luniiept
marti: picioare
miercuri spate+umeri
joi auza
vineri:brate
am postat aici pt ca scopul meu este sa ma axez mai mult pe brate pt ca mi se pare ca am crescut destul de greu la biceps/triceps fata de alte grupe.
1)Ar fi bine sa schimb ziua de miercuri cu vineri, sa fac brate miercuri si vineri spate umeri.
2) As vrea sa pun bratele luni la inceputul saptamanii cand sunt cel mai odihnit apoi marti pauza, miercuri piept , joi picioare si vineri spate umeri; Este ok?
Pe ce varianta sa merg?
Editat de NgP pe 5 aug 2012 15:45
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 aug 2012 17:53 de basu
ce parere aveti de programul meu:
luniiept
marti: picioare
miercuri spate+umeri
joi auza
vineri:brate
am postat aici pt ca scopul meu este sa ma axez mai mult pe brate pt ca mi se pare ca am crescut destul de greu la biceps/triceps fata de alte grupe.
1)Ar fi bine sa schimb ziua de miercuri cu vineri, sa fac brate miercuri si vineri spate umeri.
2) As vrea sa pun bratele luni la inceputul saptamanii cand sunt cel mai odihnit apoi marti pauza, miercuri piept , joi picioare si vineri spate umeri; Este ok?
Pe ce varianta sa merg?
Parerea mea este ca nu trebuie facute nici un fel de modificari. Nici daca bagi prima data bratele nu o sa faci vreo branza pt urmeaza sa antrenezi zilele urmatoare toata partea de sus a corpului si o vei face cu bratele obosite. Ceea ce nu e bine.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 7 aug 2012 19:27 de adi123
Parerea mea este ca nu trebuie facute nici un fel de modificari. Nici daca bagi prima data bratele nu o sa faci vreo branza pt urmeaza sa antrenezi zilele urmatoare toata partea de sus a corpului si o vei face cu bratele obosite. Ceea ce nu e bine.
foarte corect. am experimentat si eu luni brate, marti picioare, miercuri piept, joi spate, vineri umeri. facand luni bratele sunt foarte obosite iar cand fac spate lucrez foarte greu. cred ca saptamana viitoare am sa pun bratele vineri ultima zi.
sa fac luni spate, marti piept, miercuri picioare, joi umeri, vineri brate? e bine?
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
scris pe 7 aug 2012 19:40 de NgP
da m-am gandit si la chestia asta dar, daca lucrez bratele vineri, nu as fi prea obosit la brate dupa o saptamana de tras?
sau as putea sa le fac cumva:luni piept,marti pauza,miercuri brate,joi picioare,vineri spate umeri...in felul asta am o zi pauza dupa brate si ma refac unpic incat sa pot face spate umeri vineri.ce spuneti?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 aug 2012 22:17 de basu
da m-am gandit si la chestia asta dar, daca lucrez bratele vineri, nu as fi prea obosit la brate dupa o saptamana de tras?
sau as putea sa le fac cumva:luni piept,marti pauza,miercuri brate,joi picioare,vineri spate umeri...in felul asta am o zi pauza dupa brate si ma refac unpic incat sa pot face spate umeri vineri.ce spuneti?
Nu. Sunt grupe mici care se pot antrena la intensitate oricand. Este chestie de vointa, concentrare si de un anumit grad de inteligenta.
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 7 aug 2012 23:16 de moanam1
Eu ma antrenez in felul urmator
Luni-Pectorali
Marti-Spate
Miercuri-Deltoizi trapez
Joi-Brate
Vineri-Picioare abdomen
I do because I can
I can because i want to
I want to because you said i couldn't
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 8 aug 2012 08:02 de AlexandruAG
Eu ma antrenez in felul urmator
Luni-Pectorali
Marti-Spate
Miercuri-Deltoizi trapez
Joi-Brate
Vineri-Picioare abdomen
De cand te antrenezi asa?
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 8 aug 2012 21:34 de moanam1
De cand te antrenezi asa?
Hmmm:-? De prin Decembrie cred, dc?
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 8 aug 2012 21:48 de AlexandruAG
Hmmm:-? De prin Decembrie cred, dc?
Si miercurea, joia, nu te simti obosit, mai poti trage la intensitate maxima? Eu te-as sfatui sa lasi o pauza marti si sa combini piept cu trapez si spate cu umeri. Am facut si eu ceva asemanator:
piept trapez abdomen
spate umeri
brate abdomen
picioare
Si mi-a mers foarte bine.
Si daca ai putea sa mergi sambata ar fi si mai super. Adica sa te antrenezi luni, miercuri, vineri, sambata. Iar in zilele de pauza, daca nu ai stare, sa bagi niste cardio. Incearca sa faci odata umeri lunea sa vezi cam cat poti duce cu adevarat pentru ca eu totusi cred ca miercurea deja nu te mai poti antrena la capacitate maxima.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
moanam1
Senior member 58 mesaje
|
scris pe 8 aug 2012 23:09 de moanam1
Si miercurea, joia, nu te simti obosit, mai poti trage la intensitate maxima? Eu te-as sfatui sa lasi o pauza marti si sa combini piept cu trapez si spate cu umeri. Am facut si eu ceva asemanator:
piept trapez abdomen
spate umeri
brate abdomen
picioare
Si mi-a mers foarte bine.
Si daca ai putea sa mergi sambata ar fi si mai super. Adica sa te antrenezi luni, miercuri, vineri, sambata. Iar in zilele de pauza, daca nu ai stare, sa bagi niste cardio. Incearca sa faci odata umeri lunea sa vezi cam cat poti duce cu adevarat pentru ca eu totusi cred ca miercurea deja nu te mai poti antrena la capacitate maxima. da, insa eu sunt deficitar la piept de aia l-am bagat lunea, la umeri sincer simt ca lucreaza destul de bn , incerc asa saptamana viitoare, dar daca ii bag luni ar trb sa mut pieptul ...hmm..pe joi vineri....cam atata ma tine febra la piept. O sa incerc sa vad, joia nu ma simt deloc obosit, putin cand fac paralele la triceps ..in schimb totul e ok. Si daca bag umeri a doua zi dupa piept cum miai propus. atunci ii simt putin obositi ..am incercat asa, cand am mai mult timp fac asa antrenamentul , cand timpul nu prea imi permite il fac in urmatorul fel. Piept-triceps,Marti:Spate-biceps Miercuriauza Joi: Umeri-trapes Vineri:Picioare-abdomen. cand nu pot mai mult de 4 zile pe saptamana. La sala nu prea pot merge sambata, ca este destul de departe de mn ...si 6 km pe jos zilnic la sala...+cardio ii cam solicitant. si cu febra la picioare sambata+ ca sambata am mult de lucru... , am sa incerc totusi sa pun lunea umeri sa vad o comparatie fata de miercurea
Editat de moanam1 pe 8 aug 2012 23:14
I do because I can
I can because i want to
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
Program Sala Incepator
scris pe 13 aug 2012 14:15 de OvyBlue
Cine ma poate ajuta cu un program am inceput sa merg la sala si nu am un program bine pus la punct am 17 ani 178m 87kg si sunt endomorf spre mezomorf am sa va multumesc cine ma ajuta.
|
sus |
|
basu
|
Re: Program Sala Incepator
scris pe 13 aug 2012 14:17 de basu
Cine ma poate ajuta cu un program am inceput sa merg la sala si nu am un program bine pus la punct am 17 ani 178m 87kg si sunt endomorf spre mezomorf am sa va multumesc cine ma ajuta.
Te poti inspira din jurnale. O sa vezi ca a face un program nu este o chestie de rutina ci una individualizata care se face cum se spune cu mana pe pacient si nu pe forum. In toata aceasta problema cea mai importanta piesa esti tu.
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
Re: Program Sala Incepator
scris pe 13 aug 2012 14:33 de OvyBlue
Te poti inspira din jurnale. O sa vezi ca a face un program nu este o chestie de rutina ci una individualizata care se face cum se spune cu mana pe pacient si nu pe forum. In toata aceasta problema cea mai importanta piesa esti tu.
Te inteleg dar nu prea ma pricep cu programele astea cu cate repetari sa fac etc...nu pot sa ma ajuti cu un program unu care crezi ca imi este bun astept si alte raspunsuri
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
Program incepator
scris pe 13 aug 2012 16:58 de OvyBlue
Chiar nu este nimeni pe aici care sa ma ajute cu un program de incepator
|
sus |
|
george2208
Junior member 21 mesaje
|
Re: Program incepator
scris pe 13 aug 2012 21:23 de george2208
Chiar nu este nimeni pe aici care sa ma ajute cu un program de incepator stai linistit nu te va ajuta nimeni pt ca si eu cerut cateva sfaturi si nu m-au ajutat asa ca ramane sa cauti in alta parte
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 21:27 de sZoTaK
stai linistit nu te va ajuta nimeni pt ca si eu cerut cateva sfaturi si nu m-au ajutat asa ca ramane sa cauti in alta parte pai daca nu stii nici macar sa formulezi gramatic corect o fraza, la ce te astepti?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 21:48 de OvyBlue
pai daca nu stii nici macar sa formulezi gramatic corect o fraza, la ce te astepti?
Foarte urat din partea voastra noi venim aici sa va cerem ajutorul cu cel mai mare drag si voi radeti de noi nu este frumos
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 aug 2012 21:51 de sZoTaK
Foarte urat din partea voastra noi venim aici sa va cerem ajutorul cu cel mai mare drag si voi radeti de noi nu este frumos dragule. pe forumul asta sunt scrise cel putin 20 de programe pt incepatori. daca cautai..sau daca nu, gasesti pe google sau pe bb.com destule
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 21:54 de OvyBlue
dragule. pe forumul asta sunt scrise cel putin 20 de programe pt incepatori. daca cautai..sau daca nu, gasesti pe google sau pe bb.com destule
OK, daca esti amabil da-mi link direct cu programul dupa acest forum care crezi ca este mai bun
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 aug 2012 21:56 de sZoTaK
OK, daca esti amabil da-mi link direct cu programul dupa acest forum care crezi ca este mai bun nu ma apuc sa caut pt tine. atat iti spun ca pt inceput eu m-as rezuma la exercitii de baza, sa pui o fundatie, si o frecventa mai mare a antrenarii grupelor. poftim, sa nu zici ca-s rau:
http://www.bodybuilding.com/fun/randy29.htm
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 22:05 de OvyBlue
nu ma apuc sa caut pt tine. atat iti spun ca pt inceput eu m-as rezuma la exercitii de baza, sa pui o fundatie, si o frecventa mai mare a antrenarii grupelor. poftim, sa nu zici ca-s rau:
http://www.bodybuilding.com/fun/randy29.htm
Ms inca ceva te rog eu frumos si atat mai iti cer vad ca sunt pe 3 zile programu cum le sortez adica ce trag luni,miercuri si vineri scriele tu aici hai te rog eu nu dureaza mult te pricepi mai bine
|
sus |
|
george2208
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 22:09 de george2208
Ms inca ceva te rog eu frumos si atat mai iti cer vad ca sunt pe 3 zile programu cum le sortez adica ce trag luni,miercuri si vineri scriele tu aici hai te rog eu nu dureaza mult te pricepi mai bine szotak nu inteleg ce nu este corect in fraza aia
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 aug 2012 22:27 de sZoTaK
Ms inca ceva te rog eu frumos si atat mai iti cer vad ca sunt pe 3 zile programu cum le sortez adica ce trag luni,miercuri si vineri scriele tu aici hai te rog eu nu dureaza mult te pricepi mai bine Training Frequency: 3 days
Training Days: Monday, Wednesday, Friday
Routine Duration: 3 to 6 months
Sets Per Exercise: 2 to 3 sets
Rest Between Sets: Up to 2 minutes
daca citeai...
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 22:30 de OvyBlue
Training Frequency: 3 days
Training Days: Monday, Wednesday, Friday
Routine Duration: 3 to 6 months
Sets Per Exercise: 2 to 3 sets
Rest Between Sets: Up to 2 minutes
daca citeai...
Asta am inteles dar ma refer adica ex. azi luni la ce trag pai asa, Impins cu bara pe orizontal ,Fluturari cu gantere pe orizontal etc daca ma intelegi vreau sa le pun in ordine ma intelegi sau trebuie facute toate in aceeasi zii
Editat de OvyBlue pe 13 aug 2012 22:31
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 aug 2012 22:44 de sZoTaK
Asta am inteles dar ma refer adica ex. azi luni la ce trag pai asa, Impins cu bara pe orizontal ,Fluturari cu gantere pe orizontal etc daca ma intelegi vreau sa le pun in ordine ma intelegi sau trebuie facute toate in aceeasi zii n-ai citit. citeste, si revino.
|
sus |
|
OvyBlue
Junior member 31 mesaje
|
scris pe 13 aug 2012 22:51 de OvyBlue
n-ai citit. citeste, si revino.
Am citit dar nu prea inteleg bine engleza doar fluent, doar atata vreau sa stiu acele exerciti trebuie facute toate in aceeasi zi adica luni le fac pe toate care sunt acolo si miercuri la fel si vineri intelegi fa-ma sa inteleg o data
Editat de OvyBlue pe 13 aug 2012 22:52
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 13 aug 2012 22:54 de sZoTaK
Am citit dar nu prea inteleg bine engleza doar fluent, doar atata vreau sa stiu acele exerciti trebuie facute toate in aceeasi zi adica luni le fac pe toate care sunt acolo si miercuri la fel si vineri intelegi fa-ma sa inteleg o data da. e full body workout.
|
sus |
|
Pagina 32 33 34 35 36 37 38 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|