Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
shift
Expert member 1092 mesaje
|
Re: Jurnal Cripto
scris pe 4 mai 2014 22:52 de shift
https://www.youtube.com/watch?v=ETvqfLySujE Ce parere aveti despre ce spun ei in legatura cu antrenarea aceleiasi grupe o data la 3 zile ?
Vorbesc despre antrenamente fullbody, nu antrenarea aceleiasi grupe o data la 3 zile...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
Cripto
Veteran member 245 mesaje
|
scris pe 4 mai 2014 23:10 de Cripto
Vorbesc despre antrenamente fullbody, nu antrenarea aceleiasi grupe o data la 3 zile... Ei zic in felul urmator , daca antrenezi azi piept si dupa 3 zile nu te-ai refacut inseamna ca te-ai supraantrenat Si ca ar trebui sa te antrenezi odata la 3 zile pt a maximiza (spercaasasescrie) sinteza proteinelor
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 5 mai 2014 12:45 de Cripto
Aaaasa, watched it again, sorry, my bad (ma plictisesc baietii astia grozav)... yes... citisem si eu teoria asta cu sinteza proteinelor. Este interesant, sa scazi volumul unei sesiuni pentru a putea antrena muschiul de doua ori pe saptamana... Nu stiu, eu am citit numai despre teorie, nu prea am citit si povesti de succes. Plus ca nu stiu cat de safe este pentru intregul sistem, ma gandesc la stresul pe care risti sa-l pui pe organism (fizic si psihic). Cred ca formula e cam complicata...
Se zice ca si impartirea in doua sesiuni pe zi ar fi mai productiva... studiile zic de fapt mie imi plac , au niste explicatii plauzibile doar ca pe aceasta n.am inteles.o :d
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 5 mai 2014 16:03 de shift
Inseamna ca eu ma supraantrenez saptamanal... si totusi cresc, interesant )
Eh, teorii si teorii, nu ne-am obisnuit cu faptul ca nimic nu e general valabil?
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 5 mai 2014 16:09 de basu
Ei zic in felul urmator , daca antrenezi azi piept si dupa 3 zile nu te-ai refacut inseamna ca te-ai supraantrenat Si ca ar trebui sa te antrenezi odata la 3 zile pt a maximiza (spercaasasescrie) sinteza proteinelor Aceasta asazisa regula a celor trei zile se incearca. Daca se imbunatateste randamentul muscular si apare si cresterea inseamna ca nu este supraantrenament. Si reversul. Dar cea mai mare parte a celor pe care i-am vazut eu pana acum au gresit antrenand grupele atat de des. Exceptiile sunt extrem de rare, dar exista.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 5 mai 2014 16:50 de Cripto
Aceasta asazisa regula a celor trei zile se incearca. Daca se imbunatateste randamentul muscular si apare si cresterea inseamna ca nu este supraantrenament. Si reversul. Dar cea mai mare parte a celor pe care i-am vazut eu pana acum au gresit antrenand grupele atat de des. Exceptiile sunt extrem de rare, dar exista. Atata timp cat nu am alimentatia pusa la punct nu pot incerca si sa sper sa am rezultate , acum urmaresc doar mentinerea . Articolul in sine a fost interesant si ma gandeam ca e ceva de el, multumesc pt raspuns :d
|
sus |
|
litllebear
Veteran member 487 mesaje
|
scris pe 18 iun 2014 22:24 de litllebear
Update 18/06/14 70,5 kg
Cripto draga ai ajuns la capatul alfabetului.Bravo.
E mai usor sa acuzi decat sa asculti si sa dai un sfat.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 19 iun 2014 14:51 de Cripto
Cripto draga ai ajuns la capatul alfabetului.Bravo. multumesc :d in sfarsit am gasit solutia sa obtin o pompare pe cinste la spate :d
|
sus |
|
minof
Junior member 40 mesaje
|
scris pe 19 iun 2014 16:57 de minof
multumesc :d in sfarsit am gasit solutia sa obtin o pompare pe cinste la spate :d
Care a fost solutia ? :-)
Obsessed is a word the lazy use to describe the dedicated.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 20 iun 2014 15:36 de Cripto
Care a fost solutia ? :-) Sa fiu concis : tensiune constanta
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 20 iun 2014 16:07 de stefanp
Sa fiu concis : tensiune constanta sincer ti a luat cam mult sa gasesti ,,solutia,, dar de fapt asta e cheia succesului in culturism(ma refer la executia unei repetari)...TENSIUNEA CONSTANTA IN MUSCHI,PE TOATA DURATA EXECUTARII UNEI REPETARI(DE LA CONTRACTIE MAXIMA LA ELONGATIE MAXIMA)bravo.
Editat de stefanp pe 20 iun 2014 16:07
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 20 iun 2014 17:33 de basu
Sa fiu concis : tensiune constanta
O sa mai afli si altele cu trecerea timpului. Metode mai mult sau mai putin folosite. Astea sunt niste chestii despre care ar trebui si eu mi-as dori sa vorbim mai mult aici. Dar noi discutam doar despre creatina ...
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 20 iun 2014 21:04 de Cripto
sincer ti a luat cam mult sa gasesti ,,solutia,, dar de fapt asta e cheia succesului in culturism(ma refer la executia unei repetari)...TENSIUNEA CONSTANTA IN MUSCHI,PE TOATA DURATA EXECUTARII UNEI REPETARI(DE LA CONTRACTIE MAXIMA LA ELONGATIE MAXIMA)bravo. La spate aveam probleme pt ca prin elongatie maxima intelegeam si intinderea bratelor . In momentul de fata tin bratele indoit la 20 grade sa zic , si ma concentrez pe spate mult mai bine . Am obtinut o pompare foarte buna in spate si un minim de epuizare in biceps
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 20 iun 2014 21:10 de Cripto
Recent m-am apucat de capul meu de o asa zisa incercare de "definire" si mi-a iesit vizibil . Am strat adipos considerabil mai mic si cantarul arata 100-200 g in minus doar Sunt foarte multumit pana acum .
Mananc carbo (de calitate evident) in cantitati mari (pentru mine) pana la antrenament , ( Daca am vreo pofta de dulce mananc cu 30 minute inainte de antrenament ) si dupa antrenament doar la prima masa mananc
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 20 iun 2014 21:13 de marius0
Recent m-am apucat de capul meu de o asa zisa incercare de "definire" si mi-a iesit vizibil . Am strat adipos considerabil mai mic si cantarul arata 100-200 g in minus doar Sunt foarte multumit pana acum .
Mananc carbo (de calitate evident) in cantitati mari (pentru mine) pana la antrenament , ( Daca am vreo pofta de dulce mananc cu 30 minute inainte de antrenament ) si dupa antrenament doar la prima masa mananc
Mai bine dupa antrenament cu mai multi carbo si mai putini inainte. Asta e un fel de carb backloading.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 20 iun 2014 22:08 de Cripto
Mai bine dupa antrenament cu mai multi carbo si mai putini inainte. Asta e un fel de carb backloading. Hm...auzisem ca "ectomorfii" sunt predispusi sa arda proteinele in lipsa carbohidratilor si ma gandeam ca dupa antrenament nu mai am nevoie de carbo (in afara de cei imd dupa antrenament) si asa am ajuns la "dieta" asta
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 22 iun 2014 13:32 de Cripto
Recent am renuntat la simplele fluturari pt partea posterioara a umarului si fac un "ramat modificat" cu gantera . Simt mult mai bine exercitiul asta si am constatat progres Voi ce antrenament aveti pt umeri? Simt nevoia de un antrenament nou :>
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 17 iul 2014 19:52 de Cripto
E o marire a stomacului. Ai grija la mesele prea voluminoase si alimentele care provoaca balonari. Cred ca ai si un tranzit intestinal lent. Mai poti incerca sa iei mai multe fibre din legume, seminte, nuci , fructe, leguminoase. Ai grija la hidratare si aportul de grasimi sa fie optim pentru ca sunt foarte importante pentru un tranzit intestinal normal chiar daca nu ai destule fibre in alimentatie. Mai multe fibre nu cred ca am cum sa mananc pt ca deja am marit rezerva de gaze a Romaniei...) Mananc seara de obicei...Am o "centura pentru slabit" pe aici , ar fi vreo schimbare daca as incepe sa o port?
Editat de Cripto pe 17 iul 2014 19:53
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 17 iul 2014 20:02 de Cripto
E o marire a stomacului. Ai grija la mesele prea voluminoase si alimentele care provoaca balonari. Cred ca ai si un tranzit intestinal lent. Mai poti incerca sa iei mai multe fibre din legume, seminte, nuci , fructe, leguminoase. Ai grija la hidratare si aportul de grasimi sa fie optim pentru ca sunt foarte importante pentru un tranzit intestinal normal chiar daca nu ai destule fibre in alimentatie. Aceasta marire a stomacului poate fi din cauza ca nu lucrez abdomen?
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 18 iul 2014 13:02 de Gilu
Aceasta marire a stomacului poate fi din cauza ca nu lucrez abdomen? Asta n-ar trebui sa fie o intrebare ci o afirmatie.
Bineinteles ca da.
Alti factori pe langa ce a spus marius, adica mesele voluminoase, sunt seriile grele, in special geno, presa, ramat si indreptari.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
| |
|