Pagina 1 2 3 4 5 din 5
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
Re: Jurnal Danut
scris pe 15 ian 2015 15:04 de unk4cs
Momentan nu am introdus ziua de picioare intre piept si spate dar o voi face.
Am doua intrebari, in legatura cu masa de seara:
1. E gresit daca cu ~ doua ore inainte de culcare mananc o conserva de ton in ulei vegetal sau omleta dintr-un ou intreg + trei albusuri si 50 grame piept pui ?
2. E gresit daca cu ~ 30 minute inainte de culcare beau 3-400ml lapte degresat ?
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 15 ian 2015 18:17 de Ciule
1. E gresit daca cu ~ doua ore inainte de culcare mananc o conserva de ton in ulei vegetal sau omleta dintr-un ou intreg + trei albusuri si 50 grame piept pui ?
2. E gresit daca cu ~ 30 minute inainte de culcare beau 3-400ml lapte degresat ?
Nu e gresit nimica .
Si eu beau cate 400 ml inainte de culcare,citisem undeva ca
Nu e bun laptele ,o prostie .
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 15 ian 2015 20:02 de marius0
Nu e gresit nimic din ce ai expus mai sus.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 15 ian 2015 22:07 de unk4cs
Oua nu, lapte nu, carne nu...cercetatorii(daca ii pot numii asa) sunt destul de absurzi...propun sa mancam ciulini...
Multumesc pentru raspunsuri!
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 21 ian 2015 13:26 de unk4cs
Inainte de antrenament cu aproximativ 1 ora jumte mananc 3 oua fierte + 2 felii paine grau intreg si 300ml lapte + 100gr fulgi ovaz, deci, undeva la 80gr carbohidrati.
Sunt prea multi carbo inainte de antrenament ?
Inca o intrebare: Am luat PROTWHEY-R + dextroza + creatina monohidrat(De la R..) pentru a-mi face un shake dupa antrenament. Ma gandeam la 75gr dextroza + 50gr prteina + 5gr creatina. E ok ?
In legatura cu, creatina..in zilele de antrenament se ia dupa iar in zilele de pauza, dimineata, cu 5gr dextroza la fiecare gram de creatina, corect ? Dar in faza de incarcare sa iau 5gr de 4 ori pe zi ? Atunci presupun ca nu conteaza ca iau dimineata(inainte de antrenament), dupa antrenament, apoi la 4 ore si seara..gresesc ?
Editat de unk4cs pe 21 ian 2015 13:30
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 26 ian 2015 18:01 de unk4cs
Deoarece antrenamentul il am dimimeata intre 9-10, am ramas la 3 oua fierte + o felie de paine si 50gr ovaz + 300ml lapte.
Cat despre shake, am ramas la 35gr proteina + 70gr dextroza, dupa antrenament. Apoi la ~ 1 ora am prima masa consistenta.
Am sapat putin si am observat ca ameteala in timpul genuflexiunilor si presei reprezinta o problema intalnita de multi. Singura rezolvare la care am ajuns ar fi reducerea greutatilor...am vreo sansa sa reduc acesta stare in timpul genu si presei ? M-am concentrat si asupra respiratie, dar degeaba.. E pacat sa fac genu cu 50 cand duc 70 sau presa cu 100 cand merge 140-150..
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 26 ian 2015 20:23 de basu
Deoarece antrenamentul il am dimimeata intre 9-10, am ramas la 3 oua fierte + o felie de paine si 50gr ovaz + 300ml lapte.
Cat despre shake, am ramas la 35gr proteina + 70gr dextroza, dupa antrenament. Apoi la ~ 1 ora am prima masa consistenta.
Am sapat putin si am observat ca ameteala in timpul genuflexiunilor si presei reprezinta o problema intalnita de multi. Singura rezolvare la care am ajuns ar fi reducerea greutatilor...am vreo sansa sa reduc acesta stare in timpul genu si presei ? M-am concentrat si asupra respiratie, dar degeaba.. E pacat sa fac genu cu 50 cand duc 70 sau presa cu 100 cand merge 140-150..
Nu poti face nimic decat sa reduci greutatile. Incearca metoda preobosirii dar este posibil ca si asa problema sa reapara.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
ValiNidelciu
Senior member 91 mesaje
|
scris pe 26 ian 2015 22:07 de ValiNidelciu
intr-un timp aveam si eu problema asta,dar am inceput sa fac inainte de antrenament cardio usor 5-10 minute si a disparut...
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 26 ian 2015 22:16 de unk4cs
Multumesc pentru raspunsuri. In consecinta voi incerca in felul urmator:
-Cardio 10 minute
-Flexii, extensii inainte de genu si presa
Revin cu info cand voi avea urmatorul antrenament.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 ian 2015 10:32 de basu
-Cardio 10 minute
Cardio este o idee foarte buna. Si preobosirea poate fi la fel. Ne tii la curent. Chiar sunt curios si eu cum te simti. Si iti mai dau un fel de sfat. Daca ai probleme din astea nu mai folosii suplimente pre si nici cafea. Sau foarte putina cafea. Dimineata si atat.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 27 ian 2015 15:53 de unk4cs
Momentan, singurele suplimente folosite sunt in shake-ul dupa antrenament: proteina din zer + dextroza. Iar in zilele cand cand efectiv sar o masa din motive intemeiate iau cate 2-3 batoane proteice.
De la creatina ma abtin o perioada, sa vad cum merge ca am introdus acel shake.
Cafea nu consum..stiu ca e buna pentru circulatie si da energie..
Tot legat de antrenamentul la picioare - trei zile dupa trebuie sa reinvat sa merg, febra groaznica. Bun, nu ma deranjeaza, m-am obisnuit cu senzatia. Intrebarea e daca sa fac cardio in aceasta perioada de febra la picioare sau nu. De multe ori bag cardio, de multe ori nu dar niciodata dupa ce antrenez picioarele.. Presupun ca imi afecteaza refacerea musculara cardio, nu ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 27 ian 2015 17:37 de basu
Momentan, singurele suplimente folosite sunt in shake-ul dupa antrenament: proteina din zer + dextroza. Iar in zilele cand cand efectiv sar o masa din motive intemeiate iau cate 2-3 batoane proteice.
De la creatina ma abtin o perioada, sa vad cum merge ca am introdus acel shake.
Cafea nu consum..stiu ca e buna pentru circulatie si da energie..
Tot legat de antrenamentul la picioare - trei zile dupa trebuie sa reinvat sa merg, febra groaznica. Bun, nu ma deranjeaza, m-am obisnuit cu senzatia. Intrebarea e daca sa fac cardio in aceasta perioada de febra la picioare sau nu. De multe ori bag cardio, de multe ori nu dar niciodata dupa ce antrenez picioarele.. Presupun ca imi afecteaza refacerea musculara cardio, nu ?
Cardio este bun pt oricine. El aduce beneficiile sale in prinvinta sanatatii oricui. Intr-o asemenea situatie este bine zic eu sa nu faci cardio in acele zile dupa picioare. Poti face dupa aia. Este timp.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 5 feb 2015 00:11 de unk4cs
Am o nedumerire daca pot spune asa. De o luna de cand am inceput sa fac HIIT pe banda(20 secunde pauza, 40 secunde sprint) aproximativ 15 minute, dupa antrenament, am slabit 1kg, mentinand ce mananc pe foaie: ~ 3500kcal, 150-160g prot, 100-120grasimi, 300-320 carbo. Tot in acest timp am marit greutatile la unele exercitii si, au inceput sa mi se vada primele doua randuri de patratele de pe abdomen. Cred ca e din cauza HIIT-ului care arde calorii o perioada buna si dupa ce am terminat antrenamentul. Sa mai raman doua saptamani pe aceeasi cantitate de mancare sa vad evolutia in continuare ? Sau sa adaug 2-300kcal ?
Editat de unk4cs pe 5 feb 2015 00:13
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 5 feb 2015 01:02 de marius0
Am o nedumerire daca pot spune asa. De o luna de cand am inceput sa fac HIIT pe banda(20 secunde pauza, 40 secunde sprint) aproximativ 15 minute, dupa antrenament, am slabit 1kg, mentinand ce mananc pe foaie: ~ 3500kcal, 150-160g prot, 100-120grasimi, 300-320 carbo. Tot in acest timp am marit greutatile la unele exercitii si, au inceput sa mi se vada primele doua randuri de patratele de pe abdomen. Cred ca e din cauza HIIT-ului care arde calorii o perioada buna si dupa ce am terminat antrenamentul. Sa mai raman doua saptamani pe aceeasi cantitate de mancare sa vad evolutia in continuare ? Sau sa adaug 2-300kcal ?
Cand ceva merge bine nu schimba nimic, continua asa.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 7 feb 2015 23:14 de unk4cs
-Cardio 10 minute
Exact asa am procedat. Acea stare de ameteala nu s-a mai instalat, antrenamentul a decurs normal.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 12:07 de unk4cs
-Cardio 10 minute
Am incercat doar cardio 10 minute inainte iar apoi direct genu si a fost ok.
Ultimul antrenament al picioarelor a fost alcatuit din:
- 6 serii genuflexiuni x 14-16rep
- 8 serii pentru aductori(4 serii pe fiecare) x 12-14rep
- 4 serii gambe la aparat din sezut x 12-16rep
- 4 serii gambe la aparat din picioare x 12-16rep
Motivul principal pentru care am redus volumul e febra groaznica, am impresia ca e prea intensa. Si cu exercitiile de mai sus am tot piciorul terminat, nu la fel de rau ce-i drept.
Sunt suficiente exercitiile pentru picioare ?
Editat de unk4cs pe 24 feb 2015 12:08
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 12:32 de shift
Am incercat doar cardio 10 minute inainte iar apoi direct genu si a fost ok.
Ultimul antrenament al picioarelor a fost alcatuit din:
- 6 serii genuflexiuni x 14-16rep
- 8 serii pentru aductori(4 serii pe fiecare) x 12-14rep
- 4 serii gambe la aparat din sezut x 12-16rep
- 4 serii gambe la aparat din picioare x 12-16rep
Motivul principal pentru care am redus volumul e febra groaznica, am impresia ca e prea intensa. Si cu exercitiile de mai sus am tot piciorul terminat, nu la fel de rau ce-i drept.
Sunt suficiente exercitiile pentru picioare ?
Mie mi se pare un antrenament foarte slab. Practic tu faci numai genu pentru coapsa superioara, nu am mai vazut pe cineva sa lucreze exclusiv asa. Pentru aductori ce faci? Si de ce ii lucrezi separat fara sa faci mai degraba ceva pentru biceps femural? Si care e problema cu febra musculara? Nu prea te inteleg...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 13:06 de unk4cs
Mie mi se pare un antrenament foarte slab. Practic tu faci numai genu pentru coapsa superioara, nu am mai vazut pe cineva sa lucreze exclusiv asa. Pentru aductori ce faci? Si de ce ii lucrezi separat fara sa faci mai degraba ceva pentru biceps femural? Si care e problema cu febra musculara? Nu prea te inteleg...
Am atasat poza. Sunt doua aparate la care trebuie sa apropii, respectiv sa departezi picioarele. Bun, adaug si ceva extensii. Ma gandesc la cele din sezand, e ok ?
Legat de febra, consider ca e prea mult.. Pur si simplu dupa antrenamentul care include genu, presa, aductori si flexii/extensii daca ating orice muschiulet de la genunchi in sus, sunt terminat, imi e greu sa ma asez si pe scaun.. Sa spunem ca sunt obisnuit cat de cat cu aceasta febra dar nu mi se pare normal sa stau asa 3,chiar 4 zile din 10..
add.jpg (19.84 KB)
Editat de unk4cs pe 24 feb 2015 13:17
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 13:26 de shift
Am atasat poza. Sunt doua aparate la care trebuie sa apropii, respectiv sa departezi picioarele. Bun, adaug si ceva extensii. Ma gandesc la cele din sezand, e ok ?
Legat de febra, consider ca e prea mult.. Pur si simplu dupa antrenamentul care include genu, presa, aductori si flexii/extensii daca ating orice muschiulet de la genunchi in sus, sunt terminat, imi e greu sa ma asez si pe scaun.. Sa spunem ca sunt obisnuit cat de cat cu aceasta febra dar nu mi se pare normal sa stau asa 3,chiar 4 zile din 10..
Mama, cel mai prost aparat din sala de fitness cred. Ala nu lucreaza nimic. Mai bine faci la cabluri desi nu cred ca ar fi prea necesar.
Citeste articolul despre recuperare si nu e ceva atat de groaznic sa ai febra. Poti sa faci un masaj, sa faci o recuperare activa cu niste sport mai light, ia carnitina, poate chiar faci niste yoga, Clar solutia nu are cum sa fie un antrenament penibil.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 13:43 de unk4cs
Mama, cel mai prost aparat din sala de fitness cred. Ala nu lucreaza nimic. Mai bine faci la cabluri desi nu cred ca ar fi prea necesar.
Citeste articolul despre recuperare si nu e ceva atat de groaznic sa ai febra. Poti sa faci un masaj, sa faci o recuperare activa cu niste sport mai light, ia carnitina, poate chiar faci niste yoga, Clar solutia nu are cum sa fie un antrenament penibil.
Nu stiam ca acele aparate sunt asa de proaste, multumesc de info!
Am sa imi alcatuiesc un alt plan de antrenament pentru picioare si revin cu el. Problema e intensitatea la care se manifesta febra...Am sa ma documentez in legatura cu asta iar daca gasesc ceva care ma ajuta, revin cu info.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 13:50 de unk4cs
Am o intrebare in legatura cu soia(concentrat proteic). Nu vreau argumente de ce sa nu iau sau de ce sa iau, m-am documentat(search:soia) si am ajuns la concluzia ca nu e chiar asa daunatoare daca nu e consumata in cantitate foarte mare.
Ma gandesc ca undeva la doua luni sa iau concentrat proteic din soia, trec din nou la zer dupa ce ma reglez putin cu banii. Principalul moment cand am sa iau o sa fie in shake-ul dupa antrenament si, in unele zile dimineata la trezire cand sunt pe fuga si nu am timp de ceva solid.
Intrebarea: Daca as lua in fiecare zi cate 30gr concentrat proteic din soia, nu cred ca ar fi vreo problema, corect ?
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 feb 2015 14:14 de basu
Am o intrebare in legatura cu soia(concentrat proteic). Nu vreau argumente de ce sa nu iau sau de ce sa iau, m-am documentat(search:soia) si am ajuns la concluzia ca nu e chiar asa daunatoare daca nu e consumata in cantitate foarte mare.
Ma gandesc ca undeva la doua luni sa iau concentrat proteic din soia, trec din nou la zer dupa ce ma reglez putin cu banii. Principalul moment cand am sa iau o sa fie in shake-ul dupa antrenament si, in unele zile dimineata la trezire cand sunt pe fuga si nu am timp de ceva solid.
Intrebarea: Daca as lua in fiecare zi cate 30gr concentrat proteic din soia, nu cred ca ar fi vreo problema, corect ?
Depinde de felul in care raspunde corpul tau. La unii oameni corpul reactioneaza (prost) si la cantitati infime de soia. La altii nu reactioneaza deloc. Asa cum a fost la mine. Am bagat soia o perioada pt ca eram student si nu aveam bani si nu au existat probleme. Procentual nu stiu sa iti spun care ar fi riscurile dar este bine sa fii precaut la o eventuala dereglare hormonala. Si sa intrerupi daca sunt probleme.
|
sus |
|
unk4cs
Senior member 114 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 14:29 de unk4cs
Depinde de felul in care raspunde corpul tau. La unii oameni corpul reactioneaza (prost) si la cantitati infime de soia. La altii nu reactioneaza deloc. Asa cum a fost la mine. Am bagat soia o perioada pt ca eram student si nu aveam bani si nu au existat probleme. Procentual nu stiu sa iti spun care ar fi riscurile dar este bine sa fii precaut la o eventuala dereglare hormonala. Si sa intrerupi daca sunt probleme.
Multumesc mult basu! Am zile in care consum cate 2-3 batoane cu proteine din soia de la Red - cand merg pe undeva unde nu pot lua caserola cu mine si nu am observat nimic schimbat din acest punct de vedere deci am sa incerc.
Imi recomandati de la o anumita firma ?
Editat de unk4cs pe 24 feb 2015 14:46
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 24 feb 2015 15:03 de Ciule
Multumesc mult basu! Am zile in care consum cate 2-3 batoane cu proteine din soia de la Red - cand merg pe undeva unde nu pot lua caserola cu mine si nu am observat nimic schimbat din acest punct de vedere deci am sa incerc.
Zilele trecute mi s-a terminat cutia de Max Protein de la Natural Plus e concentrat proteic zer-soia raport 1-1 ,1 cupa are 37 g proteina ,ti-o recomand!
Ciocolata e mai ok ,sa nu-ti iei vanilie sau capsuni ,vei regreta!
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 feb 2015 17:49 de basu
Zilele trecute mi s-a terminat cutia de Max Protein de la Natural Plus e concentrat proteic zer-soia raport 1-1 ,1 cupa are 37 g proteina ,ti-o recomand!
Ciocolata e mai ok ,sa nu-ti iei vanilie sau capsuni ,vei regreta!
E adevarat , de ciocolata este foarte bun.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 24 feb 2015 17:52 de basu
Exista cica un principiu cum ca ce e de calitate trebuie sa fie si scump. Eu mi-am demonstrat de multe ori pana acum ca asta este o mare prostie. Nu te sfatuiesc sa te iei dupa ce spun eu ,dar cumpara si tu 4-5 batoane de colo, 4-5 de colo si vezi care ti se par mai bune. Intr-un interval oarecare de timp o sa iti dai seama singur care iti plac mai mult. Eu acum mananc la ora 17, 52 unul Redis.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 25 feb 2015 00:24 de marius0
Exista cica un principiu cum ca ce e de calitate trebuie sa fie si scump. Eu mi-am demonstrat de multe ori pana acum ca asta este o mare prostie. Nu te sfatuiesc sa te iei dupa ce spun eu ,dar cumpara si tu 4-5 batoane de colo, 4-5 de colo si vezi care ti se par mai bune. Intr-un interval oarecare de timp o sa iti dai seama singur care iti plac mai mult. Eu acum mananc la ora 17, 52 unul Redis.
Sunt chiar ok de la Redis. Eu am mancat unul wheybar azi.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 feb 2015 08:13 de basu
Sunt chiar ok de la Redis. Eu am mancat unul wheybar azi.
Si eu tot din alea cumpar. Mai iau si milk. Dar sa stii Mariuse ca asta este valabil doar daca ies pe hol la cafea cu o colega draguta. Daca nu mananc lesin. Era sa ma sinucid in vara asta odata cu o dieta low ...
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 25 feb 2015 10:00 de marius0
Si eu tot din alea cumpar. Mai iau si milk. Dar sa stii Mariuse ca asta este valabil doar daca ies pe hol la cafea cu o colega draguta. Daca nu mananc lesin. Era sa ma sinucid in vara asta odata cu o dieta low ...
Astea mi se par cele mai bune. Asa ca o gustare si eu le folosesc si uneori chiar prind bine asa daca esti in fuga. Pai Basule ce te-a apucat pe tine sa tii dieta low ? Eu personal, nu am folosit niciodata o dieta de genul si nici nu cred ca o voi face vreodata asa cum nici tu nu cred ca vei mai incerca. Totusi unde a fost problema ? ...
Din pacate discutia asta nu prea isi are rostul in jurnalul acesta.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 25 feb 2015 10:17 de basu
Astea mi se par cele mai bune. Asa ca o gustare si eu le folosesc si uneori chiar prind bine asa daca esti in fuga. Pai Basule ce te-a apucat pe tine sa tii dieta low ? Eu personal, nu am folosit niciodata o dieta de genul si nici nu cred ca o voi face vreodata asa cum nici tu nu cred ca vei mai incerca. Totusi unde a fost problema ? ...
Din pacate discutia asta nu prea isi are rostul in jurnalul acesta.
Pai hai sa-ti spun si dupa aia il lasam pe baiat cu ale lui. Am facut o operatie si cu ocazia asta am capatat o usoara intoleranta la vegetale. Adica nu prea mai pot manca ce iubeam eu mai mult pe lumea asta. Cu ocazia asta nici cine stie ce culturism nu mai pot face. Acum am 93 kg pe 189 cm. De la 112.
|
sus |
|
Pagina 1 2 3 4 5 din 5
| |
|