Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 7 8 9 10 11 12 13 din 51
UNHleaSHD
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori va antrena
scris pe 16 ian 2010 23:58 de UNHleaSHD
Baga antebratu ala cu biceps.In rest e ok.
Ma gandeam si eu sa-l combin cu altceva.
Dar chestia e ca... la antebrat nu e decat un exercitiu.
Programul meu l-am creat pe baza principiului: Forta, pauza, forta, pauza, forta.
Ca sa fie timp de odihna.
Din ce am citit aceasta e foarte importanta.
Merci de parere.
Ajuta-ma
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori va ant
scris pe 17 ian 2010 18:16 de murphy2
Ma gandeam si eu sa-l combin cu altceva.
Dar chestia e ca... la antebrat nu e decat un exercitiu.
Programul meu l-am creat pe baza principiului: Forta, pauza, forta, pauza, forta.
Ca sa fie timp de odihna.
Din ce am citit aceasta e foarte importanta.
Merci de parere. fa biceps cu bara dreapta, triceps la paralele si va intra suficient antebratul. Odihna este foarte importanta, cu antrenamentul stimulezi cresterea, aceasta efectiv se produce in pauza cand grupa respectiva se regenereaza,. creste si devine mai puternica de la un antrenament la altul.
Atata vreme cat ai rezultate mentine antrenamentul, principiile si supravegheaza-ti in permanenta alimentatia.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
UNHleaSHD
Senior member 112 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori va
scris pe 17 ian 2010 18:51 de UNHleaSHD
fa biceps cu bara dreapta, triceps la paralele si va intra suficient antebratul. Odihna este foarte importanta, cu antrenamentul stimulezi cresterea, aceasta efectiv se produce in pauza cand grupa respectiva se regenereaza,. creste si devine mai puternica de la un antrenament la altul.
Atata vreme cat ai rezultate mentine antrenamentul, principiile si supravegheaza-ti in permanenta alimentatia.
E mai greu cu alimentatia, am un topic pe aria respectiva, numai stau sa insir aici.
Deci intra antebrat cu biceps cu bara si triceps la paralele.
E.. nu era mai efort la antebrat, dar e bine de stiut.
Orcum bagam cu bara si la paralele, dar nu stiam asta.
Merci.
Ajuta-ma
|
sus |
|
GoldHim
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 23 ian 2010 19:06 de GoldHim
eu faceam de 5 ori dar am zis sa am si o zi de odihna intre asa ca am trecut la 4 zile pe saptamana.
Luni: piept+biceps
marti: picioare
miercuri: pauza
joi: spate+triceps
vineri: trapez+umeri
|
sus |
|
1nTens
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 24 ian 2010 09:05 de 1nTens
eu faceam de 5 ori dar am zis sa am si o zi de odihna intre asa ca am trecut la 4 zile pe saptamana.
Luni: piept+biceps
marti: picioare
miercuri: pauza
joi: spate+triceps
vineri: trapez+umeri
poi in loc sa treci pauza dupa picioare mai bine trece-ai pauza dupa spate si triceps
|
sus |
|
marmurika
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 24 ian 2010 12:05 de marmurika
Yo fac asa:
Luni: piept
Marti : brate ( biceps si treiceps)
miercuri: spate+trapez
joi: piept
vineri : brate(la fel)
sambata( o data la 2 sapt): picioare
Ce parere aveti? am rezultate bune pna acm..
Ma enerveaza cei care cred ca sala e un sport de iarna
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 24 ian 2010 12:42 de Gilu
Yo fac asa:
Luni: piept
Marti : brate ( biceps si treiceps)
miercuri: spate+trapez
joi: piept
vineri : brate(la fel)
sambata( o data la 2 sapt): picioare
Ce parere aveti? am rezultate bune pna acm.. Daca ai rezultate cu programu' asta n-are rost sa-ti spun ca e prea mult sa faci piept si brate de 2 ori pe sapt.Cand n-o sa mai ai progrese o sa stii ce sa faci.....
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
SciMMy
Junior member 34 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 28 ian 2010 20:33 de SciMMy
am inceput cu ziua de joi luna
joi- piept^triceps
vienri - abdomen
sambata - spate - biceps
duminica - umeri, trapez,antebrat
marti - picioare
miercuri - abdomen
|
sus |
|
Valentinemer
Newbie 4 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de antrena
scris pe 2 feb 2010 01:30 de Valentinemer
Vreau sa ma ajutati si pe mine!
Am 16 ani,si nu am deloc experienta in acest domeniu!
Nu am sala unde sa ma antrenez,am acasa o gantera de 25kg,o bara de tractiuni,si o coarda elastica(3corzi)!
Vreau sa imi dati si mie niste sfaturi,sa ma ajutati cu un program!
Din iunie o sa se deschida sala,si nu vreau sa ma fac de ras!
Mai am o intrebare!Anabolizantele sunt binevenite?Ma ajuta?
Multumesc mult!
Ma puteti contacta la ID:gubyvaly_nass
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de ant
scris pe 2 feb 2010 14:49 de murphy2
Vreau sa ma ajutati si pe mine!
Am 16 ani,si nu am deloc experienta in acest domeniu!
Nu am sala unde sa ma antrenez,am acasa o gantera de 25kg,o bara de tractiuni,si o coarda elastica(3corzi)!
Vreau sa imi dati si mie niste sfaturi,sa ma ajutati cu un program!
Din iunie o sa se deschida sala,si nu vreau sa ma fac de ras!
Mai am o intrebare!Anabolizantele sunt binevenite?Ma ajuta?
Multumesc mult!
Ma puteti contacta la ID:gubyvaly_nass
1.SPORTUL...in general e binevenit oricand si oriunde...
2.echipamentul tau nu corespunde intrutotul, adica gantera este cam mare pentru un inceput, iar cu coarda aia ...ma abtin.
3. antrenamentele ce le poti face sunt flotari, tractiuni (e binevenita bara ta), fa niste cardio, eventual fa rost de gantere de 14-16...cele de 25 sunt mult prea mari pentru biceps, umeri.
4.pui prost problema cu "Din iunie o sa se deschida sala,si nu vreau sa ma fac de ras"...nimeni nu s-a nascut plin de muschi...toti mergem la sala ca sa-i facem...si intotdeauna vor exista incepatori si avansati intr-o sala.
5.Daca de acum te gandesti la anabolizante....cand inca nici nu ai intrat intr-o sala...ce se va intampla dupa?
6. Ca sa nu te faci de ras cum zici tu....am o rugaminte...insuseste-ti temeinic partea teoretica in ceea ce priveste antrenamentul, alimentatia, suplimentele...lasa anabolizantele
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
octavel
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 7 feb 2010 18:19 de octavel
De cate ori va antrenati pe saptamana??
Eventual,daca doriti puteti scrie si antrenamentul pe care il faceti in cursul unei saptamani.
eu ma antrenez
luni - piept
marti - biceps+antebrat
miercuri - picioare
joi - triceps+antebrat
vineri - spate
sambata - umeri
in fiecare zi dimineata andomene+alergare 20minute
ce parere aveti
|
sus |
|
xtr20
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 17 feb 2010 17:14 de xtr20
luni-Pectorali, Bicepsi , Antebrate
marti-Spate, Deltoizi, Tricepsi
joi-Abdominali, Coapse, Gambe
vineri-umeri, trapez,abdomene
Este in regula?
|
sus |
|
cezar2250
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 19 feb 2010 22:33 de cezar2250
Salut, tuturor, programul meu de antrenament este urmatorul:
Luni: Piept Umeri
Marti: Spate Triceps
Miercuri: Picioare Abdomen
Joi: Piept Umeri
Vineri: Spate Trapez Biceps
La fiecare grupa fac cel putin 3 exercitii cu greutati libere, sau care folosesc greutatea corpului, si 2 exercitii la aparate cu greutati si cabluri. urmez acest program de 2 luni, nu sunt obosit din cauza lui.
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 19 feb 2010 23:06 de Gilu
eu ma antrenez
luni - piept
marti - biceps+antebrat
miercuri - picioare
joi - triceps+antebrat
vineri - spate
sambata - umeri
ce parere aveti Fa abs de max 2x pe sapt.Trateaza-l ca si celelalte grupe.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de
scris pe 19 feb 2010 23:10 de Gilu
marti-Spate,[red]Deltoizi[/red] , Tricepsi
vineri-[red]umeri[/red], trapez,abdomene
Este in regula? Hotaraste-te cum le spui, umeri sau deltoizi.
Cam mult volum la antrenamentul de marti.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Gilu
|
scris pe 19 feb 2010 23:13 de Gilu
La fiecare grupa fac cel putin 3 exercitii cu greutati libere, sau care folosesc greutatea corpului, si 2 exercitii la aparate cu greutati si cabluri. urmez acest program de 2 luni, nu sunt obosit din cauza lui. Antrenarea grupelor mai des de o data pe sapt e contraproductiv in majoritatea cazurilor.....
Intrati aici=>
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
Re: Re: Re: Programul meu
scris pe 22 feb 2010 19:33 de florin_scorp
Andy fiecare face cum doreste.Explica te rog de ce nu este bine asa si atunci o sa fac cum zici tu dar pana atunci raman la acest program . fiindca aproape la toate miscarile ptr deltoizi sant implicate si celelalte fascicole ale umarului de ex la impins de la ceafa intra cate putin din toate si lateral si anterior si atunci ar fi prea multe antrenamente ptr umeri intr o saptamana
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 22 feb 2010 19:38 de florin_scorp
eu ma antrenez
luni - piept
marti - biceps+antebrat
miercuri - picioare
joi - triceps+antebrat
vineri - spate
sambata - umeri
ce parere aveti mie mi se pare exagerat de mult 6 zile de antrenament ? hmm ar trebui sa ai o alimentatie si o medicatie super ca sa poti sa mai si cresti in greutate ... asta in cazul in care antrenamentele tale ar dura cam 30 de minute ...cred ca ar fi ok ....altfel mi se pare mult
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
scris pe 22 feb 2010 19:42 de florin_scorp
La fiecare grupa fac cel putin 3 exercitii cu greutati libere, sau care folosesc greutatea corpului, si 2 exercitii la aparate cu greutati si cabluri. urmez acest program de 2 luni, nu sunt obosit din cauza lui. la prima vedere nu pare prea ok sa antrenezi de 2 ori o grupa pe saptamana ...dar ...poate geneticul tau alimentatia odihna te ajuta ...spui ca nu este obositor dar? rezultate ai?
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de
scris pe 22 feb 2010 19:51 de florin_scorp
marti-Spate, Deltoizi, Tricepsi
vineri-umeri, trapez,abdomene
Este in regula? pare un program clasic cu 3 grupe musculare lucrate la un antrenament dar ...totusi cred ,ca atunci cand ajungi sa antrenezi tricepsii sant terminati nu poti sa mai faci nimic cu ei
|
sus |
|
skinheadFCRB
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Program
scris pe 24 feb 2010 18:23 de skinheadFCRB
salutare,am si eu 2 intrebari:de ce toata lumea face piept luni?{e o regula?}si a 2-a referituare la programul meu,daca e bun o parere ceva: luni-umeri-trapez,Marti-picioare-abdomen,Miercuri-pauza,Joi- piept-triceps,Vineri-spate-biceps.Precizez ca am 30 de ani,1,86M,90kg si fac sala de 2 luni,am mai facut sala 1 an dar a trecut mult de atunci.multumesc
hooligan at play
|
sus |
|
Macho
Expert member 1619 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Pro
scris pe 24 feb 2010 20:45 de Macho
salutare,am si eu 2 intrebari:de ce toata lumea face piept luni?{e o regula?}si a 2-a referituare la programul meu,daca e bun o parere ceva: luni-umeri-trapez,Marti-picioare-abdomen,Miercuri-pauza,Joi- piept-triceps,Vineri-spate-biceps.Precizez ca am 30 de ani,1,86M,90kg si fac sala de 2 luni,am mai facut sala 1 an dar a trecut mult de atunci.multumesc
nu e nici o regula...deobicei in prima zi de antrenament din saptamana ar trebui sa faci grupa la care esti deficitar sau progresezi mai greu...pt ca atunci teoretic esti mai odihnit dupa sambata si duminica(asta in cazul in care nu pierzi noptile in weekend ca si altii)
cat despre program sa incepi cu umeri prima zi nu stiu daca se refac complet pe joi la piept...depinde cum te simti si cat de rapid te refaci dupa un antrenament
|
sus |
|
skinheadFCRB
Newbie 7 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? -
scris pe 25 feb 2010 09:02 de skinheadFCRB
pana acum nu am avut probleme de refacere,iar la sfarsit de saptamana stau cu sotia si cu fata.mie mi se pare a fii un program bun dar...tin cont de orice parere
hooligan at play
|
sus |
|
alexus87
Newbie 2 mesaje
|
Cate antr. pe saptamana
scris pe 26 feb 2010 19:50 de alexus87
Salut baieti!
Sunt nou pe forum,si as avea cateva intrebari. M-am apucat de cateva zile iarasi de sala (am mai facut sala pe vremea cand aveam 14 ani mai serios,1 an si ceva, dupa care am mai avut tentative,insa acum am motivatia necesara). Antrenamentul care il aveam pe atunci era cam asa:
Luni: piept,picioare
Marti: biceps,triceps,antebrat
Miercuri: spate,umeri,trapez
Joiiept,picioare
Vineri:biceps,triceps,antebrat
Sambata:Spate,umeri,trapez
Abdomene bagam in fiecare zi,ca aveam burta(am si acum),cu antrenamentul respectiv am crescut in masa(am luat si putina creatina)dar si in greutate (aveam 82 de kg la 1,70) insa abdomenul nu se vedea si mi s-a si crapat pielea.Acum as vrea sa-mi schimb antrenamentul(am citit pe acest thread ca e prea mult)si oricum m-ar interesa definirea putin mai mult decat masa de data aceasta.Pot folosi antrenamentul:
LUNI - piept + triceps + alergat
Marti - SPATE + biceps alergat +abdomene
Miercuri - alergat
Joi - Picioare
Vineri - umeri + trapez+abdomene
SAMBATA - ABDOMENE + alergat
?
Sau sa inversez miercurea cu martea?
Am vreo 1,70 si momentan vreo 72 de kg (cred),ar fi bun atrenamentul de mai sus? Si inca ceva,nu stiu daca e locul unde sa intreb, incerc sa renunt la dulciuri si la paine,nu mai mananc deloc paine, dar as vrea sa mananc paste fainoase, ce e mai "killer" pentru un abdomen?painea sau pastele(precizez ca mancam cam jumatatea de paine,(franzela de 500-600 g),daca nu mai bine pe zi.
|
sus |
|
florin_scorp
Senior member 87 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana
scris pe 26 feb 2010 22:58 de florin_scorp
Salut baieti!
Sunt nou pe forum,si as avea cateva intrebari. M-am apucat de cateva zile iarasi de sala (am mai facut sala pe vremea cand aveam 14 ani mai serios,1 an si ceva, dupa care am mai avut tentative,insa acum am motivatia necesara). Antrenamentul care il aveam pe atunci era cam asa:
Luni: piept,picioare
Marti: biceps,triceps,antebrat
Miercuri: spate,umeri,trapez
Joiiept,picioare
Vineri:biceps,triceps,antebrat
Sambata:Spate,umeri,trapez
Abdomene bagam in fiecare zi,ca aveam burta(am si acum),cu antrenamentul respectiv am crescut in masa(am luat si putina creatina)dar si in greutate (aveam 82 de kg la 1,70) insa abdomenul nu se vedea si mi s-a si crapat pielea.Acum as vrea sa-mi schimb antrenamentul(am citit pe acest thread ca e prea mult)si oricum m-ar interesa definirea putin mai mult decat masa de data aceasta.Pot folosi antrenamentul:
LUNI - piept + triceps + alergat
Marti - SPATE + biceps alergat +abdomene
Miercuri - alergat
Joi - Picioare
Vineri - umeri + trapez+abdomene
SAMBATA - ABDOMENE + alergat
?
Sau sa inversez miercurea cu martea?
Am vreo 1,70 si momentan vreo 72 de kg (cred),ar fi bun atrenamentul de mai sus? Si inca ceva,nu stiu daca e locul unde sa intreb, incerc sa renunt la dulciuri si la paine,nu mai mananc deloc paine, dar as vrea sa mananc paste fainoase, ce e mai "killer" pentru un abdomen?painea sau pastele(precizez ca mancam cam jumatatea de paine,(franzela de 500-600 g),daca nu mai bine pe zi.
ce sa zic din ce descrii tu ,nu pari gras nici slabut ...acum depinde de multi factori ..cum ar fi tipul somatic adica esti slabut cu oase subtiri? putin rotofei ? sau bine cladit ca si structura osoasa vorbesc ...depinde cat alergi daca alergi 40-50 de minute si vrei sa slabesti e ok dar daca urmaresti sa pui masa vreo 10 min pe banda la inceputul antrenamentului e ok ..cat despre paste ..eu fiind ectomorf ptr mine sant vitale ca sursa de carbohidrati .....depinde ce tip somatic esti antrenamentul cat dureaza?
1 ora? 2 ore? undeva la un 60-80 minute ar fi ideal..mai revino cu ceva detalii poate vin si ceilalti membrii cu ceva idei
|
sus |
|
Pagina 7 8 9 10 11 12 13 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|