Pagina 14 15 16 17 18 19 20 din 27
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: ANTRENAMENT BICEPS
scris pe 5 nov 2012 22:53 de shift
Flexii concentrate
Ai incercat vreodata |"drag curls"?
http://www.youtube.com/watch?v=-Y1GrAdMqyo
Foarte tare!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 14 nov 2012 15:04 de cernescu16
eu bag biceps(si nu numai) diferit fiecare antrenament de la saptamana la saptamana.. o saptamana fac flexii cu gantere / flexi cu bara.. o sapt flexii cu gantera la banca scott / flexii la banca inclinata.. flexii concentrate/ flexii la cabluri . eu asa cred ca ii bine, sa schimbi totu in fiecare saptamana
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 14 nov 2012 15:14 de adi123
Ai incercat vreodata |"drag curls"?
http://www.youtube.com/watch?v=-Y1GrAdMqyo
am facut vineri e foarte bun exercitiul asta, probabil am sa mai fac de cateva ori pana reusesc sa lucrez corect. este foarte greu mai ales cand trebuie sa ridici bara sus si sa o tii 1 secunda. te chinui putin sa nu ii dai drumul direct
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 14 nov 2012 18:34 de sZoTaK
eu bag biceps(si nu numai) diferit fiecare antrenament de la saptamana la saptamana.. o saptamana fac flexii cu gantere / flexi cu bara.. o sapt flexii cu gantera la banca scott / flexii la banca inclinata.. flexii concentrate/ flexii la cabluri . eu asa cred ca ii bine, sa schimbi totu in fiecare saptamana si asa numitul "progresiv overload" cand o sa existe, daca tu schimbi radical totul de la antrenament la antrenament?
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 14 nov 2012 18:53 de cernescu16
si asa numitul "progresiv overload" cand o sa existe, daca tu schimbi radical totul de la antrenament la antrenament? eu zic cum imi merge mie, asa am vazut ca imi merge bine in ultimu timp am incercat pana acu toate combinatiile si m-am oprit la asta, sa schimb toate exercitiile de la antrenament la antrenament
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 14 nov 2012 19:09 de florin36
intrebare: voi mergeti pe un program 2 saptamani - 1 luna sau schimbati exercitiile pt biceps la fiecare saptamana ?
intreb pt ca am vazut ca unii recomanda schimbarea exercitiilor la fiecare antr. atunci de unde sti daca programul respectiv e productiv ori ba ? eu il schimb de la antrenament la antrenament .niciodata nu fac la fel un antrenament
f.l
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 14 nov 2012 19:11 de florin36
eu il schimb de la antrenament la antrenament .niciodata nu fac la fel un antrenament
va fi bun fiindca totdeauna reusesti sa sochezi muschiul, asa niciodata nu se va adapta ,, si tot timpul va fi socat
f.l
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 14 nov 2012 19:27 de sZoTaK
eu zic cum imi merge mie, asa am vazut ca imi merge bine in ultimu timp am incercat pana acu toate combinatiile si m-am oprit la asta, sa schimb toate exercitiile de la antrenament la antrenament daca-ti merge..sa-ti mearga.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 14 nov 2012 19:28 de cernescu16
va fi bun fiindca totdeauna reusesti sa sochezi muschiul, asa niciodata nu se va adapta ,, si tot timpul va fi socat
explica asta si lu szotak
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 14 nov 2012 19:30 de cernescu16
daca-ti merge..sa-ti mearga. si tie
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 14 nov 2012 19:52 de sZoTaK
explica asta si lu szotak nu trebuie sa-mi explice nimic. treaba nu sta tocmai asa.
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 14 nov 2012 22:49 de cernescu16
nu trebuie sa-mi explice nimic. treaba nu sta tocmai asa. bine, fiecare face cum vrea pana la urma
|
sus |
|
kwonkicker
Senior member 90 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 08:04 de kwonkicker
Vreau sa inlocuiesc exercitiu flexi cu bara din picoare se poate inlocui cu alt exercitiu?
Ideia e ca nu vreau din picioare ca pun destul de multa greutate si nu vreau sa ma confrunt cu alte probleme de spate.
Si daca merge sa le fac de jos pe majoritatea ziceti-mi si mie care ar fi. Stima!
kl@w
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 nov 2012 12:38 de adi123
Vreau sa inlocuiesc exercitiu flexi cu bara din picoare se poate inlocui cu alt exercitiu?
Ideia e ca nu vreau din picioare ca pun destul de multa greutate si nu vreau sa ma confrunt cu alte probleme de spate.
Si daca merge sa le fac de jos pe majoritatea ziceti-mi si mie care ar fi. Stima!
daca vrei sa nu ai probleme cu spatele din cauza acestui exercitiu, pune o greutate mai mica si incearca sa executi cat mai corect miscarea. apoi creste treptat greutatea.
e normal sa te doara spatele daca pui cat nu poti face iar cand ridici de indoi din tot corpul. e foarte gresit asa.
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 13:33 de Tooxie
Cata greutate pui? Daca le executi corect fara balans din trunchi, nu cred ca vei avea nici un fel de problema. Flexiile cu gantere se pot executa foarte bine din sezut sau pe plan inclinat dar cand faci cu bara nu e posibil.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 16 nov 2012 20:04 de sZoTaK
Si daca merge sa le fac de jos pe majoritatea ziceti-mi si mie care ar fi. Stima! flexii la banca scott.
|
sus |
|
kwonkicker
Senior member 90 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 21:56 de kwonkicker
flexii la banca scott.
Lucreaza din acelasi unghi? Dar am vazut ca uni facea si flexi din picoare si la banca scott..oare greseau?
kl@w
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 16 nov 2012 22:26 de adi123
Lucreaza din acelasi unghi? Dar am vazut ca uni facea si flexi din picoare si la banca scott..oare greseau?
tocmai asta ma gandeam si eu ca sunt 2 exercitii diferite
|
sus |
|
Vlasceanu
Newbie 4 mesaje
|
scris pe 16 nov 2012 22:56 de Vlasceanu
Mai adauga si cateva exercitii de gramatica pe langa cele de biceps
|
sus |
|
cernescu16
|
scris pe 16 nov 2012 23:05 de cernescu16
flexii la banca scott. deci la tine flexii la cu bara din picioare e tot una cu flexii la banca scot? sunt 2 exercitii total diferite, poate doar cuvantul "bara" il au in comun acu lasand la o parte gluma.. poti inlocui flexiile cu bara cu flexii cu gantere dar sa le executi corect sa nu mai ai dureri de spate
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 17 nov 2012 00:14 de adi123
Mai adauga si cateva exercitii de gramatica pe langa cele de biceps
daca ti-ai facut cont pe site sa ne corectezi gramatical mai bine lasa-ne. am omis un "la" din acea propozitie, ce nu ai inteles din ce am scris? eu chiar am trecut pe la scoala fata de noua generatie de semi-analfabeti
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 00:29 de shift
daca ti-ai facut cont pe site sa ne corectezi gramatical mai bine lasa-ne. am omis un "la" din acea propozitie, ce nu ai inteles din ce am scris? eu chiar am trecut pe la scoala fata de noua generatie de semi-analfabeti
Nu de tine s-a legat, ma!
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Tooxie
Veteran member 488 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 06:54 de Tooxie
Flexiile cu bara nu trebuie sa lipseasca dintr-un antrenament de biceps. Iti pui o centura, tii spatele drept si poti face linistit.
Get Big Or Die Trying!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 17 nov 2012 09:31 de adi123
Flexiile cu bara nu trebuie sa lipseasca dintr-un antrenament de biceps. Iti pui o centura, tii spatele drept si poti face linistit.
este un exrcitiu mai sus cu bara care ar putea fi o alternativa la flexiile cu bara. eu am sa il fac si astazi.
pe youtube scrie peste tot "drag curls" e un exrcitiu pentru masa, acum ramane de vazut cum voi progresa.
Editat de adi123 pe 17 nov 2012 09:34
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 17 nov 2012 11:47 de basu
este un exrcitiu mai sus cu bara care ar putea fi o alternativa la flexiile cu bara. eu am sa il fac si astazi.
pe youtube scrie peste tot "drag curls" e un exrcitiu pentru masa, acum ramane de vazut cum voi progresa.
Flexiile cu bara categoric sunt un exercitiu de baza, asa ca trebuie sa te astepti sa cresti daca il faci cum trebuie.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
mary1998
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 14:45 de mary1998
eo am facut la ultimul antrenament asa
Flexii cu bara EZ 4x10-12
Flexii alternative cu gantere 3x10-12
Flexii concentrate 3x10-12
e ok? sunt mai mult ca incepator.. daca ii pot spune asa
|
sus |
|
CosminPerjo
Expert member 530 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 15:07 de CosminPerjo
eo am facut la ultimul antrenament asa
Flexii cu bara EZ 4x10-12
Flexii alternative cu gantere 3x10-12
Flexii concentrate 3x10-12
e ok? sunt mai mult ca incepator.. daca ii pot spune asa
eu* si da sunt de ajuns doar ca ai putea sa faci tot 4 serii si ultimele 2 exercitii.
|
sus |
|
ssergiu
Veteran member 349 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 16:17 de ssergiu
Fa flexii cu haltera stand srijinit cu spatele de un aparat sau de perete. Astfel vei minimaliza posibilitatea sa folosesti balansul si implicit spatele in miscarea greutatii.
Losers Discuss Why They Can't!
|
sus |
|
radu1
Veteran member 265 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 16:20 de radu1
eu* si da sunt de ajuns doar ca ai putea sa faci tot 4 serii si ultimele 2 exercitii.
Si care ar fi motivul sa faca 4 serii si la ultimele 2 ex. ?
"Train Hard Fight Easy"
|
sus |
|
florin36
Junior member 46 mesaje
|
scris pe 18 nov 2012 20:37 de florin36
Si daca merge sa le fac de jos pe majoritatea ziceti-mi si mie care ar fi. Stima! poti face tractiuni la bara fixa ..ar fi alternativa ,flexiiilor pe brate cu haltera din picioare
f.l
|
sus |
|
Pagina 14 15 16 17 18 19 20 din 27
| |
|