Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 19 20 21 22 23 24 25 din 51
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 19 aug 2011 13:04 de sZoTaK
Crede-ma, ieri am stat de la 2 pana la 4 jumatate in sala, dupa am facut dus si am ajuns pe la 5 si ceva acasa, nu aveam niciun fel de probleme, decat la picioare ca am facut niste incalziri acasa si nu fac des la picioare si de-asta m-a luat asa.
Odata ce ma obisnuiesc, nu devine o problema. Asa sunt eu, cum am spus, difera de la om la om.
am spus..tu poti sa faci si 5 ore pe zi..ca esti din fier...apoi sa nu vii peste 2 luni pe forum cu topic de genu " de ce nu mai cresc?" sau "de ce m-am accidentat"
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
mariusaic
Veteran member 465 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 13:07 de mariusaic
am spus..tu poti sa faci si 5 ore pe zi..ca esti din fier...apoi sa nu vii peste 2 luni pe forum cu topic de genu " de ce nu mai cresc?" sau "de ce m-am accidentat"
Vad multa rautate in mesajul tau si nu inteleg de ce. Iti mai explic... fac de 1 an si ceva sala, la inceput faceam toate grupele in aceeasi zi , deci era si mai supraantrenament fata de acum, dupa mi-am schimbat programul in 2 grupe pe zi si stau mult si fac. Nu simt nicio deosebire, nu am avut probleme, nu ma simt mai obosit, nimic. Eu sunt obisnuit, nu am probleme si nu, nu am sa vin pe forum peste 2 luni sa zic de ce nu mai cresc. Am 1.74 si crede-ma, am vazut o groaza de baieti mai mici ca mine, deci nu ma ambalez la faza cu cresterea .
Respect.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 13:38 de sZoTaK
Vad multa rautate in mesajul tau si nu inteleg de ce.
Nu am spus-o din rautate..daca faci o grupa de 2 ori/ saptamana, nu cred ca are timp muschiul ala se se odihneasca cum ar trebui..astept sa posteze si membrii mai experimentati..poate gresesc
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 16:47 de mariusaic
Nu am spus-o din rautate..daca faci o grupa de 2 ori/ saptamana, nu cred ca are timp muschiul ala se se odihneasca cum ar trebui..astept sa posteze si membrii mai experimentati..poate gresesc
Stiu, mi s-a mai zis asta dar mai multi fac asa si la mine chiar da randament. Nu ma simt nici obosit si de atata timp tot asa fac si vad schimbari. Pentru mine merge.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 17:07 de basu
Stiu, mi s-a mai zis asta dar mai multi fac asa si la mine chiar da randament. Nu ma simt nici obosit si de atata timp tot asa fac si vad schimbari. Pentru mine merge.
pune si tu o poza sa vedem si noi niste rezultate. ai vazut ca eu am pus aseara. e important sa stim cu functioneaza chestia asta cu fregventa antrenamentelor.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 17:58 de mariusaic
pune si tu o poza sa vedem si noi niste rezultate. ai vazut ca eu am pus aseara. e important sa stim cu functioneaza chestia asta cu fregventa antrenamentelor.
Am pus 2 poze astazi facute la sala, dupa antrenament. Eu sunt multumit de mine, imi place programul, il fac cu placere, asta conteaza.
PS: azi am lucrat triceps, am dat 100 kg 3 repetari. Cum zicea un user de pe aici, a spune nu e o lauda, ca doar suntem pe forum de culturism, nu?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 19:48 de sZoTaK
Am pus 2 poze astazi facute la sala, dupa antrenament. Eu sunt multumit de mine, imi place programul, il fac cu placere, asta conteaza.
PS: azi am lucrat triceps, am dat 100 kg 3 repetari. Cum zicea un user de pe aici, a spune nu e o lauda, ca doar suntem pe forum de culturism, nu?
unde "ai dat 100 kg 3 repetari" ? la ce exercitiu?
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 20:26 de mariusaic
unde "ai dat 100 kg 3 repetari" ? la ce exercitiu?
Iti raspund in PM , daca vrei sa vb mai multe. Mie nu mi-e de raspuns , ci ca o sa se stearga postul , doar e offtopic.
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 21:29 de petre
as fi incantat sa aflu la ce exercitiu pt triceps ai facut cu 100 de kg...daca este asa si este adv in seamna ca ai o forta extrem de mare la 15 ani..
respect alynnn
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 21:32 de sZoTaK
Iti raspund in PM , daca vrei sa vb mai multe. Mie nu mi-e de raspuns , ci ca o sa se stearga postul , doar e offtopic.
nu e off-topic daca vorbim de exerciti..100 kg bara la scripeti? din asta n-am inteles multe..extensii cu bara? faci cu mai mult decat basu? sau impins cu priza ingusta?
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 21:36 de mariusaic
nu e off-topic daca vorbim de exerciti..100 kg bara la scripeti? din asta n-am inteles multe..extensii cu bara? faci cu mai mult decat basu? sau impins cu priza ingusta?
Well, cum e pentru piept asta: http://www.yoyoboy.ro/images/culturism/execitii-culturism/exercitii%20piept/Piept-impins-culcat.jpg , asa am facut la triceps 100 kg... doar ca era pe scripeti nu la bara libera ca sa echilibrez, dar oricum nu era cu 5 kg ci cu 100. Doar pieptul il fac la bara libera.
@ petre: 16 ani. Nu stiu de ce arata la profil 15...
faci cu mai mult decat basu?
...nu cred ca te-ai gandit mult la post inainte de a-l publica. Daca eu am un punct forte al corpului meu si il lucrez cu mare placere si drag si imi place sa il fortez la maxim si chiar pot, conteaza ca dau mai mult decat altcineva ?
Editat de mariusaic pe 19 aug 2011 21:38
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 21:37 de petre
aha ai 16 ani..frate eu la 27 de ani aproape si l a cum arat extensii cu bara,pt biceps normal cu amandoua mainile fac cu 130,135 de kg in prezent si fac cam 5 repetari..tu pustiule la 16 ani nu cred k faci cu mai mult de 50..dar poti spune cum faci cu 100 poate faci in alt fel..
Editat de petre pe 19 aug 2011 21:38
respect alynnn
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 21:39 de mariusaic
aha ai 16 ani..frate eu la 27 de ani aproape si l a cum arat extensii cu bara,pt biceps normal cu amandoua mainile fac cu 130,135 de kg in prezent si fac cam 5 repetari..tu pustiule la 16 ani nu cred k faci cu mai mult de 50..dar poti spune cum faci cu 100 poate faci in alt fel..
Aici vorbeam de triceps, nu biceps... revin cu un filmulet in care sa arate exact ce exercitiu am facut.
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 21:39 de petre
da e mult 100 de kg..te cred dar inseamna ca ai forta prietene..
respect alynnn
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 21:43 de mariusaic
da e mult 100 de kg..te cred dar inseamna ca ai forta prietene..
Dupa cum am zis , piept si triceps in special sunt preferatele mele care le fac cu drag. Da, e mult 100 kg dar dupa cum am zis, este un record si asta am vrut sa fac defapt. 3 repetari la bara. Sa vad daca gasesc un video...
http://www.youtube.com/watch?v=459aDkdAK18
...poftim. Tipul face la piept, la bara asta fac si eu, doar ca e pe scripeti (sigur stiti ce-i aia) si desigur, fiind la triceps bratele trebuie apropiate. Acum cred ca va dati seama la ce ma refer.
Adica da, impins cu priza ingusta, mai intai am facut incalzirea tot cu greutati mari dupa am vrut sa-mi bat recordul, sa bag suta si sa fac macar 2.. si am facut 3. 1 singur am facut oricum, celelalte foarte putin m-au ajutat niste prieteni, 1 un capat, 1 din celalalt capat dar au spus ca am forta si ca m-au ajutat putin la inceput cum ridic bara... oricum a fost ceva de impins.
Editat de mariusaic pe 19 aug 2011 21:57
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 19 aug 2011 22:11 de sZoTaK
Dupa cum am zis , piept si triceps in special sunt preferatele mele care le fac cu drag. Da, e mult 100 kg dar dupa cum am zis, este un record si asta am vrut sa fac defapt. 3 repetari la bara. Sa vad daca gasesc un video...
http://www.youtube.com/watch?v=459aDkdAK18
...poftim. Tipul face la piept, la bara asta fac si eu, doar ca e pe scripeti (sigur stiti ce-i aia) si desigur, fiind la triceps bratele trebuie apropiate. Acum cred ca va dati seama la ce ma refer.
Adica da, impins cu priza ingusta, mai intai am facut incalzirea tot cu greutati mari dupa am vrut sa-mi bat recordul, sa bag suta si sa fac macar 2.. si am facut 3. 1 singur am facut oricum, celelalte foarte putin m-au ajutat niste prieteni, 1 un capat, 1 din celalalt capat dar au spus ca am forta si ca m-au ajutat putin la inceput cum ridic bara... oricum a fost ceva de impins.
la asta ziceam ca fac eu cu 60-5..singur..si eu pot baga vro 2-3 ajutat cu 70..dar nu ma fortez
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 22:22 de petre
bravo marius...ai forta..u vrei sa spui impins la piept cu 100 de kg
e multicel.....sfatul meu..pune mana si fa cu 70,75 de kg si fa 6 repetari..asa o sa cresti si o sa ajungi sa faci cu 100 kg 4,5 repetari
respect alynnn
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 22:24 de mariusaic
la asta ziceam ca fac eu cu 60-5..singur..si eu pot baga vro 2-3 ajutat cu 70..dar nu ma fortez
Pai, mie imi place mult sa lucrez pentru triceps ... eu 60 fac lejer 10 repetari. Asa e geneticul meu, eu trag de mine, dar in acelasi timp nu merg la concursuri si nici nu am in plan deocamdata. Cum zicea cineva si il respect pentru asta, culturismul este un mod de viata nu un scop si eu iubesc sportul.
@ petre: la piept nu am incercat niciodata mai mult, am facut maxim 70-80 kg paremise, chiar nu mai tin minte, o sa incerc...
Respect.
Editat de mariusaic pe 19 aug 2011 22:26
|
sus |
|
branch
Veteran member 156 mesaje
|
scris pe 19 aug 2011 22:49 de branch
Pai, mie imi place mult sa lucrez pentru triceps ... eu 60 fac lejer 10 repetari. Asa e geneticul meu, eu trag de mine, dar in acelasi timp nu merg la concursuri si nici nu am in plan deocamdata. Cum zicea cineva si il respect pentru asta, culturismul este un mod de viata nu un scop si eu iubesc sportul.
@ petre: la piept nu am incercat niciodata mai mult, am facut maxim 70-80 kg paremise, chiar nu mai tin minte, o sa incerc...
Respect.
dupa cum am mai spus si au mai spus si altii aici uneori (rar) mai conteaza si cum faci nu doar cu cit.
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 19 aug 2011 22:57 de mariusaic
dupa cum am mai spus si au mai spus si altii aici uneori (rar) mai conteaza si cum faci nu doar cu cit.
Da, desigur dar sub supravegherea altora, nu fac de capul meu... crede-ma ca eu nu ma simt impacat daca as trisa. Eu de felul meu sunt cinstit si imi place sa fac cat pot, dar corect, nu sa ma laud sau ceva.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 aug 2011 23:09 de basu
Da, desigur dar sub supravegherea altora, nu fac de capul meu... crede-ma ca eu nu ma simt impacat daca as trisa. Eu de felul meu sunt cinstit si imi place sa fac cat pot, dar corect, nu sa ma laud sau ceva.
este de apreciat ca esti un baiat cinstit. dar .....
topicul se numeste ''De cate ori va antrenati pe saptamana''
are vreo legatura cu asta ?
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 20 aug 2011 00:33 de sZoTaK
bravo marius...ai forta..u vrei sa spui impins la piept cu 100 de kg
nu..el vrea sa spuna impins pentru triceps
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 08:21 de mariusaic
este de apreciat ca esti un baiat cinstit. dar .....
topicul se numeste ''De cate ori va antrenati pe saptamana''
are vreo legatura cu asta ?
Da, in acelasi mesaj am si un mic offtopic si ontopic, tine tot de antrenamentul meu saptamanal. Ca sa nu fiu nici cu postul asta total offtopic, basu, tu acum de cate ori mergi la sala pe saptamana ?
Respect.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 20 aug 2011 09:11 de sZoTaK
Da, in acelasi mesaj am si un mic offtopic si ontopic, tine tot de antrenamentul meu saptamanal. Ca sa nu fiu nici cu postul asta total offtopic, basu, tu acum de cate ori mergi la sala pe saptamana ?
Respect.
de 3 ori merge parca...are cate o zi de pauza intre ele
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 aug 2011 09:23 de basu
de 3 ori merge parca...are cate o zi de pauza intre ele
merg de 4 ori
luni piept , biceps
marti pauza
miercuri spate
joi pauza
vineri umeri triceps
sinbata pauza
duminica picioare (tot ce tine de coapse si gambe)
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 20 aug 2011 10:37 de sZoTaK
merg de 4 ori
luni piept , biceps
marti pauza
miercuri spate
joi pauza
vineri umeri triceps
sinbata pauza
duminica picioare (tot ce tine de coapse si gambe)
asa..
|
sus |
|
mariusaic
|
scris pe 20 aug 2011 11:54 de mariusaic
asa..
Duminica la mine este de odihna si mai merg la biserica; plus ca nici la sala nu e deschis duminica, au si ei odihna. E de luni pana sambata.
Mie imi convine. ...tocmai ce-am venit de la antrenament.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 aug 2011 13:12 de basu
Duminica la mine este de odihna si mai merg la biserica; plus ca nici la sala nu e deschis duminica, au si ei odihna. E de luni pana sambata.
Mie imi convine. ...tocmai ce-am venit de la antrenament.
de multe ori prefer sa nu fac nimic duminica. ca sa parafrazez ce a zis macho si pt mine culturismul a inceput sa tinda tot mai tare catre locul trei. asa ca merg si simbata la sala. dar in wek fac intotdeauna picioare.
|
sus |
|
vett
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 8 sep 2011 17:59 de vett
De saptama asta am mai facut niste mici modificari in program.
Luni : Biceps+gambe
Marti : Piept
Miercuri : Cvadriceps+Abdomene
Joi : Umeri+trapez
Vineri : Spate
Sambata : Triceps+femurali+Abdomene
Duminica : Pauza
|
sus |
|
pink
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 14 sep 2011 22:52 de pink
LUNI - spate cu triceps
pentru spate:
-tractiuni 4-5 serii
-ramat cu bara 4 serii
-ramat cu gantera 4 serii
-indreptari 4 serii
triceps - impins cu bara 4 serii
cu gantera deasupra capului 4 serii
la aparat 2 serii optional
MARTI - piept cu biceps
piept - impins culcat 4 serii
impins inclinat 4 serii
fluturari cu ganterele 4 serii culcat 4 inclinat
biceps - cu bara dreapta 4 serii
cu bara z 4 serii
cu gantere 2 serii-optional
miercuri - pauza - eventual niste abdomene akasa.. optional
joi - picioare cu abdomen
la aparat 4 serii
geno 5 serii
la aparat pe burta 4 serii
gambe 6 serii a 2 exercitii a cate 16-20 repetari
vineri - umeri cu trapezi
-impins cu ganterele 3 serii
-ramat cu bara pe langa corp 3 serii
-fluturari laterale 3 serii
-fluturari din aplecat 3 serii
trapezi cu bara dreapta 4 serii si cu gantere 4 serii
Dupa 4-5 saptamani se schimba exercitiile 1 saptamana dupa se trece iara la program
asta e programul meu
Editat de pink pe 14 sep 2011 22:52
Cel care poate zambi cand lucrurile merg prost, s-a gandit deja la
cineva pe care sa dea vina..
|
sus |
|
Pagina 19 20 21 22 23 24 25 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|