Sondaj: Cat aveti in brat?
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 28
sucres
Senior member 51 mesaje
|
Re: cat aveti in brat?
scris pe 21 iul 2011 19:48 de sucres
nici cu tine nu mi-e rusine
trage de tine, o sa-ti multumesti la sfarsit...
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 21 iul 2011 19:49 de basu
cred ca un pic de plus pt tine. se pare ca tragi tare pe spate
suntem in afara topicului dar .... da. trag tare pe toate grupele. faptul ca nu sunt prea mare se datoreaza faptului ca nu folosesc suplimente.
si cu asta gata ca da iara Gilu cu noi de pamant.
am poze la profil asa ca le-am sters. scuze!!!
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
sucres
Senior member 51 mesaje
|
scris pe 21 iul 2011 19:55 de sucres
ok. sa ne scuze gilu pt off-topic. nu se mai repeta
trage de tine, o sa-ti multumesti la sfarsit...
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 23 iul 2011 10:31 de sZoTaK
acum am 35 la rece, 37 la cald..dupa 4 luni..dar nu stiu cat am avut inainte :|
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
Re: maryy
scris pe 28 iul 2011 10:44 de petre
mersi bassule...si tie mult succes si tras usor..respect pt ce faci si arati f bn..la 1.90 esti definit cu 47 in brat..eu am 1.70 cm...si baiatul akela cu 47 in brat si 1.75 cm nu are atat pt k am vazut poze cu el...tu da ai 47 in brat dar baiatul ala mai mult de 42 nu are....multa bafta..
respect alynnn
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 28 iul 2011 10:50 de petre
baiatul cu numele sucres...tu nu ai 47 in brat..pt k am dat la img cu bassu si are bratul mai mare ka al tau...akm nu zik k nu esti facut..esti facut,se vede ka ai muncit la sala dar nu te poti compara cu bassul la brat sau la spate..este mai facut putin..lui ii dau 47 in brat dar tie iti dau kam 42,43 cm...si ai inaltimea aproape ka a mea numai k eu am 1.70..ai mainile scurte si e bine..da i la poza mea care o am de acm 3 ani facuta si spune mi daca acolo am 54..k atat aveam acum 3 ani..acum am 26 de ani si am 56..bn dar mai ma ajuta si antrenamentul de la box...mult succes..
respect alynnn
|
sus |
|
basu
|
scris pe 28 iul 2011 10:51 de basu
mersi bassule...si tie mult succes si tras usor..respect pt ce faci si arati f bn..la 1.90 esti definit cu 47 in brat..eu am 1.70 cm...si baiatul akela cu 47 in brat si 1.75 cm nu are atat pt k am vazut poze cu el...tu da ai 47 in brat dar baiatul ala mai mult de 42 nu are....multa bafta..
ms petrica! si tie la fel. parerea mea este ca nu exista motive sa nu-l credem pe Mircea. pozele pot fi inselatoare. oricum fiecare cu parerea lui. cu cit mai multe pareri cu atit mai bine.
multa bafta si multi muschi in continuare!
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 28 iul 2011 10:54 de petre
iti multumesc basu..parerea mea ca nu are 47 si asta cred..ai fi perfect pt bodyguard..te as lua ku mn in madrid daca ar fi dupa mn..arati bn la 1.90..si munceste pt mai mult..eu deja am 11 ani de sala si inca vreau sa mai cresc..mult succes..
respect alynnn
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 28 iul 2011 11:11 de petre
da am inteles.uite e ultimul msj ca se supara gilu...ca bodyguard castigi f mult aiki in madrid..poate de 3 ori mai mult cat ia un medik in romania..si eu nu am cicatricii de lok in cei 6 ani de bodyguard..akum in prezent sunt seful bodyguarzilor in madrid..ma mentin bn...u arati f bn zik eu si ai f foarte bun aiki...aiki se cauta baieti cu peste 47,48 in brat si u ai fi la limita dar ai fi bun..sunt altii mai mari..uite iti las un id daca vrei sa mai vb benga_alin02 si mult succes..
respect alynnn
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 29 iul 2011 14:29 de sZoTaK
da am inteles.uite e ultimul msj ca se supara gilu...ca bodyguard castigi f mult aiki in madrid..poate de 3 ori mai mult cat ia un medik in romania..si eu nu am cicatricii de lok in cei 6 ani de bodyguard..akum in prezent sunt seful bodyguarzilor in madrid..ma mentin bn...u arati f bn zik eu si ai f foarte bun aiki...aiki se cauta baieti cu peste 47,48 in brat si u ai fi la limita dar ai fi bun..sunt altii mai mari..uite iti las un id daca vrei sa mai vb benga_alin02 si mult succes..
acolo se cauta power lifteri, nu bodybuilderi :O
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 29 iul 2011 18:36 de petre
frate nu mai vb asa fara sa te asculte cnv...vino la mn sa vedem daca ai dreptate..
respect alynnn
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 30 iul 2011 11:49 de sZoTaK
frate nu mai vb asa fara sa te asculte cnv...vino la mn sa vedem daca ai dreptate..
daca nu te superi...m-am referit ca acolo trebuie un om mare..mai degreaba power lifter..acum, daca nu te superi, si tu arati a power lifter mai degreaba decat a bodybuilder n-am niciun scop de a jigni..e o parere proprie
|
sus |
|
adryano94
Junior member 16 mesaje
|
scris pe 30 iul 2011 18:19 de adryano94
prima data cand mam apucat de sala nu mia trecut prin cap sa ma masor sa vad cat aveam atunci
acum am 42 -43 in brat si am 17 ani fac sala de 1 an si ceva
|
sus |
|
Valy_305
Veteran member 395 mesaje
|
scris pe 30 iul 2011 18:48 de Valy_305
prima data cand mam apucat de sala nu mia trecut prin cap sa ma masor sa vad cat aveam atunci
acum am 42 -43 in brat si am 17 ani fac sala de 1 an si ceva
Cam atat au juniorii mici de la nationale. cu sau fara grasime?
Keep it up.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 30 iul 2011 20:00 de basu
Cam atat au juniorii mici de la nationale. cu sau fara grasime?
grasime 3%, aia care inveleste organele si globii oculari.
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 2 aug 2011 15:56 de petre
stai linistit k nu m am suparat..am inteles ce ai vrut sa spui u..si ai dreptate sunt cv mare..
respect alynnn
|
sus |
|
lukasPuiuT
Newbie 7 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 19:27 de lukasPuiuT
stai linistit k nu m am suparat..am inteles ce ai vrut sa spui u..si ai dreptate sunt cv mare..
Buna Petre, am citit topicul foarte interesant, trag si eu tare poate in 2 ani trec si eu de 48 pe brat la o inaltine de 1,80 ... acum am 44 la rece urc la 46 dupa antrenamnt .
Un corp frumos ,bine structurat intrece chiar si cel mai atragator chip. "Socrate"
|
sus |
|
leonardo
Junior member 13 mesaje
|
Re: leo
scris pe 3 aug 2011 20:54 de leonardo
Buna Petre, am citit topicul foarte interesant, trag si eu tare poate in 2 ani trec si eu de 48 pe brat la o inaltine de 1,80 ... acum am 44 la rece urc la 46 dupa antrenamnt . buna am 110 la 180 si 49 la rece
DSCF6480.JPG (198.65 KB)
|
sus |
|
basu
|
scris pe 3 aug 2011 20:57 de basu
buna am 110 la 180 si 49 la rece
deja s-a vazut leonardo! bun venit pe forum!
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 20:59 de cernescu16
acum am 42 -43 in brat si am 17 ani fac sala de 1 an si ceva aratane si noua o poza sa nu murim prosti..eu fac sala de 1 an jumate si am 38 in brat de la 30 cand m-am apucat
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 22:02 de petre
te salut lukas...cu multa incredere si buna vointa vei trece de 48..dar si akm arati f bine la 46 in brat..vei trece peste 46 te asigur...munka,munka,munka,munka asta i totul..
respect alynnn
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 22:04 de petre
brv LEO..respect..arati f bine..ai aproape 50 in brat si stiu kum e...pe akl am trecut si eu cu multa munka depusa numai k eu sunt cv mai mik de inaltime....se vede ca e muncit cu greu bratul akela...multa bafta in continuare....mi ar plake sa schimbam pareri despre culturism si nu numai...succes..
respect alynnn
|
sus |
|
petre
Senior member 127 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 22:06 de petre
da cernescu leo are 49 in brat..este bine facut si se vede...mult succes si tie tinere..munceste mult la sala si peste cv ani il vei ajunge..cu siguranta si incredere in fortele tale...te salut cu respect ..
petre_gxxxq0o08v.jpg (40.68 KB)
respect alynnn
|
sus |
|
Madalin21
Junior member 21 mesaje
|
scris pe 3 aug 2011 23:48 de Madalin21
petre esti bodyguard ceva?
Nici o durere, nici un castig..
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 aug 2011 08:34 de basu
petre esti bodyguard ceva?
Am vb eu cu el. Nu este.
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 4 aug 2011 14:24 de slabutul
Am vb eu cu el. Nu este.
pai s-a lasat? zicea intru-n msg ca e seful lor. oricum e mare tare omul.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 4 aug 2011 14:26 de basu
pai s-a lasat? zicea intru-n msg ca e seful lor. oricum e mare tare omul.
nu s-a lasat batrane. glumeam io. este om de ordine intr-o discoteca din Madrid. acolo locuieste. maninca toata ziua pizza si shaorma. le primeste spaga.
|
sus |
|
cernescu16
Veteran member 433 mesaje
|
scris pe 4 aug 2011 14:30 de cernescu16
acum am 42 -43 in brat si am 17 ani fac sala de 1 an si ceva adryano pune si tu o poza !
Fa ce altii nu fac ca sa ai ce altii nu au !
|
sus |
|
slabutul
Veteran member 224 mesaje
|
scris pe 4 aug 2011 14:36 de slabutul
nu s-a lasat batrane. glumeam io. este om de ordine intr-o discoteca din Madrid. acolo locuieste. maninca toata ziua pizza si shaorma. le primeste spaga.
am crezut ca s-a lasat. Oricum mi-ar place mult si mie sa ajung bodyguard dar cred ca nu am sa reusesc vreodata. imagineaza-ti esti platit pentru a avea grija de corpul tau! As avea un avantaj si eu findca nu sunt innalt dar ard ff repede caloriile.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 din 28
| |
Sondaj:
Ce tip de antrenament preferi?
|