Pagina 17 18 19 20 21 22 23 24 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 24 aug 2014 03:15 de adi123
am recitit jurnalul, ce amintiri... intrebarea mea e urmatoarea: de ce nu mai am febra musculara ca inainte? e posibil sa nu ma mai antrenez la fel de intens? sa ma fi inmuiat? inainte nu era zi fara febra musculara acum toate zilele sunt fara... pana ajung acasa dispare complet acea senzatie de pompare. oare nu aveau un rol important gfx-ul ala si vitaminele, in sensul ca aveam mai multa forta de lucru, puneam la treaba mai serios muschii?
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
AndreiPopovici87
Veteran member 203 mesaje
|
scris pe 24 aug 2014 08:57 de AndreiPopovici87
am recitit jurnalul, ce amintiri... intrebarea mea e urmatoarea: de ce nu mai am febra musculara ca inainte? e posibil sa nu ma mai antrenez la fel de intens? sa ma fi inmuiat? inainte nu era zi fara febra musculara acum toate zilele sunt fara... pana ajung acasa dispare complet acea senzatie de pompare. oare nu aveau un rol important gfx-ul ala si vitaminele, in sensul ca aveam mai multa forta de lucru, puneam la treaba mai serios muschii?
Poate faptul ca ai aceasi rutina de ani de zile?
"Legs make the difference between boys and men"
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 aug 2014 15:15 de adi123
Poate faptul ca ai aceasi rutina de ani de zile?
din octombrie cred ca incep push-pull-legs.
mai citisem depre un program super strenght training care folosea doar exercitiile de baza pentru crestere forta si masa musculara insa nu il mai gasesc...
legat de aspectul fizic mi-a raspuns un nutritionist sunt acel tip skinny fat, am metabolismul dat peste cap. ieri recitind jurnalul am vazut acest termen folosit si inainte dar nu stiam despre ce este vorba. acum stiu ce am de facut: crestere masa musculara in timp nu bulking nici ardere grasime. mai trebuie sa elimin unele lucruri din alimentatie cum ar fi lapte, fainoase etc.
Editat de adi123 pe 24 aug 2014 15:19
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 25 aug 2014 15:58 de AndreiPopovici87
mai citisem depre un program super strenght training care folosea doar exercitiile de baza pentru crestere forta si masa musculara insa nu il mai gasesc...
legat de aspectul fizic mi-a raspuns un nutritionist sunt acel tip skinny fat, am metabolismul dat peste cap. ieri recitind jurnalul am vazut acest termen folosit si inainte dar nu stiam despre ce este vorba. acum stiu ce am de facut: crestere masa musculara in timp nu bulking nici ardere grasime. mai trebuie sa elimin unele lucruri din alimentatie cum ar fi lapte, fainoase etc.
Foarte bine
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 aug 2014 20:52 de adi123
la forma in care sunt acum as avea sanse sa intru in armata, as fi in stare sa trec la toate probele (ceea ce acum vreo 5 ani nu am reusit). din pacate nu mai am varsta. ar mai fi o solutie: sa termin facultatea si sa incerc atunci pentru un grad superior, am inteles ca varsta maxima trebuie sa fie 30. nu de alta dar e bine sa am mai multe optiuni din care sa aleg
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 aug 2014 20:40 de adi123
Eu vorbesc de cele cu gantera. In clipul de mai sus sunt cu bara.
Video: https://www.youtube.com/watch?v=w_7_bzdkz5Q
Pe mine, personal, m-au ajutat dar trebuie neaparat sa ai greutati mari: 30,40,50 kg etc. Sunt sali in care nu sunt. O alta metoda daca nu ai astfel de greutati e sa folosesti unele tehnici de antrenament cum ar fi ca ai putea face un superset cu presa si dupa genoflexiunile sau sa folosesti preobosirea.
am facut astazi exercitiul complet. nu mi-a trebuit mai mult de 20kg. wow! in sfarsit am gasit solutia optima pentru antrenamentul de picioare.
am facut:
4 serii sumo squats cu gantera
2 serii la presa pentru coapse
3 serii extesii la aparat
3 serii flexii
3 serii ridicari pe varfuri pentru gambe
10min la bicicleta dupa care abia am mai ajuns acasa
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 26 aug 2014 21:18 de AndreiPopovici87
Si zaharul este o mare problema, mai ales ca este "ascuns" in multe alimente. Si sunt sigur ca gfx si alte produse de acest gen nu isi vor mai face loc in lista ta de suplimente.
Editat de AndreiPopovici8 pe 26 aug 2014 21:25
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 26 aug 2014 21:22 de AndreiPopovici87
am facut astazi exercitiul complet. nu mi-a trebuit mai mult de 20kg. wow! in sfarsit am gasit solutia optima pentru antrenamentul de picioare.
am facut:
4 serii sumo squats cu gantera
2 serii la presa pentru coapse
3 serii extesii la aparat
3 serii flexii
3 serii ridicari pe varfuri pentru gambe
10min la bicicleta dupa care abia am mai ajuns acasa
Am cautat si eu si este interesant exercitiul, il voi incerca si eu saptamana aceasta, insa nu ar fi mai bine cu un kettlebell? Cred ca ar fi o priza mai buna decat cea cu gantera sau gantere.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 aug 2014 21:26 de adi123
Am cautat si eu si este interesant exercitiul, il voi incerca si eu saptamana aceasta, insa nu ar fi mai bine cu un kettlebell? Cred ca ar fi o priza mai buna decat cea cu gantera sau gantere.
priza mi s-a parut foarte buna si nici nu mi-au obosit bratele. o tineam de margini iar cand coboram antebratele se sprijineau pe coapse. poti incerca si cu kettlebell dar nu stiu daca sunt de 30-40kg
la ultimile repetari abia mai puteam sa ma ridic )
nu am simtit absolut nici o presiune asupra lombarilor
Editat de adi123 pe 26 aug 2014 21:27
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 26 aug 2014 21:36 de AndreiPopovici87
priza mi s-a parut foarte buna si nici nu mi-au obosit bratele. o tineam de margini iar cand coboram antebratele se sprijineau pe coapse. poti incerca si cu kettlebell dar nu stiu daca sunt de 30-40kg
la ultimile repetari abia mai puteam sa ma ridic )
nu am simtit absolut nici o presiune asupra lombarilor
Da si nu se gasesc kettlebells in toate salile, mai ales in cele de cartier.
Doar din curiozitate, ai incercat geno cu bara/gantere la piept? Sau cu ganterele la nivelul umerilor, in partea mediana?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 aug 2014 21:43 de adi123
Da si nu se gasesc kettlebells in toate salile, mai ales in cele de cartier.
Doar din curiozitate, ai incercat geno cu bara/gantere la piept? Sau cu ganterele la nivelul umerilor, in partea mediana?
am incercat tot felul de genoflexiuni, din pacate am o problema cu acea zona. inca din copilarie... am tendinta sa aplec corpul in fata chiar si atunci cand am greutatea in fata. la acest tip de genoflexiuni nu am mai simtit nimic. e exact cum spun aia in filmulet: pur si simplu nu pot face genoflexiuni normale uneori cand fortam dupa 2-3 zile ma durea acea zona si cand alergam....
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 aug 2014 01:59 de adi123
sa incerc si eu asa ceva pentru forta?
https://www.youtube.com/watch?v=Afzvg0zjGRc
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 27 aug 2014 11:58 de AndreiPopovici87
am incercat tot felul de genoflexiuni, din pacate am o problema cu acea zona. inca din copilarie... am tendinta sa aplec corpul in fata chiar si atunci cand am greutatea in fata. la acest tip de genoflexiuni nu am mai simtit nimic. e exact cum spun aia in filmulet: pur si simplu nu pot face genoflexiuni normale uneori cand fortam dupa 2-3 zile ma durea acea zona si cand alergam....
Imbucurator faptul ca exista si alternative
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 29 aug 2014 20:22 de adi123
71kg+ceva centimetri in plus la fiecare grupa, sunt in grafic
din pacate la piept nu progresez asa cum mi-as dori si cred ca stiu raspunsul: antrenandu-ma singur nu pot impinge pana la epuizare, nu mai pot face 2-3 negative in plus pentru ca as ramane cu bara pe piept in momentul in care abia ridic ultima repetare ma opresc acolo si pun bara pe suport
Editat de adi123 pe 29 aug 2014 20:23
|
sus |
|
s1d0x
Veteran member 421 mesaje
|
scris pe 30 aug 2014 01:31 de s1d0x
din pacate la piept nu progresez asa cum mi-as dori si cred ca stiu raspunsul: antrenandu-ma singur nu pot impinge pana la epuizare, nu mai pot face 2-3 negative in plus pentru ca as ramane cu bara pe piept in momentul in care abia ridic ultima repetare ma opresc acolo si pun bara pe suport
Cauta-ti un partener de antrenament sau roaga pe cineva din sala sa te ajute.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 aug 2014 01:38 de adi123
Cauta-ti un partener de antrenament sau roaga pe cineva din sala sa te ajute.
vara e cam goala sala, de multe ori sunt singur ) nici nu e felul meu sa ma bag in seama cu lumea, sunt eu mai timid
|
sus |
|
basu
Expert member 7247 mesaje
|
scris pe 30 aug 2014 11:18 de basu
vara e cam goala sala, de multe ori sunt singur ) nici nu e felul meu sa ma bag in seama cu lumea, sunt eu mai timid
Sau sunt ei prea veseli ?
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
AndreiPopovici87
|
scris pe 30 aug 2014 13:50 de AndreiPopovici87
De ce nu faci cu gantere?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 aug 2014 14:48 de adi123
De ce nu faci cu gantere?
fac
4x impins orizontal cu bara
4ximpins din inclinat cu ganterele.
4xhammer strenght chest press
4x fluturari sau peckdeck
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 20 sep 2014 00:49 de adi123
am cam exagerat ieri la antrenamentul de spate... dupa 3 serii de indreptari am simtit zona lombarilor extrem de incordata, nici nu ma mai puteam apleca fara sa am in maini greutatea. mi-a fost oarecum teama sa fac si a4a serie. durere nu am simtit sau altceva din cauza executiei incorecte ci doar o "intarire" extrema a acelei zone. tura viitoare cum sa procedez? sa continui seriile?
Editat de adi123 pe 20 sep 2014 00:49
|
sus |
|
basu
|
scris pe 20 sep 2014 16:03 de basu
am cam exagerat ieri la antrenamentul de spate... dupa 3 serii de indreptari am simtit zona lombarilor extrem de incordata, nici nu ma mai puteam apleca fara sa am in maini greutatea. mi-a fost oarecum teama sa fac si a4a serie. durere nu am simtit sau altceva din cauza executiei incorecte ci doar o "intarire" extrema a acelei zone. tura viitoare cum sa procedez? sa continui seriile?
Exista un subiect similar la care observ ca ai dat si un raspuns cu toate ca aici pui o intrebare. Raspunsul de acolo e valabil si pt tine.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 24 sep 2014 10:58 de adi123
astazi este ultima zi de sala din aceasta vacanta. in cele 3 luni am inregistrat urmatoarele progrese:
greutate 72kg (+4,5kg)
umeri 110cm (+5cm)
piept 96cm (+1cm)
talie 90cm (+1cm)
biceps 32cm (+2cm)
brat 28,5cm (+1,5cm)
antebrat 27cm (+1cm)
coapse 52cm (+4,5cm)
gambe 35cm -
rezultate satisfacatoare insa de un singur lucru nu sunt multumit: progresul la piept. dupa cum am mai spus intr-un post anterior, mi-a fost foarte greu sa ajung la failure la aceeasta grupa fara un partener de antrenament sau macar un "spoter". cand simteam ca nu mai merge nu puteam sa ma fortez de frica sa nu raman cu bara pe piept sau nu puteam face ultimile 2-3 repetari negative.
sper sa reusesc in acest an sa imi continui antrenamentul si sa respect planul alimentar pentru a nu slabi din nou si pentru a incerca un 80kg pana la vara
Editat de adi123 pe 24 sep 2014 10:59
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 oct 2014 10:22 de adi123
mi-am stabilit un nou obiectiv pe termen scurt: 80kg pana la vara. de maine incep. sper sa reusesc macar sa ma apropii de aceasta cifra
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 19 oct 2014 21:41 de adi123
in functie de orarul de la facultate am stabilit urmatorul program:
luni: spate+biceps+antebrat
marti: piept+abdomen
miercuri sau joi: picioare
vineri: umeri+triceps
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 oct 2014 21:13 de adi123
e incredibil cum toti incepatorii se cred experti :| am avut 3 tentative de a lua cu mine niste persoane la sala pentru a le face un program, a-i ajuta sa progreseze, pentru a ne antrena impreuna la un moment dat. asta desi avusesem discutii cu ei inainte privind antrenamentul strict. rezultatul, din prima zi de sala au inceput sa faca tot cum vor ei, sa nu respecte indicatiile, sa sara peste zilele de antrenament etc. sa fie asa de grea meseria de antrenor de fitness sau sa fie de vina doar aspectul meu fizic mai putin convingator? trebuie sa fiu "arnold" pentru a determina lumea sa urmeze ce am dobandit din exprienta?
eu din prima zi cand m-am apucat nu mi-am gasit alibiuri, de asta si faptul ca nu am renuntat in ciuda problemelor cu care ma confrunt
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 22 oct 2014 21:33 de XyZz
e incredibil cum toti incepatorii se cred experti :| am avut 3 tentative de a lua cu mine niste persoane la sala pentru a le face un program, a-i ajuta sa progreseze, pentru a ne antrena impreuna la un moment dat. asta desi avusesem discutii cu ei inainte privind antrenamentul strict. rezultatul, din prima zi de sala au inceput sa faca tot cum vor ei, sa nu respecte indicatiile, sa sara peste zilele de antrenament etc. sa fie asa de grea meseria de antrenor de fitness sau sa fie de vina doar aspectul meu fizic mai putin convingator? trebuie sa fiu "arnold" pentru a determina lumea sa urmeze ce am dobandit din exprienta?
eu din prima zi cand m-am apucat nu mi-am gasit alibiuri, de asta si faptul ca nu am renuntat in ciuda problemelor cu care ma confrunt
Eu cel mai des aud "Lasa ca stiu eu" la prietenii care se apuca de sala , iar cum ai spus si tu , daca vine vreun "arnold" si le spune ca trebuie sa bagi cat mai mult sala si fara zile de pauza , ei asa fac , oricat le-ai explica si le-ai da argumente concrete.
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 23 oct 2014 13:28 de marius0
Nu ii poti ajuta pe cei care nu vor sa fie ajutati.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 oct 2014 21:32 de basu
Eu cel mai des aud "Lasa ca stiu eu" la prietenii care se apuca de sala , iar cum ai spus si tu , daca vine vreun "arnold" si le spune ca trebuie sa bagi cat mai mult sala si fara zile de pauza , ei asa fac , oricat le-ai explica si le-ai da argumente concrete.
Cu timpul o sa aflati ceva. Prostia umana este infinita. Si principala voastra frica ( ca sunt mai multe frici) este sa nu fiti niciodata prosti in viata. O sa vedeti.
|
sus |
|
Pagina 17 18 19 20 21 22 23 24 din 24
| |
|