Pagina 15 16 17 18 19 20 21 din 27
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 18 nov 2012 20:49 de cernescu16
Flexiile cu bara categoric sunt un exercitiu de baza, asa ca trebuie sa te astepti sa cresti daca il faci cum trebuie. e vreo diferenta intre flexii cu bara dreapta si flexii cu bara EZ? intreb asta deoarece am avut mana rupta acu 1 an si daca fac flexii cu bara dreapta ma apuca o durere insuportabila la incheietura acolo unde o fost rupta.. dar la bara EZ nu am probleme, ca sta incheietura mai stramba si nu simt deloc durere
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 21:26 de CosminPerjo
e vreo diferenta intre flexii cu bara dreapta si flexii cu bara EZ? intreb asta deoarece am avut mana rupta acu 1 an si daca fac flexii cu bara dreapta ma apuca o durere insuportabila la incheietura acolo unde o fost rupta.. dar la bara EZ nu am probleme, ca sta incheietura mai stramba si nu simt deloc durere
Ti-ai raspuns singur,ai alta priza.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 18 nov 2012 21:54 de cernescu16
Ti-ai raspuns singur,ai alta priza. da, care se simte doar la incheietura
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 21:57 de MrOlympia
e vreo diferenta intre flexii cu bara dreapta si flexii cu bara EZ? intreb asta deoarece am avut mana rupta acu 1 an si daca fac flexii cu bara dreapta ma apuca o durere insuportabila la incheietura acolo unde o fost rupta.. dar la bara EZ nu am probleme, ca sta incheietura mai stramba si nu simt deloc durere
Priza .. incearca sa le executi fara manusi in caz ca porti si manusi . In general eu nici nu prea port manusi nici la alte exercitii doar daca ma jeneaza foarte tare bataturile . Daca nici asa pune mai putin pe bara .
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 22:47 de sZoTaK
e vreo diferenta intre flexii cu bara dreapta si flexii cu bara EZ? intreb asta deoarece am avut mana rupta acu 1 an si daca fac flexii cu bara dreapta ma apuca o durere insuportabila la incheietura acolo unde o fost rupta.. dar la bara EZ nu am probleme, ca sta incheietura mai stramba si nu simt deloc durere intotdeaunea am preferat bara EZ...am incheieturile destul de firave, si e mai comfortabil..totusi, imi amintesc cu placere cateva antrenamente, cand am inlocuit bara EZ cu bara dreapta pt flexiile la banca scott..senzatia a fost una foarte foarte buna. iar ca diferenta..nu prea cred. poate ca flexiile cu bara dreapta lucreaza intr-o masura mai mare antebratul.
Editat de sZoTaK pe 18 nov 2012 22:47
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 19 nov 2012 14:07 de cernescu16
Priza .. incearca sa le executi fara manusi in caz ca porti si manusi . In general eu nici nu prea port manusi nici la alte exercitii doar daca ma jeneaza foarte tare bataturile . Daca nici asa pune mai putin pe bara . nu e problema de manusi la oase e problema nu la bataturi
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 14:42 de adi123
nu e problema de manusi la oase e problema nu la bataturi
si eu prefer bara z din acelasi motiv: incheieturile cam slabe.
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 14:58 de MrOlympia
nu e problema de manusi la oase e problema nu la bataturi
Pai la incheietura m-am referit , eu am scris in cazul meu .. uneori ma mai deranjeaza bataturile si atunci le mai port in rest nu . Incearca body flex sau un alt produs pe baza de colagen . Dar deja intru in off-topic sorry ..
Editat de MrOlympia pe 19 nov 2012 14:58
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 17:23 de basu
Incheietura nu sta stramba ... are alta pozitie. Una mai confortabila. Pt articulatia carpometacarpiana. Diferenta ai sesizat-o si singur. E mai bine pt tine sa folosesti bara Z. Nu prea se distinge scopul intrebarii.Foloseste pe langa manusi si niste suporti buni de articulatii.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 19 nov 2012 21:07 de ssergiu
Pentru bara EZ ai o pozitie naturala a mainilor in timpul miscarii, dar o contractie mai slaba a bicepsului. Uite aici un filmulet foarte explicit:
http://www.youtube.com/watch?v=JyhDVCvv58Q
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 nov 2012 21:11 de adi123
Pentru bara EZ ai o pozitie naturala a mainilor in timpul miscarii, dar o contractie mai slaba a bicepsului. Uite aici un filmulet foarte explicit:
http://www.youtube.com/watch?v=JyhDVCvv58Q
cam asa ceva. cand facem si cu gantere obisnuim sa rotim putin mana pentru o contractie mai puternica
am o intrebare: e corect sa te balansezi asa cum face ala? eu incerc sa stau cat mai drept si sa fac miscarea doar din brate
Editat de adi123 pe 19 nov 2012 21:13
|
sus |
|
basu
|
scris pe 19 nov 2012 21:27 de basu
cam asa ceva. cand facem si cu gantere obisnuim sa rotim putin mana pentru o contractie mai puternica
am o intrebare: e corect sa te balansezi asa cum face ala? eu incerc sa stau cat mai drept si sa fac miscarea doar din brate
Incearca sa faci exercitiile cat mai corect. Cand o sa fii mai experimentat o sa iti dai intotdeauna singur seama cat de mult ai nevoie sa trisezi.
|
sus |
|
kwonkicker
Senior member 90 mesaje
|
scris pe 20 nov 2012 22:08 de kwonkicker
Ma gandeam sa-l inlocuiesc cu asta? http://www.youtube.com/watch?v=HrDmDCr5dhI&feature=related
Parca e mai asemanator voi ce zice-ti?
kl@w
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 21 nov 2012 11:11 de adi123
Ma gandeam sa-l inlocuiesc cu asta? http://www.youtube.com/watch?v=HrDmDCr5dhI&feature=related
asta seamana mai mult cu arnold curls cu gantera
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 21 nov 2012 14:03 de nicu_ivan
Nu e deloc acelasi lucru.
* Flexiile cu bara EZ din picioare sunt o miscare de tip mid-range, mai exact bratele sunt pe langa corp.
* Flexiile Spider(ca cele din clipul de mai sus), sunt o miscare de tip contracted(precum si flexiile concentrate sau flexiile la banca Scott), mai exact bratele sunt pozitionate in fata corpului.
Pozitia bratelor fata de corp in timpul miscarii de flexie, schimba modul in care bicepsul este "atacat" de catre exercitiu. Tocmai din acest motiv se recomanda 3 pozitii de lucru al bicepsului:
* mid-range = bratele pe langa corp
* contracted = bratele in fata corpului
* stretch = bratele usor in spatele corpului
Editat de nicu_ivan pe 21 nov 2012 14:05
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 21 nov 2012 14:19 de adi123
* mid-range = bratele pe langa corp
* contracted = bratele in fata corpului
* stretch = bratele usor in spatele corpului
deci pentru mid range ar fi flexii cu bara din picioare, contracted -flexii concentrate iar stretch - flexii cu gantere din stand pe o banca usor inclinata?
cam asa fac eu.
scuze am pus intrebare inainte sa citesc tot ce ai scris acum m-am lamurit
Editat de adi123 pe 21 nov 2012 14:21
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 21 nov 2012 16:00 de sZoTaK
deci pentru mid range ar fi flexii cu bara din picioare, contracted -flexii concentrate iar stretch - flexii cu gantere din stand pe o banca usor inclinata?
cam asa fac eu.
scuze am pus intrebare inainte sa citesc tot ce ai scris acum m-am lamurit sau flexii cu bara, flexii la banca scott si astea:
http://www.youtube.com/watch?v=Df0GjCkUh90
|
sus |
|
nicu_ivan
Expert member 899 mesaje
|
scris pe 21 nov 2012 19:49 de nicu_ivan
sau flexii cu bara, flexii la banca scott si astea:
http://www.youtube.com/watch?v=Df0GjCkUh90
flexii cu bara - mid range
flexii la banca Scott - contracted
Life sucks.... but in a beautifull kinda way
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 nov 2012 19:54 de sZoTaK
flexii cu bara - mid range
flexii la banca Scott - contracted asa, si?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 nov 2012 20:09 de adi123
asa, si?
faci 2 exercitii care lucreaza la fel: flexiile la cablu si cele la banca scott
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 nov 2012 20:11 de sZoTaK
faci 2 exercitii care lucreaza la fel: flexiile la cablu si cele la banca scott la acele flexii ai mainile aduse in spate, iar la cele la banca scott in fata...dar explica si tipu' in videoclip.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 nov 2012 20:16 de adi123
la acele flexii ai mainile aduse in spate, iar la cele la banca scott in fata...dar explica si tipu' in videoclip.
da. in video spune ca exercitiul este pentru "biceps peak". exercitiile pentru asta sunt flexiile concentrate, flexiile la banca scot sau flexiile la caplu. eu asa am inteles.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 nov 2012 20:21 de sZoTaK
da. in video spune ca exercitiul este pentru "biceps peak". exercitiile pentru asta sunt flexiile concentrate, flexiile la banca scot sau flexiile la caplu. eu asa am inteles.
"the arm position is important, because it mimics the dumbell incline curl. that helps to stretch the long head of the biceps, which helps you develop that biceps peak. "
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 nov 2012 20:28 de adi123
"the arm position is important, because it mimics the dumbell incline curl. that helps to stretch the long head of the biceps, which helps you develop that biceps peak. "
am sa incerc maine la sala, sa vad in ce fel se contracta.
mie imi seamana exerciciul asta cu flexiile la cablu cu mainile intinse lateral. la exercitiul cu ganterele din plan inclinat, miscarea e mult mai complexa.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 nov 2012 20:44 de basu
O sa vorbesc cu oamenii astia care raspund de forumul asta , sa vedem ce facem cu tine. Oare chiar nu poti posta in limba romana ? Eu am facut la scoala rusa si franceza.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 22 nov 2012 20:54 de sZoTaK
O sa vorbesc cu oamenii astia care raspund de forumul asta , sa vedem ce facem cu tine. Oare chiar nu poti posta in limba romana ? Eu am facut la scoala rusa si franceza. era un citat.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 22 nov 2012 21:05 de basu
era un citat.
Este adevart ce spui, dar eu prefer sa fac acea miscare pt interval extins pt ca eu consider ca este felul in care bicepsul este cel mai putin si mai rar solicitat in timpul altor activitati. Incep aproape mereu cu acel exercitiu pe banca antrenamentul. Execut asa cum cred ca faceti si voi cu doua gantere deodata si am grija la partea negativa si la balansul bratului spre inapoi in portiunea de jos. Pauze fac doar sus si rotesc tare.
|
sus |
|
sergiu16
Junior member 15 mesaje
|
scris pe 25 nov 2012 14:06 de sergiu16
Salut, fac sala de 1 an si bratele mi-au cam ramas in urma, faceam 1 data pe saptamana biceps si odata triceps.
Daca imi schimb programul sa fac de 2 ori pe saptamana voi creste mai bine?
|
sus |
|
kwonkicker
Senior member 90 mesaje
|
scris pe 25 nov 2012 14:32 de kwonkicker
Salut, fac sala de 1 an si bratele mi-au cam ramas in urma, faceam 1 data pe saptamana biceps si odata triceps.
Daca imi schimb programul sa fac de 2 ori pe saptamana voi creste mai bine? Eu stiu ca doar odata pe saptaman lucrezi o grupa si mai stiu ca doar culturisti inainte de concurs lucreaza de 2 ori pe saptamana o grupa.
Acum vedem ce mai zic si restu.
kl@w
|
sus |
|
Pagina 15 16 17 18 19 20 21 din 27
| |
|