Pagina 19 20 21 22 23 24 25 26 27 din 27
armstrong
Junior member 16 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 12 mai 2013 21:58 de armstrong
Ai incercat sa scazi greutatea ? Ca multi au probleme cu bicepsii din cauza ca folosesc greutati prea mari si nu stimuleaza bicepsul cum trebuie sa stii ca nu duc greutati asa mari la biceps...gen daca fac 4 serii de flexii cu bara dreapta..una mica nu aia de faci la piept cu ea pun 5 kg brat prima serie a 2-a 7,5 a 3-a 10 a 4-a 12,5 asta e maxim nu pot ridica mai mult..ce sa ma iscad ca si asa e putin + ca am uitat sa mentione ca nici antebratul nu da randament desi il lucrez vad in sala incepatori la 3-4 luni ca deja au un antebrat biceps triceps enorm.nush ce sa mai cre..am incercat si cu schm ungh de executie..inca nimic
Editat de armstrong pe 12 mai 2013 21:59
LavAzzA
|
sus |
|
gixxx
Junior member 24 mesaje
|
scris pe 12 mai 2013 22:34 de gixxx
sa stii ca nu duc greutati asa mari la biceps...gen daca fac 4 serii de flexii cu bara dreapta..una mica nu aia de faci la piept cu ea pun 5 kg brat prima serie a 2-a 7,5 a 3-a 10 a 4-a 12,5 asta e maxim nu pot ridica mai mult..ce sa ma iscad ca si asa e putin + ca am uitat sa mentione ca nici antebratul nu da randament desi il lucrez vad in sala incepatori la 3-4 luni ca deja au un antebrat biceps triceps enorm.nush ce sa mai cre..am incercat si cu schm ungh de executie..inca nimic
1. incearca niste repetari negative cu maximum pe care poti sa ridici.iti treb cineva sa iti ridice bara sus si dupaia o lasi jos f incet si f controlat. mai ales dc faci cu bara zigzag la banca scott, o sa vezi pe loc rezultate.
2. incearca sa faci burn-out. dupa o serie cu greutatea maxima, scazi la jumate si bagi repetari pana nu mai poti. si la aia o sa vezi rezultate pe loc.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 12 mai 2013 22:40 de adi123
1. incearca niste repetari negative cu maximum pe care poti sa ridici.iti treb cineva sa iti ridice bara sus si dupaia o lasi jos f incet si f controlat. mai ales dc faci cu bara zigzag la banca scott, o sa vezi pe loc rezultate.
2. incearca sa faci burn-out. dupa o serie cu greutatea maxima, scazi la jumate si bagi repetari pana nu mai poti. si la aia o sa vezi rezultate pe loc.
eu am incercat ce ai scris mai sus, e o problema genetica. nici la mine bratele nu vor sa creasca in ritmul dorit, dar m-am obisnuit cu ideea.
armstrong, ai incercat exercitii brate de tip triceps-bicesps superset? la mine da rezultate, se umfla destul de bine bratele, si dureaza cateva zile ))
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
armstrong
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 13 mai 2013 16:01 de armstrong
2. incearca sa faci burn-out. dupa o serie cu greutatea maxima, scazi la jumate si bagi repetari pana nu mai poti. si la aia o sa vezi rezultate pe loc. o sa incerc si metoda asta...dar la banca scot nu fac..ma dor incheieturile foarte tare daca fac..fac doar bara dreapta
LavAzzA
|
sus |
|
armstrong
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 13 mai 2013 16:03 de armstrong
eu am incercat ce ai scris mai sus, e o problema genetica. nici la mine bratele nu vor sa creasca in ritmul dorit, dar m-am obisnuit cu ideea.
armstrong, ai incercat exercitii brate de tip triceps-bicesps superset? la mine da rezultate, se umfla destul de bine bratele, si dureaza cateva zile )) nu am incercat..dar nu prea vad rostul asa....stiam ca o gruap e cu treaba ei alta cu treaba ei..dar o sa incerc si asa..mersi pt idei..o sa am ceva idei de incercat cel putin pana la iarna
ca nu o sa fac o sapt asa si o sa vreau rezultate)
LavAzzA
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 13 mai 2013 16:53 de adi123
nu am incercat..dar nu prea vad rostul asa....stiam ca o gruap e cu treaba ei alta cu treaba ei..dar o sa incerc si asa..mersi pt idei..o sa am ceva idei de incercat cel putin pana la iarna
ca nu o sa fac o sapt asa si o sa vreau rezultate)
bicepsul si tricepsul sunt 2 grupe apropiate. antrenandu-le in acelasi timp e chiar recomandat. eu unul obtin o pompare foarte buna. in plus, creste si intensitatea antrenamentului pentru ca practic nu faci pauza deloc.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
KLaR
Senior member 92 mesaje
|
scris pe 13 mai 2013 20:44 de KLaR
bicepsul si tricepsul sunt 2 grupe apropiate. antrenandu-le in acelasi timp e chiar recomandat. eu unul obtin o pompare foarte buna. in plus, creste si intensitatea antrenamentului pentru ca practic nu faci pauza deloc.
pomparea poti sa o obti si prin seriile de incalzire,daca lucrezi biceps cu triceps ai mai putin timp de recuperare
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 15 mai 2013 11:56 de stefanp
bicepsul si tricepsul sunt 2 grupe apropiate. antrenandu-le in acelasi timp e chiar recomandat. eu unul obtin o pompare foarte buna. in plus, creste si intensitatea antrenamentului pentru ca practic nu faci pauza deloc. depinde de la o persoana la altaunele persoane fac biceps+triceps,altele spate+biceps(triceps)sau piept+biceps(triceps),dar ,,fiecare,,trebuie sa vada cum e mai bine pentru el.
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Cristi7
Expert member 730 mesaje
|
scris pe 16 mai 2013 21:48 de Cristi7
1)flexia bratelor pe antebrat cu bara sau la aparat
2)flexia bratelor alternativ cu ganterele sau hammer
3)flexia bratelor la cablu
4)flexia bratelor cu bara la cablu cu ambele maini
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 16 mai 2013 21:55 de cernescu16
eu be piceps nu mai prea pun accent.. il fac dupa piept si ii cam dusa forta.... ultima oara am facut flexii cu bara dreapta lipita de corp 3 serii, flexii cu gantere pe plan inclinat 3 serii, flexii la cabluri 3 serii
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
armstrong
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 26 mai 2013 14:38 de armstrong
2. incearca sa faci burn-out. dupa o serie cu greutatea maxima, scazi la jumate si bagi repetari pana nu mai poti. si la aia o sa vezi rezultate pe loc. foarte bine merge antrenamentul cu burn-out sets..ma rup..si deja in 2 sapt se obs o pompare mai buna... de crestere oricum inca nu pot vorbi dar am inceput sa fac burn-out la toate grupele si merge excelent_mersi mult de altfel la toti cei care m-au ajutat
Editat de armstrong pe 26 mai 2013 14:39
LavAzzA
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 26 mai 2013 18:50 de cernescu16
Sa inteleg ca lucrezi 1 ora biceps??
Mult, 3 exercitii sunt suficiente si sa nu uitam ca la spate trage si bicepsul intr-o oarecare masura !! e facut la misto postul ,sper), am vazut ca e unul asemanator si la triceps iara cu vreo 10 aparate
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
valymania
Junior member 38 mesaje
|
scris pe 29 mai 2013 21:55 de valymania
Este de ajuns 4 serii de asa-numitul exercitul Magicul 7 + 4 serii de flexii cu ganterele la banca Scott pentru un antrenament biceps?
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
Re: programul meu
scris pe 24 iun 2013 02:57 de DMX22
16 serii la biceps? fa flexii cu bara- 3 serii, flexii cu gantera pe plan inclinat- 3 serii , flexii concentrate 3 serii
Arnold facea intre 6-8 serii flexii cu bara dreapta ,4 seri Arnold Curl, 4 serii gantere inclinat si cu bara Z,depinde de om..Eu am inceput sa fac intre 6-8 serii cu bara dreapta din picioare,flexi cu priza inversa 4 serii si cu bara Z 3 serii,si am crescut 1,5 cm in 2 sapt de la 32 la 33,5 ..deci depinde de genetic ,etc
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 07:51 de marius0
Arnold facea intre 6-8 serii flexii cu bara dreapta ,4 seri Arnold Curl, 4 serii gantere inclinat si cu bara Z,depinde de om..Eu am inceput sa fac intre 6-8 serii cu bara dreapta din picioare,flexi cu priza inversa 4 serii si cu bara Z 3 serii,si am crescut 1,5 cm in 2 sapt de la 32 la 33,5 ..deci depinde de genetic ,etc
Si tu crezi ca te compari cu Arnold ca genetic si tot ce avea el ?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 08:11 de MrOlympia
Cand ai sa ajungi de la 40 in sus ai sa vezi daca mai pui tu 2 cm in 2 saptamani , ai sa fii multumit daca ii pui si intr-un an .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 15:00 de DMX22
Si tu crezi ca te compari cu Arnold ca genetic si tot ce avea el ?
am spus ca depinde de genetic ,daca nu citesti tot nu vorbi sau daca ...Sti povestea cu semnalizatu nu ?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 15:11 de basu
am spus ca depinde de genetic ,daca nu citesti tot nu vorbi sau daca ...Sti povestea cu semnalizatu nu ?
Ce genetic ma ? Nu spun astia ca daca ar fi concurat astazi nu mai castiga nimic ? Stii cumva ce problema avea Arnold, problema care i-a produs mari necazuri pe scena ?
Editat de basu pe 24 iun 2013 15:13
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 15:18 de ssergiu
de la 32 la 33.5 puteai creste si daca te apucai sa cari niste saci de cartofi 2-3 etaje
n-are niciun rost sa te compari cu arnold sau orice culturist profesionist atata timp cat nu consumi ce consuma ei (mancare, suplimente, kerosen etc) daca-l vezi pe kai greene ca face 25-30 de serii la picioare, crezi ca e bine si pt tine sa faci la fel?? bineinteles ca e bine ca doar uite ce picioare mari o facut, nu?
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 iun 2013 15:25 de basu
de la 32 la 33.5 puteai creste si daca te apucai sa cari niste saci de cartofi 2-3 etaje
n-are niciun rost sa te compari cu arnold sau orice culturist profesionist atata timp cat nu consumi ce consuma ei (mancare, suplimente, kerosen etc) daca-l vezi pe kai greene ca face 25-30 de serii la picioare, crezi ca e bine si pt tine sa faci la fel?? bineinteles ca e bine ca doar uite ce picioare mari o facut, nu?
O facut picioare mari nimic de zis ,dar secretul sta in faptul ca mereu poarta gluga de la hanorac pe cap la sala.
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 15:34 de DMX22
Depinde de la om la om.Si basu ,Arnold era tipul ala de culturist masiv ,mare ,dar nu scarboos ca Ronnie Coleman ,Kai ,Jay, nu cred ca iar placea cuiva sa arate ca ei,dar ca Arnold multi le-ar place.De exemplu mie-mi merge mult mai bine cu antrenamentu asta decat celalalt.Cat despre ssergiu,"las-o balta" te pricepi .PS: Eram ironic
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 iun 2013 15:36 de basu
Eu zic ca cel mai bine ar fi sa va incercati sa nu jigniti intre voi. Sa stiti ca pe forumul asta toti suntem egali si nimeni nu este superior chiar daca are caninii mai ascutiti genetic.
Daca vrei sa ai succes in antrenarea bicepsului fa acele exercitii pe care le simti. Pana cand vei capata experienta si vei invata sa simti orice exercitiu fa asa cum spun eu. Nu fa un exercitiu pt ca asa ai auzit tu ca facea Arnold Sau Cutler. Ca sa iti spun un secret : Arnold facea cam toate exercitiile la biceps. Toate care le cunostea. Au fost multi si in perioada respectiva care iti dai seama ca au incercat sa copieze ce facea el ca doar el era campionul. Nu a mers si Arnold a ramas campionul. Arnold chiar a imbunatatit formele de executie ale exercitiilor si chiar a creat exercitii. Nu il copia, fa doar ceea ce simti tu ca intra.
Editat de basu pe 24 iun 2013 15:42
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 15:43 de ssergiu
Cat despre ssergiu,"las-o balta" te pricepi .PS: Eram ironic
poarta jerseu cu gluga ca si kai, antreneaza-te mereu cu castile pe urechi ca si phil heath, si injura dupa fiecare serie ca si CT fletcher. o sa ajungi campion ca si ei
bafta!
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 iun 2013 15:48 de basu
Depinde de la om la om.Si basu ,Arnold era tipul ala de culturist masiv ,mare ,dar nu scarboos ca Ronnie Coleman ,Kai ,Jay, nu cred ca iar placea cuiva sa arate ca ei,dar ca Arnold multi le-ar place.De exemplu mie-mi merge mult mai bine cu antrenamentu asta decat celalalt.Cat despre ssergiu,"las-o balta" te pricepi .PS: Eram ironic
Iti spun eu ce avea Arnold neplacut. Dar daca promiti ca nu va mai certati. Arnold avea o talie foarte lata. La vremea respectiva scenele culturismului din Europa si America erau dominate de adevarati zei ai culturismului asa cum era Zane sau Nubret. Iti dai seama ce greu i-a fost lui Arnold sa apara langa astfel de oameni perfecti genetic cu o talie lata. Asa ca si-a dezvoltat un torace de neegalat la vremea aia, niste coapse mari si a inventat o noua pozitie la dublu biceps fata speciala si unica , una cu talie usor intoarsa care a primit denumire de dublu biceps marca Arnold si se face si astazi. Cu asta am incheiat orice cearta si orice off topic si ne-am impacat cu totii.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 19:52 de Tooxie
Intr-adevar depinde de genetic, deci tu ai geneticul lui Arnold sa inteleg. De asta ai crescut 2 cm in 2 saptamani. Eu in primele 2 luni de sala am crescut 4-5 cm, nu pentru ca am genetic ci pentru ca aveam bratele subtiri ca ale tale si nobisnuite cu un asemenea efort. Deci nu trebuie sa te intereseze ce facea Arnold, asculta sfaturile celor mai experimentati ca tine pentru ca ei au trecut prin multe esecuri si nu vor sa treci si tu prin ele.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
DMX22
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 24 iun 2013 20:23 de DMX22
Intr-adevar depinde de genetic, deci tu ai geneticul lui Arnold sa inteleg. De asta ai crescut 2 cm in 2 saptamani. Eu in primele 2 luni de sala am crescut 4-5 cm, nu pentru ca am genetic ci pentru ca aveam bratele subtiri ca ale tale si nobisnuite cu un asemenea efort. Deci nu trebuie sa te intereseze ce facea Arnold, asculta sfaturile celor mai experimentati ca tine pentru ca ei au trecut prin multe esecuri si nu vor sa treci si tu prin ele.
N-am spus ca am geneticul lui Arnold ,dar tot am un genetic mai "bun" sa zic asa .Tata a fost powerlifter profesionist ,o luat o data locul 2 national si cred ca am ceva din geneticu' lui ).Si conteaza de persoana ,mie cel putin pot spune ca-mi merge mai bine cu acest program ,dar o sa mai scot din el ,cred.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 iun 2013 21:39 de basu
N-am spus ca am geneticul lui Arnold ,dar tot am un genetic mai "bun" sa zic asa .Tata a fost powerlifter profesionist ,o luat o data locul 2 national si cred ca am ceva din geneticu' lui ).Si conteaza de persoana ,mie cel putin pot spune ca-mi merge mai bine cu acest program ,dar o sa mai scot din el ,cred.
Mai oamenii te-au invatat numai de bine. Cred ca si eu ti-am spus ceva util. Lasa-o naibi asa si asculta si tu si de altii daca ti-ai facut cont pe forum. Altfel care a mai fost motivul ?
|
sus |
|
Pagina 19 20 21 22 23 24 25 26 27 din 27
| |
|