Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 24 25 26 27 28 29 30 din 51
Ianis
Newbie 1 mesaje
|
Re: ::::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::::
scris pe 9 ian 2012 12:07 de Ianis
Eu imi antrenez fiecare grupa de 2x pe saptamana,voi ce parere aveti este prea mult este mai bine o data pe saptamana?
programul meu este urmatorul:
Luni:Piept,biceps
Marti: Spat,triceps
Miercuri:Picioare,umeri
Joiauza
Abdomenul il lucrez cam la doua zile iar trapezul foarte rar.Ma gandeam sa incerc un program undesa lucrez fiecare grupa o data pe saptamana.Astept nistesfaturi .Multumesc!!
|
sus |
|
yo_shmen94
Expert member 583 mesaje
|
scris pe 9 ian 2012 12:36 de yo_shmen94
Eu imi antrenez fiecare grupa de 2x pe saptamana,voi ce parere aveti este prea mult este mai bine o data pe saptamana?
Joiauza
Abdomenul il lucrez cam la doua zile iar trapezul foarte rar.Ma gandeam sa incerc un program undesa lucrez fiecare grupa o data pe saptamana.Astept nistesfaturi .Multumesc!!
nu e bine sa antrenezi fiecare grupa de 2 ori pe saptamana,ai auzit de supraantrenament?
incearca cu un program de 4 sau 5 zile
combina un pic de vointa cu un gram de tel
|
sus |
|
Leonard68
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 11 ian 2012 09:09 de Leonard68
Joiauza
Abdomenul il lucrez cam la doua zile iar trapezul foarte rar.Ma gandeam sa incerc un program undesa lucrez fiecare grupa o data pe saptamana.Astept nistesfaturi .Multumesc!! EU fac asa:Luni-piept cu antebrate;Marti-picioare cu abdomen;Miercuri-pauza;Joi:dorsali cu umeri;Vineri:Brate(biceps,triceps).incearca asa si eu zic ca vei vedea rezultatele in timp.
|
sus |
|
Licious
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 13 ian 2012 17:20 de Licious
Salut am 20 de ani, am mai facut sala 1 an m-am lasat cam de vreo 6 luni as vrea sa ma reapuc,, dar as vrea sa lucrez pieptul de 2 ori pe sapt,, si programu meu arata cam asa astept pareri multumesc
Luni iept ,triceps
Marti :Umeri+abdomene
Miercuri auza
Joi :spate+biceps
Vineri picioare+gambe
Sambata : piept
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 13 ian 2012 17:34 de radu1
Salut am 20 de ani, am mai facut sala 1 an m-am lasat cam de vreo 6 luni as vrea sa ma reapuc,, dar as vrea sa lucrez pieptul de 2 ori pe sapt,, si programu meu arata cam asa astept pareri multumesc
Luni iept ,triceps
Marti :Umeri+abdomene
Miercuri auza
Joi :spate+biceps
Vineri picioare+gambe
Sambata : piept
Umerii nu prea au ce cauta dupa o zi de piept+triceps si pieptu ala de 2 ori pe saptamana e o prostie. Macar sa zicem ca era pus Luni si joi , dar Luni-sambata.... Crezi ca duminica e suficient sa te refaci? Banuiesc ca nu ai alimentatia , suplimentele si programul unui culturist sa faci fata ...
Editat de radu1 pe 13 ian 2012 17:36
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
Licious
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 13 ian 2012 17:37 de Licious
iti dai seama ca iau ceva ,, dar eu vreau sa fac piept de 2 ori pe saptamana ,odata numa cu bara si odata cu gantere,,da-mi o sugestie cum sa pot sa-l modific sa arate mai bine
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 13 ian 2012 17:45 de radu1
iti dai seama ca iau ceva ,, dar eu vreau sa fac piept de 2 ori pe saptamana ,odata numa cu bara si odata cu gantere,,da-mi o sugestie cum sa pot sa-l modific sa arate mai bine
Daca chiar vrei sa faci piept de 2 ori eu asa as face :
Luni : Piept + triceps
Marti : Spate + Biceps
Miercuri : Pauza
Joi : Piept
Vineri : Picioare
Sambata : Umeri + abdomene
Duminica : pauza
Editat de radu1 pe 13 ian 2012 17:46
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
Licious
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 13 ian 2012 17:56 de Licious
Daca chiar vrei sa faci piept de 2 ori eu asa as face :
Luni : Piept + triceps
Marti : Spate + Biceps
Miercuri : Pauza
Joi : Piept
Vineri : Picioare
Sambata : Umeri + abdomene
Duminica : pauza nu prea imi place mie sa fac piept+triceps si a 2-a zis spate biceps,, ms oricum de sfat,,mai bine fac piept si apoi umeri,,
|
sus |
|
Andyyrocks
Newbie 2 mesaje
|
: ::::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::::
scris pe 20 ian 2012 11:24 de Andyyrocks
buna ziua am 19 ani si am mai facut sala 1 an de zile si mam lasat de ceva timp aprox cam 8 luni si vreau sa ma apuc iar ,inainte faceam in felul urmator
luni-biceps+triceps
marti-piept+abdomen
miercuri-umar+spate (adica deltoid+trapez)
joi-biceps+triceps
vineri-piept+abdomen
sambata-umar+spate
din cate stiu eu pauza dintre grupele musculare trebuie sa fie de minim 48 ore si reped din 2 in 2 zile aceleasi exerciti.
intrebarea mea este daca combinatiile de muschi sunt bune sau faceti-mi voi un program mai optimizat daca se poate cu exercitiile pe care le fac saptamanal . Multumesc
Te rog sa scrii toate aceste lucruri intr-un jurnal.
Editat de basu pe 20 ian 2012 13:20
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
Re: : ::::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::::
scris pe 21 ian 2012 14:51 de MrOlympia
buna ziua am 19 ani si am mai facut sala 1 an de zile si mam lasat de ceva timp aprox cam 8 luni si vreau sa ma apuc iar ,inainte faceam in felul urmator
luni-biceps+triceps
marti-piept+abdomen
miercuri-umar+spate (adica deltoid+trapez)
joi-biceps+triceps
vineri-piept+abdomen
sambata-umar+spate
din cate stiu eu pauza dintre grupele musculare trebuie sa fie de minim 48 ore si reped din 2 in 2 zile aceleasi exerciti.
intrebarea mea este daca combinatiile de muschi sunt bune sau faceti-mi voi un program mai optimizat daca se poate cu exercitiile pe care le fac saptamanal . Multumesc
Te rog sa scrii toate aceste lucruri intr-un jurnal.
Enorm de mult pentru un incepator . Tu zici ca muschiul trebuie lasat minim 48 de ore ca sa isi revina ? Da uiti ca bicepsul , tricepsul , umarul ii soliciti indirect cand lucrezi piept si spate , ideal e sa antrenezi direct fiecare grupa de muschi 1 data la 7 zile , sa stii sa iti grupezi inteligent programul . Asta e program de culturist avansat care se pregateste de vreo competitie dar oricum din programul lor nu lipsesc picioarele deci tu lucrezi mai mult decat ei partea de sus )
Citeste pe forum ca ai o gramada de lucruri de invatat , daca faci antrenament mult nu inseamna ca o sa ai si rezultate , mai ales la nivelul tau .
Editat de MrOlympia pe 21 ian 2012 14:53
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Vladimir
Junior member 29 mesaje
|
Re: : ::::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::::
scris pe 21 ian 2012 17:20 de Vladimir
ce pareare aveti despre acest program de 3 zile:
Luni: Pectorali Triceps Biceps
Marti: Pzuza
Miercuri: Spate Umeri
Joi: Pauza
Vineri: Picioare Abdomen
Mersi!!!
Editat de Vladimir pe 21 ian 2012 17:20
|
sus |
|
Alecs10
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 21 ian 2012 18:38 de Alecs10
Ce parere aveti despre acest program de antrenament?
Luni: Spate
Marti: Piept + Abdomen
Miercuri: Umeri + Trapez
Joi: Picioare
Vineri: Brate
Editat de Alecs10 pe 21 ian 2012 18:39
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 21 ian 2012 22:36 de sZoTaK
Miercuri: Umeri + Trapez
Joi: Picioare
Vineri: Brate pune luni piept si marti spate
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 22 ian 2012 10:15 de MrOlympia
Miercuri: Picioare
Joi: Umeri + trapez
Vineri: Biceps + triceps
Sau asa.
Still growing
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 22 ian 2012 15:17 de radu1
pune luni piept si marti spate
+1
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
capone86
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 24 ian 2012 21:38 de capone86
Luniiept 4x4serii+biceps 4X3serii,Marti:Spate4x4,triceps4x3,Miercuriicioare 2x5,umeri3x4,trapez2x5,iar joi si vineri programul exact ca cel de luni si marti dupa pauza sam si dum.de mult timp nici nu am mai crescut la brate si nuj ce gresesc .ma antrenez atat de intens pt ca la piept am grasime inca si mie frica sa nu ma ingras .inainte am avut program de 3 ori pe sapt si m-am ingrasat dar asa vad ca nu cresc si fac de cca 3ani .as dori ceva sfaturi va rog multumesc anticipat
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 24 ian 2012 22:50 de radu1
Luniiept 4x4serii+biceps 4X3serii,Marti:Spate4x4,triceps4x3,Miercuriicioare 2x5,umeri3x4,trapez2x5,iar joi si vineri programul exact ca cel de luni si marti dupa pauza sam si dum.de mult timp nici nu am mai crescut la brate si nuj ce gresesc .ma antrenez atat de intens pt ca la piept am grasime inca si mie frica sa nu ma ingras .inainte am avut program de 3 ori pe sapt si m-am ingrasat dar asa vad ca nu cresc si fac de cca 3ani .as dori ceva sfaturi va rog multumesc anticipat
Gresesti cand faci o grupa de 2 ori pe saptamana de aceea nici nu cresti. Daca mananci cum trebuie no sa te ingrasi , fa si cardio ( jogging , bicicleta..). Citeste mai mult despre alimentatie si apoi o sa sti ce trebuie sa mananci ca sa si cresti in masa musculara.
Incearca asa :
Luni : Brate
Marti : Picioare+abdomene
Miercuri : Piept
Joi : Cardio
Vineri : Spate
Sambata : Umeri
Duminica : Cardio
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 24 ian 2012 23:11 de skyLimit
ma bag si eu in seama cu prog meu
piept biceps
pauza
picioare abdomen
pauza
spate triceps
pauza
umeri trapez
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 25 ian 2012 23:55 de stefanp
tu ce program ai?
p.s: dupa umeri pauza luni-piept+biceps,marti-picioare,joi-umeri+trap ez,vineri-spate+triceps.abdomen de 2 ori pe saptamina.asta e programul meu de 4 ori pe saptamina,sau luni-piept,marti-spate,miercuri-umeri+trapez,joi-picioare,vi neri-biceps+triceps,program de 5 ori pe saptamina.sim si dum,pauza
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 27 ian 2012 11:52 de skyLimit
luni-piept+biceps,marti-picioare,joi-umeri+trapez,vin eri-spate+triceps.abdomen de 2 ori pe saptamina.asta e programul meu de 4 ori pe saptamina,sau luni-piept,marti-spate,miercuri-umeri+trapez,joi-picioare,vi neri-biceps+triceps,program de 5 ori pe saptamina.sim si dum,pauza
si al tau f bun,ma gandesc sa schimb si eu spate+triceps ultimu k simt tricepsu cam obosit cand fac umeri
Editat de skyLimit pe 27 ian 2012 11:53
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 28 ian 2012 21:19 de stefanp
si al tau f bun,ma gandesc sa schimb si eu spate+triceps ultimu k simt tricepsu cam obosit cand fac umeri incearca si vezi cum e,ok?programul pe care l am prezentat(4sau5antrenamente)merge f bine pentru mine,dar nu e ,,obligatoriu,,sa mearga si pt tinetotusi,incearca si vezi daca ,,merge,,
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
capone86
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 31 ian 2012 17:39 de capone86
la 1.75 si 90 de kg sunt cam gratut sar se vede si ceva masa . oare daca trec la un program m-am gandit eu luni-piept,marti-spate,mier-picioare,joi-brate,vineri-umeri- trapez .as vrea sa raman la aceasta greutate dar muschi sa imi creasa mai mult,se poate asa ceva fara sa ma mai ingras va rog experti daca ma pot ajuta si pe mine.multumesc
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 31 ian 2012 19:04 de MrOlympia
la 1.75 si 90 de kg sunt cam gratut sar se vede si ceva masa . oare daca trec la un program m-am gandit eu luni-piept,marti-spate,mier-picioare,joi-brate,vineri-umeri- trapez .as vrea sa raman la aceasta greutate dar muschi sa imi creasa mai mult,se poate asa ceva fara sa ma mai ingras va rog experti daca ma pot ajuta si pe mine.multumesc
Sa adaugi masa musculara fara ceva strat adipos .. greu de crezut dar poti sa faci ceva daca vrei sa ramai la greutatea asta . Slabeste pana la 75-80 kg punand mai mult accent pe sedintele cardio , dieta ( low carbo ) . Dupa ce ajungi la obiectivul fixat adica 75-80 kg incepe antrenamentele de masa musculara , ca supliment poti folosi si un cocentrat proteic sau un gainer dar de buna calitate cu un continut ridicat de proteine ( minim 40 % ) dar mai importanta va fi dieta ta , bogata in proteine , moderata in carbohidrati , saraca in grasimi . Dupa ce ajungi la 90 kg vezi daca ai progresat daca arati la fel trebuie sa schimbi ceva , ori la antrenament , ori la dieta . Inca ceva legat de antrenament dupa parerea mea cred ca e mai bine sa schimbi ziua de joi cu cea de vineri . Iar abdominalii poti sa ii lucrezi luni dupa piept . Nu uita de odihna ( 8-9 ore de somn pe noapte ) , succes !
Still growing
|
sus |
|
capone86
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 1 feb 2012 21:27 de capone86
ATLTE PARERI ?MA MAI POAT AJUTA CINEVA ?MULTUMESC
|
sus |
|
dany26365
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 1 feb 2012 23:02 de dany26365
ATLTE PARERI ?MA MAI POAT AJUTA CINEVA ?MULTUMESC
|
sus |
|
dany26365
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 1 feb 2012 23:17 de dany26365
ATLTE PARERI ?MA MAI POAT AJUTA CINEVA ?MULTUMESC[/quote dupa parerea mea cred ca nu prea se cunoaste fibra pe tine , pai u la 90 de kg vrei sa mai pui masa pe tine ? la greutatea ta eu iti sugerez sa nu iei nici o proteina poate doar o creatina super pump 250 sa-ti dea energie si forta frate inainte de antrenament, antrenorul meu are 1.80 si 82 kg si e campion balcanic si tu la 90 nu poti arata numai fibra pe tine? mananca bine si multa munca frate la antrenament de circa 80 min sa pleci aproape terminat de la sala daca vrei performanta , baga luni piept, marti spate miercuri picioare,joi umeri-trapez si vineri brate , in fiecare zi baga 3-4 sute de abdomene, macar 3 zile de cardio la final dp abdomene, si ai sa vezi cum te faci in 4-5 luni
eu asa am facut si credema ca l-am uimit pe prof meu , nui venea sa creada, ce forme am facut nu baga , poti sa bagi borcane intregi de proteina si creatina daca te duci la sala si stai jumate de ora , stii carei rezultatul exact asta in care te afli tu acum masa adik arati solid dar fara forme pe tine bft
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 1 feb 2012 23:29 de radu1
ATLTE PARERI ?MA MAI POAT AJUTA CINEVA ?MULTUMESC[/quote dupa parerea mea cred ca nu prea se cunoaste fibra pe tine , pai u la 90 de kg vrei sa mai pui masa pe tine ? la greutatea ta eu iti sugerez sa nu iei nici o proteina poate doar o creatina super pump 250 sa-ti dea energie si forta frate inainte de antrenament, antrenorul meu are 1.80 si 82 kg si e campion balcanic si tu la 90 nu poti arata numai fibra pe tine? mananca bine si multa munca frate la antrenament de circa 80 min sa pleci aproape terminat de la sala daca vrei performanta , baga luni piept, marti spate miercuri picioare,joi umeri-trapez si vineri brate , in fiecare zi baga 3-4 sute de abdomene, macar 3 zile de cardio la final dp abdomene, si ai sa vezi cum te faci in 4-5 luni
eu asa am facut si credema ca l-am uimit pe prof meu , nui venea sa creada, ce forme am facut nu baga , poti sa bagi borcane intregi de proteina si creatina daca te duci la sala si stai jumate de ora , stii carei rezultatul exact asta in care te afli tu acum masa adik arati solid dar fara forme pe tine bft
Eu aveam perioade in care stateam si 20 de minute la sala si cand ma schimbam abia mai ridicam bratele sa-mi dau tricoul jos... Mai mult conteaza intensitatea decat cate ore stai la sala..
@capone86 Pune niste poze sa vedem cam cum arati si sa poata lumea sa te ajute mai usor cu sfaturi.
Editat de radu1 pe 1 feb 2012 23:31
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 4 feb 2012 12:58 de ionutz598
Salut,sunt si eu un fel de incepator la sala,adica am mai facut vreo 3 luni in vara dar m-am lasat din niste conjucturi nefavorabile.
Si acuma sunt dispus sa ma apuc din nou,numai ca lunia nu prea pot din cauza meditatilor pana seara si nu ajung
Si asa ce parere aveti despre programu urmator:
Marti:Pipept+Biceps
Miercuri:Spate+Triceps
Joi:Pauza
Vineri:Umeri si Trapez
La picioare sunt foarte dezvoltat,merg foarte mult cu bicicleta,alerg etc
Si mai vreau sa stiu dupa o zi de antrenament de circa 1 ora lucrat intens ce numar de calorii se consuma?
|
sus |
|
Pagina 24 25 26 27 28 29 30 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|