Pagina 17 18 19 20 21 22 23 din 27
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 20 ian 2013 11:42 de cernescu16
ce-am ras. hammer vroia el hammer ce tip sunt? mid range?
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 20 ian 2013 11:46 de sZoTaK
hammer ce tip sunt? mid range? habar n-am, sincer. stiu doar ca lucreaza brachialisul mai mult, partea exterioara a bicepsului. daca ar fi sa aleg un antrenament de mare volum pt biceps, pt avansati, ar fi 3 serii flexii cu bara din picioare, 3 serii la banca scott ( momentan le fac cu gantere), 3 serii la banca inclinata si 3 serii flexii ciocan.
Editat de sZoTaK pe 20 ian 2013 11:47
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
Chiru123
Veteran member 210 mesaje
|
scris pe 20 ian 2013 13:26 de Chiru123
ce-am ras. hammer vroia el
hammer
nu renunta niciodata, ridica-te din propria cenusa fiu al Romei!
|
sus |
|
Buzoianul
Junior member 11 mesaje
|
scris pe 20 ian 2013 13:32 de Buzoianul
hammer
hammer = ciocan
flexii hammer = flexii tip ciocan
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 20 ian 2013 15:42 de nicu_ivan
hammer ce tip sunt? mid range?
Hammer tine de cum pozitionezi incheietura, pe cand cele 3 pozitii tin de cum pozitionezi mana fata de corp, din umar.
Prin urmare, daca fac flexii hammer din stand o sa fie mid-range, pe cand daca le fac la plan inclinat o sa fie stretch. Desi ambele ar fi Hammer, pentru ca as tine inchietura ca pentru Hammer.
P.S. Am zis Hammer, ma scuzati, am vrut sa zic Hummer )
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 20:36 de basu
Intervalul este una si rotirea antebratului in acel scop descris acum cateva decenii de Arnold este altceva.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 21 feb 2013 21:50 de s1d0x
Ultimul antrenament al meu la biceps a fost azi : 4 serii Tractiuni cu priza supinatie la latimea umerilor , 4 serii Flexii cu bara dreapta , 4 serii Flexii concentrate din sezand.Ce parere aveti de acest antrenament si daca puteti sa imi spuneti tractiunile de acest gen unde se regaseste mid-range, stretch sau contracted ?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 25 feb 2013 23:39 de nicu_ivan
Ultimul antrenament al meu la biceps a fost azi : 4 serii Tractiuni cu priza supinatie la latimea umerilor , 4 serii Flexii cu bara dreapta , 4 serii Flexii concentrate din sezand.Ce parere aveti de acest antrenament si daca puteti sa imi spuneti tractiunile de acest gen unde se regaseste mid-range, stretch sau contracted ?
1 la mana: 12 serii e mult prea mult. 9 serii maxim.
2 la mana: exercitiul ala e greu de capalogat intr-o pozitie pentru ca oscileaza intra mid-range si contracted intrucat bratul e cand in fata coprului cand paralel cu el.
3 la mana: eu consider exercitiul ala tot pentru dorsali, intra ceva mai mult bicepsul e adevarat dar dorsalii sunt principalul muchi care lucreaza(daca faci intraga cursa de miscare).
|
sus |
|
s1d0x
|
scris pe 26 feb 2013 15:00 de s1d0x
1 la mana: 12 serii e mult prea mult. 9 serii maxim.
2 la mana: exercitiul ala e greu de capalogat intr-o pozitie pentru ca oscileaza intra mid-range si contracted intrucat bratul e cand in fata coprului cand paralel cu el.
3 la mana: eu consider exercitiul ala tot pentru dorsali, intra ceva mai mult bicepsul e adevarat dar dorsalii sunt principalul muchi care lucreaza(daca faci intraga cursa de miscare).
Iti multumesc pentru raspuns.Vreau sa iti spun ca am un prieten care face de un an si ceva sala... el la biceps face 4-5 exercitii de 4 serii aprox. 16-20 serii doar la biceps, mi se pare incredibil de mult, el mi-a zis ca nu a facut supraantrenament si nu a avut nici o problema la biceps si ia crescut normal (8-10 cm intr-un an)
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 26 feb 2013 15:19 de MrOlympia
Iti multumesc pentru raspuns.Vreau sa iti spun ca am un prieten care face de un an si ceva sala... el la biceps face 4-5 exercitii de 4 serii aprox. 16-20 serii doar la biceps, mi se pare incredibil de mult, el mi-a zis ca nu a facut supraantrenament si nu a avut nici o problema la biceps si ia crescut normal (8-10 cm intr-un an)
Depinde de mai multi factori .. atat de refacere cat si genetic . Un incepator e posibil sa creasca la inceput cu ceva mai mult antrenament pt ca nu foloseste greutati prea mari care sa il termine repede . Pe parcurs cand ai sa incepi sa maresti greutatile o sa iti dai seama ca si 6 serii la biceps sunt suficiente pt a creste .
"train to stimulate, not annihilate." - Lee Haney
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 feb 2013 16:15 de basu
Nu are importanta ce zice el , nu suntem toti la fel. Ia uite ce zice Mr O - train to stimulate, not annihilate.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 26 feb 2013 20:54 de stefanp
Iti multumesc pentru raspuns.Vreau sa iti spun ca am un prieten care face de un an si ceva sala... el la biceps face 4-5 exercitii de 4 serii aprox. 16-20 serii doar la biceps, mi se pare incredibil de mult, el mi-a zis ca nu a facut supraantrenament si nu a avut nici o problema la biceps si ia crescut normal (8-10 cm intr-un an) si eu prin 92'(aveam18ani)faceam 4exercitii si 6serii la biceps ,dar asta era la inceput.acum la biceps fac 2exercitii si 3serii.conteaza intensitatea antrenamentului...nu durata lui
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 26 feb 2013 21:48 de nicu_ivan
si eu prin 92'(aveam18ani)faceam 4exercitii si 6serii la biceps ,dar asta era la inceput.acum la biceps fac 2exercitii si 3serii.conteaza intensitatea antrenamentului...nu durata lui
ai pus punctul pe i... conteaza intensitatea si calitatea seriilor, nu numarul lor.
|
sus |
|
s1d0x
|
scris pe 10 mar 2013 23:38 de s1d0x
Cei care faceti flexii cu gantere pe plan inclinat... cum le executati ? Amandoua mainile deodata sau alternativ(una cate una) ? Tot ma bate acest gand...
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 00:15 de nicu_ivan
Cei care faceti flexii cu gantere pe plan inclinat... cum le executati ? Amandoua mainile deodata sau alternativ(una cate una) ? Tot ma bate acest gand...
Cred ca e total irelevant, dar ca sa raspund la intrebare... eu le fac deodata.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 00:15 de adi123
alternativ. cu ambele simultan e efortulmai mare si nu te poti concentra bine pe executie din ce am observat eu, dar nu este o regula, faci cum crezi ca e mai bine
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 00:16 de nicu_ivan
alternativ. cu ambele simultan e efortulmai mare si nu te poti concentra bine pe executie din ce am observat eu, dar nu este o regula, faci cum crezi ca e mai bine
La mine e exact pe dos, ma concentrez mai prost cand fac alternativ.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 00:19 de adi123
La mine e exact pe dos, ma concentrez mai prost cand fac alternativ.
unele exercitii trebuie adaptate in functie de fiecare persoana in parte, importanta e forma corecta de executie
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 11 mar 2013 06:54 de stefanp
La mine e exact pe dos, ma concentrez mai prost cand fac alternativ. concentreazate...mai bine si totul e ok
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
mugurik88
Junior member 20 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 00:24 de mugurik88
Salutare.
Am o intrebare: este suficient sa lucrez pt biceps, 2 exercitii (scott si flexii bara dreapta) a cate 4 serii ?
Multumesc.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 01:06 de ricardo
Salutare.
Am o intrebare: este suficient sa lucrez pt biceps, 2 exercitii (scott si flexii bara dreapta) a cate 4 serii ?
Multumesc.
...poate fi suficient pentru un antrenament, dar la antrenamentul urmator sa faci alte 2 exercitii, eventual flexii cu gantere pe plan inclinat, flexii concentrate sau flexii ciocan ...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 10:44 de vlcosmin
...poate fi suficient pentru un antrenament, dar la antrenamentul urmator sa faci alte 2 exercitii, eventual flexii cu gantere pe plan inclinat, flexii concentrate sau flexii ciocan ...
Pentru variatie, poti face si repetari partiale, cum ar fi flexii cu bara Z din sezand sau cu gantera al scott sau ciocane partial. Poti lucra cu greutate mai mare si tragi doar din biceps ( elimini miscarea in plus ).
Pentru variatie, chiar se merita, eu personal lucrez o data la 2 saptamani asa.
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 11:24 de AlexandruAG
Salutare.
Multumesc.
Eu cred ca depinde. Depinde de tipul somatic, dupa cum stii, la endomorfi este nevoie de mai multe repetari, un volum mai mare. Iar in al doi-lea rand depinde cu ce grupezi bicepsul, daca il grupezi cu spatele, avand in vedere ca este folosit destul de mult atunci cand ai lucrat spatele, este de ajuns. In caz contrat parerea mea este ca ar trebui sa il lucrezi mai bine.
De asemenea depinde si de pauzele pe care le faci intre serii. Daca lucrezi cu pauze sub un minut, atunci iarasi poate fi de ajuns.
Ideea este ca numai tu iti cunosti corpul si trebuie sa fi atent la raspunsul pe care ti-l da corpul la un anumit antrenament.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 11:52 de Gilu
Eu cred ca depinde. Depinde de tipul somatic, dupa cum stii, la endomorfi este nevoie de mai multe repetari, un volum mai mare. Sunt de parere ca indiferent de tipul somatic, antrenamentul trebuie sa fie scurt si intens.Cele mai bune rezultate apar in felul asta.
Eu sunt endo-mezo si niciodata nu am avut rezultate de la volum mare si intensitate mica-medie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 12 mar 2013 11:58 de AlexandruAG
Sunt de parere ca indiferent de tipul somatic, antrenamentul trebuie sa fie scurt si intens.Cele mai bune rezultate apar in felul asta.
Eu sunt endo-mezo si niciodata nu am avut rezultate de la volum mare si intensitate mica-medie.
Legat de intensitate ai dreptate, dar eu, daca nu am un volum peste 9 serii nu fac febra niciodata, nu il simt ca l-am lucrat. Am incercat tot felul de combinatii dar doar undeva la 9-12 serii simt ca e ok.
Cel mai bine imi merge cu 9-12 serii/10-12 repetari/7-8 repetari la ultima serie din exercitiu, intensitate mare, greutati "mici", astfel incat sa pot executa cat mai corect exercitiul, fara sa trisez si sa pot face un rest-pause la ultima serie din fiecare exercitiu.
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 15:47 de ricardo
Legat de intensitate ai dreptate, dar eu, daca nu am un volum peste 9 serii nu fac febra niciodata, nu il simt ca l-am lucrat. Am incercat tot felul de combinatii dar doar undeva la 9-12 serii simt ca e ok.
Cel mai bine imi merge cu 9-12 serii/10-12 repetari/7-8 repetari la ultima serie din exercitiu, intensitate mare, greutati "mici", astfel incat sa pot executa cat mai corect exercitiul, fara sa trisez si sa pot face un rest-pause la ultima serie din fiecare exercitiu.
...mie imi merge bine cu 2 exercitii 6-8 serii totale...antrenamentul de biceps nu ma tine mai mult de 15 minute...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
AlexandruAG
|
scris pe 12 mar 2013 15:58 de AlexandruAG
...mie imi merge bine cu 2 exercitii 6-8 serii totale...antrenamentul de biceps nu ma tine mai mult de 15 minute...
Il faci cu piept sau spate?
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 17:51 de nicu_ivan
Eu nu inteleg cu reusersti sa nu faci febra din 9 serii, daca mai faci si rest pause pe ultima serie de la fiecare exercitiu???
Eu fac in total 4 serii pe Biceps si ma simt si "pumped" si a doua zi am si febra... si nici nu fac rest pause decat la un exercitiu... la restul de 2 fac repetari fortate.
E posibil sa crezi ca mergi "to failure", dar defapt sa nu mergi chiar acolo... "to failure" in esenta insemna ca ultima repetare o esuezi. Daca ultima repetare ai reusit sa o faci nu ai mers "to failure" ai mers "close to failure".
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 12 mar 2013 18:28 de Gilu
Eu nu inteleg cu reusersti sa nu faci febra din 9 serii Lipsa febrei poate fi un semn ca muschiul a fost supus unui efort/stimul cu care este obijnuit.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 17 18 19 20 21 22 23 din 27
| |
|