Sondaj: De cate ori va antrenati pe saptamana?
Pagina 8 9 10 11 12 13 14 din 51
alexus87
Newbie 2 mesaje
|
Re: Re: Cate antr. pe saptamana
scris pe 27 feb 2010 00:40 de alexus87
Nu stiu ce tip somatic sunt,ori endomorf ori mezomorf(ectomorf n-as prea crede). Am sa atasez o poza facuta chiar acum,poate isi pot da altii cu parerea. Antrenamentul de obicei dureaza putin peste o ora, 70-80 de minute de obicei.
http://img41.imageshack.us/img41/3281/img0507rx.jpg
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de antrena
scris pe 1 mar 2010 18:55 de dJoryk
De cate ori va antrenati pe saptamana??
Eventual,daca doriti puteti scrie si antrenamentul pe care il faceti in cursul unei saptamani.
Programul meu de antrenament actual este:
Liept,biceps,antrebrati
Mauza
M:triceps,spate,trapez
Jauza
Vicioare,umeri,abdomen
Siept,biceps
Dauza
Nu stiu daca trebuie sa schimb ziua de luni cu cea de marti pentru ca antrenez pieptul si bicepsul de doua ori pe saptamina si sunt prea aproape cred.
Daca credeti ca nu este chiar bun pt mine acest program va rog indicati-mi altul (15 ani, 1.78h, 70kg).
Ambitia fara cunostinte e ca barca pe uscat
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? -
scris pe 1 mar 2010 19:38 de dJoryk
nu e nici o regula...deobicei in prima zi de antrenament din saptamana ar trebui sa faci grupa la care esti deficitar sau progresezi mai greu...pt ca atunci teoretic esti mai odihnit dupa sambata si duminica(asta in cazul in care nu pierzi noptile in weekend ca si altii)
cat despre program sa incepi cu umeri prima zi nu stiu daca se refac complet pe joi la piept...depinde cum te simti si cat de rapid te refaci dupa un antrenament
Eu la piept si spate am progresat destul de bine in masa pe cind bicepsul si tricepsul imi pare ca se maresc cam greu. probabil fac ceva gresit.
In primul rind programul meu de antrenament este:
L: piept,biceps,antrebrati
M: pauza
M: triceps,spate,trapez
J: pauza
V: picioare,umeri,abdomen
S: piept,biceps
D: pauza
Pt triceps fac doua ex.(impins din culcat cu priza apropiata 5 seturi, primul set-10 repetari iar pina la ultimul ajung la 6 rep cu aceeasi greutate, al doilea ex este flotari cu minile apropiate-3seturi, 10 rep sau exercitiul care se face intre doua banci(nu stiu cum se spune) tot 3 seturi 10 rep.).
Pentru biceps fac tot doua ex.(flexii cu ganterele din picioare 4 seturi, 10-8 rep si ridicari la bara evident pt biceps-3 seturi, 10-8 rep).
Nu stiu de ce la aceste doua grupe de muschi nu prea am febra musculara sau am dar foarte rar daca febra musculara inseamna acea durere care apare a doua zi dupa antrenament.
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe saptaman
scris pe 2 mar 2010 12:17 de murphy2
Eu la piept si spate am progresat destul de bine in masa pe cind bicepsul si tricepsul imi pare ca se maresc cam greu. probabil fac ceva gresit.
In primul rind programul meu de antrenament este:
L: piept,biceps,antrebrati
M: pauza
M: triceps,spate,trapez
J: pauza
V: picioare,umeri,abdomen
S: piept,biceps
D: pauza
Pt triceps fac doua ex.(impins din culcat cu priza apropiata 5 seturi, primul set-10 repetari iar pina la ultimul ajung la 6 rep cu aceeasi greutate, al doilea ex este flotari cu minile apropiate-3seturi, 10 rep sau exercitiul care se face intre doua banci(nu stiu cum se spune) tot 3 seturi 10 rep.).
Pentru biceps fac tot doua ex.(flexii cu ganterele din picioare 4 seturi, 10-8 rep si ridicari la bara evident pt biceps-3 seturi, 10-8 rep).
Nu stiu de ce la aceste doua grupe de muschi nu prea am febra musculara sau am dar foarte rar daca febra musculara inseamna acea durere care apare a doua zi dupa antrenament.
Bicepsul si tricepsul sunt grupe mici...in schema ta de antrenament sunt supraantrenate...intra si direct si indirect (la spate si piept, umeri).
daca faci piept sambata...luni de ce-l repeti...crezi ca s-a recuperat suficient?...eu nu cred.
la triceps fa presa si/sau la paralele flotari.
Daca nu ai recuperare suficienta intre 2 antrenamente ce vizeaza acelasi muschi...creste riscul de accidentare, te supraantrenezi...in concluzie...mergi cu rezultate aproape "0".
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
but before you start pointing fingers...
make sure you hands are clean !
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe sapt
scris pe 2 mar 2010 13:21 de dJoryk
Bicepsul si tricepsul sunt grupe mici...in schema ta de antrenament sunt supraantrenate...intra si direct si indirect (la spate si piept, umeri).
daca faci piept sambata...luni de ce-l repeti...crezi ca s-a recuperat suficient?...eu nu cred.
la triceps fa presa si/sau la paralele flotari.
Daca nu ai recuperare suficienta intre 2 antrenamente ce vizeaza acelasi muschi...creste riscul de accidentare, te supraantrenezi...in concluzie...mergi cu rezultate aproape "0".
Ms mult de raspuns. Ce ex. trebuie sa fac imi este clar dar recomanda-mi te rog un program de antr. potrivit poentru mine ca eu nu le fac chiar bine, voi fi foarte recunoscator. Deci, am 15 ani, 1,78h, 70kg.
|
sus |
|
claudiu001
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 2 mar 2010 14:44 de claudiu001
Am si eu o intrebare este bun antrenamentulpe care il fac Luni-piept,Marti-biceps,Miercuri-spate,Joi-umeri-triceps,Vin eri-picioare ce credeti despre acest antrenament totusi ma gasesc bine cat de cat totusi vreau sa cunosc si parerea voastra?Va multumesc
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr. pe
scris pe 2 mar 2010 17:32 de murphy2
Ms mult de raspuns. Ce ex. trebuie sa fac imi este clar dar recomanda-mi te rog un program de antr. potrivit poentru mine ca eu nu le fac chiar bine, voi fi foarte recunoscator. Deci, am 15 ani, 1,78h, 70kg.
am postat ceva folositor in sectiunea antrenamente, daca citeai mai atent ...gaseai.
http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=19&mid=53756
sunt informatii de baza, utile si esentiale pe care daca ti le insusesti ti se vor clarifica multe atat teoretic cat si ulterior in practica.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate antr.
scris pe 2 mar 2010 19:12 de dJoryk
am postat ceva folositor in sectiunea antrenamente, daca citeai mai atent ...gaseai.
http://www.culturism.ro/forum/forum_display.php?fid=19&mid=53756
sunt informatii de baza, utile si esentiale pe care daca ti le insusesti ti se vor clarifica multe atat teoretic cat si ulterior in practica.
Dupa cite am inteles eu si din siteuri si din comentariile ce urmeaza mi-am alcatuit acest program
L. Piept,Biceps,Abdomen
M. Piceoare,Gambe
M. Pauza
J. Spate,Triceps,Antebrati
V. Umeri,Trapez,Abdomen
Astept parerea tavoastra
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate a
scris pe 3 mar 2010 12:30 de murphy2
Dupa cite am inteles eu si din siteuri si din comentariile ce urmeaza mi-am alcatuit acest program
L. Piept,Biceps,Abdomen
M. Piceoare,Gambe
M. Pauza
J. Spate,Triceps,Antebrati
V. Umeri,Trapez,Abdomen
Astept parerea tavoastra
Daca faci joi triceps...a 2-a zi niciodata nu include piept sau umeri unde acesta intra indirect.Pune-l luni daca crezi ca ai suficienta energie sa sustii piept si brate sau vineri la umeri.
Antebratul...nu-l mai chinui suplimentar...daca vrei sa-l lucrezi si pe el ...fa-o la biceps...cu bara dreapta ...intra suficient.
Acestea sunt modificari strict pe schema ta...vezi daca functioneaza daca ai rezultate, dai randament, etc...cand nu mai merge sau schimbi exercitiile din zilele respective sau regrupezi grupele musculare in schema generala. Principiile de antrenament si informatiile de baza oricum raman general si intotdeauna valabile indiferent de de program iti alegi, ideea este ca acesta sa si functioneze cu rezultate maxime.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
dJoryk
Junior member 25 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ca
scris pe 3 mar 2010 13:12 de dJoryk
Daca faci joi triceps...a 2-a zi niciodata nu include piept sau umeri unde acesta intra indirect.Pune-l luni daca crezi ca ai suficienta energie sa sustii piept si brate sau vineri la umeri.
Antebratul...nu-l mai chinui suplimentar...daca vrei sa-l lucrezi si pe el ...fa-o la biceps...cu bara dreapta ...intra suficient.
Acestea sunt modificari strict pe schema ta...vezi daca functioneaza daca ai rezultate, dai randament, etc...cand nu mai merge sau schimbi exercitiile din zilele respective sau regrupezi grupele musculare in schema generala. Principiile de antrenament si informatiile de baza oricum raman general si intotdeauna valabile indiferent de de program iti alegi, ideea este ca acesta sa si functioneze cu rezultate maxime.
ok... ms.. dar pot sa pun luni umerii in loc de triceps? vreau sa ofer mai multa atentie tricepsului pentru ca pieptul ma epuizeaza destul de tare...
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
scris pe 3 mar 2010 17:14 de murphy2
ok... ms.. dar pot sa pun luni umerii in loc de triceps? vreau sa ofer mai multa atentie tricepsului pentru ca pieptul ma epuizeaza destul de tare...
poti...si atunci tricepsul de joi si bicepsul de luni le faci vineri...eventual superserii. ..nu exagera cu tricepsul foarte tare...ca acesta sa isi revina pana luni la piept-umeri.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
nofear
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 4 mar 2010 14:35 de nofear
In primul rand vreau sa va salut pe toti de pe acest forum.
Programul meu este: Luni: Spate
Marti: Piept
Miercuri: Pauza (abdomene)
Joi: Brate (Biceps+ Triceps)
Vineri: Umeri ( si trapez)
Sambata: Picioare
Duminica: Liber
Pareri? sunt nedumerit cu joi si vineri... sa il las asa sau sa schimb joi cu vineri? daca as schimba joi cu vineri au timp suficient bratele sa se refaca? Sau sa incerc alta combinatie?
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de ant
scris pe 4 mar 2010 17:27 de murphy2
In primul rand vreau sa va salut pe toti de pe acest forum.
Programul meu este: Luni: Spate
Marti: Piept
Miercuri: Pauza (abdomene)
Joi: Brate (Biceps+ Triceps)
Vineri: Umeri ( si trapez)
Sambata: Picioare
Duminica: Liber
Pareri? sunt nedumerit cu joi si vineri... sa il las asa sau sa schimb joi cu vineri? daca as schimba joi cu vineri au timp suficient bratele sa se refaca? Sau sa incerc alta combinatie?
in mare aceleasi raspunsuri le-am dat si lui dJoryk-citeste ce i-am scris lui mai sus. Programul lui modificat este mult mai bun ca al tau...cu explicatiile de rigoare.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
nofear
Senior member 51 mesaje
|
Re: Re: Re: Cate antr. pe saptamana? - Programe de
scris pe 4 mar 2010 18:26 de nofear
in mare aceleasi raspunsuri le-am dat si lui dJoryk-citeste ce i-am scris lui mai sus. Programul lui modificat este mult mai bun ca al tau...cu explicatiile de rigoare.
daca el lucreaza joi spatele (unde lucreaza si bicepsul) iar vineri lucreaza bratele nu intra in supraantrenament?
|
sus |
|
drake26
Newbie 8 mesaje
|
Programul meu de antrenament
scris pe 18 mar 2010 11:56 de drake26
duminica: piept, triceps, umeri, abdomen, gambe
luni ; spate, biceps, cvatricepsi, biceps femural, lombari
miercuri; piept, triceps, umeri, abdomen, gambe
joi ; spate, biceps, cvatricepsi, biceps femural, lombari
|
sus |
|
murphy2
Expert member 843 mesaje
|
Re: Programul meu de antrenament
scris pe 18 mar 2010 12:20 de murphy2
duminica: piept, triceps, umeri, abdomen, gambe
luni ; spate, biceps, cvatricepsi, biceps femural, lombari
miercuri; piept, triceps, umeri, abdomen, gambe
joi ; spate, biceps, cvatricepsi, biceps femural, lombari
supraantrenament la spate si piept
umerii ti faci praf
picioarele nu le mai imparti pe grupe mici...e o grupa mare ....antreneaz-o ca atare intr-un singur antrenament.
I know I'm not perfect
-and I don't live to be-
|
sus |
|
drake26
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Programul meu de antrenament
scris pe 18 mar 2010 14:33 de drake26
supraantrenament la spate si piept
umerii ti faci praf
picioarele nu le mai imparti pe grupe mici...e o grupa mare ....antreneaz-o ca atare intr-un singur antrenament.
ms mult!
cred ca o sa l schimb in totalitate programul, o sa fie cam asa:
duminica
piept 3x4 serii 8-12 rep
biceps 2x4 serii 8-12 rep
luni
spate 3x4 serii 8-15 rep
triceps 2x4 serii 8-12 rep
marti: pauza
miercuri
umeri 3x4 serii 8-15 rep
trapez 2x3 serii 8-15 rep
abdomen 3x4 serii 20-25 rep
joi
cvatriceps 2x4 serii 8-12 rep
biceps femural 1x5 serii 8-12 rep
gambe 2x4 serii 12-20 rep
vineri: pauza
sambataauza
sa mi spuneti parerea voastra despre acest antrenament, daca mai este ceva de adaugat sau de scos...
|
sus |
|
drake26
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori va ant
scris pe 19 mar 2010 07:39 de drake26
am nevoie sa ma ajute cineva...mi-am inceput antrenamentul de 5 zile si ash vrea un prgoram pt o saptamana....am 17 ani 1.75 sh 65 kg.......
pot sa-ti recomand urmatorul antrenament:
piept, biceps
spate, triceps
pauza
picioare, abdomen
umeri, trapez
pauza
pauza
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori va
scris pe 19 mar 2010 07:56 de Gilu
pot sa-ti recomand urmatorul antrenament:
piept, biceps
spate, triceps
pauza
picioare, abdomen
umeri, trapez
pauza
pauza Sa faci spate ziua urmatoare dupa biceps este o prostie, s-a discutat si explicat de ce.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
drake26
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate or
scris pe 19 mar 2010 08:05 de drake26
Sa faci spate ziua urmatoare dupa biceps este o prostie, s-a discutat si explicat de ce.
atunci se poate modifica putin
piept, biceps
umeri, trapez
pauza
spate, triceps
picioare, abdomen
pauza
pauza
|
sus |
|
cata187
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: De cate ori va antrenati pe saptam
scris pe 4 apr 2010 09:43 de cata187
Luni - Piept cu biceps
Marti - Spate cu triceps
Miercuri - Pauza
Joi - Umeri trapez
Vineri - Picioare
http://bodyspace.bodybuilding.com/cata187/
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori va antrenati pe sa
scris pe 4 apr 2010 10:01 de Gilu
Luni - Piept cu biceps
Marti - Spate cu triceps
Miercuri - Pauza
Joi - Umeri trapez
Vineri - Picioare Marti cand lucrezi spate nu ai febra la biceps?
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
|
sus |
|
cata187
Junior member 12 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: De cate ori va antrenati p
scris pe 4 apr 2010 10:32 de cata187
Marti cand lucrezi spate nu ai febra la biceps?
Foarte rar fac febra la biceps, iar cand fac e o forma usoara.
http://bodyspace.bodybuilding.com/cata187/
|
sus |
|
LorenzO
Newbie 8 mesaje
|
ce parere aveti?
scris pe 9 apr 2010 21:55 de LorenzO
sal..am 18 ani,am faqt vara trecuta sala o luna..si in rest am mai facut pe acasa nimicuri..acum am inceput sala in forta,fac de 3 saptamani si sunt decis sa ma tin de sala pana ajung la ce imi doresc,si anume circumferinta bratului de 45 si un corp atragator!nu iau proteine,poate o sa iau ceva in curand,insa mizez mult pe a face sala natural! urmez un program care la niste prieteni a dat roade si sper sa dea si la mine..insa vreau sa stiu si parerea unora care se pricep,nu pareea tuturor ratatilor..astept cat mai multe pareri!multumesc
Luni: -piept
-umeri
Marti: -biceps
-triceps
Miercuri: -spate
-picioare
Joi: -piept
-umeri
Vineri: -biceps
-triceps
Grupele principale le fac de 2 ori pe sapt pt ca vreau sa cresc repede in masa musculara!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: ce parere aveti?
scris pe 9 apr 2010 22:28 de Gilu
sal..am 18 ani,am faqt vara trecuta sala o luna..si in rest am mai facut pe acasa nimicuri..acum am inceput sala in forta,fac de 3 saptamani si sunt decis sa ma tin de sala pana ajung la ce imi doresc,si anume circumferinta bratului de 45 si un corp atragator!nu iau proteine,poate o sa iau ceva in curand,insa mizez mult pe a face sala natural! urmez un program care la niste prieteni a dat roade si sper sa dea si la mine..insa vreau sa stiu si parerea unora care se pricep,nu pareea tuturor ratatilor..astept cat mai multe pareri!multumesc
Luni: -piept
-umeri
Marti: -biceps
-triceps
Miercuri: -spate
-picioare
Joi: -piept
-umeri
Vineri: -biceps
-triceps
Grupele principale le fac de 2 ori pe sapt pt ca vreau sa cresc repede in masa musculara! Foarte prost antrenament.Mai citeste pe aici.Vei fi surprins de cate lucruri poti invata.
Intrati aici=>
|
sus |
|
LorenzO
Newbie 8 mesaje
|
Re: Re: ce parere aveti?
scris pe 9 apr 2010 23:08 de LorenzO
Foarte prost antrenament.Mai citeste pe aici.Vei fi surprins de cate lucruri poti invata.
de ce e asa de prost?da-mi tu unul foarte bun..care sa fie bun pt masa musculara!
|
sus |
|
Gilu
|
Re: Re: ce parere aveti?
scris pe 9 apr 2010 23:27 de Gilu
Mai citeste pe aici.
Intrati aici=>
|
sus |
|
Pagina 8 9 10 11 12 13 14 din 51
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|