Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Cripto
scris pe 23 feb 2014 11:08 de basu
Esti printre ultimii la care ma asteptam sa-mi atraga atentia . Ce se poate interpreta ? Nu vezi ca multa lume asociaza muschii cu prostia? Nu ai cum sa-mi zici ca e ceva local , asocierea asta ocupa primul loc impreuna cu asocierea muschi - pastile de mușchi - stero .
Eu ieri am facut putin curat in jurnalul tau, era tare multa mizerie pe aici. Chestii prostesti asa ... oricum vad ca doriti sa faceti mizerie la loc. Treaba voastra !
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 24 feb 2014 10:06 de vlcosmin
Nu este un sport,este un stil de viata,si cand il iubesti asa mult faci orice ca sa ai corpul dorit.La ce liceu esti de au luat toti din clasa peste 8?.Eu sunt dintr-un liceu tehnologic si am 14-16 corigenti la matematica in primul semestru si tu imi zici ca toti colegii tai au luat peste 8.Si in 3 ore ai invatat tot ce trebuie sa ca iei 9 la simulare?Mi se pare ca exagerezi.Imi cer scuze Cripto ca ti-am transformat jurnalul intr-o harababura totala.
Eu la liceul meu cu media 9.72 nu am luat nici macar premiul 3. Nu exagereaza cu nimic, nu inteleg care e problema, daca nu suntem intr-o clasa de analfabeti inseamna ca exageram ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 feb 2014 13:14 de basu
Eu la liceul meu cu media 9.72 nu am luat nici macar premiul 3. Nu exagereaza cu nimic, nu inteleg care e problema, daca nu suntem intr-o clasa de analfabeti inseamna ca exageram ?
Imi permit sa va deranjez putin daca nu va suparati, as vrea sa imi spuneti si mie in ce doriti sa transformati acest jurnal ? Doriti sa sterg iarasi cred ca pt a trei-a oara postarile off ?
|
sus |
|
Cripto
Veteran member 245 mesaje
|
scris pe 1 mar 2014 17:43 de Cripto
In caz ca nu aveti ce asculta astazi la sala -> https://soundcloud.com/dj-cripto-1/dj-cripto-happy-b-day-lad ies , mix facut de mine Azi este pull day pt mine , spor la sala tuturor !
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 4 mar 2014 09:16 de Cripto
Spor la treaba in continuare.Prestatia de dj la ce pret ar fi? negociem )
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 5 mar 2014 21:41 de Cripto
Cu ce afecteaza consumul de sare sportivii ? Am citit pe sfatulmedicului si preciza acolo : copii , supraponderali si 40 ani + sunt cei mai afectati . Presupunand ca sunt copil si imi place sa mananc sarat , la analizele pe care urmeaza sa le fac sper sa nu mi se spuna ca mai am 7 zile de trait din cauza excesului de sare )
|
sus |
|
basu
|
scris pe 6 mar 2014 08:52 de basu
Cu ce afecteaza consumul de sare sportivii ? Am citit pe sfatulmedicului si preciza acolo : copii , supraponderali si 40 ani + sunt cei mai afectati . Presupunand ca sunt copil si imi place sa mananc sarat , la analizele pe care urmeaza sa le fac sper sa nu mi se spuna ca mai am 7 zile de trait din cauza excesului de sare )
Consumul de sare in ce cantitate ? Si ce fel de sare ?
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 6 mar 2014 10:11 de Cripto
Consumul de sare in ce cantitate ? Si ce fel de sare ? sarea din delicat si alimente. Sare normala nu pun , dar am branza sarata , pui / peste afumat etc nu stiu sa zic cantitatea
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 10:16 de marius0
sarea din delicat si alimente. Sare normala nu pun , dar am branza sarata , pui / peste afumat etc nu stiu sa zic cantitatea
Mare parte din sarea care exista pe piata are iod adaugat pentru combaterea gusei tiroidiene, dar exista unele persoane care chiar nu au nevoie de acest aport de iod si pe termen lung pot aparea unele probleme.
Daca nu stii sa zici cantitatea poate nu consumi asa multa...
Editat de marius0 pe 6 mar 2014 10:18
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 6 mar 2014 10:25 de Cripto
Mare parte din sarea care exista pe piata are iod adaugat pentru combaterea gusei tiroidiene, dar exista unele persoane care chiar nu au nevoie de acest aport de iod si pe termen lung pot aparea unele probleme.
Daca nu stii sa zici cantitatea poate nu consumi asa multa... am observat ca obtin si o pompare mai buna cu un minim de sare decat in zilele cu 0 sare .
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 10:35 de marius0
am observat ca obtin si o pompare mai buna cu un minim de sare decat in zilele cu 0 sare .
S-ar putea sa fie de la apa retinuta in corp... Oricum depinde de foarte multi factori si cred ca doar pe termen lung poti trage o concluzie cat de cat concludenta.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 6 mar 2014 21:57 de Cripto
S-ar putea sa fie de la apa retinuta in corp... Oricum depinde de foarte multi factori si cred ca doar pe termen lung poti trage o concluzie cat de cat concludenta. Mai mariuse , esti numai off topic . Eu am intrebat ceva tu o dai in altele , pana la urma nici nu stiu daca am sa te ascult , il ai pe dorian la avatar ... Poti sa ocolesti jurnalul meu de acum Intrebarea a fost : cu ce ma poate afecta consumul de sare ; atat sanatatea cat si performantele in acest sport .
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 6 mar 2014 22:13 de marius0
Mai mariuse , esti numai off topic . Eu am intrebat ceva tu o dai in altele , pana la urma nici nu stiu daca am sa te ascult , il ai pe dorian la avatar ... Poti sa ocolesti jurnalul meu de acum Intrebarea a fost : cu ce ma poate afecta consumul de sare ; atat sanatatea cat si performantele in acest sport .
Consumul excesiv de sare mareste cantitatea de calciu eliminata prin urina, iti poate creste presiunea sanguina si unele afectiuni pot fi agravate de retentia de apa din cauza sarii.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 6 mar 2014 22:24 de Cripto
Consumul excesiv de sare mareste cantitatea de calciu eliminata prin urina, iti poate creste presiunea sanguina si unele afectiuni pot fi agravate de retentia de apa din cauza sarii. Perfect , multumesc mult !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 mar 2014 07:48 de basu
Mai mariuse , esti numai off topic . Eu am intrebat ceva tu o dai in altele , pana la urma nici nu stiu daca am sa te ascult , il ai pe dorian la avatar ... Poti sa ocolesti jurnalul meu de acum Intrebarea a fost : cu ce ma poate afecta consumul de sare ; atat sanatatea cat si performantele in acest sport .
Este un raspuns plin de bun simt pt o persoana care doreste sa te ajute. O sa vedem care si ce ocoleste de acum.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 7 mar 2014 21:09 de Cripto
Astazi am facut revenirea la sala . Aproape uitasem ce bine e sa te antrenezi ) Mi-am extins programul la 4 zile / saptamana :
piept + triceps
picioare
pauza
pauza
spate + biceps
umeri
pauza
Usor o sa incerc sa intru intr-o "semi-dieta" , in ultima vreme am mancat ce mi-a picat pe mana si n-am mai tinut cont de macronutienti . Dupa acest off-season nu cred ca m-am ales cu mare masa musculara , posibil 2-3 kg maxim :d O sa incep , intr-una din zilele cu pauza sa fac si eu cardio .
Antrenamentul de azi : Piept + triceps .
Fluturari orizontal : 5 serii
Impins inclinat : 4 serii
Impins hammer : 4 serii + drop set
Push-downs : 4 serii
Skullcrushers la scripeti : 4 serii .
O sa postez niste poze cu forma mea actuala in urmatoarele zile sa-mi spuneti unde ar mai trebui sa lucrez :d
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 19 mar 2014 22:57 de Cripto
https://www.youtube.com/watch?v=Ywr9Xf8W-F8
Interesant articol , ce parere aveti? Eu folosesc tensiunea constanta , voi?
|
sus |
|
vlcosmin
Veteran member 324 mesaje
|
scris pe 20 mar 2014 10:10 de vlcosmin
https://www.youtube.com/watch?v=Ywr9Xf8W-F8
Interesant articol , ce parere aveti? Eu folosesc tensiunea constanta , voi?
O parere foarte buna
Legat de folosirea ei: la antrenamentele pentru masa musculara da, la cele pentru forta nu.
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 10 apr 2014 13:43 de Cripto
Bravo domnu Cripto,nu ai de ce sa iti bati capul esti ok si acolo.Macar tu nu iti pui poze doar sa fie puse...Bravo si sa cresti mare. Multumesc La 2 zile de antrenament pe saptamana n-aveam mari asteptari In vara e alta treaba tot trag sperante ca din 15 mai asa sa ma apuc iarasi de antrenamente cum trebuie , pana atunci doar mentinere
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 24 apr 2014 14:28 de Cripto
Am gasit acest articol pe facebook , ce parere aveti? => Amino Fuel contine 3 parabeni, chimicale gasite in cosmetice, mai ales in sampon. De asemenea, nu contine proteina din surse superioare ca ou sau zer, ci colagen. Colagenul reprezinta oase, copite, unghii, tesut conjuctiv, cartilajii si intestine de vaca. Spor la rontait unghii in lichid de sampon.
Aminomax 8000 nu contine aminoacizi, cum este mintit de titlul produsului, poti vedea si pe eticheta ca e de fapt proteina concentrat. Ai platit o avere pe o proteina banala. In aceeasi categorie se afla si produse ca Amino 2700, Amino 2222 si multe altele.
100% Whey Gold Standard este un produs de foarte proasta calitate, continand proteina 78% obtinuta prin Ion-Exchanged, un procedeu ce distruge toate microfractiunile peptidice si mai ales denatureaza 10-30% din continut. Colac peste pupaza, sucraloza este otrava, atentie - otrava. In aceeasi categorie avem Myofusion, Nitro-Tech, etc.
In concluzie, bataie nesimtita de joc fata de tine, atat ca sanatate, cat si financiar. Felicitari.
|
sus |
|
Zisu
Junior member 13 mesaje
|
scris pe 24 apr 2014 15:11 de Zisu
De cele mai multe ori, suplimentele pe care scrie amino nu sunt altceva decat proteina sub forma de tableta sau lichizi, fara aminoacizi liberi
Editat de Zisu pe 24 apr 2014 15:12
|
sus |
|
Cripto
|
scris pe 4 mai 2014 22:09 de Cripto
https://www.youtube.com/watch?v=ETvqfLySujE Ce parere aveti despre ce spun ei in legatura cu antrenarea aceleiasi grupe o data la 3 zile ?
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 din 7
| |
|