Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 28 29 30 31 32 33 34 din 51
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de antrenament
scris pe 5 apr 2012 18:35 de Mytzza97
6 e cam mult... dar sa zicem 4-5 de orizontal mi se pare ok. Adica un program de genu:
Fluturari: 3 serii
Orizontal: 5 serii
Inclinat: 3 serii
Mi se pare ok.
si daca fac in loc de fluturati , impuns in declinat , sau sa fac o saptamana declinat o saptamana fluturari
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 6 apr 2012 08:43 de basu
si daca fac in loc de fluturati , impuns in declinat , sau sa fac o saptamana declinat o saptamana fluturari
Roteste-le mereu ca sa creezi confuzie. Confuzie musculara.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
xXaleXx
Newbie 1 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 10 apr 2012 18:29 de xXaleXx
Va salut.Domnule antrenor(administrator) as vrea sa imi spuneti si mie un program adecvat pt mine.Vreau sa imi creasca masa musculara cat de rapid.Am 14 ani 1,70 si 50kg.Nu sunt nici chiar incepator dar niki avansat.Am mers de vreo 2 ori la sala si am mai facut antrenament acasa dar nu mereu(o sapt da si 2 luni nu ) ).As vrea sa imi recomandati si ce greutati ar fi potrivite pt mn.
Va Multumesc anticipat
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 12 apr 2012 11:07 de Mytzza97
Roteste-le mereu ca sa creezi confuzie. Confuzie musculara.
adica ?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 12 apr 2012 12:22 de MrOlympia
Va salut.Domnule antrenor(administrator) as vrea sa imi spuneti si mie un program adecvat pt mine.Vreau sa imi creasca masa musculara cat de rapid.Am 14 ani 1,70 si 50kg.Nu sunt nici chiar incepator dar niki avansat.Am mers de vreo 2 ori la sala si am mai facut antrenament acasa dar nu mereu(o sapt da si 2 luni nu ) ).As vrea sa imi recomandati si ce greutati ar fi potrivite pt mn.
Va Multumesc anticipat
Ai mers de 2 ori la sala nu esti incepator dar nici avansat ? ) Inseamna ca eu sunt deja PRO la peste 1 an si jumatate de sala . Eu in locul tau as mai astepta putin esti cam firav din datele tale .. dar daca vrei sa te apuci foarte bine , nu te opreste nimeni de aici . Greutati nu poate sa iti recomande nimeni , fiecare lucreaza cu cat poate . Nu o sa poti lucra cu greutati prea mari la 14 ani si 50 kg . Nu te arunca pe greutati pe care nu le poti controla chiar daca o sa ti se para la sala ca altii imping greutati imense pe langa tine . Concentreazate pe ceea ce faci tu , nu altii .Programe de antrenament sunt cu sutele cred pe acest forum . La 50 kg trebuie sa mananci mult si sanatos ca sa se vada ceva in timp cat mai scurt , antrenament corect , odihna corespunzatoare . As apela la un antrenament de 4 zile pe saptamana in cazul tau chiar si 3 dar e cam extenuant .
Luni : Spate + biceps
Marti : Piept + abdomen
Miercuri : Pauza
Joi : Picioare
Vineri : Pauza
Sambata : Umeri + triceps
Duminica : Pauza
5-6 mese pe zi , cel putin 8 ore de somn pe noapte si o sa vezi poate ceva rezultate in timp peste 1-2-3 ani .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 20 apr 2012 18:38 de junior24
De cate ori va antrenati pe saptamana??
Eventual,daca doriti puteti scrie si antrenamentul pe care il faceti in cursul unei saptamani.
De 6 ori .
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
Valy13
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 10:22 de Valy13
De cate ori va antrenati pe saptamana??
Eventual,daca doriti puteti scrie si antrenamentul pe care il faceti in cursul unei saptamani.
Luni brate
marti brate
joi brate
duminica brate
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 apr 2012 15:35 de MrOlympia
Luni brate
marti brate
joi brate
duminica brate
Vorbesti serios sau e doar ironic ? )
Still growing
|
sus |
|
sageatah
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 5 mai 2012 02:09 de sageatah
As dori va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi inainte sa-mi pot definitiva noul program de antrenament. Din pacate va trebui sa reduc nr de zile de la 4 la 3 zile pe saptamana si nu stiu cu ce alta grupa as putea lucra si picioarele deoarece mai toata lumea recomanda o zi dedicata special piciorelor.
As evita ziele de Umeri+picioare si piept+triceps.
Multumesc anticipat
|
sus |
|
sageatah
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 5 mai 2012 08:03 de sageatah
As dori va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi inainte sa-mi pot definitiva noul program de antrenament. Din pacate va trebui sa reduc nr de zile de la 4 la 3 zile pe saptamana si nu stiu cu ce alta grupa as putea lucra si picioarele deoarece mai toata lumea recomanda o zi dedicata special piciorelor.
As evita ziele de Umeri+picioare si piept+triceps.
Multumesc anticipat
Sorry ca nu am editat postul anterior, dintr-un oarecare motiv nu apare butonul de edit.
Oricum, voiam sa va intreb daca ar fi ok urmatoarele variante:
1- Piept/picioare
2- Umeri/Trapez/Biceps
3- Spate/triceps
Sau
1- Piept/Picioare
2- Biceps/triceps
3- Umeri/trapez/Biceps
Si ultima dar nu cea din urma, sa integrez antrenamentele de picioare in 2 zile separate, de ex la acest moment am 6 antrenamente la picioare + faptul ca merg aproape zilnic ceva km pe bicicleta, sa am ceva de genul:
1- Piept/Biceps
2- Spate/triceps/picioare
3- Umeri/trapez
Desigur, cu pauza de o zi intre fiecare antrenament
Editat de sageatah pe 5 mai 2012 08:03
|
sus |
|
clid
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 11:42 de clid
Spuneti-mi si mie, va rog, exercitiile pentru o grupa musculara, se fac unul dupa altul, sau se intercaleaza cu exercitiile altor grupe? Va multumesc
|
sus |
|
basu
|
scris pe 9 mai 2012 13:35 de basu
Spuneti-mi si mie, va rog, exercitiile pentru o grupa musculara, se fac unul dupa altul, sau se intercaleaza cu exercitiile altor grupe? Va multumesc
Se pot face si asa. Adic afaci o serie de biceps urmata imediat de o serie de triceps. De obicei se baga asa grupe antagonice adica asezate opus pe fizicul distinsului culturist. Sunt destui care se antreneaza si asa. De ce ? Fiecare crede ca exista o explicatie. Dar nu este o metoda foarte comuna. Eu nu am facut nicodata asa.
Problema apare mai des la grupe foarte mari pt ca daca grupele alea sunt antagonice si ar trebui sa fie ca sa nu alergi sangele de la gambe la piept si grupele despre care vb aici sunt pectoralii si spatele cu muschii pe care ii cunosti , e posibili sa nu poti folosi aceasta metoda pt ca nu vei putea sa sustii acest efort pur si simplu. Adica o sa mori pe drum. Nu o sa poti.
Habar nu am de ce nu folositi metode simple care la incepatori sunt foarte eficiente si va complicati cu asa ceva.
|
sus |
|
clid
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 16:43 de clid
Si care ar fi acele metode? Intreb pentru ca nu stiu la ce te referi... Oricum multumesc pentru raspuns
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 17:07 de MrOlympia
Si care ar fi acele metode? Intreb pentru ca nu stiu la ce te referi... Oricum multumesc pentru raspuns
Adica un antrenament normal .. fara alte combinari care nu isi au rostul pentru unii .
De ex .
Luni : Spate
Marti : Piept + biceps
Miercuri : Pauza
Joi : Umeri + triceps
Vineri : Picioare
Sambata : Pauza
Duminica : Pauza
3-4 exercitii a cate 4 serii pt grupele mari si 2-3 exercitii pentru grupele mici . Repetari cu greutati medii / mari , 8-12 repetari , aici fiecare face cum e mai bine pt el si cam atat ...
Still growing
|
sus |
|
clid
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 9 mai 2012 17:13 de clid
ok, ms, incercam asa...
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 10 mai 2012 00:06 de ricardo
Se pot face si asa. Adic afaci o serie de biceps urmata imediat de o serie de triceps. De obicei se baga asa grupe antagonice adica asezate opus pe fizicul distinsului culturist. Sunt destui care se antreneaza si asa. De ce ? Fiecare crede ca exista o explicatie. Dar nu este o metoda foarte comuna. Eu nu am facut nicodata asa.
Problema apare mai des la grupe foarte mari pt ca daca grupele alea sunt antagonice si ar trebui sa fie ca sa nu alergi sangele de la gambe la piept si grupele despre care vb aici sunt pectoralii si spatele cu muschii pe care ii cunosti , e posibili sa nu poti folosi aceasta metoda pt ca nu vei putea sa sustii acest efort pur si simplu. Adica o sa mori pe drum. Nu o sa poti.
Habar nu am de ce nu folositi metode simple care la incepatori sunt foarte eficiente si va complicati cu asa ceva.
...eu cred ca superseriile sunt mult mai eficiente daca se fac 2 exercitii pentru aceeasi grupa musculara sau cel putin pentru 2 grupe apropiate cum ar fi : la picioare extensii quadriceps + flexii femurali, sau la brate :triceps +biceps...eu personal nu combin exercitii de la 2 grupe musculare, incep una doar dupa ce am terminat cealalta...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 10 mai 2012 07:32 de basu
...eu cred ca superseriile sunt mult mai eficiente daca se fac 2 exercitii pentru aceeasi grupa musculara sau cel putin pentru 2 grupe apropiate cum ar fi : la picioare extensii quadriceps + flexii femurali, sau la brate :triceps +biceps...eu personal nu combin exercitii de la 2 grupe musculare, incep una doar dupa ce am terminat cealalta...
Se poate oricum.
|
sus |
|
BobNadgob
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 11 mai 2012 00:08 de BobNadgob
Luni: biceps + triceps + cardio
Marti: deltoizi + antebrat + cardio
Miercuri: cardio + abdomene
Joi: piept + cardio
Vineri: picioare + cardio
Sambata: spate + cardio
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 11 mai 2012 00:56 de ricardo
...ce intelegi tu prin cardio? si cat dureaza? daca ai face cardio pe bune cate 6 zile/sapt in putin timp o sa mirosi a ars =))...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 11 mai 2012 01:01 de ricardo
Sorry ca nu am editat postul anterior, dintr-un oarecare motiv nu apare butonul de edit.
Oricum, voiam sa va intreb daca ar fi ok urmatoarele variante:
1- Piept/picioare
2- Umeri/Trapez/Biceps
3- Spate/triceps
Sau
1- Piept/Picioare
2- Biceps/triceps
3- Umeri/trapez/Biceps
Si ultima dar nu cea din urma, sa integrez antrenamentele de picioare in 2 zile separate, de ex la acest moment am 6 antrenamente la picioare + faptul ca merg aproape zilnic ceva km pe bicicleta, sa am ceva de genul:
1- Piept/Biceps
2- Spate/triceps/picioare
3- Umeri/trapez
Desigur, cu pauza de o zi intre fiecare antrenament
...dupa parerea mea, cel mai bun antrenament pentru 3 zile care cuprinde toate grupele este :
luni: piept+triceps+biceps
martiauza
miercuri icioare+abdomen
joi: pauza
vineri: spate+umeri+trapez
week-end auza
...daca nu vrei sa faci piept+tricpes (ceea ce mie mi se pare o prostie si nu inteleg care-i motivul) poti schimba tricepsul cu umerii intre ele...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
BobNadgob
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 11 mai 2012 14:15 de BobNadgob
...ce intelegi tu prin cardio? si cat dureaza? daca ai face cardio pe bune cate 6 zile/sapt in putin timp o sa mirosi a ars =))...
alergare pe banda, bicicleta, stepper, min 45 de minute, in ziua de cardio, minim o ora...
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 11 mai 2012 15:37 de ricardo
Eu fac umeri cu triceps si pieptul cu biceps. Spatele singur. A mers foarte bine asa. Asa de bine ca nu am mai schimbat antrenamentul cam de mult. Stiu ca trebuie dar asta este.... Am vreo 3 ani de cand fac numai asa.
...aici se discuta despre aranjarea tuturor grupelor in 3 zile , tu ai un program de 4 zile...nu stiu daca trebuie schimbata neaparat arajarea pe grupe, mai importanta este rotirea exercitiilor, dar tu stii asta....
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 11 mai 2012 15:43 de ricardo
alergare pe banda, bicicleta, stepper, min 45 de minute, in ziua de cardio, minim o ora...
...si tu crezi ca este benefic si/sau sanatos sa faci cardio in fiecare zi (exceptie duminnica) ? nu crezi ca organismul tau are nevoie si de odihna? eu iti sugerez sa mai introduci cel putin o zi de odihna la mijlocul saptamanii , spre binele tau...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 11 mai 2012 15:46 de ricardo
...si apropo, daca tu faci cardio dupa antrenamentul de picioare, inseamna ca tot te-ai zdrobit la antrenament...altii dupa antrenamentul de picioare abia mai pot umbla, in schimb tu mai esti in stare de aproape 1 ora de cardio...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 11 mai 2012 22:16 de basu
...aici se discuta despre aranjarea tuturor grupelor in 3 zile , tu ai un program de 4 zile...nu stiu daca trebuie schimbata neaparat arajarea pe grupe, mai importanta este rotirea exercitiilor, dar tu stii asta....
Nu asta am vrut sa spun. Picioarele vin bagate in oricare din zilele alea trei. Noi stim ca cel mai greu va fi sa le bage la spate. Eu nu cred ca m-as apuca de asa ceva.
Eu sunt de parere ca este la fel de importanta asezarea pe grupe ca si rotirea exercitiilor.
Dar un antrenament pe trei zile se poate face insa eu as face altfel. Poate ca vom vorbi vreodata mai pe larg despre asta.
|
sus |
|
ricardo
|
scris pe 12 mai 2012 00:11 de ricardo
Nu asta am vrut sa spun. Picioarele vin bagate in oricare din zilele alea trei. Noi stim ca cel mai greu va fi sa le bage la spate. Eu nu cred ca m-as apuca de asa ceva.
Eu sunt de parere ca este la fel de importanta asezarea pe grupe ca si rotirea exercitiilor.
Dar un antrenament pe trei zile se poate face insa eu as face altfel. Poate ca vom vorbi vreodata mai pe larg despre asta.
... nu am zis ca nu este importanta impartirea pe grupe ci ca nu trebuie neaparat schimbata la fel de des ca si rotirea exercitiilor...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
basu
|
scris pe 12 mai 2012 08:52 de basu
... nu am zis ca nu este importanta impartirea pe grupe ci ca nu trebuie neaparat schimbata la fel de des ca si rotirea exercitiilor...
Sunt importante toate.
|
sus |
|
Savanu
Newbie 3 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 14 mai 2012 01:22 de Savanu
sal si imi pare bine ca v-am gasit am si eu un program si nu stiu daca este bun vreau sa mai pun ceva masa musculara pe mine si cineva mi-a dat acest program parerea mea este ca e cam greu dar pot sa il dovedesc
Luni :
umeri
bicepsi
tricepsi
Cvadrice
femurali
marti:
pectorali
spate
abdomen
gambe
joi:
umeri
bicepsi
tricepsi
Cvadricepsi
femurali
Vineri sau Smbata:
pectorali
spate
abdomen
gambe
cam acesta ar fi programul meu as dori sa stiu daca e bun si daca nu e care e problema am ales grupul mare de muschi pectorali cu spate in aceasi zi pt ca solicita toti muschii si nu imi obosesc prea tare tricepsi sau bicepsi in aceasi zi multumesc
Editat de Savanu pe 14 mai 2012 01:32
|
sus |
|
Pagina 28 29 30 31 32 33 34 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|