Pagina 18 19 20 21 22 23 24 din 24
adi123
Expert member 2429 mesaje
|
Re: Jurnal Adi123
scris pe 23 oct 2014 22:34 de adi123
Nu ii poti ajuta pe cei care nu vor sa fie ajutati.
vor, dar vor tot cum vor ei )) eu asta nu inteleg
nu spun ca sunt mare expert sau altele, dar unele lucruri macar de baza le stiu dupa atatia ani...
imi amintesc ultima regula spusa de arnold intr-un filmulet: "give something back". asta si incerc sa fac
Editat de adi123 pe 23 oct 2014 23:04
Mai bine mai tarziu decat niciodata!
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 25 oct 2014 22:26 de adi123
in loc sa pun pe mine, eu dau jos )))
exista 2 variante: ori mananc prea putin raportat la cum ma antrenez ori ma antrenez prea mult raportat la cum mananc....
69kg, o scadere de 3kg. 4 mese pe zi + 1 baton protein-r dupa antrenament
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 26 oct 2014 01:55 de marius0
exista 2 variante: ori mananc prea putin raportat la cum ma antrenez ori ma antrenez prea mult raportat la cum mananc....
Mananci prea putin...
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 26 oct 2014 10:32 de 12seven12
Nu iti permiti o proteina sau un gainer?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 oct 2014 15:21 de adi123
Nu iti permiti o proteina sau un gainer?
problema e ca nu imi permit mai mult. toti banii ii dau pe mancare...
sunt si adeptul antrenamentelor pana la epuizare. daca la sfarsit inca stau bine pe picioare inseamna ca nu am lucrat bine...
|
sus |
|
12seven12
Veteran member 256 mesaje
|
scris pe 26 oct 2014 17:13 de 12seven12
sunt si adeptul antrenamentelor pana la epuizare. daca la sfarsit inca stau bine pe picioare inseamna ca nu am lucrat bine...
Tu ai mai multa experienta,dar eu cred ca mai bine incerci sa faci mai putine exercitii sa vezi ce efect are
|
sus |
|
Ciule
Expert member 643 mesaje
|
scris pe 26 oct 2014 17:57 de Ciule
Adi nici eu in perioada asta nu stau bine cu banii,dar mananc vreo 6-7 mese pe zii chiar daca nu in toate mesele am multa proteina. Ai putea sa te filmezi la un antrenament sa vedem si noi cum te antrenezi ,duci un set pana la epuizare sau doar te joci . Sa nu crezi ca am ceva cu tine Adi dar la teorie cu totii stim dar e mai greu cu practica.
Nu conteaza cum te simti te ridici ,te imbraci si lupti pentru visul tau !
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 26 oct 2014 19:47 de adi123
Adi nici eu in perioada asta nu stau bine cu banii,dar mananc vreo 6-7 mese pe zii chiar daca nu in toate mesele am multa proteina. Ai putea sa te filmezi la un antrenament sa vedem si noi cum te antrenezi ,duci un set pana la epuizare sau doar te joci . Sa nu crezi ca am ceva cu tine Adi dar la teorie cu totii stim dar e mai greu cu practica.
pai duc fiecare set pana la "muscle failure". pe romaneste pana nu mai sunt in stare sa controlez greutatea. dupa un antrenament de umeri nu mai sunt in stare sa ridic sticla cu apa, dupa un antr de picioare nu imi mai pot controla pasii etc. la ultimile repetari fortate imi tremura bratele/picioarele.
crede-ma m-am antrenat cu cateva persoane si de fiecare data simteau antrenamentul facut.
bineinteles nu am forta sa ridic greutati mari, insa cele pe care le ridic ma epuizeaza
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 27 oct 2014 08:32 de marius0
pai duc fiecare set pana la "muscle failure". pe romaneste pana nu mai sunt in stare sa controlez greutatea. dupa un antrenament de umeri nu mai sunt in stare sa ridic sticla cu apa, dupa un antr de picioare nu imi mai pot controla pasii etc. la ultimile repetari fortate imi tremura bratele/picioarele.
crede-ma m-am antrenat cu cateva persoane si de fiecare data simteau antrenamentul facut.
bineinteles nu am forta sa ridic greutati mari, insa cele pe care le ridic ma epuizeaza
SI cam aici cred ca este si problema ta si din cauza asta sa nu cresti. Din ce ne spui tu, ca ai slabit si ca duci fiecare set la epuizare noi am putea trage concluzia ca s-ar putea sa fi intrat intr-un suraantrenament.
Cresterea progresiva a intensitatii este mult mai productiva in dezvoltarea musculara, iar daca tu nu esti capabil sa realizezi aceasta crestere a intensitatii fara sa ajungi la epuizare inseamna ca faptul ca ajungi la epuizare la fiecare set s-ar putea sa te ajute foarte putin in dezvoltarea musculara.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 27 oct 2014 21:35 de adi123
SI cam aici cred ca este si problema ta si din cauza asta sa nu cresti. Din ce ne spui tu, ca ai slabit si ca duci fiecare set la epuizare noi am putea trage concluzia ca s-ar putea sa fi intrat intr-un suraantrenament.
Cresterea progresiva a intensitatii este mult mai productiva in dezvoltarea musculara, iar daca tu nu esti capabil sa realizezi aceasta crestere a intensitatii fara sa ajungi la epuizare inseamna ca faptul ca ajungi la epuizare la fiecare set s-ar putea sa te ajute foarte putin in dezvoltarea musculara.
azi am facut mai putin, 3 serii in loc de 4 pe exercitiu. poate va fi mi bine.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 oct 2014 00:21 de adi123
Mananci prea putin...
da. am facut azi un calcul cu mancarea de astazi. nu depaseste 2000 cal iar eu as avea nevoie de cel putin 2500 chiar 3000...
din pacate nu am cum sa mai adaug alte mese. asta este...
ce am mancat azi:
dimineata: ton cu paste
la pranz: mamaliga cu tocainta din piept de pui si ciuperci (de la cantina, a fost cam putin ma asteptam la ceva mai mult...)
nu ma saturasem si am mai baut o cana de lapte (300ml) cu o lingura de Meritene protein
imediat dupa antrenament am luat un baton de protein-r de la redis
seara cand am ajuns acasa mi-am facut 200g piept pui dar neavand altceva in frigider l-am mancat doar cu paine
la 12 seara facandumi-se din nou foame si neavand ce manca am mai luat un baton de protein-r
acum la 12:20 mi-e din nou foame si nu am nici o solutie....
cam asta e viata de student, la camin in deplasare cu un buget de 5mil/luna pentru mancare progrese cine stie cand vor fi, insa de sala nu ma las
Editat de adi123 pe 28 oct 2014 00:22
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 30 oct 2014 14:47 de adi123
de luna viitoare trebuie sa schimb si sala, pierd aproape 4 ore pe zi... o ora dus, o ora intors pe jos.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 8 nov 2014 11:58 de adi123
am scazut intensitatea antrenamentelor pana rezolv cu mancarea. sper sa nu pierd prea mult. din pacate nu mai am acea senzatie de pompare extrema dupa antrenamente
Editat de adi123 pe 8 nov 2014 11:58
|
sus |
|
stefanp
Expert member 893 mesaje
|
scris pe 10 nov 2014 11:44 de stefanp
azi am facut mai putin, 3 serii in loc de 4 pe exercitiu. poate va fi mi bine. scade volumul antrenamentelor,creste intensitatea antrenamentelor si mareste cantitatea de alimente si suplimente.problema la tine...e ca mananci prea putin
Editat de stefanp pe 10 nov 2014 11:50
NU RASPUND LA PM.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 20 nov 2014 08:09 de adi123
Cea mai buna dova a faptului ca in Romania se mananca foarte prost: toate cantinele studentesti se deschid abia la ora 12 :| Oare studentii nu au auzit de micul dejun?
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 20 nov 2014 08:12 de marius0
Cea mai buna dova a faptului ca in Romania se mananca foarte prost: toate cantinele studentesti se deschid abia la ora 12 :| Oare studentii nu au auzit de micul dejun?
Eu am vazut multe cantine studentesti care se deschid la 8-9. Poate de astfel de cantine nu ai dat inca.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 20 nov 2014 08:37 de adi123
Eu am vazut multe cantine studentesti care se deschid la 8-9. Poate de astfel de cantine nu ai dat inca.
invat in Iasi intr-o zona universitara, cunosc 2 cantine din aceasta zona si au program ambele de la 12. fiind curios am cautat pe net altele care de asemenea tot de la 12 se deschid ...
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 20 nov 2014 08:55 de marius0
invat in Iasi intr-o zona universitara, cunosc 2 cantine din aceasta zona si au program ambele de la 12. fiind curios am cautat pe net altele care de asemenea tot de la 12 se deschid ...
Atunci apelezi la alternative. Iei micul dejun acasa cu ceva ce nu trebuie preparat termic. Cred ca asta e cea mai buna si chiar si rapida solutie.
Editat de marius0 pe 20 nov 2014 08:58
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 20 nov 2014 09:22 de adi123
Atunci apelezi la alternative. Iei micul dejun acasa cu ceva ce nu trebuie preparat termic. Cred ca asta e cea mai buna si chiar si rapida solutie.
da. din pacate. astazi aveam un examen, vroiam sa merg la cantina sa mananc ceva rapid la 7 iar apoi sa invat. nefiindcu putinta acest lucru a trebuit sa imi prepar eu micul dejun. pana am terminat s-a facut ora 9 si inca nu am invatat nimic. exista unele momente in care chiar ar fi recomandata o cantina ceva
dar nu asta era subiectul, vroiam sa spun ca am luat-o pe o directie destul de gresita dupa comunism. daca inainte erau cantine pentru studenti/muncitori (din povestirile spuse de parinti, rude etc) acum nu mai e nimic... in iasi de exemplu au demolat o cantina dintr-un campus studentesc pentru a face un mall
Editat de adi123 pe 20 nov 2014 09:22
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 21 nov 2014 08:20 de marius0
da. din pacate. astazi aveam un examen, vroiam sa merg la cantina sa mananc ceva rapid la 7 iar apoi sa invat. nefiindcu putinta acest lucru a trebuit sa imi prepar eu micul dejun. pana am terminat s-a facut ora 9 si inca nu am invatat nimic. exista unele momente in care chiar ar fi recomandata o cantina ceva
dar nu asta era subiectul, vroiam sa spun ca am luat-o pe o directie destul de gresita dupa comunism. daca inainte erau cantine pentru studenti/muncitori (din povestirile spuse de parinti, rude etc) acum nu mai e nimic... in iasi de exemplu au demolat o cantina dintr-un campus studentesc pentru a face un mall
Nici nu are de ce sa ma mire asta. Gandeste-te ca multe lucruri in ziua de azi se fac pentru profit. O cantina studenteaza nu e la fel de rentabila ca un mall cand vine vorba de profit mai ales daca e subventionata de stat.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 6 dec 2014 22:42 de adi123
abia acum, dupa aproape 3 ani am gasit si ce imi lipsea
Joe Weider's Bodybuilding Training System- Tape 8 - Nutrition & Diet.
am urmarit cu atentie si am constatat urmatorul lucru: trebuie sa ma feresc de starea de "ketoza". mai exact sa nu mananc extrem de putini carbo astfel incat sa nu depun grasime, ci sa ii reduc doar pana la un anumit punct. daca trec de punctul ala efectul e chiar invers, scade musculatura
trebuie sa fac niste teste cu "ketostix" pentru a afla stadiul de ketoza in care ma aflu...
|
sus |
|
marius0
Expert member 952 mesaje
|
scris pe 7 dec 2014 09:56 de marius0
abia acum, dupa aproape 3 ani am gasit si ce imi lipsea
Joe Weider's Bodybuilding Training System- Tape 8 - Nutrition & Diet.
am urmarit cu atentie si am constatat urmatorul lucru: trebuie sa ma feresc de starea de "ketoza". mai exact sa nu mananc extrem de putini carbo astfel incat sa nu depun grasime, ci sa ii reduc doar pana la un anumit punct. daca trec de punctul ala efectul e chiar invers, scade musculatura
trebuie sa fac niste teste cu "ketostix" pentru a afla stadiul de ketoza in care ma aflu...
Daca te referi la starea de cetoza nu cred ca ai inteles ce trebuie pentru ca acesta este un proces prin care grasimile sunt transformate in energie, iarin acest sens carbohidratii nu mai sunt sursa principala de energie ci cetoanele. Nu are nicio treaba pierderea de masa musculara cu intrarea in cetoza.
Editat de marius0 pe 7 dec 2014 09:57
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 dec 2014 10:37 de Gilu
trebuie sa ma feresc de starea de "ketoza". Pe o dieta clasica nu exista asa ceva.
Nu ai cum sa ajungi in starea de cetoza mancand clasic.
Starea de cetoza apare la 1-2 saptamani de la eliminarea carbohidratilor din alimentatie (keto) si nu de la 1-2 mese dezordonate.
Si a nu se confunda cu starea de fasting, care apare cand mananci doar proteine, si care este cel mai prost scenariu de alimentatie.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 7 dec 2014 15:35 de adi123
Pe o dieta clasica nu exista asa ceva.
Nu ai cum sa ajungi in starea de cetoza mancand clasic.
Starea de cetoza apare la 1-2 saptamani de la eliminarea carbohidratilor din alimentatie (keto) si nu de la 1-2 mese dezordonate.
Si a nu se confunda cu starea de fasting, care apare cand mananci doar proteine, si care este cel mai prost scenariu de alimentatie.
nu se refera la dieta keto ci la dietele low-carb - pe care le-am urmat si eu pana acum
la min 14:11 incepe subiectul "ketosis"
https://www.youtube.com/watch?v=DtyA6p4qJCw
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 7 dec 2014 15:42 de Gilu
nu se refera la dieta keto ci la dietele low-carb - pe care le-am urmat si eu pana acum
la min 14:11 incepe subiectul "ketosis"
https://www.youtube.com/watch?v=DtyA6p4qJCw Orice dieta care induce starea de cetoza se numeste keto, asta inseamna oriunde sub 100g carbs/zi.
Trebuie sa mananci peste valoarea aia.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 dec 2014 10:19 de adi123
ma gandesc serios sa incerc niste glutamina dupa ce am citit numeroase articole in care se preciza ca stimuleaza producerea hormonului de crestere. ati luat? ce parere aveti despre acest supliment?
|
sus |
|
adi123
|
scris pe 28 dec 2014 12:17 de adi123
bs.
cunosti subiectul? eu am citit cateva reviste si zeci de articole in care este precizat acest lucru. daca nu-l stapanesti te rog sa te abtii ...
se spune despre glutamina ca e cel mai "underrated" supliment spre deosebire de creatina care e cel mai "overrated".
|
sus |
|
Pagina 18 19 20 21 22 23 24 din 24
| |
|