Pagina 21 22 23 24 25 26 27 din 27
ludo
Newbie 2 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 4 aug 2013 01:43 de ludo
superman este mic copil!!!!!
32 de serii la biceps?plus un 21 si flexii la helcometru?ti-ai mai lasat id-u de mess la un post de alimentatie pt cine vrea sa fie ajutat si consultat in probleme legate de culturism,de catre tine...banuiesc ca bicepsul il faci dupa o grupa mare gen piept sau spate la care mai faci vreo 50 de serii ca e grupa mare...la asta nici nu mai poti sa ii zici supraantrenament,e maraton culturistic al bicepsului
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 00:41 de expertb
Este bine sa fac superseturi la brate de fiecare data ?
Sau ar fi bine ca o data sa fac super seturi si o data drop seturi ?
|
sus |
|
Bosh
Veteran member 292 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 00:52 de Bosh
Este bine sa fac superseturi la brate de fiecare data ?
Sau ar fi bine ca o data sa fac super seturi si o data drop seturi ?
Eu fac super set cu bara ,gen : priza normala,priza apropiata.
Si drop set cu ganterele.
Scuzele si slabiciunea sunt o alegere .
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 01:15 de adi123
Eu fac super set cu bara ,gen : priza normala,priza apropiata.
Si drop set cu ganterele.
si asta e superset? e aceeasi miscare cu precizarea ca la cel cu bratele apropiate intra antebratul mai mult.
un superset la biceps ar fi: flexii cu bara apoi flexii la banca scott
sau poti incerca metoda 21
Editat de adi123 pe 13 aug 2013 01:16
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 10:29 de stefanp
si asta e superset? e aceeasi miscare cu precizarea ca la cel cu bratele apropiate intra antebratul mai mult.
un superset la biceps ar fi: flexii cu bara apoi flexii la banca scott
sau poti incerca metoda 21 SUPERSET=se combina un exercitiu pentru biceps cu unul pentru triceps,fara pauza sau cu pauza foarte mica intre ele.SUPERSETUL se foloseste DOAR la grupe musculare opuse(biceps+triceps,piept+spate)
Editat de stefanp pe 13 aug 2013 10:30
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 11:50 de Gilu
SUPERSET=se combina un exercitiu pentru biceps cu unul pentru triceps,fara pauza sau cu pauza foarte mica intre ele.SUPERSETUL se foloseste DOAR la grupe musculare opuse(biceps+triceps,piept+spate) Se foloseste la ce vrea fiecare.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 12:26 de stefanp
Se foloseste la ce vrea fiecare. 2exercitii pentru aceeasi grupa,fara pauza intre ele...nu se numesc SUPERSETURI...SE NUMESC SERII COMPUSE.3exercitii pentru aceeasi grupa se numeste...triset.sint multe persoane care confunda superseturile cu seriile compuse.sper sa nu mai existe asemenea confuzie
Editat de stefanp pe 13 aug 2013 12:30
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 13 aug 2013 12:30 de Gilu
2exercitii pentru aceeasi grupa,fara pauza intre ele...nu se numesc SUPERSETURI...SE NUMESC SERII COMPUSE.3exercitii pentru aceeasi grupa se numeste...triset.sint multe persoane care confunda superseturile cu seriile compuse.sper sa nu mai existe asemenea confuzie Tot un rahat.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 15:02 de expertb
Superseturile pot fi la aceeasi grupa musculara, sau la doua..Eu fac superset flexii cu gantera si basculari sau impins cu priza ingusta, dar totusi credeti ca superseturile pot inlocui un program obisnuit ?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2013 15:06 de adi123
Superseturile pot fi la aceeasi grupa musculara, sau la doua..Eu fac superset flexii cu gantera si basculari sau impins cu priza ingusta, dar totusi credeti ca superseturile pot inlocui un program obisnuit ?
depinde de fiecare persoana in parte. eu de obicei faceam la brate superseturi si ma simteam foarte bine. in ultimul timp antrenez bicepsul si tricepsul separat si nu mai simt aceeasi senzatie ca inainte.
pe caldura asta este foarte greu de rezistat la un antrenament brate in superset.
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 15:11 de expertb
depinde de fiecare persoana in parte. eu de obicei faceam la brate superseturi si ma simteam foarte bine. in ultimul timp antrenez bicepsul si tricepsul separat si nu mai simt aceeasi senzatie ca inainte.
pe caldura asta este foarte greu de rezistat la un antrenament brate in superset.
Am facut si eu recent un superset pe caldura asta si de abia respiram... In legatura cu drop-seturile poti face la primu ex drops? Unii spuneau ca numai poti continua calumea celalalte exercitii .
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2013 15:17 de adi123
Am facut si eu recent un superset pe caldura asta si de abia respiram... In legatura cu drop-seturile poti face la primu ex drops? Unii spuneau ca numai poti continua calumea celalalte exercitii .
drop set e un set format din cateva repetari cu greutate mare iar apoi cu greutate mai mica? eu de obicei fac asta la ultima serie la fiecare exercitiu pentru a stoarce tot ce a mai ramas )
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 15:56 de expertb
drop set e un set format din cateva repetari cu greutate mare iar apoi cu greutate mai mica? eu de obicei fac asta la ultima serie la fiecare exercitiu pentru a stoarce tot ce a mai ramas )
Mersi eram confuz in legatura cu asta
Tu o folosesti de fiecare data la brate sau doar cateodata?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2013 15:58 de adi123
Mersi eram confuz in legatura cu asta
Tu o folosesti de fiecare data la brate sau doar cateodata?
nu doar la brate, la toate grupele de muschi fara picioare si abdomen
Editat de adi123 pe 13 aug 2013 15:58
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 13 aug 2013 18:27 de mary1998
nu doar la brate, la toate grupele de muschi fara picioare si abdomen
vrei sa zici ca tu lucrezi numa' in drops ? drops din cate stiu eu insemna sa faci 4 seturi sau 3... fara puza sau pauza mica de tot cat descarci bara .. adica faci piept in drops faci cu 100 kg 7-8 repetari apoi imediat mai dai jos si faci iar 7-8 repetari si mai continui asa odata sau de doua ori
Editat de mary1998 pe 13 aug 2013 18:27
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 13 aug 2013 18:38 de adi123
vrei sa zici ca tu lucrezi numa' in drops ? drops din cate stiu eu insemna sa faci 4 seturi sau 3... fara puza sau pauza mica de tot cat descarci bara .. adica faci piept in drops faci cu 100 kg 7-8 repetari apoi imediat mai dai jos si faci iar 7-8 repetari si mai continui asa odata sau de doua ori
recurg la aceasta metoda doar la ultima serie din exercitiu. fiecare isi personalizeaza antrenamentul in funcite de cum simte
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 01:00 de expertb
recurg la aceasta metoda doar la ultima serie din exercitiu. fiecare isi personalizeaza antrenamentul in funcite de cum simte
Totusi cred ca e cam dificil sa faci drops la fiecare ultima serie , mai ales daca ai 6 ex 6 dropseturi ? Cred ca ar fi supra..
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 aug 2013 01:36 de adi123
Totusi cred ca e cam dificil sa faci drops la fiecare ultima serie , mai ales daca ai 6 ex 6 dropseturi ? Cred ca ar fi supra..
de ce 6? la biceps fac 3 exercitii. deci, 2 astfel de seturi(la flexii concentrate nu fac pentru ca nu prea va rostul)
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 aug 2013 09:40 de Gilu
Totusi cred ca e cam dificil sa faci drops la fiecare ultima serie , mai ales daca ai 6 ex 6 dropseturi ? Cred ca ar fi supra.. Cine naiba face 6 exercitii la biceps?
Intrati aici=>
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 10:52 de expertb
Cine naiba face 6 exercitii la biceps?
Ma refer la brate FRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 16 aug 2013 10:53 de expertb
de ce 6? la biceps fac 3 exercitii. deci, 2 astfel de seturi(la flexii concentrate nu fac pentru ca nu prea va rostul)
3 triceps 3 biceps tu faci in zile diferite sau cu spatele si pieptu ?
Editat de expertb pe 16 aug 2013 11:55
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 aug 2013 12:00 de adi123
3 triceps 3 biceps tu faci in zile diferite sau cu spatele si pieptu ?
in aceasi zi. 4-5 seturi de astea pentru brate nu mi se pare mult. nu e o regula, fiecare trebuie sa isi personalizeze antrenamentul in functie de cum se simte cel mai bine.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 16 aug 2013 13:51 de Gilu
Ma refer la brate FRATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Prietene noi aici discutam despre antrenamentul bicepsului, asa cum spune titlu, nu despre altceva.
Si nu suntem frati.
Intrati aici=>
|
sus |
|
expertb
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 17 aug 2013 01:07 de expertb
Prietene noi aici discutam despre antrenamentul bicepsului, asa cum spune titlu, nu despre altceva.
Si nu suntem frati.
OK ,mersi de toate
|
sus |
|
AdrianSmile
Veteran member 226 mesaje
|
scris pe 21 aug 2013 19:19 de AdrianSmile
dupa o mica disputa,fiind plin de nervi am ajuns la 26 de tractiuni,inainte abea faceam 20,deci,ce face adrenalina
Never back down !
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 21 aug 2013 19:28 de marius0
dupa o mica disputa,fiind plin de nervi am ajuns la 26 de tractiuni,inainte abea faceam 20,deci,ce face adrenalina
Aici se vorbeste despre antrenamentul bicepsului nu despre altceva...
|
sus |
|
AdrianSmile
|
scris pe 21 aug 2013 20:15 de AdrianSmile
Aici se vorbeste despre antrenamentul bicepsului nu despre altceva...
Tractiunile nu sunt exercitii pentru biceps?
Never back down !
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 21 aug 2013 22:11 de Gilu
Tractiunile nu sunt exercitii pentru biceps? Cele clasice, pe care le-am invatat in scoala la orele de educatie fizica, cu priza supinatie si la nivelul umerilor, da, lucreaza mai mult bicepsul decat spatele.
Noi pe aici cand vorbim de tractiuni, vorbim de tractiunile pt spate, cele cu priza larga.
Intrati aici=>
|
sus |
|
AdrianSmile
|
scris pe 21 aug 2013 22:50 de AdrianSmile
Cele clasice, pe care le-am invatat in scoala la orele de educatie fizica, cu priza supinatie si la nivelul umerilor, da, lucreaza mai mult bicepsul decat spatele.
Noi pe aici cand vorbim de tractiuni, vorbim de tractiunile pt spate, cele cu priza larga.
Ok,multumesc cam mi-ai explicat,si da,era vorba de tractiuni pentru biceps
Never back down !
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 4 sep 2013 23:10 de s1d0x
Ce parere aveti de flexii hammer (ciocane) ?
|
sus |
|
Pagina 21 22 23 24 25 26 27 din 27
| |
|