Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 10 11 12 13 14 15 16 din 51
Nick00
Newbie 5 mesaje
|
Re: la mine merge!
scris pe 26 mai 2010 21:40 de Nick00
ma antrenez in functie de cum am timp uneori merg de 4 ori pe saptamana... dar de cele mai multe ori merg de 3 si fac cam asa:
Luni: piept triceps biceps
Miercuri: umeri spate gambe
Vineri: abdomen copase (uneori fac si trapezul daca nu ma simt in stare in ziua de Miercuri)
fac 3 exercitii pe fiecare grupa musculara a cate 8-10 repetari..... cand am chef la ultima serie bag 12-15 repetari(nu mereu), incerc sa diversific exercitiile aproape la fiecare antrenament sau sa schimb zilele intre ele cele de antrenament cu cele de odihna. ce sa mai la mine e un fel de "amestecatura ordonata" merg pe principiul 1 grupa pe saptamana.
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re:
scris pe 7 iun 2010 13:34 de dJoryk
Salut, cum vi se pare acest program?
luni: spate,trapez,abdomen
marti: piept, umeri
miercuriauza
joi: biceps,triceps
vineriiceoare,abdomen
Ambitia fara cunostinte e ca barca pe uscat
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re:
scris pe 9 iun 2010 20:09 de murphy2
Salut, cum vi se pare acest program?
luni: spate,trapez,abdomen
marti: piept, umeri
miercuriauza
joi: biceps,triceps
vineriiceoare,abdomen
in regula (mai ales daca scoti emoticonii aia.)
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re:
scris pe 12 iun 2010 07:46 de dJoryk
in regula (mai ales daca scoti emoticonii aia.)
multumesc dar emoticonii nu am vrut sa-i pun, ":" si "p" il alcatuiesc singuri.
Ambitia fara cunostinte e ca barca pe uscat
|
sus |
|
Ciubucu
Junior member 12 mesaje
|
Salut
scris pe 14 iul 2010 21:51 de Ciubucu
Buna, desi am citit mult forumul nu am gasit un program asemanator ca al meu deci l-am catalogat repede ca fiind prost. Eu am foarte mult timp liber care imi permite sa ma odihnesc si sa mananc, astfel incat sa nu ma simt obosit sau rau, asa ca mi-am facut un antrenament de 6 zile pe saptamana si as vrea sa stiu si parerea voastra:
[red]Luni - Piept[/red] Impins din inclinat 4 x 10
Impins din declinat 4 x 10
Impins din orizontal 4 x 10
(nu neaparat in aceasta ordine)
[red]Marti - Spate [/red]
Tractiuni la ceafa la helcometru in sezand 4 x 10
Tractiuni la piept la helcometru in sezand 4 x 10
Ramat cu bara in V in sezand 4 x 10 repetari
[red]Miercuri - umeri si trapez[/red]
Ridicari prin fata cu gantere 4 x 10
Fluturari laterale 4 x 10
Un aparat care nu stiu cum se numeste, impingi in sus doua manere pe care se pun discurile din sezand 4 x 10
[red]Trapez[/red]
Trageri cu haltera la nivelul pieptului 4 x 10
Ridicari din umeri 4 x 10
[red]Joi - Brate[/red] Biceps Flexii cu gantere 4 x 10 iar saptamana urmatoare flexii cu haltera 4 x 10 (Deci alternativ, o data gantere o data haltera)
Flexii Hummer 4 x 10 repetari
Flexii cu gantera pe interiorul genunchiului 4 x 10
Triceps Extensii la helcometru cu bara 4 x 10
Extensii la helcometru cu funie 4 x 10
Extensii cu haltera din culcat 4 x 10
[blue]Vineri - Piept (cu gantere)[/blue] Vineri fac pieptul cu gantere spre deosebire de luni cand fac cu bara.
Impins din declinat cu gantere 4 x 10
Impins din inclinat 4 x 10
Aparatul Pec-Deck 2 x 10
fluturari cu gantere 2 x 10
[red]Sambata - Picioare si abdomen[/red]
Extensia picioarelor la aparat 4 x 10
Extensia picioarelor inversa la aparat ( culcat pe burta) 4 x 10
Fandari cu gantere 2 x 10
Gambe - ridicari pe varfuri la aparat 4 x 10
ridicari pe varfuri cu gantere 4 x 10
Abdomen - Crunch din declinat - 4 x 10
Crunch orizontal 4 x 10
Ridicarea picioarelor la 90grade din atarnat 4x 10.
Va multumesc anticipat. Spor la muncă băieţi!
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Salut
scris pe 14 iul 2010 22:43 de Piper
Buna, desi am citit mult forumul nu am gasit un program asemanator ca al meu deci l-am catalogat repede ca fiind prost. Eu am foarte mult timp liber care imi permite sa ma odihnesc si sa mananc, astfel incat sa nu ma simt obosit sau rau, asa ca mi-am facut un antrenament de 6 zile pe saptamana si as vrea sa stiu si parerea voastra:
[red]Luni - Piept[/red] Impins din inclinat 4 x 10
Impins din declinat 4 x 10
Impins din orizontal 4 x 10
(nu neaparat in aceasta ordine)
[red]Marti - Spate [/red]
Tractiuni la ceafa la helcometru in sezand 4 x 10
Tractiuni la piept la helcometru in sezand 4 x 10
Ramat cu bara in V in sezand 4 x 10 repetari
[red]Miercuri - umeri si trapez[/red]
Ridicari prin fata cu gantere 4 x 10
Fluturari laterale 4 x 10
Un aparat care nu stiu cum se numeste, impingi in sus doua manere pe care se pun discurile din sezand 4 x 10
[red]Trapez[/red]
Trageri cu haltera la nivelul pieptului 4 x 10
Ridicari din umeri 4 x 10
[red]Joi - Brate[/red] Biceps Flexii cu gantere 4 x 10 iar saptamana urmatoare flexii cu haltera 4 x 10 (Deci alternativ, o data gantere o data haltera)
Flexii Hummer 4 x 10 repetari
Flexii cu gantera pe interiorul genunchiului 4 x 10
Triceps Extensii la helcometru cu bara 4 x 10
Extensii la helcometru cu funie 4 x 10
Extensii cu haltera din culcat 4 x 10
[blue]Vineri - Piept (cu gantere)[/blue] Vineri fac pieptul cu gantere spre deosebire de luni cand fac cu bara.
Impins din declinat cu gantere 4 x 10
Impins din inclinat 4 x 10
Aparatul Pec-Deck 2 x 10
fluturari cu gantere 2 x 10
[red]Sambata - Picioare si abdomen[/red]
Extensia picioarelor la aparat 4 x 10
Extensia picioarelor inversa la aparat ( culcat pe burta) 4 x 10
Fandari cu gantere 2 x 10
Gambe - ridicari pe varfuri la aparat 4 x 10
ridicari pe varfuri cu gantere 4 x 10
Abdomen - Crunch din declinat - 4 x 10
Crunch orizontal 4 x 10
Ridicarea picioarelor la 90grade din atarnat 4x 10.
Va multumesc anticipat. Spor la muncă băieţi!
Cred ca faci prea mult piept intr-o saptamana dupa mine ar trebui sa il bagi in aceeasi zi tot si sa mai reduci din exercitii.In rest mi se pare ok.
Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
sus |
|
Ciubucu
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Salut
scris pe 15 iul 2010 15:13 de Ciubucu
Cred ca faci prea mult piept intr-o saptamana dupa mine ar trebui sa il bagi in aceeasi zi tot si sa mai reduci din exercitii.In rest mi se pare ok.
Am citit ca poti face o grupa musuculara, de doua ori pe saptamana, numai sa fie cel putin 3 zile de pauza la grupa respectiva. Ideea e ca daca fac luni si cu gantere, o sa fie prea multe exercitii si prea multe serii, din cate stiu eu, cel mai indicat este sa faci 12-16 serii pe grupa musculara. Ms de parere, numai bine!
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Salut
scris pe 15 iul 2010 21:10 de Macho
Am citit ca poti face o grupa musuculara, de doua ori pe saptamana, numai sa fie cel putin 3 zile de pauza la grupa respectiva. Ideea e ca daca fac luni si cu gantere, o sa fie prea multe exercitii si prea multe serii, din cate stiu eu, cel mai indicat este sa faci 12-16 serii pe grupa musculara. Ms de parere, numai bine!
sa repeti dupa 3 zile o grupa musculara e foarte mica pauza si e contraproductiv,vei fii in supraantrenament chiar cu o alimentatie beton,ai nevoie de minim 6-7 zile mai ales daca faci antrenamente tari,trebuie sa mai iei in considerare ca anumite grupe iti intra si indirect,deci asa pauza de refacere va fii chiar mai mica
pentru nivel de amatori si intretinere e arhisuficient o singura grupa pe saptamana
|
sus |
|
Piper
Senior member 104 mesaje
|
Re: Re: Re: Salut
scris pe 16 iul 2010 12:30 de Piper
"Ideea e ca daca fac luni si cu gantere, o sa fie prea multe exercitii si prea multe serii, din cate stiu eu"
Pai le combini nu trebuie sa le faci pe toate de luni+vineri.
Niciodata Plangand , Niciodata Infrant , Mereu Optimist , Totdeauna Culturist
|
sus |
|
Ciubucu
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Salut
scris pe 16 iul 2010 22:30 de Ciubucu
"Ideea e ca daca fac luni si cu gantere, o sa fie prea multe exercitii si prea multe serii, din cate stiu eu"
Pai le combini nu trebuie sa le faci pe toate de luni+vineri.
Ok atunci o sa adaug picioarele + Abdomen vineri si mai imi pun o zi de bicicleta!
Mai stiu pe cineva in sala care face asa, ca dupa el m-am luat, si face de ceva vreme buna, dar nu mai iau eu dupa sfaturile lui de "profesionist". Multumesc pentru raspunsuri!
|
sus |
|
costyy86
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Salut
scris pe 22 iul 2010 09:51 de costyy86
Salut.
De luni 26.07.2010, vreau sa incep un antrenament, ce program ar fi cel mai indicat? in ce zile si cam ce ar trebui sa fac pe zi?
Tin sa va anunt ca eu nu pot sa fac antrenament ecat dimineata de la 8 la 9 (altfel nu imi permite programul).
Multumesc.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Salut
scris pe 22 iul 2010 10:54 de Macho
Salut.
De luni 26.07.2010, vreau sa incep un antrenament, ce program ar fi cel mai indicat? in ce zile si cam ce ar trebui sa fac pe zi?
Tin sa va anunt ca eu nu pot sa fac antrenament ecat dimineata de la 8 la 9 (altfel nu imi permite programul).
Multumesc.
din 26 de pagini de la sectiunea la care ai postat sunt zeci de tipuri de antrenament citeste si vezi care ti se potriveste in functie de programu tau zile/saptamana
|
sus |
|
Evident
Newbie 8 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de antrena
scris pe 24 iul 2010 21:28 de Evident
Luni: piept
Marti: biceps, triceps
Miercuri: spate, antebrat
Joi: umeri, trapez
Vineri: picioare(coapse, gambe)
Andomene fac la fiecare antrenament cate putin...(greseala mea ca nu prea fac)
Si ca un sfat pentru cei ce il primesc: faceti picioarele ultimele...adik in ultimul antrenament din saptamana...
Am cel mai bun steroid: ambitia!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de ant
scris pe 24 iul 2010 22:34 de Gilu
Si ca un sfat pentru cei ce il primesc: faceti picioarele ultimele...adik in ultimul antrenament din saptamana... Urmeaza evident....intrebarea de ce?
Intamplator si eu fac picioarele vineri dar de multe ori mi se intampla sa nu pot lucra atat de intens pe cat mi-am propus.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Evident
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de
scris pe 25 iul 2010 09:48 de Evident
inima pulseaza sangele in zona in care muschiul este lucrat. Dau un exemplu: daca luni faci piept inima pulseaza sangele in muschii pectorali.Marti faci picioarele, inima iti pulseaza sangele acolo in picioare. Dar daca miercuri faci iara o parte superioara a corpului cum ar fi spate, biceps etc. sangele urca din nou iar picioarele vor ramane fara sange destul. Si daca este cazul sa faci o febra musculara la picioare atunci te va tine mult deoarece febra musculara trece in prezenta sangelui.De aceea este indicat dak ai febra musculara intro zona, sa lucrii acea zona putin. Antrenamentu cel mai indicat este sa lucrezi partea superioara a corpului, sa o termini si sa te apuci apoi de picioare si imd urmeaza zic eu (cel mai indicat) doua zile de pauza. Fara sa ma laud ca oricum nu sunt foarte multe fete prin topicu asta:P fac culturism de 6 ani si o luna aproape din care 5 ani iam facut cu un antrenor foarte bun.
|
sus |
|
mihaimihai
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de ant
scris pe 26 iul 2010 11:30 de mihaimihai
Luni: piept
Marti: biceps, triceps
Miercuri: spate, antebrat
Joi: umeri, trapez
Vineri: picioare(coapse, gambe)
Andomene fac la fiecare antrenament cate putin...(greseala mea ca nu prea fac)
Si ca un sfat pentru cei ce il primesc: faceti picioarele ultimele...adik in ultimul antrenament din saptamana...
De programul asta voi ce ziceti?
luni : piept + umeri
marti: biceps + triceps
miercuri: pauza
joi : spate + trapez
vineri: picioare + abdomen
Sau sa schimb, spate + trapez sa bag marti si biceps+triceps sa bag joi, cat am inteles trebuie sa las pauza intre piept si triceps de o zi sa se odigneasca tricepsu.
|
sus |
|
Evident
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de
scris pe 26 iul 2010 12:16 de Evident
De programul asta voi ce ziceti?
luni : piept + umeri
marti: biceps + triceps
miercuri: pauza
joi : spate + trapez
vineri: picioare + abdomen
Sau sa schimb, spate + trapez sa bag marti si biceps+triceps sa bag joi, cat am inteles trebuie sa las pauza intre piept si triceps de o zi sa se odigneasca tricepsu.
E adevarat ca tricepsu lucra 25% cand lucrezi pieptu...Dar o poti considera o incalzire mica pentru a 2-a zi...asa ca nu e deloc gresit cum faci.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Program
scris pe 26 iul 2010 14:30 de Macho
E adevarat ca tricepsu lucra 25% cand lucrezi pieptu...Dar o poti considera o incalzire mica pentru a 2-a zi...asa ca nu e deloc gresit cum faci.
esti sigur?tu te incalzesti de azi pe maine?
|
sus |
|
robert1239
Veteran member 174 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Pro
scris pe 26 iul 2010 15:37 de robert1239
esti sigur?tu te incalzesti de azi pe maine? Bine zis.
Practicant de bodybuilding, nu fatbuilding!
|
sus |
|
mihaimihai
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 16:37 de mihaimihai
Pai sa inteleg ca e corect cum fac nu?
|
sus |
|
Valentinemer
Newbie 4 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? -
scris pe 26 iul 2010 16:46 de Valentinemer
pana acum am facut astfel:
Luni: Piept
Marti:Biceps,Triceps
Miercuri:Trapez,deltoid
Joi:Spate
Vineri Picioare
Acum vreau sa fac alt program:
Luni:Piept,triceps
Marti:Spate,Biceps
Miercuri: Deltoid,trapez
Joi:Picioare
Vineri:Bicepsul,triceps(dar am dubii,ca nu mi se reface tricepsul pana luni,dar o sa incerc!O parere vreau si eu,eventual criticile adresate greselilor in programul de antrenament,fie greselile de ortografie)Multumesc
PS:aceasta este a 6 saptamana de antrenament serios!
|
sus |
|
Evident
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:21 de Evident
Aoleo...muschii iti raman umflati pe toata perioada in care il lucrezi.normal ca dupa 2-3 ore scad, dar nu de tot.ei raman asa multa vreme..Daca faci sala un an iti raman umflati tot anul..iar apoi scad..daca nu mai faci sala deloc muschii tot scad..Deci nu ma intelege gresi, ai nevoie de incalzire si a 2'a zi, dar e totusi o "intrare" in antrenamentul de a2a zi daca ma intelegi...
|
sus |
|
Evident
Newbie 8 mesaje
|
scris pe 26 iul 2010 20:23 de Evident
Pai sa inteleg ca e corect cum fac nu?
Da. Parerea mea este ca faci corect. Nu's nici profesor nici antrenor. Daca ai incredere in mine il continui asa, daca nu modificati antrenamentul.
|
sus |
|
Macho
|
scris pe 26 iul 2010 21:00 de Macho
Aoleo...muschii iti raman umflati pe toata perioada in care il lucrezi.normal ca dupa 2-3 ore scad, dar nu de tot.ei raman asa multa vreme..Daca faci sala un an iti raman umflati tot anul..iar apoi scad..daca nu mai faci sala deloc muschii tot scad..Deci nu ma intelege gresi, ai nevoie de incalzire si a 2'a zi, dar e totusi o "intrare" in antrenamentul de a2a zi daca ma intelegi...
mersi de informatii,asta n-am stiut-o cu muschii umflati tot anul uite ca am invatat ceva nou
prietene de cat timp faci tu sala?in primul rand hai sa zicem ca ai putea face triceps a 2-a zi dupa piept,esti sigur ca il poti lucra la capacitate maxima?dupa atatea serii de impins?plus de asta el mai face si umeri in ziua de piept unde iar ii intra tricepsul la impins...de facut triceps poti face in fiecare zi,nu asta-i problema...problema e ca degeaba-l faci,ca-i faci mai mult rau decat bine....de ce sa nu faci tricepsul imediat dupa piept cand tricepsul e incalzit si il poti stoarce?daca chiar nu mai ai forta il lasi si il faci in alta zi dar nu imediat a 2-a ca il distrugi
te invit ca partener la un antrenament de piept-umeri sa vezi daca a 2-a zi mai poti sa-ti faci freza nu sa mai faci triceps
|
sus |
|
Evident
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptaman
scris pe 26 iul 2010 22:34 de Evident
Poate ca ai dreptate...insa eu nu renunt la ideea mea...fac culturism de 6 ani, am 18 ani si sa stii ca la niciun antrenament nu m'ai intrece...miam fortat muschii pana acum de nu mai fac nicio febra musculara oricat de corect as face antrenamentu sau oricat de mult pentru ca nu am umblat dupa masa musculara.Rezistenta ma intereseaza pe mine si forta.
|
sus |
|
Macho
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe sapt
scris pe 26 iul 2010 22:43 de Macho
Poate ca ai dreptate...insa eu nu renunt la ideea mea...fac culturism de 6 ani, am 18 ani si sa stii ca la niciun antrenament nu m'ai intrece...miam fortat muschii pana acum de nu mai fac nicio febra musculara oricat de corect as face antrenamentu sau oricat de mult pentru ca nu am umblat dupa masa musculara.Rezistenta ma intereseaza pe mine si forta.
pai hai sa facem un antrenament de rezistenta si forta,ce zici?ca vad ca zici ca nu te intrec la nici unu.....chiar asa tare ,,ti-ai fortat muschii"de nu mai faci nici o febra?cred ca esti un fenomen al naturii....cred ca mai trebuie sa ma antrenez cativa ani pana sa pot sa iti fiu un partener pe masura,nu vreau sa ma fac de ras sa nu pot tine pasul cu tine
pune ceva recorduri personale,numar de repetari serii sa ne lamurim si noi ce si cum
|
sus |
|
mihaimihai
Newbie 6 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptaman
scris pe 26 iul 2010 23:07 de mihaimihai
Da. Parerea mea este ca faci corect. Nu's nici profesor nici antrenor. Daca ai incredere in mine il continui asa, daca nu modificati antrenamentul.
MULTUMESC!
|
sus |
|
Pagina 10 11 12 13 14 15 16 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|