Pagina 15 16 17 18 19 20 21 din 32
basu
Expert member 7247 mesaje
|
Re: Anabolic Protein
scris pe 3 mai 2012 18:05 de basu
Buna. As avea nevoie de ajutorul vostru pentru o problema cu care ma confrunt. Sunt fata, am 25 de ani si 50 de kg,mereu am fost slaba si nicicum nu am reusit sa iau in greutate, nici cu vitamine de care m-am saturat sincer. Maninc foarte putin si rar, deci alimentatia este problema, nu fac efort fizic, am job de birou. As dori sa stiu daca este indicat sau as putea sa incerc sa consum un tip anume de supliment alim. care sa contina proteine si carbohidrati...sau orice care sa ma ajute sa iau in greutate, tinand cont ca nu fac efort fizic si ca am o greutate de 50 kg la 1,68. Orice sfat este binevenit !! Mersi mult!
In afara de un supliment cu vitamine si minerale nici unul dintre produsele despre care tot discutam noi pe aici pe forum nu sunt potrivite pt tine.
Este o parere ....
Editat de basu pe 3 mai 2012 21:37
Puterea vine din interior. Intotdeauna.
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
Re: Xplode
scris pe 3 mai 2012 18:31 de DrAgOn98
are cam multe ingrediente pt varsta de 14 ani,las o mai moale cu stimulentele
pt masa sunt proteinele si pt forta creatina
imi puteti recomanda un supliment pronutrition care sa imi creasca forta si masa musculara si sa fie bun pt mne?
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
sZoTaK
Expert member 2711 mesaje
|
scris pe 3 mai 2012 22:02 de sZoTaK
imi puteti recomanda un supliment pronutrition care sa imi creasca forta si masa musculara si sa fie bun pt mne? a avut dreptate mr olympia...esti innebunit cu suplimentele tale. ce-ar fi sa dai banii aceia pe mancare? ia vezi daca-ti merge mai bine. am facut si eu prostia sa iau gainer la 150 de lei, cand cu banii aia luam 8 kg de piept de pui...dar m-am invatat minte
http://www.myfitnesspal.com/food/diary/szotak94
nu mai intrebati chestii aiurite pe privat, ca nu raspund!
|
sus |
|
raduroberti
Expert member 1070 mesaje
|
scris pe 3 mai 2012 23:36 de raduroberti
imi puteti recomanda un supliment pronutrition care sa imi creasca forta si masa musculara si sa fie bun pt mne?
creatina de la optimum
eu nu asa baga suplimente romanesti in mine nici gratis
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 3 mai 2012 23:39 de raduroberti
a avut dreptate mr olympia...esti innebunit cu suplimentele tale. ce-ar fi sa dai banii aceia pe mancare? ia vezi daca-ti merge mai bine. am facut si eu prostia sa iau gainer la 150 de lei, cand cu banii aia luam 8 kg de piept de pui...dar m-am invatat minte
8 kg piept de pui=10 grame creatina
|
sus |
|
ricardo
Expert member 2204 mesaje
|
scris pe 4 mai 2012 01:18 de ricardo
Mersi mult RICARDO! sa inteleg ca despre ce produse s-a discutat in general pe cest forum nu sunt ok pentru situatia mea...gen GFX8 sau alte produse care contin multe proteine....milk&egg de exemplu???
...pentru tine sincer cred ca cel mai indicat ar fi Syntha 6 - BSN Nutrition...
www.culturism.ro
www.bodybuilding.com
|
sus |
|
DrAgOn98
Veteran member 241 mesaje
|
scris pe 4 mai 2012 18:51 de DrAgOn98
a avut dreptate mr olympia...esti innebunit cu suplimentele tale. ce-ar fi sa dai banii aceia pe mancare? ia vezi daca-ti merge mai bine. am facut si eu prostia sa iau gainer la 150 de lei, cand cu banii aia luam 8 kg de piept de pui...dar m-am invatat minte
eu nu prea am timp sa mananc suficient pt k ma duc la scoala.. mananc cam de vreo 3 ori pe zi si nush daca bag mai mult de 20-25g proteine si d'asta v-am intrebat daca imi puteti recomanda un supliment care sa dea rezultate in cresterea muschilor si a fortei
-[][][]---[][][]- DrAgOn -[][][]---[][][]-
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 4 mai 2012 19:57 de MrOlympia
eu nu prea am timp sa mananc suficient pt k ma duc la scoala.. mananc cam de vreo 3 ori pe zi si nush daca bag mai mult de 20-25g proteine si d'asta v-am intrebat daca imi puteti recomanda un supliment care sa dea rezultate in cresterea muschilor si a fortei
Si de ce nu iti iei mancare la tine?
Don't give up your dream !
Still growing
|
sus |
|
xExtasy
Veteran member 293 mesaje
|
scris pe 4 mai 2012 20:04 de xExtasy
Decat sa iti iei un supliment de la pro nutrition care nu este o firma chiar asa de buna mai bine iti iei direct mancare..Nu poti avea incredere in firmele romanesti de suplimente. Daca ai bani ia-ti de la muscleteech care sunt de calitate.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 4 mai 2012 22:40 de sZoTaK
eu nu prea am timp sa mananc suficient pt k ma duc la scoala.. mananc cam de vreo 3 ori pe zi si nush daca bag mai mult de 20-25g proteine si d'asta v-am intrebat daca imi puteti recomanda un supliment care sa dea rezultate in cresterea muschilor si a fortei si eu ma duc la scoala, dar in saptamana asta am avut 7 mese/ zi. si azi am dus 4 caserole cu mancare
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 4 mai 2012 22:43 de MrOlympia
Decat sa iti iei un supliment de la pro nutrition care nu este o firma chiar asa de buna mai bine iti iei direct mancare..Nu poti avea incredere in firmele romanesti de suplimente. Daca ai bani ia-ti de la muscleteech care sunt de calitate.
Ia-ti muscletech daca te tine buzunarul sa dai milioane lunar pe suplimente . Nu lua de la firme romanesti ca au otrava in ele . De asta atata lume a crescut cu suplimente romanesti , ca au otrava in ele .
Fii serios ... zii un motiv pentru care nu poti avea incredere in firmele romanesti ? Ca nu scrie muscletech pe cutie ? O fi mai calitative alea dar nu poti sa spui ca nu poti avea incredere in suplimentele romanesti . Zi-mi un motiv te rog .
Still growing
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 5 mai 2012 10:17 de xExtasy
Ia-ti muscletech daca te tine buzunarul sa dai milioane lunar pe suplimente . Nu lua de la firme romanesti ca au otrava in ele . De asta atata lume a crescut cu suplimente romanesti , ca au otrava in ele .
Fii serios ... zii un motiv pentru care nu poti avea incredere in firmele romanesti ? Ca nu scrie muscletech pe cutie ? O fi mai calitative alea dar nu poti sa spui ca nu poti avea incredere in suplimentele romanesti . Zi-mi un motiv te rog .
Principalul motiv este ca nu firmele nu au reclama si din asta rezulta ca nu sunt bune. Am vazut un video in care arata cum scot pudra din cutie si baga faina sau altcv. Si fraierii cumpara.
Its not steroids to make a champion , but it is hard training,sacrifice, the diet and the genetics which that person have
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 5 mai 2012 11:26 de MrOlympia
Principalul motiv este ca nu firmele nu au reclama si din asta rezulta ca nu sunt bune. Am vazut un video in care arata cum scot pudra din cutie si baga faina sau altcv. Si fraierii cumpara.
Cum sa bage ma faina tu te auzi ? Cine scoate pudra din cutie ? Cei de la firma PN ? De la faina iti cresc muschii ? Inseamna ca ma duc direct la magazin imi cumpar faina mai adaug niste cacao si am rezolvat problema .
Sunt curios sa vad si eu ce video ai vazut tu .
Edit : Referitor la reclama .. eu vad ca au reclama si in mai multe tari . Spania , Grecia . Unde ar trebui sa aiba reclama pe blocurile turn ?
Editat de MrOlympia pe 5 mai 2012 11:28
Still growing
|
sus |
|
xExtasy
|
scris pe 5 mai 2012 11:32 de xExtasy
Cum sa bage ma faina tu te auzi ? Cine scoate pudra din cutie ? Cei de la firma PN ? De la faina iti cresc muschii ? Inseamna ca ma duc direct la magazin imi cumpar faina mai adaug niste cacao si am rezolvat problema .
Sunt curios sa vad si eu ce video ai vazut tu .
Edit : Referitor la reclama .. eu vad ca au reclama si in mai multe tari . Spania , Grecia . Unde ar trebui sa aiba reclama pe blocurile turn ?
Tu chiar nu gandesti deloc. Scot pudra pentru a pacali oamenii. Si pentru a face bani adauga altceva mai ieftin care nu are efect. Nu am zis ca de la faina iti cresc muschii. Nu gandesc asa slab ca tine.
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 5 mai 2012 11:40 de Gilu
Tu chiar nu gandesti deloc. Scot pudra pentru a pacali oamenii. Si pentru a face bani adauga altceva mai ieftin care nu are efect. Nu am zis ca de la faina iti cresc muschii. Nu gandesc asa slab ca tine. Extasy daca nu vii cu nimic concret ca sa-ti sustii acuzatiile iti voi sterge posturile.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
basu
|
scris pe 5 mai 2012 12:20 de basu
Tu chiar nu gandesti deloc. Scot pudra pentru a pacali oamenii. Si pentru a face bani adauga altceva mai ieftin care nu are efect. Nu am zis ca de la faina iti cresc muschii. Nu gandesc asa slab ca tine.
PM daca doriti.
|
sus |
|
gabriela_n
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 13 mai 2012 17:57 de gabriela_n
Imi spui te rog mai multe despre acest Syntha 6 daca e posibil? E suficient sa iau doar acest produs sau pot combina cu Milk&Egg?? Doresc cat mai multi carbo sau proteine ca sa ma ingras cam 6-7 kg! Mersi mult mult !!!
|
sus |
|
Gilu
Expert member 7216 mesaje
|
scris pe 14 mai 2012 14:01 de Gilu
Va rog sa ramaneti on-topic.
Cand esti mort nu stii ca esti mort, e greu doar pt ceilalti, la fel si cand esti prost...
Vi s-a sters postul / topicul?
Intrati aici=>
http://www.culturism.ro/forum/antrenament-culturism/regulamentul-forumului-0001.html
Magazin online de suplimente nutritive!
http://www.megaproteine.ro/
Nu raspund in privat, doar pe forum.
|
sus |
|
Danny16
Senior member 51 mesaje
|
Re: Suplimente PRONUTRITION!
scris pe 10 iun 2012 09:19 de Danny16
http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID=229&cID=116&dID=0&bID=0 .Stie cineva ce tip de creatina este aceasta?
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 10 iun 2012 09:26 de MrOlympia
http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID=229&cID=116&dID=0&bID=0 .Stie cineva ce tip de creatina este aceasta?
Daca te uiti atent vezi ca scrie si pe cutie , 100 % creatina monohidrata . Nu stiu de ce nu scrie si la descriere . Cineva care a cumparat produsul ala iti poate spune mai sigur .
Still growing
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 7 iul 2012 15:02 de AlexandruAG
Nu stiu de cat timp exact insa a aparut Hidrolizat din Zer de la ProNutrition. Ceva pareri despre el? Foloseste cineva?
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
MrOlympia
Expert member 922 mesaje
|
scris pe 7 iul 2012 16:14 de MrOlympia
Nu stiu de cat timp exact insa a aparut Hidrolizat din Zer de la ProNutrition. Ceva pareri despre el? Foloseste cineva?
Eu n-am folosit dar din cate stiu .. si de la domnul Claudiu Streza .. e cel mai bun concentrat de la ei . Mai spunea ca e bun mai ales pentru cei care au intoleranta la lactoza . Dar parerea mea e ca putin cam scump .. 119 ron / 900 g .
Nici macar 1 luna nu iti ajunge . Dar daca ai bugetul disponibil pentru asa ceva ...
Si WPI de la ei e bun .. si are un pret ceva mai accesibil , il folosesc momentan .. ma ajuta destul de mult sa imi completez alimentatia .
Still growing
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 iul 2012 18:42 de basu
Eu n-am folosit dar din cate stiu .. si de la domnul Claudiu Streza .. e cel mai bun concentrat de la ei . Mai spunea ca e bun mai ales pentru cei care au intoleranta la lactoza . Dar parerea mea e ca putin cam scump .. 119 ron / 900 g .
Nici macar 1 luna nu iti ajunge . Dar daca ai bugetul disponibil pentru asa ceva ...
Si WPI de la ei e bun .. si are un pret ceva mai accesibil , il folosesc momentan .. ma ajuta destul de mult sa imi completez alimentatia .
Sigur ca este bun pt cei care au intoleranta.
La sala unde m-am antrenat eu pana acum o luna aceste produsele pe care le-ai enumerat se folosesc la greu.
|
sus |
|
AlexandruAG
Veteran member 470 mesaje
|
scris pe 7 iul 2012 19:28 de AlexandruAG
Sigur ca este bun pt cei care au intoleranta.
La sala unde m-am antrenat eu pana acum o luna aceste produsele pe care le-ai enumerat se folosesc la greu.
O sa ii dau o sansa sa vedem ce stie. O sa revin cu pareri lunile ce urmeaza.
"Legs make the difference between boys and men." Dorian Yates
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 iul 2012 22:48 de sZoTaK
Si WPI de la ei e bun .. si are un pret ceva mai accesibil , il folosesc momentan .. ma ajuta destul de mult sa imi completez alimentatia . si wpi e scump..foarte scump
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 7 iul 2012 22:50 de raduroberti
si wpi e scump..foarte scump
concureaza cu optimum mie sincer nu imi vine sa cred
|
sus |
|
basu
|
scris pe 7 iul 2012 23:03 de basu
concureaza cu optimum mie sincer nu imi vine sa cred
Nu am nici un interes sa faca vreo reclama PN dar sa stii ca multi sunt foarte mustumiti de ele.
|
sus |
|
sZoTaK
|
scris pe 7 iul 2012 23:58 de sZoTaK
concureaza cu optimum mie sincer nu imi vine sa cred da. daca iei cea de 2,2 kg, e tot acolo..0.91 lei/ gram optimum, 0.92 wpi. dar e o oferta pe un site..730 de lei pentru 2 optimum gold standard de 4.5 kg..asta vine la 0.8 lei/ gram.
|
sus |
|
raduroberti
|
scris pe 8 iul 2012 09:22 de raduroberti
Nu am nici un interes sa faca vreo reclama PN dar sa stii ca multi sunt foarte mustumiti de ele. ar si trebui sa fie multumiti ca pretul este pe masura
|
sus |
|
dELiciouss
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 8 iul 2012 13:16 de dELiciouss
Salutare tuturor .. sunt nou in domeniul acestui sport si in ultimele zile imi tot ocup timpul citind diverse forumuri .
Merg de o saptamana la sala , am 1,86 inaltime , 95 kg , si multa grasime .
Am citit 'ghidul incepatorului' , si fiind endomorf , am ajuns la concluzia ca ce-mi trebuie mie ca supliment alimentar ar fi in primul rand carnitina / l-carnitina , insa as vrea sa stiu si parerea celor mai experimentati ...
Daca totusi se dovedeste ca m-ar ajuta , spuneti-mi si mie ce ati folosit , pretul nu conteaza .
Ms mult
|
sus |
|
Pagina 15 16 17 18 19 20 21 din 32
| |
|