Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 25 26 27 28 29 30 31 din 51
Flavius1989
Newbie 1 mesaje
|
Re: ::::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::::
scris pe 8 feb 2012 15:19 de Flavius1989
Luni: Pectorali, biceps, antebrat
Miercuri: Coapse, gambe, abdomene,
Vineri: Spate, triceps, trapez, deltoid
|
sus |
|
seva
Junior member 38 mesaje
|
Re: ::::PROGRAME DE ANTRENAMENT::::
scris pe 9 feb 2012 23:52 de seva
Programul final:
Luni: piept + abdomen
Marti: spate
Miercuri: picioare
Joi: umeri + abdomen
Vineri: biceps + triceps
orice critica sau sfat sunt bine primite, sunt incepator, nu am acces la sala dar am greutati si pot executa o mare parte de exercitii care se fac la sala.
Obiectivul meu este sa pun minim 5 kg intr-un an cu acest antrenament, iar pe langa mai adaug zilnic un shake de proteine cu lapte.
Merci!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 09:38 de basu
Programul final:
orice critica sau sfat sunt bine primite, sunt incepator, nu am acces la sala dar am greutati si pot executa o mare parte de exercitii care se fac la sala.
Obiectivul meu este sa pun minim 5 kg intr-un an cu acest antrenament, iar pe langa mai adaug zilnic un shake de proteine cu lapte.
Merci!
Programul poate sa mearga.
Cele 5 kg alea nu sunt greu de luat dar depinde ce sunt ele. Le poti lua sub forma de sunca in doua luni fara probleme. Asigura-te ca stii cum sa faci muschi si nu altceva.
Baga in alimentatie 5-6 mese pe zii. Asigura macar 1,3 gr prot/zi si carbohidratii necesari din surse complexe.
Proteinele alea io zic sa le iei cu apa.
Antrenamentul nu consta doar intr-un program insirat pe parcusrul unei saptamani si care sa arate ca un program scolar. El inseamna nr de serii, de repetari si in final mod de executie si capacitate de depasire a epuizarii critice momentane.
Deci observi ca sunt cam multe.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
seva
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 13:39 de seva
Programul poate sa mearga.
Cele 5 kg alea nu sunt greu de luat dar depinde ce sunt ele. Le poti lua sub forma de sunca in doua luni fara probleme. Asigura-te ca stii cum sa faci muschi si nu altceva.
Baga in alimentatie 5-6 mese pe zii. Asigura macar 1,3 gr prot/zi si carbohidratii necesari din surse complexe.
Proteinele alea io zic sa le iei cu apa.
Antrenamentul nu consta doar intr-un program insirat pe parcusrul unei saptamani si care sa arate ca un program scolar. El inseamna nr de serii, de repetari si in final mod de executie si capacitate de depasire a epuizarii critice momentane.
Deci observi ca sunt cam multe.
Merci foarte mult pentru raspuns!
Proteinele le pot asigura, carne de porc la greu + shake-ul, 5-6 mese -> imposibil , imi voi da silinta sa fac doua foarte consistente si sa mai iau cate ceva intre ele:
Imi raman doua intrebari:
Am vazut pareri pro si contra peste tot, mi-am structurat antrenamentul in serii pe fiecare tip de exercitiu, ca si incepator, sa fac serii pana la epuizare sau sa ma limitez la 3-4 seri a cate 8-12 repetari (sa ating in medie, acolo unde pot, 100 repetari)?
Daca mai am chiar si o mica urma de febra musculara la o grupa, sar complet peste ea sau lucrez mai lejer doar o parte din serii? (am citit articolul in care spune ca nu este indicat nici un fel de antrenament daca inca ai febra la acel muschi)
Merci!
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 10 feb 2012 13:45 de basu
Merci foarte mult pentru raspuns!
Proteinele le pot asigura, carne de porc la greu + shake-ul, 5-6 mese -> imposibil , imi voi da silinta sa fac doua foarte consistente si sa mai iau cate ceva intre ele:
Imi raman doua intrebari:
Am vazut pareri pro si contra peste tot, mi-am structurat antrenamentul in serii pe fiecare tip de exercitiu, ca si incepator, sa fac serii pana la epuizare sau sa ma limitez la 3-4 seri a cate 8-12 repetari (sa ating in medie, acolo unde pot, 100 repetari)?
Daca mai am chiar si o mica urma de febra musculara la o grupa, sar complet peste ea sau lucrez mai lejer doar o parte din serii? (am citit articolul in care spune ca nu este indicat nici un fel de antrenament daca inca ai febra la acel muschi)
Merci!
Carnea de porc las-o ultima.
Efortul sa fie gradual si nu peste puterile tale. Esti incepator.
Daca ai febra nu ai ce cauta cu antrenament ca nu esti fotbalist. Lasa loc refacerii si totul va fi bine. Foloseste greutati suficient de mari si nu te arunca peste 10-12 rep.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Alecs10
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 11 feb 2012 22:14 de Alecs10
Ce parere aveti despre urmatorul program?
Z1: Spate+Umeri posteriori+Trapez
Z2: -
Z3: Piept+Umeri medieni+Umeri anteriori
Z4: Piept
Z5: Brate
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 12 feb 2012 21:09 de stefanp
Programul final:
Merci! schimba joi cu miercuriar fi mai bine.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 12 feb 2012 23:55 de stefanp
Ce parere aveti despre urmatorul program?
Z1: Spate+Umeri posteriori+Trapez
Z2: -
Z3: Piept+Umeri medieni+Umeri anteriori
Z4: Piept
Z5: Brate programul e...fff modestmai informeazate si tu.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 20:20 de Mytzza97
6 ori pe saptamana
--Luni
Piept- 4 exercitii 4 serii 6-12 repetari
Triceps- 3 exercitii 3 serii 5-10 repetari
--Marti
Umeri (deltoid)- 3 exercitii 3 serii 6-12 repetari
Spate- 2 exercitii 3 serii 6-15 repetari
Trapez- 2 exercitii 4 serii 8-15 repetari
--Miercuri
Piept- 4 exercitii 3 serii 6-12 repetari
Biceps- 3 exercitii 3 serii 5-10 repetai
Antebrat- 1 exercitiu 5-10 serii 10-20 repetari
--Joi
Coapse- 2 exercitii 3 serii 6-12 repetari
Gambe- 1 exercitiu 4 serii 10-15 repetari
Abdomene- 2 exercitii 3 serii 25-40 repetari
--Vineri
Piept- 3 exercitii 3 serii 6-12 repetari
Biceps- 2 exercitii 3 serii 5-10 repetari
Triceps- 3 exercitii 3 serii 6-12 repetari
-- Sambata
Umeri(deltoid)- 3 exercitii 3 serii 6-12 repetari
Spate- 2 exercitii 3 serii 8-15 repetari
|
sus |
|
seva
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 21:15 de seva
schimba joi cu miercuriar fi mai bine.
done!
merci mult de indrumare! orice sfat de la cineva care se vede ca are experienta, este sfant pentru mine!
atunci mut abdomenele cu picioarele.
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 21:32 de radu1
in loc sa comentezi mai bine ai scrie un program de 6 zile ) , si am uitat sa precizez ca seriile is cele de lucru pe langa cele de inalzire , 100% natural ( adic fara prostoine) si is incepator ... iar programul nu`i de mult timp ...
Cine ti-o facut programul ala?
Daca esti incepator trebuia sa te astepti de la critici din moment ce mi se pare ca tu singur ti l-ai facut sau daca nu unul cu fara experienta in sportul asta.
Mai bine insa te orientezi pe un program de 4 maxim 5 zile pe saptamana. Cauta pe topicul asta ca sunt destule programe..
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 21:37 de MrOlympia
in loc sa comentezi mai bine ai scrie un program de 6 zile ) , si am uitat sa precizez ca seriile is cele de lucru pe langa cele de inalzire , 100% natural ( adic fara prostoine) si is incepator ... iar programul nu`i de mult timp ...
Eu iti dadeam un sfat putin mai dur poate .. ai forumul asta , ai internetul la dispozitie , poti sa te documentezi , acel program nu e pentru tine 100 % . E mult prea mult , poate duci tu antrenamentele alea mai intens sau mai putin intens dar nu vei progresa asa . Daca te tii de treaba mai devreme sau mai tarziu o sa intelegi .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 21:38 de Mytzza97
Cine ti-o facut programul ala?
Daca esti incepator trebuia sa te astepti de la critici din moment ce mi se pare ca tu singur ti l-ai facut sau daca nu unul cu fara experienta in sportul asta.
Mai bine insa te orientezi pe un program de 4 maxim 5 zile pe saptamana. Cauta pe topicul asta ca sunt destule programe..
ok ms :P
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 21:46 de Mytzza97
Eu iti dadeam un sfat putin mai dur poate .. ai forumul asta , ai internetul la dispozitie , poti sa te documentezi , acel program nu e pentru tine 100 % . E mult prea mult , poate duci tu antrenamentele alea mai intens sau mai putin intens dar nu vei progresa asa . Daca te tii de treaba mai devreme sau mai tarziu o sa intelegi .
aham , din cate am vazut , cica nu este bine sa repeti o grupa musculara de 2 ori pe saptamana ... dar eu vreu mai mult sa pun accent pe piept, brate , si spate ... deci pot sa fac de 2 ori piept si brate? sau daca nu 2 piept si 2 spate
Edit: totusi am gasit un program cat de cat ... pe 5 zile spunetimi daca e bun sau daca merita incercat
luni: piept+abdomen
marti: spate
miercuri: umeri+trapez
joi : pauza
vineri: picioare
sambata: triceps+biceps+antebrat
Editat de Mytzza97 pe 13 feb 2012 21:52
|
sus |
|
seva
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 21:53 de seva
aham , din cate am vazut , cica nu este bine sa repeti o grupa musculara de 2 ori pe saptamana ... dar eu vreu mai mult sa pun accent pe piept, brate , si spate ... deci pot sa fac de 2 ori piept si brate? sau daca nu 2 piept si 2 spate
nu!
fa o grupa pe saptamana, va fi mai bine, nu stiu eu, dar sunt cei cu ani grei in acest sport care zic ca e mai bine asa si ii cred! (abdomen poti sa faci de doua ori).
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 13 feb 2012 22:00 de Mytzza97
nu!
fa o grupa pe saptamana, va fi mai bine, nu stiu eu, dar sunt cei cu ani grei in acest sport care zic ca e mai bine asa si ii cred! (abdomen poti sa faci de doua ori).
ok , mersi de sfat , astept pareri despre "noul" program :P
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 13 feb 2012 22:26 de radu1
ok , mersi de sfat , astept pareri despre "noul" program :P
E bun programul. bafta!
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 14 feb 2012 20:58 de stefanp
Edit: totusi am gasit un program cat de cat ... pe 5 zile spunetimi daca e bun sau daca merita incercat
luni: piept+abdomen
marti: spate
miercuri: umeri+trapez
joi : pauza
vineri: picioare
sambata: triceps+biceps+antebrat
programul e bun,dar ar fi mai bine sa il faci luni-vineri(fara pauza)si simbata si duminica te odihnestiantrenamente scurte(45-50minute)si intense
(la14 ani ai tai e cam greu).totusi ar fi mai bun un program de 4 zile pentru tine.in acest sport,,mai mult,,nu inseamna neaparat,,mai bine,,
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 14 feb 2012 21:12 de radu1
programul e bun,dar ar fi mai bine sa il faci luni-vineri(fara pauza)si simbata si duminica te odihnestiantrenamente scurte(45-50minute)si intense
(la14 ani ai tai e cam greu).totusi ar fi mai bun un program de 4 zile pentru tine.in acest sport,,mai mult,,nu inseamna neaparat,,mai bine,,
Si care ar fi explicatia sa faca 5 antrenamente consecutive fata de cum le-o aranjat el?
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
Mytzza97
Junior member 34 mesaje
|
scris pe 14 feb 2012 21:47 de Mytzza97
Eu zic ca se reface , nu cred ca e o idee prea buna sa faci 5 antrenamente consecutive..
eu is multumit ca am macar unul , de 5 luni de cand m-am apucat bagam numai piept in fiecare zi + brate si rare ori spate si alte grupe ) ... la piept am crescut cat de cat , de la 20 kg la 60 ... ii ceva totusi , la forta mea aia "mare" , si totusi is nelamurit cu sambata , este bine sa fac antebratul cu biceps si triceps in aceeasi zi? :P
|
sus |
|
radu1
|
scris pe 14 feb 2012 21:55 de radu1
eu is multumit ca am macar unul , de 5 luni de cand m-am apucat bagam numai piept in fiecare zi + brate si rare ori spate si alte grupe ) ... la piept am crescut cat de cat , de la 20 kg la 60 ... ii ceva totusi , la forta mea aia "mare" , si totusi is nelamurit cu sambata , este bine sa fac antebratul cu biceps si triceps in aceeasi zi? :P
La varsta ta e foarte bine , mai mult conteaza cum executi exercitiu decat greutatea.
Nu prea are rost sa faci antebrat deoarece lucreaza destul de mult la numeroase exercitii , dar daca vrei in mod special sa il lucrezi si pe el il poti face linistit in ziua de brate.
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 14 feb 2012 21:59 de stefanp
Eu zic ca se reface , nu cred ca e o idee prea buna sa faci 5 antrenamente consecutive..
cred ca am mai multa experienta ca tine(tu ai virsta de20ani)iar eu cam tot atit...dar de sala(nu de performanta)dar nu contaza chestia astadaca te antrenezi mai intens nu...prea te refaci total in24-36ore.daca te alimentezi corespunzator si te odihnesti cit trebuie,nu e o problema5 zile de antrenament.apropo,am mentionat ca pentru el ar fi mai bine un program de 4zile pe saptamina,nu?era un sfat,fiecare face cum vrea
Editat de stefanp pe 14 feb 2012 22:10
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 14 feb 2012 23:38 de stefanp
Fiecare are corp diferit , eram doar curios de explicatie ca nu-mi dadeam seama de ce sa i se recomande un program de 5 zile consecutive..
Cat treaba cu experienta si varsta ma amuza aia care cred ca daca au o varsta is mai buni si destepti ca cei tineri...In fine poti sa ai si 25 exp daca nu ai cap, nu fac referire la tine ca nu te cunosc ,dar consider ca e inutil sa precizezi chestii din astea fara rezultate concrete.. experienta si virsta te amuza?f interesant.si pe mine ma amuza tineretea si ,,vidul,,de idei al unora(nu ma refer la tine)cu o vechime de...6luni sau 1an,in acest sportin final,fiecare face ce are chef,ca sa nu mai lungim vorba.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Madalin21
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 22 feb 2012 20:27 de Madalin21
Vreau pareri/sfaturi pentru antrenament
Ziua 1:
Biceps:
Flexii cu bara 3s/4-6 r
Flexii cu gantere 3s/4-6 r
Banca Scott 3s/6r
Triceps:
Extensii cu gantera deasupra capului 3s/6r
Extensii cu doua maini deasupra capului 3s/4-6r
Extensii la scaun 1s-6r
Antebrate:
Flexii cu bara 2s/6-8r
Flexii cu gantere 1s/6-8r
Abdomen:
Ridicari de picioare (cu greutati prinse de glezne) 2s/12-15r
Ridicari de trunchi la helcometru 2s/8-10r
Ridicari de trunchi la banca dreapta 1s/8-10r
Ziua 2:
Umeri:
Impins in plan inclinat (cu bara la piept) 3s/4-6r
Impins cu gantere 2s/4-6r
Fluturari laterale cu gantere 2s/6-8r
Trapez:
Ridicari din umeri (cu bara in maini) 2s/4-6r
Ridicari bara la piept 2s/4-6r
Ziua 3:
Picioare:
Genoflexiuni cu greutate suplimentara 3s/4-6r
Leg Press (Impins cu picioarele) 2s/4-6r
Extensii la aparat 2s/6r
Ridicari pe varfuri cu greutate suplimentara 2s/6-8r
Ridicari pe varfuri la aparat 2s/6-8r
Ziua 4:
Piept:
Impins cu bara din culcat 3s/4-6r
Impins cu bara din inclinat 3s/4-6r
Pec-deck 2s/4-6r
Spate:
Tractiuni la helcometru (cu bara la piept) 3s/4-6r
Aparatul de vaslit 2s/4-6r - cel mai eficient accesoriu este bara dreapta scurta
Ramat cu bara 2s/4-6r
Indreptari cu bara 2s/4-6r
Nici o durere, nici un castig..
|
sus |
|
ionutz598
Junior member 39 mesaje
|
scris pe 26 feb 2012 01:34 de ionutz598
Ce parere aveti despre urmatorul program:
Marti:Biceps+Piept+Umeri
Miercuri:Picioare+Abdomen
Joi:Pauza
Vineri:Spate+Triceps
Este bine daca lucrez dupa programul acesta sau mia trebe sa schimb ceva la el?
Multumesc!
|
sus |
|
Pagina 25 26 27 28 29 30 31 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|