Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 26 27 28 29 30 31 32 din 51
greuu
Veteran member 190 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 26 feb 2012 03:55 de greuu
Ce parere aveti despre urmatorul program:
Marti:Biceps+Piept+Umeri
Miercuri:Picioare+Abdomen
Joi:Pauza
Vineri:Spate+Triceps
Este bine daca lucrez dupa programul acesta sau mia trebe sa schimb ceva la el?
Multumesc!
Eu personal dupa ce fac piept partea din fata a umarului e distrusa e obosita se simnte. Poate tu esti diferit.
Dar cred totusi ca din greseli se invata si testand si intelegand corpul tau , fiecare are alt corp, alt genetic , alta forma de recuperare.
Dar sa iti si raspund la intrebarea ta desi raspunsul de mai sus e cel potrivit.
Mai bine baga umeri cu picioarele , si pune antrenamentu de marti in luni si dai pauza o zi.
Nu uita de antebrat , gambe , trapez si lombari.
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 10:36 de ionutz598
Da,de acord cu tine,numai ca din cate am auzit picioarele trebuie lucrate singure:d
Daca e asa bag piept doar cu biceps:d
si atunci las pe vineri triceps+umeri+umeri:d
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 11:00 de ionutz598
Dar daca fac asa:
Marti:Piept+Triceps
Miercuri:Picioare+Abdomen (oricum le fac aproape zilnic)
Joi:Biceps+Umeri
Vineri:Spate+Trapez
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 11:06 de MrOlympia
Dar daca fac asa:
Marti:Piept+Triceps
Miercuri:Picioare+Abdomen (oricum le fac aproape zilnic)
Joi:Biceps+Umeri
Vineri:Spate+Trapez
Marti : Piept + Biceps
Miercuri : Picioare + abdomen
Joi: Spate + trapez
Vineri : Umeri + triceps
Incearca asa ... vezi cum iti merge .
Editat de MrOlympia pe 26 feb 2012 11:07
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 11:15 de ionutz598
Sper sa dea roade si sa ma simt bine!:d
Asa programu e bun? nu?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 14:39 de MrOlympia
Sper sa dea roade si sa ma simt bine!:d
Asa programu e bun? nu?
Ca grupare e bine dar ... stii si tu cred ca nu doar de asta depinde cresterea musculara .
Still growing
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 22:39 de stefanp
Marti : Piept + Biceps
Miercuri : Picioare + abdomen
Joi: Spate + trapez
Vineri : Umeri + triceps
Incearca asa ... vezi cum iti merge . sau...piept+biceps,picioare,umeri+trapez,spate+tric epse...o idee de antrenament
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 23:01 de ionutz598
Multumesc mult pentru idee!Cei care ati incercat acest program de antrenament,cum e?dati randament?
se vede ceva?
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 5 mar 2012 13:37 de adi123
e bine daca fac: luni spate+bicep, martiiept+triceps, miercuri: picioare+umeri iar apoi de joi sa reiau programul, lasand doar duminica pentru odihna?
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 5 mar 2012 13:55 de MrOlympia
e bine daca fac: luni spate+bicep, martiiept+triceps, miercuri: picioare+umeri iar apoi de joi sa reiau programul, lasand doar duminica pentru odihna?
nu e nimic bun ... mai citeste pe forum ..
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 5 mar 2012 19:36 de basu
Este bine daca te intereseaza sa faci doar antrenament.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 mar 2012 10:48 de adi123
Este bine daca te intereseaza sa faci doar antrenament.
in momentul acesta nu am altceva de facut. fac doar sala. am observat legatura dintre grupele spate-biceps si piept-tricep din timpul antrenamentului. decat sa fac o zi spate, o zi peipt iar apoi o zi separat pentru brate pe saptamana, m-am gandit sa le fac in functie de programul afisat mai sus. in acest fel fiecare grupa va avea timp de refacere 2 zile neintervenind supraantrenamentul.
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 6 mar 2012 15:30 de MrOlympia
in momentul acesta nu am altceva de facut. fac doar sala. am observat legatura dintre grupele spate-biceps si piept-tricep din timpul antrenamentului. decat sa fac o zi spate, o zi peipt iar apoi o zi separat pentru brate pe saptamana, m-am gandit sa le fac in functie de programul afisat mai sus. in acest fel fiecare grupa va avea timp de refacere 2 zile neintervenind supraantrenamentul.
Zici tu ca nu intervine supraantrenamentul ? Hmm eu m-as mai gandi in locul tau dar daca tii sa crezi ca asa e si nu te supraantrenezi dai inainte cu programul ala .
Still growing
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 mar 2012 18:05 de adi123
Zici tu ca nu intervine supraantrenamentul ? Hmm eu m-as mai gandi in locul tau dar daca tii sa crezi ca asa e si nu te supraantrenezi dai inainte cu programul ala .
cam ai dreptate. am inceput saptamana asta tipul asta de antrenament iar azi cand am fost abia mai trageam. cand am ajuns acasa am luat somn direct desi eu nu dorm dupa amiaza. am sa termin saptamana sa vad cum ma simt. daca trec cu bine il continui, daca nu, am sa schimb cu 4 zile pe sapt.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 6 mar 2012 18:14 de stefanp
cam ai dreptate. am inceput saptamana asta tipul asta de antrenament iar azi cand am fost abia mai trageam. cand am ajuns acasa am luat somn direct desi eu nu dorm dupa amiaza. am sa termin saptamana sa vad cum ma simt. daca trec cu bine il continui, daca nu, am sa schimb cu 4 zile pe sapt. o idee buna e antrenamentul pe 4 zilenu e o idee buna sa faci fiecare grupa de 2 ori pe saptamina.nu cresti mai repede daca faci o grupa de2ori...poate doar un supraantrenamentbafta
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ispirbogdan
Newbie 4 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de antrenament
scris pe 7 mar 2012 14:11 de ispirbogdan
salut!din ce am citit pe forum,am observat k esti foarte bn informat in legatura q antrenamentele,culturimsul etc. si k ai ceva timp de cand faci sala...ai putea sa imi zici si mie ce trebuie sa fac mai exact la sala...tin sa mentionez k am 20 de ani,1.87 si bine peste 100 de kg...ai putea sa imi dai niste sfaturi qm sa slabesc mai intai,k dupa sa pun ceva masa musculara?
antrenamentul pe care il fac aqm e asta si nush cat e de bun(sunt incepator):
Luni: piept, biceps
Marti: Picioare, abdomen
Miercuri: pauza
Joi: spate, triceps
Vineri: trapez, umeri
Sambata si Duminicaauza
|
sus |
|
ispirbogdan
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 7 mar 2012 14:16 de ispirbogdan
salut!crezi k pt un incepator e bun antrenamentul asta:
Sambata si Duminica: pauza
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 7 mar 2012 21:07 de stefanp
salut!din ce am citit pe forum,am observat k esti foarte bn informat in legatura q antrenamentele,culturimsul etc. si k ai ceva timp de cand faci sala...ai putea sa imi zici si mie ce trebuie sa fac mai exact la sala...tin sa mentionez k am 20 de ani,1.87 si bine peste 100 de kg...ai putea sa imi dai niste sfaturi qm sa slabesc mai intai,k dupa sa pun ceva masa musculara?
antrenamentul pe care il fac aqm e asta si nush cat e de bun(sunt incepator):
Sambata si Duminicaauza apropo,cind vrei sa vb cu cineva,precizeaza cu cine vrei sa vorbesti,ok?daca e vb de mine,forma de acum,e cam slabuta(80gk,41brat la cald)fac doar de mentinere si pt sanatate.acum10ani aveam95gk cu46la brat la cald,dar in urma unui operatii(hernie inghinala operata,si hernie de disc neoperata in 2002)am slabit cam15gk,si prefer sa ramin la80kg,ca sa nu mai am probleme cu coloana.schimba vineri cu joi,e mai binenu e obligatoriu,bineinteles sa faci ce zic euai grije la alimentatie +cardio,daca vrei sa slabesti mai repede.
Editat de stefanp pe 7 mar 2012 22:07
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
ispirbogdan
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 15 mar 2012 16:05 de ispirbogdan
apropo,cind vrei sa vb cu cineva,precizeaza cu cine vrei sa vorbesti,ok?daca e vb de mine,forma de acum,e cam slabuta(80gk,41brat la cald)fac doar de mentinere si pt sanatate.acum10ani aveam95gk cu46la brat la cald,dar in urma unui operatii(hernie inghinala operata,si hernie de disc neoperata in 2002)am slabit cam15gk,si prefer sa ramin la80kg,ca sa nu mai am probleme cu coloana.schimba vineri cu joi,e mai binenu e obligatoriu,bineinteles sa faci ce zic euai grije la alimentatie +cardio,daca vrei sa slabesti mai repede. da,pe tn am vrut sa te intreb.scz,dar sunt nou pe aici si nu am stiut care e treaba cu forumul,mesajele...ms pt sfaturi,o zi buna.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 15 mar 2012 22:48 de stefanp
da,pe tn am vrut sa te intreb.scz,dar sunt nou pe aici si nu am stiut care e treaba cu forumul,mesajele...ms pt sfaturi,o zi buna. nu trebuie sa ti ceri scuze,stai linistitnu e nici o problema.o zi buna
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
NgP
Veteran member 168 mesaje
|
scris pe 18 mar 2012 22:27 de NgP
o intrebare:
tot vad programe cu Piept+Triceps.
daca se lucreaza pieptul, intra si tricepsul indirect si oboseste putin...apoi cand trebuie sa lucrezi tricepsul direct, nu cumva este obosit pentru a mai fi antrenat la maxim?
Editat de NgP pe 18 mar 2012 22:41
|
sus |
|
seva
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 18 mar 2012 23:44 de seva
o intrebare:
daca se lucreaza pieptul, intra si tricepsul indirect si oboseste putin...apoi cand trebuie sa lucrezi tricepsul direct, nu cumva este obosit pentru a mai fi antrenat la maxim?
Eu sunt inca prea micut in experienta sa raspund cum trebuie, dar la mine dupa piept tricepsul este mort complet, nu am ce sa lucrez la el, eu fac si piept si spate separat de brate; (bartele intr-o alta zi) .
La uni da rezultate foarte bune lucrat cu pieptul, probabil au mult mai multa experienta ca si mine si au forta necesara sa lucreze si tricepsul dupa piept .
Bafta.
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 19 mar 2012 00:27 de NgP
si eu pot lucra triceps dupa piept,dar tricepsul il simt cam obosit asa putin, si deja dupa o serie de flotari la paralele e aproape epuizatde asta intreb, nu ar fi mai bine triceps in alta zi sau sa fie facut cu spatele..
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 19 mar 2012 01:43 de radu1
Eu sunt inca prea micut in experienta sa raspund cum trebuie, dar la mine dupa piept tricepsul este mort complet, nu am ce sa lucrez la el, eu fac si piept si spate separat de brate; (bartele intr-o alta zi) .
La uni da rezultate foarte bune lucrat cu pieptul, probabil au mult mai multa experienta ca si mine si au forta necesara sa lucreze si tricepsul dupa piept .
Bafta.
Nu e vorba de forta ci de tehnica... Daca lucrezi corect pieptu poti sa faci lejer triceps dupa.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
panisher
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 19 mar 2012 06:31 de panisher
Salut. De curand am inceput sa merg din nou la sala, iar antrenamentul meu este urmatoru: luni piept si biceps, marti picioare, joi umeri si trapez, vineri spate si triceps iar abdomen de 2/saptamana. Miercuri, vineri si sambata pauza.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 mar 2012 09:12 de basu
o intrebare:
Depinde ce intelegi tu prin antrenarea unei grupe musculare. La maxim .
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 19 mar 2012 12:02 de NgP
pai maxim ma refer sa lucrez muschiul la capacitate maxima incat sa poata sa creasca.
PS: instructorul meu mi-a zis ca pot antrena o grupa de 2ori pe saptamana daca am timp si eventual acea grupa sa fie una mare sau una deficitara. omul a fost culturist de performanta, are o varsta si inca arata destul de bine.
Editat de NgP pe 19 mar 2012 12:07
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 mar 2012 12:54 de basu
pai maxim ma refer sa lucrez muschiul la capacitate maxima incat sa poata sa creasca.
PS: instructorul meu mi-a zis ca pot antrena o grupa de 2ori pe saptamana daca am timp si eventual acea grupa sa fie una mare sau una deficitara. omul a fost culturist de performanta, are o varsta si inca arata destul de bine.
Eu nu am nici o problema cu antrenorul tau si nu inteleg de ce imi explici mie despre dansul. Dar am o problema cu logica ta. Daca ai incredere in ceea e iti spune si mi se pare foarte corect acest lucru , nu inteleg de ce mai pui in discutie pe forum astfel de subiecte. Respecta baiete ce ti-a spus antrenorul tau si cu asta basta. Daca dupa o perioada de timp observi ca rezultatele nu apar iei masuri. Adica vb cu el despre niste schimbari sau schimbi antrenorul.
Atunci cand doresti sa stimulezi un muschi poti folosi si metoda preobosirii. Aia inseamna ca vei folosi un exercitiu de izolare prima data apoi vei trece la exercitii de baza pe care evident ca nu le vei putea executa cu o greutate la fel de mare ca de obicei. Dar muschiul va fi stimulat doar daca il vei obliga sa atinga si eventual sa depasasca acel punct critic numit epuizare musculata momentana totala.
Crezi ca asta ar putea avea legatura cu ce discutam noi ?
Personal cred ca daca vei folosi metoda preobosirii ai sanse mai mari ca acest lucru sa iti si reusasca.
|
sus |
|
NgP
|
scris pe 19 mar 2012 13:09 de NgP
asta e ideea ,tind sa am mai mare incredere in cei de aici chiar daca nu ii cunosc si nu stiu ce performante au...
dar vreau sa ma conving cum este mai bine pt a creste masa musculara..o grupa o singura data sau de 2 ori pe saptamana. de asta tot intreb aici, sa primesc cat mai multe argumente pt ceva anume
|
sus |
|
Pagina 26 27 28 29 30 31 32 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|