Pagina 19 20 21 22 23 24 din 24
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 28 dec 2014 13:17 de basu
cunosti subiectul? eu am citit cateva reviste si zeci de articole in care este precizat acest lucru. daca nu-l stapanesti te rog sa te abtii ...
se spune despre glutamina ca e cel mai "underrated" supliment spre deosebire de creatina care e cel mai "overrated".
Glutamina este un supliment bun si necesar. Dar nu este in niciun caz suplimentul minune. Indiferent de ce se scrie in nu stiu ce reviste. In schimb , o altfel de atitudine a ta in propriul jurnal ar putea face minuni cu siguranta.
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
scris pe 1 ian 2015 04:15 de adi123
Glutamina este un supliment bun si necesar. Dar nu este in niciun caz suplimentul minune. Indiferent de ce se scrie in nu stiu ce reviste. In schimb , o altfel de atitudine a ta in propriul jurnal ar putea face minuni cu siguranta.
da, inteleg.... insa "bs" nu cred capoate fi catalogat ca raspuns pertinent....
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 1 ian 2015 04:20 de adi123
abia acum mi-am dat seama unde era problema cu durerea in zona lombarilor.... m-am filmat inainte sa plec la sala (ziua de picoare) cum fac genoflexiuni. din ce am observat am tendinta sa ma aplec foarte tare in fata, ceea ce pune p presiune foarte mare asupra acelei zone... pana la o eventuala remediere nu mai fac genoflexiuni. de asta vara resimt dureri intense in acea zona... am fortat ca prostul
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 ian 2015 12:42 de adi123
sunt la un punct in care am foarte mari dubii daca mai e bine sa continui sa sper sau sa imi intre bine in cap ca mai mult de atat nu se poate?
din pacate acest vis ma face sa ma indepartez de viata sociala si de placerile vietii ...
absolut nici o schimbare in ultimii ani. pur si simplu nu reusesc sa depasesc acest blocaj desi sunt dedicat 100% pentru aceasta cauza.
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 22 ian 2015 13:33 de shift
sunt la un punct in care am foarte mari dubii daca mai e bine sa continui sa sper sau sa imi intre bine in cap ca mai mult de atat nu se poate?
din pacate acest vis ma face sa ma indepartez de viata sociala si de placerile vietii ...
absolut nici o schimbare in ultimii ani. pur si simplu nu reusesc sa depasesc acest blocaj desi sunt dedicat 100% pentru aceasta cauza.
Analize hormonale chestii ai facut? Du-te la doctor, eu nu pot intelege ce ai. Investeste o luna in investigatii medicale...
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 22 ian 2015 22:32 de adi123
Analize hormonale chestii ai facut? Du-te la doctor, eu nu pot intelege ce ai. Investeste o luna in investigatii medicale...
m-am gandit la asta. din pacate va trebui sa astept. deocamdata tot ce am dau pe mancare. de exemplu azi am cheltuit 1mil pentru mancarea pe o saptamana: amestec mexican, orez, 30 oua,6xconserve ton,5 batoane proteice, piept pui
Editat de adi123 pe 22 ian 2015 22:33
|
sus |
|
basu
|
scris pe 23 ian 2015 08:40 de basu
m-am gandit la asta. din pacate va trebui sa astept. deocamdata tot ce am dau pe mancare. de exemplu azi am cheltuit 1mil pentru mancarea pe o saptamana: amestec mexican, orez, 30 oua,6xconserve ton,5 batoane proteice, piept pui
La anumite perioade de timp ar trebui sa mai faci si analize. Chiar daca asta presupune un efort. Pe la medicii de familie sunt programe prin care se pot face ceva analize si gratuite daca esti programat. In alta ordine de idei ... am trecut si eu candva prin perioade din astea. Nu vad ce atata disperare. Mai schimba raportul nutrientilor si poate cresti.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 31 ian 2015 15:22 de adi123
salutare. imi puteti recomanda o reteta mai gustoasa pentru omleta? ce fac eu nu are nici un gust, fara sare, fara ulei etc. parca mananc cauciuc )
de obicei folosesc 3 oua intregi + 2 albusuri, nimic altceva.
in dimineata aceasta: 69 kg si 86cm in talie. un progres din acest pct de vedere daca ma situez undeva in jurul a 70 kg si reusesc sa subtiez talia astfel incat sa am acel aspect estetic sunt multumit. nu sunt prea lat in umeri...
Editat de adi123 pe 31 ian 2015 15:26
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 2 feb 2015 17:30 de vladfloryn
salutare. imi puteti recomanda o reteta mai gustoasa pentru omleta? ce fac eu nu are nici un gust, fara sare, fara ulei etc. parca mananc cauciuc )
de obicei folosesc 3 oua intregi + 2 albusuri, nimic altceva.
in dimineata aceasta: 69 kg si 86cm in talie. un progres din acest pct de vedere daca ma situez undeva in jurul a 70 kg si reusesc sa subtiez talia astfel incat sa am acel aspect estetic sunt multumit. nu sunt prea lat in umeri...
Eu obisnuiesc sa pun branza telemea in omleta dimineata si ciuperci...daca am si ardei intra bine si ala.
Ca un sfat dupa lecturarea jurnalului tau...nu trebuie sa te descurajeze la modul asta lipsa progresului. Si eu am facut 2 ani de zile fara ca macar sa se vada ceva sau sa castig vreun kilogram..totul din cauza unei alimentatii care eu credeam ca e suficienta, dar nu era. Si totusi, cand am constientizat asta si am adoptat un plan alimentar cat de cat adecvat nivelului meu de efort, am reusit sa castig cam 8 kilograme intr-un an, ceea ce m-a adus de la nivelul meu de slabanog cu burta si c** mare la un fizic pe care il pot numi decent. Spor la treaba!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2015 01:40 de adi123
Eu obisnuiesc sa pun branza telemea in omleta dimineata si ciuperci...daca am si ardei intra bine si ala.
Ca un sfat dupa lecturarea jurnalului tau...nu trebuie sa te descurajeze la modul asta lipsa progresului. Si eu am facut 2 ani de zile fara ca macar sa se vada ceva sau sa castig vreun kilogram..totul din cauza unei alimentatii care eu credeam ca e suficienta, dar nu era. Si totusi, cand am constientizat asta si am adoptat un plan alimentar cat de cat adecvat nivelului meu de efort, am reusit sa castig cam 8 kilograme intr-un an, ceea ce m-a adus de la nivelul meu de slabanog cu burta si c** mare la un fizic pe care il pot numi decent. Spor la treaba!
legat de omleta mersi.
legat de progres, problema este urmatoarea: cand ma refer la progres nu vreau neaparat un corp ca a celor din revista sau a culturistilor profesionisti. eu il privesc in 2 directii: ori sa pun ceva masa musculara pe mine sa imi depasesc putin conditia, ori sa dau jos odata grasimea de pe corp, sa am si eu un corp mai estetic, sa iasa in evidenta musculatura etc. din pacate de foarte mult din nu inregistrez absolut nimic tot la fel sunt, aceeasi masa musculara foarte scazuta, aceeasi cantitate de grasime etc. imi cantaresc macarea la gram, nu mananc si nici nu beau prostii, am renuntat pana si la paine, am renuntat si la o mare parte din carbohidrati simpli. cheltui in fiecare luna milioane pe alimentatie si sala si nu se observa absolut de loc. ma uit si eu la altii care nu au nici o treaba cu asta, mananca haotic si tot felul de prostii dar arata mult mai bine. chiar nu stiu ce sa mai fac. nici macar in forta nu am crescut, stau si ma chinui de ceva timp cu greutati de bebelusi deci absolut nimic care sa ma satisfaca in vreun fel.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2015 01:42 de adi123
uitati-va si voi parca nu am calcat in viata mea in sala de forta:
Untitled.jpg (156.66 KB)
|
sus |
|
shift
Expert member 1092 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 02:03 de shift
uitati-va si voi parca nu am calcat in viata mea in sala de forta:
Adi, te rog nu te supara pe mine, nu mi-o lua in nume de rau, dar ai douazeci si doua de pagini de jurnal, ne stim de ani de zile si progresele tale intr-adevar sunt minime. Esti sigur ca mananci cat iti trebuie, te intreb ca pe incepatori: ti-ai caculat necesarul? Faci totul ca la carte? Daca da, du-te la doctor, serios. As fi in stare sa iti recomand sa incerci crossfit sau atceva, poate un inot, un tennis. Do something totaly different ca asta chiar nu merge acum, asa.
Kettler - partenerul tau de antrenament
http://www.kettler.ro/
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2015 02:15 de adi123
Adi, te rog nu te supara pe mine, nu mi-o lua in nume de rau, dar ai douazeci si doua de pagini de jurnal, ne stim de ani de zile si progresele tale intr-adevar sunt minime. Esti sigur ca mananci cat iti trebuie, te intreb ca pe incepatori: ti-ai caculat necesarul? Faci totul ca la carte? Daca da, du-te la doctor, serios. As fi in stare sa iti recomand sa incerci crossfit sau atceva, poate un inot, un tennis. Do something totaly different ca asta chiar nu merge acum, asa.
e posibil sa nu imi ating tot timpul necesarul zilnic tocmai din cauza partii financiare. mananc de toti banii pe care ii am, cand se goleste frigiderul trec pe pateuri si conserve.
insa, dupa cum am mai spus: daca nu pot acumula masa musculara prea mult macar sa vina celalalt tip de progres: sa scap de grasime (din poza se observa clar pe abdomen si solduri). macar una din 2 sa fie. la sala fac un efort intens, alimentatia e ok din punctul de vedere al nutrientilor.
de foarte multe ori imi pun si eu aceasta intrebare: oare am gresit sportul? oare nu e pentru mine? dar in fiecare dimineata motivatia imi revine parca mai puternic. cred ca ar trebui sa mananc dublu ca sa se vada si ceva rezultate insa e pur si simplu imposibil, nu am atatia bani.
stiu si vorba aia: "daca nu progresezi mananca mai mult" si stiu ca e adevarat. insa cat de mult trebuie sa mananc ?! e o intrebare retorica, stiu raspunsul si mi-e imposibil ...
|
sus |
|
HuangZ
Veteran member 446 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 09:31 de HuangZ
e posibil sa nu imi ating tot timpul necesarul zilnic tocmai din cauza partii financiare. mananc de toti banii pe care ii am, cand se goleste frigiderul trec pe pateuri si conserve.
insa, dupa cum am mai spus: daca nu pot acumula masa musculara prea mult macar sa vina celalalt tip de progres: sa scap de grasime (din poza se observa clar pe abdomen si solduri). macar una din 2 sa fie. la sala fac un efort intens, alimentatia e ok din punctul de vedere al nutrientilor.
de foarte multe ori imi pun si eu aceasta intrebare: oare am gresit sportul? oare nu e pentru mine? dar in fiecare dimineata motivatia imi revine parca mai puternic. cred ca ar trebui sa mananc dublu ca sa se vada si ceva rezultate insa e pur si simplu imposibil, nu am atatia bani.
stiu si vorba aia: "daca nu progresezi mananca mai mult" si stiu ca e adevarat. insa cat de mult trebuie sa mananc ?! e o intrebare retorica, stiu raspunsul si mi-e imposibil ...
Ai putea incerca dieta keto, cred ca ti-ar ajunge mai bine banii pentru mancare avand in vedere ca grasimile au un numar mai ridicat de calorii ti-ai asigura necesarul mai usor, parerea mea.
Ar trebui sa mergi si la doctor sa faci un set de analize poate ai ceva dereglat, tiroida sau altceva, desi cred ca ai avea si alte simptome inafara de asta, daca nu reusesti poti, cum a zis si shift, sa te reorientezi spre altceva, cum ar fi exercitiile pe care le fac cei de la bar brothers, poate la tine o sa mearga mult mai bine.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 4 feb 2015 11:32 de adi123
Ai putea incerca dieta keto, cred ca ti-ar ajunge mai bine banii pentru mancare avand in vedere ca grasimile au un numar mai ridicat de calorii ti-ai asigura necesarul mai usor, parerea mea.
Ar trebui sa mergi si la doctor sa faci un set de analize poate ai ceva dereglat, tiroida sau altceva, desi cred ca ai avea si alte simptome inafara de asta, daca nu reusesti poti, cum a zis si shift, sa te reorientezi spre altceva, cum ar fi exercitiile pe care le fac cei de la bar brothers, poate la tine o sa mearga mult mai bine.
ceva de genul urmez acum, mesele pana la antrenament contin grasimi+proteine iar cea de dupa contine carbo+proteine.
avand in vedere ca sunt aproape 3 ani si arat cum arat problema nu cred ca e la mine ... e posibil sa fie o problema de ordin medical altfel nu imi explic, chiar asa de greu sa se vada rezultatele dupa atata munca si alimentatie curata? imposibil ...
o alta problema pe care o am e faptul ca se degradeaza foarte repede corpul in momentul in care iau cateva zile de pauza
Editat de adi123 pe 4 feb 2015 11:33
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 16:16 de marius0
ceva de genul urmez acum, mesele pana la antrenament contin grasimi+proteine iar cea de dupa contine carbo+proteine.
avand in vedere ca sunt aproape 3 ani si arat cum arat problema nu cred ca e la mine ... e posibil sa fie o problema de ordin medical altfel nu imi explic, chiar asa de greu sa se vada rezultatele dupa atata munca si alimentatie curata? imposibil ...
o alta problema pe care o am e faptul ca se degradeaza foarte repede corpul in momentul in care iau cateva zile de pauza
Daca ai timp eu as zice ca un job ti-ar prinde bine pe partea financiara dar tu stii mai bine. Daca vrei sa incerci si alt sport eu as inclina spre inot.
|
sus |
|
wizkhalifa
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 4 feb 2015 20:15 de wizkhalifa
Cu soldurile ai reusit sa faci ceva ? Eu sunt fix in situatia ta , in vara am slabit enorm dar ramasesem un slab cu solduri , acum de ceva timp incerc sa pun masa pe mine poate oi reusi sa mai acopar din ele . Vad ca tu esti destul de trecut prin asta .
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 feb 2015 02:38 de adi123
Cu soldurile ai reusit sa faci ceva ? Eu sunt fix in situatia ta , in vara am slabit enorm dar ramasesem un slab cu solduri , acum de ceva timp incerc sa pun masa pe mine poate oi reusi sa mai acopar din ele . Vad ca tu esti destul de trecut prin asta .
cand aveam in jur de 80 kg aveam si in jur de 95cm in talie ... acum pe masura ce am slabit a mai scazut putin, am in jur de 88cm la 70kg. tot ce pot face e sa mananc cat mai curat, sa depun efort mare si sa sper ca la un moment dat voi scapa de surplusul de grasime.
este totusi prea mult avand in vedere ca la umeri am aproximativ 110cm.
Editat de adi123 pe 5 feb 2015 02:38
|
sus |
|
wizkhalifa
Senior member 62 mesaje
|
scris pe 5 feb 2015 15:49 de wizkhalifa
Aha , eu am 120 in umeri si 91 in talie , cred ca as fi tot pe acolo daca as slabi iar , deci e clar , nu o sa scapam usor de asta
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 5 feb 2015 21:03 de adi123
Aha , eu am 120 in umeri si 91 in talie , cred ca as fi tot pe acolo daca as slabi iar , deci e clar , nu o sa scapam usor de asta
da, asta e constitutia noastra.
aveam la un moment dat in jur de 115 la umeri si eu. problema nu e ca nu pot pune masa musculara, problema e ca pun si un procent foarte mare de grasime ... eu m-as multumi sa raman la nivelul la care sunt acum dar sa se subtieze foarte mult talia, sa scap de acea grasime. as putea sa incerc sa slabesc, sa scap de aceasta grasime "fortat" sa zicem insa m-as usca de tot, as slabi foarte mult si din masa musculara care mi-a mai ramas acum.
bineinteles alta situatie cu care m-as multumi mai mult ar fi sa raman cu cat am acum in talie dar sa pun masa musculara in partea superioaara acorpului si pe picioare astfel incat sa "fentez" putin aparentele
e foarte complicat, de asta cateodata imi vina sa las balta tot, dar in fiecare dimineata ma trezesc supermotivat ))
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 5 feb 2015 23:11 de XyZz
da, asta e constitutia noastra.
aveam la un moment dat in jur de 115 la umeri si eu. problema nu e ca nu pot pune masa musculara, problema e ca pun si un procent foarte mare de grasime ... eu m-as multumi sa raman la nivelul la care sunt acum dar sa se subtieze foarte mult talia, sa scap de acea grasime. as putea sa incerc sa slabesc, sa scap de aceasta grasime "fortat" sa zicem insa m-as usca de tot, as slabi foarte mult si din masa musculara care mi-a mai ramas acum.
bineinteles alta situatie cu care m-as multumi mai mult ar fi sa raman cu cat am acum in talie dar sa pun masa musculara in partea superioaara acorpului si pe picioare astfel incat sa "fentez" putin aparentele
e foarte complicat, de asta cateodata imi vina sa las balta tot, dar in fiecare dimineata ma trezesc supermotivat ))
Adi, poate nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, n-am citit tot topicul spre rusinea mea , dar ai mai luat vreo pauza in ultimul timp ? Poate ai nevoie si de asa ceva...poate ai nevoie de o pauza de 2-3 saptamani.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 feb 2015 19:46 de adi123
Adi, poate nu sunt eu in masura sa dau sfaturi, n-am citit tot topicul spre rusinea mea , dar ai mai luat vreo pauza in ultimul timp ? Poate ai nevoie si de asa ceva...poate ai nevoie de o pauza de 2-3 saptamani.
pauza nu ma ajuta deloc, dimpotriva, imi face mai mult rau. in perioada de pauza obisnuiesc sa mananc mai putin tocmai pentru a nu acumula exces de grasime. din acest motiv scad si in forta si in masa musculara. daca mananc normal incepe sa ma stranga cureaua. am mai luat niste pauze in perioada examenelor sau in vacanta si efectele au fost cele de mai sus.
de fapt, problema a inceput tocmai in momentul in care am luat pauza. dupa 10 luni de sala incontinuu in care avusesem rezultate exceptionale din punctul meu de vedere, m-am hotarat sa iau o pauza de 2 saptamani de sarbatori. rezultatul? am slabit in jur de 10 kg si nu am mai reusit niciodata sa revin la acea forma
Editat de adi123 pe 6 feb 2015 19:47
|
sus |
|
vladfloryn
Senior member 111 mesaje
|
scris pe 7 feb 2015 00:41 de vladfloryn
pauza nu ma ajuta deloc, dimpotriva, imi face mai mult rau. in perioada de pauza obisnuiesc sa mananc mai putin tocmai pentru a nu acumula exces de grasime. din acest motiv scad si in forta si in masa musculara. daca mananc normal incepe sa ma stranga cureaua. am mai luat niste pauze in perioada examenelor sau in vacanta si efectele au fost cele de mai sus.
de fapt, problema a inceput tocmai in momentul in care am luat pauza. dupa 10 luni de sala incontinuu in care avusesem rezultate exceptionale din punctul meu de vedere, m-am hotarat sa iau o pauza de 2 saptamani de sarbatori. rezultatul? am slabit in jur de 10 kg si nu am mai reusit niciodata sa revin la acea forma
10 kg in minus in 2 saptamani...nu suna in regula deloc. Chiar trebuie sa faci niste analize. Fa un efort in directia asta...
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 feb 2015 01:42 de adi123
10 kg in minus in 2 saptamani...nu suna in regula deloc. Chiar trebuie sa faci niste analize. Fa un efort in directia asta...
ce-i drept, in acea pauza am avut un stil de viata cam dezorganizat (nopti pierdute, alcool, am neglijat mancarea etc.), insa tot mi se pare prea exagerat cat am pierdut atunci. practic, ce adunasem intr-un an pierdusem in cateva saptamani. din acel moment am atins un maxim de 77kg apoi a intervenit o accidentare pe santier ... din nou pauza si din nou scadere
am avut mult prea multe suisuri si coborasuri. pur si simplul corpul meu nu se poate mentine la un nivel mediu. ma chinui prea mult, am ajuns sa neglijez prea multe aspecte din acest motiv. totusi nu o sa renunt la sala, e un mod de viata oricat de greu ar fi. mai bine asa decat sa ma intorc din nou la nivelul de la care am plecat!
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 feb 2015 09:19 de basu
Mie asta imi spune destul despre ce faci tu in perioada de pauza. Ia mai reflecteza o data asupra intregii conceptii pe care o ai tu despre ce inseamna acest sport si poate ca vor veni si rezultatele si poate ca nu te lasi nici de culturism.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 feb 2015 05:16 de adi123
Mie asta imi spune destul despre ce faci tu in perioada de pauza. Ia mai reflecteza o data asupra intregii conceptii pe care o ai tu despre ce inseamna acest sport si poate ca vor veni si rezultatele si poate ca nu te lasi nici de culturism. nu mas las niciodata pai nu e normal? eu vaz mancarea doar ca niste cifre, deloc pe cgus ....
Editat de adi123 pe 8 feb 2015 05:17
|
sus |
|
XyZz
Senior member 56 mesaje
|
scris pe 8 feb 2015 11:16 de XyZz
pai nu e normal? eu vaz mancarea doar ca niste cifre, deloc pe cgus ....
Pai Adi , daca tu esti constient ca in perioadele de pauza , datorita faptului ca mananci mai putin pierzi din forta si masa musculara , de ce continui sa faci acelasi lucru ?
Mananca la fel de bine , poate si mai bine . Cum vrei sa cresti in masa musculara , in forta daca tie ti-e frica de acumularea de grasime ? Poate nu o sa fii un model fittnes , dar oricum se vede altfel decat slab cu patratele (este si cazul meu , ce-i drept ) , mai bine un om mai solid chiar daca are si ceva grasime .
Acum nu stiu..nu pot sa ma bag , sunt obiectivele tale nu ale mele , doar incerc sa ajut .
Bafta multa
|
sus |
|
Pagina 19 20 21 22 23 24 din 24
| |
|