Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 17 18 19 20 21 22 23 din 51
nofear
Senior member 51 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de antrenament
scris pe 18 mai 2011 22:51 de nofear
luni iept
marti : spate
miercuri : brate
joiiept
vineri: umeri &trapez
o dai in supraantrenament, pune bratele joi, pieptul ii suficient daca il lucrezi 1 data pe sapt, iar umerii si trapez fa sambata
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 20 mai 2011 14:51 de basu
o dai in supraantrenament, pune bratele joi, pieptul ii suficient daca il lucrezi 1 data pe sapt, iar umerii si trapez fa sambata
vb ta... dupa brate sa bagi si piept si umeri ...saracu triceps... ce naiba de program e asta? cred ca pieptul tre in prima zi impreuna cu biceps, apoi umeri si triceps in a II-a , pauza intr-a III-a , a IV-a spate, pauza iara si apoi moarte - picioare in wek. mie mi-a mers bine asa.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
alex_27
Newbie 2 mesaje
|
Re: Programul meu
scris pe 22 mai 2011 13:51 de alex_27
bune comentarii...se vede k ai ceva timp in asta. as vrea sa te intreb ce ai la spate k si pe mine ma cam ingrijoreaza subiectul asta.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 mai 2011 09:33 de basu
bune comentarii...se vede k ai ceva timp in asta. as vrea sa te intreb ce ai la spate k si pe mine ma cam ingrijoreaza subiectul asta.
scuze ! nu am inteles la ce te referi. comentariul i-mi este adresat? te referi cumva la structura antrenamentului. la greutatile folsite...?
|
sus |
|
tipul32
Junior member 11 mesaje
|
Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 30 mai 2011 20:48 de tipul32
Lunicam mult antrenament , iti trebuie o super alimentatie la programul asta
piept 4s impins orizontal cu haltera
4s impins din inclinat cu gantere
2s fluturari din culcat orizontal
3s pull over
biceps 4s flexii cu bara EZ
4s flexii alternative cu gantere
4s flexii concentrate
abdomene
Marti spate 4s ramat cu haltera din aplecat
4s tractiuni cu priza ingusta
4s ramat cu un brat
triceps 3s extensia bratelor din culcat
3s extensia bratelor la scripete
3s flotari la paralele
3s flotari intre banci
abdomene
Miercuri cvadricepsi 4s impins la presa
4s genoflexiuni
4s fandari
femurali 4s flexia picioarelor la aparat
4s indreptari summo
gambe 4s ridicari pe varfuri cu partener in spate
4s impins cu varfurile la presa
4s ridicari pe varfuri din sezand la aparat
abdomene
Joi piept 3s impins din declinat cu haltera
3s impins din declinat cu gantere
3s fluturari din inclinat
. umeri 3s impins de la umeri cu haltera
3s fluturari frontale cu bara
3s fluturari cu gantere din aplecat
2s impins de la umeri cu gantere
abdomene
Sambata spate 4s tractiuni la helcometru
4s ramat cu bara T
4s indreptari
trapez 4s ridicari de umeri cu haltera
4s ridicari de umeri cu gantere
3s ridicari de umeri la aparat
abdomene
|
sus |
|
Ady20
Veteran member 162 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 13:01 de Ady20
Luni: piept-deltoizi
Marti: Spate-trapez-lombari
Joi: picioare
Vineri: brate
Ce ziceti de antrenamentul de mai sus pe 4 zile?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 13:56 de ricardo
Luni: piept-deltoizi
Marti: Spate-trapez-lombari
Joi: picioare
Vineri: brate
Ce ziceti de antrenamentul de mai sus pe 4 zile?
...depinde cum ti se potriveste, pentru mine este programul de antrenament ideal iar la cateva luni il mai schimb cu iept+triceps, spate+biceps,picioare+abdomen, umeri+trapez...varianta piept+biceps,spate+triceps, personal nu o agreez...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Ady20
|
scris pe 22 iun 2011 15:53 de Ady20
...depinde cum ti se potriveste, pentru mine este programul de antrenament ideal iar la cateva luni il mai schimb cu iept+triceps, spate+biceps,picioare+abdomen, umeri+trapez...varianta piept+biceps,spate+triceps, personal nu o agreez...
Si tu ai folosit exact aceeasi program ca si cel al meu postat mai sus? A fost ok?
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 16:15 de ricardo
Si tu ai folosit exact aceeasi program ca si cel al meu postat mai sus? A fost ok?
...eu folosesc urmatorul program de antrenament:
luni: piept+umeri(anterior+laterali)
marti: spate+trapez+umar posterior
miercuri pauza
joi: picioare+abdomen
vineri:triceps+biceps+antebrat
week-end: pauza
si cum ti-am zis mai sus, la cateva luni il mai schimb cu : piept+triceps, spate+biceps, picioare+abdomen, umeri+trapez...
Editat de ricardo pe 22 iun 2011 16:15
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
Ady20
|
scris pe 22 iun 2011 16:25 de Ady20
...eu folosesc urmatorul program de antrenament:
luni: piept+umeri(anterior+laterali)
marti: spate+trapez+umar posterior
miercuri pauza
joi: picioare+abdomen
vineri:triceps+biceps+antebrat
week-end: pauza
si cum ti-am zis mai sus, la cateva luni il mai schimb cu : piept+triceps, spate+biceps, picioare+abdomen, umeri+trapez...
A mersi. O sa incerc varianta ta si fac umarul umarul posterior cu spatele.
|
sus |
|
yonel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 23:07 de yonel
eu ma antrenez cam 5-6 zile pe saptamana, e prea mult?
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 23:16 de dudu_
eu ma antrenez cam 5-6 zile pe saptamana, e prea mult?
Ca sa iti raspunda cineva trebuia sa dai mai multe detalii.
Daca faci o grupa decat o singura data pe saptamana ii ok , in schimb daca le faci de 2 ori nu prea lasi muschiului zile de refacere si is sanse cam mari sa dai in supraantrenament.
Depinde si cate serii faci la un antrenament , alimentatia ta, odihna....etc
|
sus |
|
ciostea
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 23:26 de ciostea
doar ce mam apucat de sala .... am mai facut anul trecut doua luni dar mam lasat din problee de sanatate .... ajunsasem la piept sa bag fortarea cu 96 de kg 4 buc singur . eu am 17 ani acum si 85 de kilograme si vreau sa ma apuc iarasi si sa ma tin de data asta poti sami faci un program asa pentru inceput?
Multumesc anticipat
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 22 iun 2011 23:32 de dudu_
doar ce mam apucat de sala .... am mai facut anul trecut doua luni dar mam lasat din problee de sanatate .... ajunsasem la piept sa bag fortarea cu 96 de kg 4 buc singur . eu am 17 ani acum si 85 de kilograme si vreau sa ma apuc iarasi si sa ma tin de data asta poti sami faci un program asa pentru inceput?
Multumesc anticipat
Cel mai bun program ii ala care ti-l faci singur. Incearca sa iei unu de pe aici care no fost criticat si da-i bataie..
Daca nu da rezultate incearca altu..
Dupa un timp o sa-ti cunosti corpu mai bine si o sa sti care ii cel mai bun pentru tine.
|
sus |
|
yonel
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 23 iun 2011 15:48 de yonel
Ca sa iti raspunda cineva trebuia sa dai mai multe detalii.
Daca faci o grupa decat o singura data pe saptamana ii ok , in schimb daca le faci de 2 ori nu prea lasi muschiului zile de refacere si is sanse cam mari sa dai in supraantrenament.
Depinde si cate serii faci la un antrenament , alimentatia ta, odihna....etc poi cam in fiecare zi ma antrenez cam la fel: piept, bicepsi, tricepsi, spate...si celelate cam din 2 in 2 zile
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iun 2011 00:09 de dudu_
Programul meu:
Luni:Piept
Marti:Spate
Miercuri:Pauza
Joi:Triceps
Vineri:Picioare+Abdomene
Sambata:Umeri
Duminica:Biceps
Intrebare: Fac supraantrenament la triceps? Adica antrenand pieptu , umerii , tricepsul in zile separate..
Daca da o idee cum sa schimb ceva? Faza e ca termin antrenamentele cam in 30 de minute , iar dupa nu is in stare sa mai fac alta grupa la o intensitate prea buna.
M-am gandit sa adaug Piept+Umeri ,iar la umeri sa fac decat ridicari alternative ale ganterelor in fata corpului cu mainile intinse. E prea putin?
Astfel la piept ma gandesc sa fac: oriz ,inclinat si sa adaug flotari la paralele cu ocazia asta..(in loc de declinat sau peck deck solicitand si umerii).
Editat de dudu_ pe 26 iun 2011 00:38
|
sus |
|
junior24
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 26 iun 2011 11:39 de junior24
Programul meu:
Luni:Piept
Marti:Spate
Miercuri:Pauza
Joi:Triceps
Vineri:Picioare+Abdomene
Sambata:Umeri
Duminica:Biceps
Intrebare: Fac supraantrenament la triceps? Adica antrenand pieptu , umerii , tricepsul in zile separate..
Daca da o idee cum sa schimb ceva? Faza e ca termin antrenamentele cam in 30 de minute , iar dupa nu is in stare sa mai fac alta grupa la o intensitate prea buna.
M-am gandit sa adaug Piept+Umeri ,iar la umeri sa fac decat ridicari alternative ale ganterelor in fata corpului cu mainile intinse. E prea putin?
Astfel la piept ma gandesc sa fac: oriz ,inclinat si sa adaug flotari la paralele cu ocazia asta..(in loc de declinat sau peck deck solicitand si umerii).
Abdomenul lucreaza-l macar de doua ori , multi spun ca abdomenele nu strica si eu cred la fel .
Eu fac 4 zile din 5 abdomene .
Durerea e temporara , gloria e vejnica .
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iun 2011 17:22 de dudu_
Abdomenul lucreaza-l macar de doua ori , multi spun ca abdomenele nu strica si eu cred la fel .
Eu fac 4 zile din 5 abdomene .
Le fac degeaba ... tot nu fac patratele.
Anu trecut faceam 8 antrenamente pe saptamana de kickbox pana lesinam acolo , deci cardio la greu si tot nu am reusit sa fac patratete cu diferite exercitii de abdomene in fiecare zi..
Probabil mancarea e de vina...cola , ciocolata....nu ma pot abtine .
Editat de dudu_ pe 26 iun 2011 17:22
|
sus |
|
dudu_
Junior member 27 mesaje
|
scris pe 26 iun 2011 18:30 de dudu_
Probabil .
Dar de ce nu iti organizezi programu in asa fel incat sa ai doua zile pauza ?
Pai de saptamana vitoare o sa am 2 zile libere: Miercuria si Sambata. Umerii o sa-i fac cu pieptu lunia.
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 27 iun 2011 20:42 de skyLimit
am postat un mesaj acum cateva minute,si cnd am intrat nu mai era, e posibil sa imi fie sters?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 27 iun 2011 23:26 de Gilu
am postat un mesaj acum cateva minute,si cnd am intrat nu mai era, e posibil sa imi fie sters? Destul de posibil.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 28 iun 2011 12:01 de skyLimit
Destul de posibil. il sterge adminu?singur nu cred sa se stearga... doar am scris pe subiect
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 28 iun 2011 13:26 de skyLimit
Programul meu de antrenament pt masa e asta:
am vazut pe aici triceps cu piept si biceps cu spate si multe altele cu care nu sunt de acord , spun pt ca am incercat si eu asa ceva si dupa un piept bagat cum trebuie , flotari la paralele nici nu mai era vorba.Eu trag sa iau in greutate cat mai rapid pt k am slabit ff mult , trag cat de tare pot in max 1h 4-5 ori pe sapt ,2 grupe doar ex baza ,pt grupe mari 4 ex,gr mici 3 cate 4 s sau 3 ,6-8 repetari cu greutate sa nu pot face 9 r, mananc cat incape 3 mese principale megamass4000dupa prima masa dimineata si imediat dupa sala mega mass 4000 si creatina monohidrat,inainte de sala iau un x-plode..poate am gresit ceva ..nu stiu.. asta ramane sa spuneti voi dar in detaliu.. dc asa ,pt ca..nu gen ...frate nu e bine k asa am auzit eu...nu luati k pe un atac ,asta e programul meu daca aveti ceva de spus astept raspunsul vostru
Editat de skyLimit pe 28 iun 2011 13:26
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 28 iun 2011 18:36 de Gilu
Programul meu de antrenament pt masa e asta:
am vazut pe aici triceps cu piept si biceps cu spate si multe altele cu care nu sunt de acord , spun pt ca am incercat si eu asa ceva si dupa un piept bagat cum trebuie , flotari la paralele nici nu mai era vorba.Eu trag sa iau in greutate cat mai rapid pt k am slabit ff mult , trag cat de tare pot in max 1h 4-5 ori pe sapt ,2 grupe doar ex baza ,pt grupe mari 4 ex,gr mici 3 cate 4 s sau 3 ,6-8 repetari cu greutate sa nu pot face 9 r, mananc cat incape 3 mese principale megamass4000dupa prima masa dimineata si imediat dupa sala mega mass 4000 si creatina monohidrat,inainte de sala iau un x-plode..poate am gresit ceva ..nu stiu.. asta ramane sa spuneti voi dar in detaliu.. dc asa ,pt ca..nu gen ...frate nu e bine k asa am auzit eu...nu luati k pe un atac ,asta e programul meu daca aveti ceva de spus astept raspunsul vostru Aici se discuta doar antrenament nu alimentatie.Deschide-ti un jurnal daca vrei sa amesteci toti factorii intr-un singur post/mesaj.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
skyLimit
Senior member 61 mesaje
|
scris pe 28 iun 2011 20:34 de skyLimit
Aici se discuta doar antrenament nu alimentatie.Deschide-ti un jurnal daca vrei sa amesteci toti factorii intr-un singur post/mesaj.
scz dak am fost putin pe langa subiect dar tot despre culturism e ,nu am scris nus ce baliverne lol.. o sa fiu mai atent pe viitor, sunt mai nou si nu stiam k sariti asa .acum k am fost pus la punct poti sa rasp la ce am scris mai sus
|
sus |
|
Umbrax
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 24 iul 2011 19:09 de Umbrax
Programul meu:
luni: spate+abdomen
marti: umeri+biceps+antebrat
miercuri: pauza
joi: piept+triceps+antebrat
vineri: picioare+abdomen
ce parere aveti de programul meu?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 iul 2011 19:21 de basu
Programul meu:
luni: spate+abdomen
marti: umeri+biceps+antebrat
miercuri: pauza
joi: piept+triceps+antebrat
vineri: picioare+abdomen
ce parere aveti de programul meu?
exista anumite aspecte prin care culturistii ca subiecti de detasaza unii de altii. dar intocmirea unui program de antrenament precum si anumite ratiuni care stau la baza acestei chestii sunt comune tuturor. banbuiesc.
prin urmare tot ce se scrie zilnic aici cred ca este suficient ca sa poti structura un program de antrenament care sa respecte doua - trei principii de baza.
1. antrenarea grupelor musculare o data / saptamana
deci timp suficient de refacere
2. antrenarea indirecta a grupelor musculare de cat mai putine ori deci evitare supraantrenament.
o data ce sti asta poti face unul pe loc.
bafta!
Editat de basu pe 24 iul 2011 19:22
|
sus |
|
Pagina 17 18 19 20 21 22 23 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|