Pagina 24 25 26 27 din 27
bob1
Junior member 26 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 21 iul 2014 12:26 de bob1
Flexii cu bara Z / cu ganterele
Ciocane
Flexii cu bara la Scott
Asa gandeam si eu inainte 3,3,3. 9 serii la biceps,pana am inteles ca e prea mult ptr mine mai ales.Si acum m am limitat la 6 serii, 1ex baza, 1 izolare. Incet incet rezultatele apar.
"Daca arati ca un tomberon, probabil ca mananci gunoi!"
|
sus |
|
FlameS
Junior member 19 mesaje
|
biceps
scris pe 21 aug 2014 01:34 de FlameS
Pana acum am facut 3 exercitii a cate 3 serii fiecare pentru biceps, insa nu vad deloc rezultate, asa ca am decis sa fac 3 exercitii a cate 2 serii fiecare, iar antrenamentul pt biceps sa-l fac in superserii cu tricepsul.
Antrenamentul ar arata cam asa,
2 serii flexii cu gantere
2 serii flexii cu gantere pe inclinat
2 serii aparat biceps
As dori sa cresc intensitatea antrenamentelor in defavoarea volumului si as vrea sa folosesc repetarile negative. Intrebarea mea este cum as putea sa le folosesc la un antrenament pentru a nu ma supraantrena? Eu ma gandesc sa fac doar o serie la sfarsit la aparatul pentru biceps. (va reamintesc ca fac bicepsul in superserie cu tricepsul, poate afecteaza)
|
sus |
|
sawyer
Newbie 8 mesaje
|
Re: biceps
scris pe 21 aug 2014 15:50 de sawyer
4x10 tractiuni cu greutate adauga
4x10 flexii cu bara Z
4x10 ciocane
|
sus |
|
m4rryus
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 28 oct 2014 12:43 de m4rryus
Lucrez bicepsul dupa spate si il antrenez cu:
Flexii cu gantere din stand 3 serii(6-10 repetari)
Flexii concentrate 3 serii(6-10 repetari)
Credeti ca este suficient acest antrenament?
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 28 oct 2014 15:29 de basu
Dar tu ce crezi ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
m4rryus
Newbie 9 mesaje
|
scris pe 28 oct 2014 17:59 de m4rryus
Simt ca bicepsul este lucrat complet asa. Stiu ca trebuie sa tin cont de reactie corpului meu la antrenament inainte de parerile altora dar vad ca majoritatea fac peste 6 serii pentru aceasta grupa.
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 28 oct 2014 18:28 de XyZz
Simt ca bicepsul este lucrat complet asa. Stiu ca trebuie sa tin cont de reactie corpului meu la antrenament inainte de parerile altora dar vad ca majoritatea fac peste 6 serii pentru aceasta grupa.
Majoritatea fac peste 6 serii , dar nu dupa spate.
Daca tu il simtit bine asa , e perfect .
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 30 oct 2014 07:45 de adi123
dupa spate fac si eu biceps exact la fel, insa e o schimbare recenta nu stiu ce rezultate va da...
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 7 nov 2014 14:26 de HuangZ
Am citit un articol in care scria ca daca bicepsul este lucrat de 2 ori pe saptamana, 1 data cu 2-3 ex 4-3 seturi si greutati mari, 8-10 repetari si o data cu 1-2 ex 3 seturi 15-20 repetari ar fi mai bine decat 1 data pe sapt, ce ziceti?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 nov 2014 16:54 de basu
Am citit un articol in care scria ca daca bicepsul este lucrat de 2 ori pe saptamana, 1 data cu 2-3 ex 4-3 seturi si greutati mari, 8-10 repetari si o data cu 1-2 ex 3 seturi 15-20 repetari ar fi mai bine decat 1 data pe sapt, ce ziceti?
In culturism cei castigati sunt aceia care sparg tiparele si nu respecta reguli. Tu sa ne spui daca este bine sau rau.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 7 nov 2014 18:19 de HuangZ
In culturism cei castigati sunt aceia care sparg tiparele si nu respecta reguli. Tu sa ne spui daca este bine sau rau.
Am intrebat fiindca am acelasi antrenament de ceva timp si voiam sa mai schimb, imi e frica totusi sa nu intru in supraantrenament si voiam sa fac acest antrenament pentru 1-2 luni maximum la brate, de aceea am intrebat, ca sa nu fac o prostie..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 nov 2014 18:29 de basu
Am intrebat fiindca am acelasi antrenament de ceva timp si voiam sa mai schimb, imi e frica totusi sa nu intru in supraantrenament si voiam sa fac acest antrenament pentru 1-2 luni maximum la brate, de aceea am intrebat, ca sa nu fac o prostie..
La anumite inervale de timp culturistii mai schimba rutina. Motivul este acela ca musculatura se adapteaza cu un anumit antrenament si nu mai creste. Multi culturisti chiar daca pastreaza in mare tot rutina aia schimba exercitiile de la un antrenament la altul. Exista culturisti pe care i-am cunoscut eu care au avansat foarte bine cu doua antrenamente pe saptamana. Dar cei mai multi au obtinut rezultatele cele mai bune cu un singur antrenament pe saptamana sau cu 3 antrenamente in doua saptamani.
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 7 nov 2014 18:47 de HuangZ
La anumite inervale de timp culturistii mai schimba rutina. Motivul este acela ca musculatura se adapteaza cu un anumit antrenament si nu mai creste. Multi culturisti chiar daca pastreaza in mare tot rutina aia schimba exercitiile de la un antrenament la altul. Exista culturisti pe care i-am cunoscut eu care au avansat foarte bine cu doua antrenamente pe saptamana. Dar cei mai multi au obtinut rezultatele cele mai bune cu un singur antrenament pe saptamana sau cu 3 antrenamente in doua saptamani.
Exercitiile le mai schimb dar ma gandeam la alta rutina pe un interval de 1-2 luni maximum, la 3 antrenamente in 2 saptamani, odihna si alimentatia sunt bune dar ma gandeam ca ar fi bine sa mai schimb putin rutina, dacca totul e ok la odihna si alimentatie, pot intra in supraantremanet la brate daca le lucrez de 3 ori in 2 saptamani?
|
sus |
|
HuangZ
|
scris pe 22 apr 2015 17:24 de HuangZ
Ce parere aveti de exercitiul pentru biceps?(nu stiu exact cum se numeste) facut stand la helcometru si bratele perfect in sus folosind o bara mai mica, fara sa tragi de spate, doar flexezi bratul si in pozitia de varf bratele sa fie putin impinse inspre spate.Am vazut un interviu unde un culturist spunea ca bicepsul(capul scurt) are cea mai puternica contractie in pozitia asta doarece este folosit in flexia bratului dar si la ridicarea umarului, l-am incercat si eu acum cateva zile folosind tensiunea constanta si am simtit o contractie foarte puternica.
sdawsdw.png (518.84 KB)
Editat de HuangZ pe 22 apr 2015 17:26
|
sus |
|
Denisrazvan
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 11 iul 2015 15:47 de Denisrazvan
Flexii cu bara dreapta:
-3-4 serii
Flexii cu gantere din picioare:
-3 serii
Flexii la banca Scott cu bara z:
-3 serii
|
sus |
|
GaneaDarius
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 13 sep 2015 00:27 de GaneaDarius
Flexii cu ganterele - 4 serii, 8 repetari.
Flexii ciocan - 4 serii, 8 repetari.
Flexii pe un picior - 4 serii, 8 repetari.
Banca Scott - 4 serii, 8 repetari.
Ma puteti gasi pe pagina de facebook cu numele de "Darius Ganea". Fotografia de profil este ca fotografia ce o am amplasata aici.
|
sus |
|
Sasknl
Senior member 53 mesaje
|
scris pe 21 sep 2016 17:15 de Sasknl
incep cu 4s x 8 10 rep la scripeti stand in picioare, se incalzeste foarte bine muschiul si intervine pomparea
urmat de banca scott bara z 4x 8 10 rep
flexii gantere din sezut banca inclinata 4x 8 10 rep
ciocane 4 x 8 10 rep
dar eu lucrez in superseturi cu triceps 4 exercitii si la triceps a 4s fiecare cu 8 10 rep
in aceeasi zi am si umeri 6 exercitii, exercitiile in superseturi
toate exercitiile cu contractie de 2 3 sec
Editat de Sasknl pe 21 sep 2016 17:17
|
sus |
|
RazRage
Newbie 1 mesaje
|
ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 30 dec 2018 17:48 de RazRage
Doar eu fac cate 4 exercitii a 4 serii? Raman socat, pana si Gilu nu face atat... tin sa anunt ca totusi am progress fata de colegii care au ramas tot la 3 exercitii a cate 3 serii
|
sus |
|
crististrong
Expert member 1117 mesaje
|
scris pe 1 ian 2019 16:33 de crististrong
Doar eu fac cate 4 exercitii a 4 serii? Raman socat, pana si Gilu nu face atat... tin sa anunt ca totusi am progress fata de colegii care au ramas tot la 3 exercitii a cate 3 serii
Mai mult nu inseamna totdeauna mai bine, dar daca asa obtii rezultate....atunci mai mult sa fie.
La ce nivel esti acum? ma refer de cata vreme te antrenezi si ce dimensiune are bratul (de la cati cm, la cati ai progresat-conteaza si asta)? Depinde si ce tip antrenament ai, nu as zice ca faci full body sau PPL daca ai 16 serii la total.
Eu sunt unul dintre aia care cred ca in acest sport nu exista numere perfecte, nr. ideal de repetari, un numar anume de seturi. Tot ce conteaza e sa ai rezultate. Daca studiile zic sa fac 8 repetari sa zicem si eu cu 8 nu obtin ce vreau? ce fac?
Editat de crististrong pe 1 ian 2019 16:39
|
sus |
|
fitnessro
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 16 oct 2020 14:40 de fitnessro
32 de serii la biceps?plus un 21 si flexii la helcometru?ti-ai mai lasat id-u de mess la un post de alimentatie pt cine vrea sa fie ajutat si consultat in probleme legate de culturism,de catre tine...banuiesc ca bicepsul il faci dupa o grupa mare gen piept sau spate la care mai faci vreo 50 de serii ca e grupa mare...la asta nici nu mai poti sa ii zici supraantrenament,e maraton culturistic al bicepsului
Un articol interesant despre antrenarea bicepsului:
https://www.facebook.com/antrenorpersonal13
|
sus |
|
Pagina 24 25 26 27 din 27
| |
|